Autor Tema: Águias  (Posjeta: 9871 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
Águias
« u: 30.07.2013, 11:47:33 »
VAŽNO: Sve je počelo kao paralelna karijera, ali zbog mog nedostatka vremena ja sam odustao (ima samo jedan moj report). Mata je nastavio igrati sam te dolje možete popratiti njegove rezultate

Puno ime: Sport Lisboa e Benfica
Nadimak: Águias (orlovi)
Osnovan: 28 veljače 1904
Stadion: Estádio da Luz, Lisbon
Kapacitet: 65,647
« Zadnja izmjena: 23.08.2013, 19:02:50 od Zvone Bobanâ„¢ »

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
Odg: Águias [Zvone Boban™ vs. Mata123]
« Odgovori #1 u: 30.07.2013, 23:28:58 »

Sezona 2012/13

Transferi

Za transfere sam imao dosta novca, 15 mil. eura, iako sam mogao ići i do 18, ali sam odabrao utrku za prvo mjesto. Tim je na prvi pogled bio prilično dobar, ali pozicija lijevog beka je bila slaba, pa sam odlučio dovesti kamerunskog reprezentativca Henria Bedimo, koji je plaćen 11 mil. eura, što se činilo puno, ali se definitivno isplatilo jer je Bedimo bio jedan od ključnih igrača cijele sezone. Tijekom priprema za sezonu Oscar Cardozo se ozljedio, a zamjenu za njega sam pronašao u Eduardu, koji je doveden na posudbu do kraja sezone. To su bili jedine kupnje u ljetnom prijelaznom roku, a u zimskom sam dobio još novca od uprave i kupio Youssoufa Mulumbu za 8.75 mil. eura. Nisam prodao nikoga, ali je zato dosta mladih igrača otišlo na posudbe.

Liga Zon Sagres

Na početku sezone smo imali očekivanja da ćemo se boriti za naslov, a to smo i ostvarili. Nije počelo baš najbolje te smo neko vrijeme bili na pozicijama od 1. do 5. mjesta, ali kasnije se sve posložilo i uspjeli smo osvojiti prvo mjesto za samo 2 boda ispred Porta. Vrlo važne su bile dvostruke pobijede nad Portom, jedno od 2-0, a druga 1-0. Također je važno napomenuti da ove godine nismo izgubili niti jednu utakmicu kod kuće u svim natjecanjima. U timu godine su se našla dva naša igrača Oscar Cardozo, koji je unatoč ozljedi uspio biti najbolji strijelac prvenstva, i Henri Bedimo.

Liga Kup

Liga kup je bio natjecanje za koje se nisam previše brinuo, ali smo ga i dalje osvojili. Natjecanje počinje u 4 grupe sa 4 ekipe iz kojih samo jedna prolazi i ide u polufinale. Grupu smo prošli rutinski te u polufinalu igrali protiv Brage. Utakmicu smo uspješno pobijedili sa 2-0. U finalu nas je čekao Rio Ave koji je izbacio Sporting na penale. Utakmica nije bila nikakav problem te smo pobijedili 3-0 uz 3 gola Cardoza.

Taca de Portugal

Glavni portugalski kup koji sam ipak htio osvojiti. Počeli smo sudjelovati u njemu u trećoj rundi i od onda smo dobivali većinom slabije timove, koji nisu ni iz prve lige. U polufinalu sam dobio Nacional de Madeira, iako smo mogli dobiti i Sporting. U finalu smo se susreli sa P. Ferreira. Utakmicu smo na početku gubili, ali smo na kraju pobijedili sa 1-2.

