deÄki, ispriÄavam se Å¡to sporo reagiram...
Svaka cast napalija si me na ovu americku ligu...stvarno je zanimljivo nastavi obavezno
nadam se da ću te nagovorit da probaš odigrat koju sezonu

isprva je muÄenje, ali kad se jednom navikneÅ¡ onda postane najdraža liga. meni definitivno je.
Vidim da jako malo zabijaš i primaš. Može SS taktike i golmana?
Vezano za Montreal i njihov potez s neregistriranjem igraÄa - nisu tolko niti loÅ¡i kolko se oÄekivalo da budu s obzirom da su ispustili 2 odliÄna obrambena.
evo
taktika i golman
Donovan Rickettsgolman je bio zvijezda LA Galaxy-a, bio je jednom i najbolji golman lige, iako sa 36 godina joÅ¡ uvijek je u vrhu po kvaliteti u ligi. priliÄno siguran i impozantne figure. kapetan Jamajke sa 99 nastupa u stvarnosti
taktika je tako tako, joÅ¡ se uigravam, uvijek dajem na tekmi individualne naredbe igraÄima jer jako puno rotiram (imam novih ozljeda i problema, nekoliko igraÄa mi nije igralo po pola sezone). kasnije se otvorilo i u primljenim i zabijenim golovima, pri kraju sam sezone pa će uskoro report
Montreal izvlaÄi Di Vaio, kad uÄ‘e u formu, zabija i asistira bar jednom po utakmici.
Pisanje jako kvalitetno, nema veze što je opširno
SviÄ‘aju mi se transferi, nisi pretjerivao, umjerenost se cijeni... Stanje na tablici nije loÅ¡e, ali oÄekujem da uÄ‘eÅ¡ meÄ‘u prva 3 da se ne moraÅ¡ dodatno muÄit... Sretno 
hvala na pohvalama
nije to baÅ¡ neka umjerenost, dovedeno je 6 igraÄa (one iz akademije na ss-u ne brojim, to mi je sportski direktor doveo, odmah sam ih i vratio u akademiju, Å¡ta će mi 15/16-godiÅ¡njaci)... kasnije sam doveo joÅ¡ trojicu, tako da je to ipak pola nove momÄadi. ali to je tako za prvu sezonu, kasnije ne mislim toliko dolazaka imat, nadalje slijede kvalitetniji dolasci, pogotovo ako mi se digne bar malo reputacija
ko što sam rekao Kaiseru, uskoro će report, još par tekmi do kraja imam, i nije baš veseo finiš premda je i dosta solidan. neću se sekirat ako ne ostvarim doigravanje, ušao sam u malo lošiju formu zadnjih 4-5 odigranih tekmi (nema pobjeda)