Sezona 2012/13TransferiNa poÄetku sezone upravi sam obećao naslov prvaka za Å¡to sa dobio €18m za transfere. Najslabije mjesto u ekipi je ono lijevog beka te je tu doÅ¡ao
Aleksandar Kolarov na posudbu. Zatim je doveden jedan igraÄ za sredinu terena. Iz moskovskog Dinama doÅ¡ao je
Arthur Yusupov, a samo dan nakon njega i argentinski stoper
Lisandro Lopez. Slijedeći transfer je bio prodaja Nicolasa Gaitana što je donijelo još novaca u TB. Njegova zamjena u sredini terena je plaćena 5,5 mil., a ime mu je
Dennis Praet. Novo ime u obrani je sada već bivši stoper Basela
Aleksandar Dragović koji je bio poslijednje ljetno pojaÄanje. Na zimu su otiÅ¡li Garay, Perez i Sidnei Å¡to je novih €23m u Transfer Budgetu. No u Balance je doÅ¡lo manje novaca budući da je 50% transfera od Garaya i Pereza otiÅ¡lo njihovim bivÅ¡im klubovima. Real Madrid je dobio €10m, a Estudiantes €1m. Na poÄetku je bilo planirano samo jedno pojaÄanje, backup za Matića na zadnjem veznom. Tu je doveden
Custodio koji je bio na TL u Bragi. Zatim se ozlijedio Maxi Pereira na 4 mjeseca pa smo morali dovesti novog desnog beka. Izbor je pao na
Sabri Sarioglua koji je došao na posudbu. I za kraj je došao
Jorge Enriquez iz Chivasa. Nije bio u planu, ali je bio na radaru Porta, a budući da je jako ddobar igraÄ dosta će poslužiti naÅ¡oj igri. Na kraju sezone je joÅ¡ doÅ¡ao
Renan Ribeiro.
Liga Zon SagresNa poÄetku sezone sam obećao naslov, ali obećanje nisam ispunio. Jbg, govno sam od Äovjeka. Prvo kolo je izgubljeno od Spotinga, ali slijedećih 18 utakmica ne znamo za poraz te smo na prvom mjestu. Sporting nas bez izgubljene utakmice prati u stopu, a Porto je na 4. mjestu te polako smanjuje zaostanak. Tada gubimo od Porta i stvari se kompliciraju. Upisano je novih 5 pobjeda i kada se Äinilo da je osvajanje naslova samo formalnost gubimo utakmice od Moreirensea i Maritima usred borbe u Ligi prvaka te Porto preuzima vodeću poziciju i uzima naslov.
Liga KupOvdje neću previše pisati i komplicirati. Liga kup smo riješili bez većih problema osim što su mi u finalu ubili Cardoza

Taca de PortugalNastavljam "tradiciju" te niti o ovom kupu neću puno pisati. Svi protivnici su bile ekipe barem klasu (ako ne i više) slabije od nas. Jedini pravi protivnik došao je u
finalu, ali nakon prvenstva kup nisu dobili.
Liga PrvakaCilj za Ligu prvaka ove godine bio je prolazak grupe, ali ostvarili smo puno više. U
grupi su nas doÄekali Real Madrid, Galatasaray i Anderlecht. PoÄelo je izvrsno,
pobjedom nad Realom kod kuće, a isto se nastavilo i na gostovanju u Belgiji. Zatim hladan tuš. U dva dvoboja protiv Galatasaraya nismo uzeli niti jedan bod te nam je prolaz bio pod znakom pitanja. Peto kolo donijelo je gostovanje u Madridu. Real je tri puta vodio, ali je na kraju završilo 3:3. U poslijedje kolo se ušlo sa situacijom: Real 10, Galata 7, Benfica 7, Anderlecht 4. Real Madrid je izgubio u Istambulu, mi smo dobili Anderlecht te se stvorio krug od 3 kluba sa po 10 bodova. Najdeblji kraj je izvukao "Kraljevski klub". U play-off se redom jaki protivnici, jedin slabiji koji smo mogli dobiti bio je Celtic koji je na kraju dogurao do polufinala. Mi smo izvukli
Bayern te proÅ¡li na gol u gostima. Zanimljivo je to Å¡to smo jedini klub koji je proÅ¡ao u Äetvrtfinale, a da je u grupi zavrÅ¡io na drugom mjestu. MeÄ‘u osam najboljih izvukli smo Manchester United. U prvih 10 minita na Old Traffordu smo zabili 2 gola Å¡to nam je na kraju donijelo
prolaz. Slijedeći je bio Chelsea koji je stepenicu prije izbacio Porto. Kao i protiv Bayerna, odluÄio je
gol u gostima. A zatim veliko finale protiv Arsenala. Gubili smo na poluvremenu, tada ulazi nedovoljno oporavljeni Cardozo te izjednaÄuje, ali Arsenal u produžetcima uzima
naslov prvaka Europe.