Liga Prvaka

Cilj za Ligu prvaka ove godine bio je prolazak grupe, ali ostvarili smo puno više. U grupi su nas dočekali Chelsea, Galatasaray i Nordsjælland. Počelo je odlično, dvije pobijede u dvije utakmice, ali onda smo išli na gostovanje u London gdje smo izgubili s 4-0, ali smo zato kod kuće uspjeli pobijediti i Chelsea sa 1-0. U osmini finala smo izvukli slabijeg protivnika od nas, Montpellier, koji smo prošli s ukupnih 5-0. U četvrfinalu smo mogli dobiti jake protivnike poput Bayern, Barcelone, PSG-a i ostalih, ali dobili smo Udinese. U prvoj utakmici smo napravili odličan rezultat od 3-0, a u uzvratu smo izgubili 1-0. U polufinalu smo naletjeli na Barcelonu. Prvu utakmicu smo odigrali 0-0 uz taktiku sa 5 obrambenih, zadnjim veznim, 3 srednja vezna i jedan isturen napadač. Drugu smo također otvorili s istom taktikom, ali nam se ovaj put posrećilo i uspjeli smo zabiti gol u 75. minuti. Najzaslužniji za prolazak u finale je Luisao koji je u obje utakmice bio najbolji igrač. U finalu smo igrali protiv Bayerna, no nismo imali puno šanse i izgubili smo sa 2-0.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #2 u: 30.07.2013, 23:33:50 »
 :&
Stani sada malo, ja sam tek danas krenuo  lolcina Tek sam do 3. kola prvenstva doÅ¡ao. Dosta sam viÅ¡e potroÅ¡io, ali sam i prodao jednog igrača

I izgubio sam prvo kolo od Sportinga :sad:

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #3 u: 31.07.2013, 14:03:55 »
Bravo Mata, moglo bi se reci da si imao savrsenu sezonu :& :& Kakve su financije?

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
« Odgovori #4 u: 31.07.2013, 15:39:54 »
a dosta dobre, sad sam u drugoj sezoni prodao dosta igrača koji su ove godine bili po posudbama i još neke, pa sam zaradio 8 mil., a potrošio sam 20 mil i još sam u plusu, znači ima se :D

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #5 u: 03.08.2013, 14:02:09 »

Sezona 2012/13

Transferi

Na početku sezone upravi sam obećao naslov prvaka za što sa dobio €18m za transfere. Najslabije mjesto u ekipi je ono lijevog beka te je tu došao Aleksandar Kolarov na posudbu. Zatim je doveden jedan igrač za sredinu terena. Iz moskovskog Dinama došao je Arthur Yusupov, a samo dan nakon njega i argentinski stoper Lisandro Lopez. Slijedeći transfer je bio prodaja Nicolasa Gaitana što je donijelo još novaca u TB. Njegova zamjena u sredini terena je plaćena 5,5 mil., a ime mu je Dennis Praet. Novo ime u obrani je sada već bivši stoper Basela Aleksandar Dragović koji je bio poslijednje ljetno pojačanje. Na zimu su otišli Garay, Perez i Sidnei što je novih €23m u Transfer Budgetu. No u Balance je došlo manje novaca budući da je 50% transfera od Garaya i Pereza otišlo njihovim bivšim klubovima. Real Madrid je dobio €10m, a Estudiantes €1m. Na početku je bilo planirano samo jedno pojačanje, backup za Matića na zadnjem veznom. Tu je doveden Custodio koji je bio na TL u Bragi. Zatim se ozlijedio Maxi Pereira na 4 mjeseca pa smo morali dovesti novog desnog beka. Izbor je pao na Sabri Sarioglua koji je došao na posudbu. I za kraj je došao Jorge Enriquez iz Chivasa. Nije bio u planu, ali je bio na radaru Porta, a budući da je jako ddobar igrač dosta će poslužiti našoj igri. Na kraju sezone je još došao Renan Ribeiro.

Liga Zon Sagres

Na početku sezone sam obećao naslov, ali obećanje nisam ispunio. Jbg, govno sam od čovjeka. Prvo kolo je izgubljeno od Spotinga, ali slijedećih 18 utakmica ne znamo za poraz te smo na prvom mjestu. Sporting nas bez izgubljene utakmice prati u stopu, a Porto je na 4. mjestu te polako smanjuje zaostanak. Tada gubimo od Porta i stvari se kompliciraju. Upisano je novih 5 pobjeda i kada se činilo da je osvajanje naslova samo formalnost gubimo utakmice od Moreirensea i Maritima usred borbe u Ligi prvaka te Porto preuzima vodeću poziciju i uzima naslov.

Liga Kup

Ovdje neću previše pisati i komplicirati. Liga kup smo riješili bez većih problema osim što su mi u finalu ubili Cardoza :sad:

Taca de Portugal

Nastavljam "tradiciju" te niti o ovom kupu neću puno pisati. Svi protivnici su bile ekipe barem klasu (ako ne i više) slabije od nas. Jedini pravi protivnik došao je u finalu, ali nakon prvenstva kup nisu dobili.

Liga Prvaka

Cilj za Ligu prvaka ove godine bio je prolazak grupe, ali ostvarili smo puno više. U grupi su nas dočekali Real Madrid, Galatasaray i Anderlecht. Počelo je izvrsno, pobjedom nad Realom kod kuće, a isto se nastavilo i na gostovanju u Belgiji. Zatim hladan tuš. U dva dvoboja protiv Galatasaraya nismo uzeli niti jedan bod te nam je prolaz bio pod znakom pitanja. Peto kolo donijelo je gostovanje u Madridu. Real je tri puta vodio, ali je na kraju završilo 3:3. U poslijedje kolo se ušlo sa situacijom: Real 10, Galata 7, Benfica 7, Anderlecht 4. Real Madrid je izgubio u Istambulu, mi smo dobili Anderlecht te se stvorio krug od 3 kluba sa po 10 bodova. Najdeblji kraj je izvukao "Kraljevski klub". U play-off se redom jaki protivnici, jedin slabiji koji smo mogli dobiti bio je Celtic koji je na kraju dogurao do polufinala. Mi smo izvukli Bayern te prošli na gol u gostima. Zanimljivo je to što smo jedini klub koji je prošao u četvrtfinale, a da je u grupi završio na drugom mjestu. Među osam najboljih izvukli smo Manchester United. U prvih 10 minita na Old Traffordu smo zabili 2 gola što nam je na kraju donijelo prolaz. Slijedeći je bio Chelsea koji je stepenicu prije izbacio Porto. Kao i protiv Bayerna, odlučio je gol u gostima. A zatim veliko finale protiv Arsenala. Gubili smo na poluvremenu, tada ulazi nedovoljno oporavljeni Cardozo te izjednačuje, ali Arsenal u produžetcima uzima naslov prvaka Europe.

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
« Odgovori #6 u: 03.08.2013, 14:31:34 »
Dosta dobra sezona, šteta za prvenstvo, ali čuj dva trofeja su tu :D
Liga Prvaka isto odlična, nisi imao sreće s protivnicima kao ja, ali si isti uspjeh ostvario.
ZaÅ¡to si prodo Garaya  :sad:

Offline De facto

• Å to? OćeÅ¡ mi ti to neÅ¡to brko? Jel
  • Trener
  • *
« Odgovori #7 u: 03.08.2013, 16:12:10 »
Evo tek sad vidim ovo. Oba ste odigrali odličnu sezonu, Å¡teta Zvone za ligu ali vjerujem da čeÅ¡ osvojit sljedeće sezone. Svaka čast za ligu prvaka obojici, Å¡teta Å¡to ste izgubili u finalu, ali možda je i bolje ovako. Nerealno bi bilo da ste je već u prvoj sezoni osvojili. Za grafički dio i pisanje vas i ne moram pohvaljivati za oba se zna da ste grafički dominantni. Sretno dalje, pratim vas.   ;)
Ima i Sloboda pare, a Zrinjski ima politicku moc

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
« Odgovori #8 u: 05.08.2013, 14:00:29 »

Sezona 2013/14

Transferi

Ove godine smo dobili skoro istu količinu novca kao i prošle, ali smo u nekoliko prodaja uspjeli doći do skoro 30 mil. za transfere. Prvo pojačanja, koje je dogovoreno još prije mog dolaska u Benficu je Filip Djurić, koji je plaćen 6 mil. eura. Nakon njega dovedno je prvo veliko pojačanje, Mateo Kovačić koji je plaćen 20 mil. što je rekordni transfer ovog kluba. Mogu reći da su se novci isplatili jer je Kovačić sjajno odigrao ovu sezonu i bio jedan od ključnih igrača. Jedini problem je što je od početka 2014. pokupio dosta ozljeda pa ga neko vrijeme nije bilo u igri. Treće pojačanja bila je posudba iz PSGa, Radja Nainggolan. Na kraju prijelaznog roka sam još doveo Rafinhu iz Bayerna, koji se pokazao kao dobra zamjena na oba boka. Od prodaja smo zaradili 17 mil. a neki od važnijih transfera su prodaje Matića za 7 mil, Aimara te Sidneia za oko 2 mil.

Supertaca

Supertaca je nešto kao superkup u kojem igraju prvak i osvajač kupa, pošto sam prošle sezone osvojio oba natjecanja igrao sam sa P. Ferreirom koja je bila drugoplasirana u kupu. Utakmicu smo bez većih problema dobili s 4-1 i tako osigurali prvi trofej ove godine.

Liga Zon Sagres

Uprava je i ove godine očekivala da osvojimo prvenstvo, ali nismo uspjeli. Na kraju nismo završili ni na drugom mjestu, nego tek na trećem. Nismo igrali toliko loše koliko je Porto bio nezaustavlji. Porto je ostvario rezultat od 27 pobjeda, 2 neriješena te samo jedan poraz u cijeloj godini. Mi smo izgubili 6 utakmica, ali dosta njih pred kraj kada smo vidjeli da prvenstvo ne može biti osvojeno, pa smo se posvetili drugim natjecanjima kao što je Liga Prvaka. Naš najbolji igrač u prvenstvu je i ove godine bio sjajni Cardozo koji je zabio 22 gola u prvenstvu, ali nije bio najbolji strijelac, Ricky van Wolfswinkel ga je prestigao za samo jedan gol.

Liga Kup

Natjecanje nije bilo prioritet kao ni prošle godine, ali smo ponovno odigrali dosta dobro. Grupu smo prošli bez problema, a u polufinalu smo dobili Bragu s 3-0. U finalu nas je čekao Porto, koji je i u ovom natjecanju sjajno odigrao. Utakmica je na kraju završila s 3-2 za Porto, iako smo imali vodstvo od 2-0.

Taca de Portugal

Još jedan kup koji smo željeli osvojiti, ali nismo ni ovo uspjeli. Od treće do šeste runde natjecanja smo pobjeđivali bez problema, od klubova koje smo izbacili najvažnija je Braga koju smo dobili 3-1. U polufinalu nas je čekala Vit. Setubal, no nismo imali previše problema i ostvarili smo 4-1 ukupno. U finalu nas je ponovno čekao Porto, koji nas je i ovaj put pobijedio. Samo 1-0 ovaj put. Možda bi i osvojili, ali nisam imao skoro pola prvog tima koji je otišao na internacionalne susrete.

Liga Prvaka

Cilj je i ove godine bio doći Å¡to viÅ¡e, minimalno do četvrtfinala. U grupi smo izvukli Napoli, Shakhtar i Videoton. ProÅ¡li smo bez problema i to uz prvo mjesto. Uz prvo mjesto nadao sam se lakÅ¡em protivniku u drugoj rundi, ali smo dobili proÅ¡logodiÅ¡nje prvake, Bayern. Prvu utakmicu smo izgubili 2-0, ali smo se u drugoj vratili u igru i pobijedili s čak 3-0. U četvrtfinalu smo dobili stare protivnike iz grupe, Napoli. Prva utakmica u gostima je zavrÅ¡ila 4-3, ali smo u drugoj pobijedili s 5-0. Polufinale je donijelo dvoboj protiv Reala,  u gostima smo sjajno odigrali uz samo jedan primljeni gol. U uzvratu smo mi poveli s 1-0 i tako je ostalo do produžetaka. U produžecima smo uspjeli zabiti joÅ¡ dva gola i proći u finale s 3-0. U finalu nas je naravno čekao opet Porto. Nisam bio previÅ¡e optimističan, jer smo dosad sve utakmice protiv njih izgubili. Krenuli smo s obrambenom taktikom s 5 igrača u zadnjoj liniji. I isplatilo se, Porto je uputio samo jedan udarac u okvir i mi smo pobijedili s 2-0 i tako donijeli trofej Lige Prvaka na Estádio da Luz. Ovako je izgledala ekipa na kraju sezone.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #9 u: 05.08.2013, 16:33:38 »
Mene ćeš malo sačekati. Došao sam do polusezone pa mi se ugasio laptop, ne znam kada sam zadnji put spremio :D

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
« Odgovori #10 u: 11.08.2013, 21:10:52 »

Sezona 2014/15

Transferi

Novaca kao i svake godine, ne previše. Nakon što sam prodao nekoliko nepotrebnih igrača i dosta mladih poslao na posudbe, imao sam 30 mil. za potrošiti. Pozicije na kojima sam se htio pojačati su bile stoper i srednji vezni. Rješenje na stoperskoj poziciji bio je Jean Kana-Biyik, plaćen 15,5 mil. Drugo pojačanje bio je Jonathan de Guzman koji je došao za 16 mil. Također sam doveo i pojačanje za budućnost, mladog Kerema Yanik iz Basela. Koristio sam ga dosta u ovoj sezoni iako mu ocijene nisu bili niti blizu kakve su sada, imao je Gaitana za tutora pa se poboljšao, npr. determination mu je porastao sa 11 na 16. U zimskom prijelaznom roku dobili smo ponudu za Salvia od Bayerna, 20 mil. Iako mi je bio jedan od boljih igrača, prodan je. Za njegovu zamjenu doveo sam Miroslava Stocha za 10 mil.

Supertaca i Europski Superkup

Dva natjecanja u kojima smo igrali prije starta prvenstva, Supertacu smo igrali protiv Porta i uspjeli smo pobijediti nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Europski Superkup smo igrali protiv Schalkea koji je osvojio Europsku ligu prošle sezone. Za razliku od Supertace, ovo natjecanje nismo osvojili.

Liga Zon Sagres

Nakon prošlogodišnjeg neuspjelog pokušaja da osvojimo prvenstvo, ove godine sam se nadao boljem. Cijele godine smo igrali sjajno, ostvarili smo samo jedan poraz i četiri remija. Također smo ostvarili i dvije pobijede nad glavnim rivalima, Portom, prvu od 3-2, a drugu 0-1. Problem je što su te dvije utakmice jedine utakmice koje Porto nije pobijedio cijele godine. Porto ima statistiku od 28 pobjeda i dva poraza, što je ukupno 84 boda, a ja sam imao 79 bodova. Od igrača treba napomenuti sjajnog Garaya koji je već treću sezonu za redom najbolji stoper lige. Osim njega tu je i Mateo Kovačić koji je proglašen najboljim mladim igračem prvenstva. Cardozo je mogao biti najbolji strijelac, ali se ozljedio nekoliko kola prije kraja.

Liga Kup

Da puno ne pričam o ovome, uspješno smo igrali sve utakmice do finala. Putem smo u polufinalu ponovno izbacili Bragu s 3-2, ali u finalu nas je dočekao Porto i uspio nas pobijediti 1-0. Vjerovatno smo trebali igrati kao i utakmice u ligi, kada smo igrali 5-4-1 i minimalno pobijeđivali, ali nismo.

Taca de Portugal

Nismo ni to osvojili ove godine, nismo čak ni do finala došli, ponovno nas je zaustavio Porto i to u polufinalu. Porto je naravno i to osvojio bez problema.

Svjetsko Klupsko Prvenstvo

Kao osvajači Lige Prvaka prošle godine igrali smo ovo prvenstvo, cilj je naravno bio osvojiti ga, ali ovaj put smo to i uspjeli. U polufinalu smo igrali protiv Etoile de Sahel. Pobijedili smo 2-4. U finalu su nas čekali Meksikanci, America. Dominirali smo skoro cijelu utakmicu i na kraju pobijedili s 2-1.

Liga Prvaka

Očekivanja su bila visoka nakon prošlogodišnjeg osvajanja, ali nažalost zaustavljeni smo već u drugoj rundi natjecanja i to uz katastrofalnu igru. U grupi smo bili s Leverkusenom, Fenerom i Romom, mogao sam biti prvi, ali smo izgubili obje utakmice protiv Leverkusena, tako da smo iza njih završili. U osmini finala čekao nas je Man City, nisam mislio da imam puno šansi, ali u prvoj utakmici smo ih uspjeli pobijediti 4-1. U uzvratu sam očekivao da to lagano privedemo kraju, ali nismo. City je do 90 vodio 4-0, ali je onda Gaitan u nadoknadi zabio. Ipak to nije bilo dosta pošto smo primili gol u 101. za ukupnih 5-1. Pohvalio bih golmana Artura koji je svoju ocjenu ujednačio sam rezultatom.

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
« Odgovori #11 u: 16.08.2013, 14:47:18 »

Sezona 2015/16

Transferi

Nismo ni ove godine imali puno novaca, 8 mil. ponovno. Prvo što sam htio srediti je bila pozicija golmana. Prvo sam prodao Artura, a kupio Simona Mignoleta za 6,75 mil. Nije odmah bio u prvom timu, nego se preko godine mijenjao sa Juliom Cesarom. Nakon njega sam tražio igrače koje bih još mogao kupiti i ponuđen mi je Robben, koji nije imao klub. Uspio sam ga potpisati i to sa dosta niskom plaćom, od 28k tjedno. To su bili svi transferi u ljetnom dijelu sezone. U prvom mjesecu sam potpisao Fabinha iz Rio Ave, za 1,4 mil. i popunio je poziciju desnog beka, na kojoj je do tad igrao Maxi Perreira, ali nije bio dovoljno dobar.

Liga Zon Sagres

Nakon dvije neuspjele godine i drugog mjesta, uz veliku dominaciju Porta uspjeli smo ponovno osvojiti prvenstvo. Bilo je blizu, ali smo sa 72 boda ostvarili prvo mjesto, isto toliko je imao i Porto, ali smo ih pobijedili u utakmici protiv njih. Porto ove godine nije bio toliko opasan, ali je zato Sporting prvih 10-15 kola držao prvo mjesto. Čak smo četiri puta izgubili ove godine, jedno je bio poraz od Sportinga od 5-1, a drugo većinom protiv slabijih ekipa. Najbolji igrači su ponovno bili Garay, Kovačić i Cardozo, a također se istakao i mladi Kerem Yanik koji je bio drugi najbolji mladi igrač godine. Cardozo s 20 golova dijeli prvo mjesto strijelaca.

Liga Kup

Nije nam bilo toliko važno ovo natjecanje, ali ipak nisam zadovoljan s načinom na koji smo ispali. Uspješno smo došli do polufinala gdje nas je čekao Sporting. Igrali smo odlično i uputili preko 30 udaraca, dok Sporting nije niti jednom pukao u gol. Utakmica je završila 0-0 i išlo se u jedanaesterce gdje smo naravno izgubili. Sporting je na kraju to osvojio.

Taca de Portugal

Nismo ni ove godine uspjeli osvojiti kup, nismo čak ni do polufinala došli. U šestoj rundi smo igrali protiv Porta koji nas je pobijedio nakon gola u 120 minuti. Završilo je 3-2. Porto je naravno ovo osvojio, tako da su ove sezone sva tri velika portugalska kluba nešto osvojila.

Liga Prvaka

Nakon prošlogodišnjeg ispadanja u osmini finala nadali smo se boljem plasmanu ove godine. U grupi smo odlično odigrali i osigurali prvo mjesto nakon četiri kola. U osmini smo dobili prilično laganog protivnika, Celtic. Prva utakmica u gostima je završila 1-1, a kod kuće smo ih dobili 3-0. U četvrtfinalu smo igrali protiv Man Citya koji nas je prošle godine izbacio. Prva utakmica nije bila preloša, izgubili smo 1-0, a u drugoj 2-1 i tako ispali.

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
« Odgovori #12 u: 18.08.2013, 14:07:23 »

Sezona 2016/17

Transferi

Budžet nam je ove godine bio malo višlji, 11 mil. Prvi igrači koji su došli u klub su bili već ranije dogovoreni transferi. Gino Peruzzi je došao besplatno nakon što mu je istekao ugovor u Velezu, igrao je u prvom timu skoro cijele godine jer sam odlučio ne produžiti ugovor Perreiri koji je otišao na free. Drugo pojačanje je mladi Brazilac Paulo Sergio, koji je doveden kao zamjena za Cardoza. Platio sam ga samo 2,1 mil. a sada već vrijedi 18 mil. Pošto sam imao viška napadača prodao sam Alana Kardeca i to u zamjenu za Lorenza Crisetiga. Sredinom osmog mjeseca mi je ponuđen Sven Bender za 9,5 mil. tada nisam imao novaca, ali sam prodao Mulumbu i zaradio 11 mil. Nisam kupovao ništa do prvog mjeseca kada sam isplatio 5 mil. Realu za Coentraa. Od igrača koji su se vratili s posudbe treba spomenuti mladog golmana Luisa Castelo koji je bio prvi golman cijele sezone i osvojio drugo mjesto za vratara godine.

Supertaca

Pošto sam osvojio prvenstvo prošle godine igrao sam u ovome natjecanju. Igrali smo protiv Porta i iznenađujuće izgubili s čak 3-0. Ali treba napomenuti da mi je ovo jedini poraz od Porta ove godine.

Liga Zon Sagres

Nakon prošlogodišnje titule i ove godine sam se nadao osvajanju prvenstva. To smo i ostvarili s ukupno 80 bodova, samo 3 boda ispred Porta. Nismo izgubili niti jednu utakmicu ove godine, ali smo skupili 5 neriješenih. Od važnijih utakmica tu su pobijede protiv Porto od 3-1 i Sportinga od 4-2. Od igrača treba spomenuti Kerema Yanika koji je proglašen najboljim igračem i Kovačića koji je bio drugi najbolji igrač. Nagradu za najboljeg mladog igrača osvojio je isto naš igrač Paulo Sergio.

Liga Kup

Planirao sam osvojiti jedan od kupova ove godine, a pošto u Taca de Portugal nismo briljirali posvetio sam se ovome. Dobili smo dosta laganu grupu koju smo prošli bez većih problema. U polufinalu nas je čekao Porto koji smo uspjeli pobijediti 3-2. U finalu smo igrali protiv Sportinga i ostvarili pobjedu od 3-0.

Taca de Portugal

Kao što sam spomenuo nismo najbolje igrali u ovom natjecanju. Ponovno smo došli do šeste runde gdje smo igrali protiv Nationala i iako smo trebali lako pobijediti izgubili smo 1-0 nakon produžetaka.

Liga Prvaka

Nakon prošlogodišnjeg četvrtfinala i ove godine smo imali isti cilj. U grupi nismo dobili nikakve prejake protivnike i uspjeli smo ostvariti prvo mjesto s 11 bodova. U osmini smo igrali protiv Intera. Prva utakmica nije mogla proći gore i izgubili smo s 3-0. U uzvratu smo krenuli s napadačkim nogometom i pobijedili s 2-0, što nažalost nije bilo dovoljno.

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #13 u: 19.08.2013, 10:51:49 »
Mata svaka čast na reportima i svemu  :&. Zvone ti umri..nisi napisao report već 3-4 sezone jbt, mogao si lijepo reć Mati da niÅ¡ta od toga svega da ti se neda, a ne da dečko troÅ¡i vrijeme na neÅ¡to Å¡to nitko ne komentira i ne prati. Ako ti se već neda stavi lock, a Mata nek sam nastavi u karijerama ako želi jer je njegova priča super. Puno uspona i padova i mogla bi biti praćena.

Mata lijepu si momčad skupio tijekom godina, sve poznati igrači, ali ne isfurani koje svatko dovodi u klub. Ne znam samo kako stojiš sa financijama, to bi volio vidjeti i naravno infrastrukturu, dal ti dolaze kakvi dobri mladi igrači?

Ako ćeš nastaviti pisati sigurno ću baciti još koji komentar! Sretno dalje i daj više osvoji tu LP :P

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #14 u: 19.08.2013, 12:11:25 »
Zvone ti umri..nisi napisao report već 3-4 sezone jbt, mogao si lijepo reć Mati da ništa od toga svega da ti se neda, a ne da dečko troši vrijeme na nešto što nitko ne komentira i ne prati.
Krenuo sam ja, ali me autoškola malo usporila, a ovaj igra FM dan i noć. Kako da ga pratim? :sad:

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #15 u: 19.08.2013, 12:52:09 »
Haha opet nova opasnost na cesti :D ajde onda sretno, položi sve od prve!

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
« Odgovori #16 u: 19.08.2013, 14:50:02 »
ulice će nam skoro postat opasne kad on krene vozit :D dobro je meni i tu pisat, nekad netko i komentira :D

a financije su mi većinom u plusu iako sam sad u 2018. dobio samo 5 mil. za transfere, ali sam prodao dva igrača i zaradio 25 mil. pa ide. mladi igrači koji dolaze nisu nešto posebno, ponekad koji dobar dođe.

Offline Dena M

• Trener
  • *
« Odgovori #17 u: 19.08.2013, 20:45:49 »
mata jel moze ss prvih 11? :D

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
« Odgovori #18 u: 19.08.2013, 21:35:23 »
evo od nove sezone s nekim pojačanjima

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #19 u: 19.08.2013, 21:36:50 »
Ovaj Weiss je najgori igrac ikada, da bar umre. Jel ti valja sta ?

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
« Odgovori #20 u: 19.08.2013, 21:48:38 »
a besplatno sam ga doveo, pa ćemo vidjet :D

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
« Odgovori #21 u: 21.08.2013, 14:40:01 »

Sezona 2017/18

Transferi

Ponovno nismo dobili novaca, ove godine samo 5 mil. za transfere. Prvi igrač kojeg sam doveo je Vladimir Weiss, kojemu je istekao ugovor u prošlom klubu. Pokazao se kao odlično pojačanje i jednim od najboljih igrača sezone. Nakon toga sam odlučio prodati neke igrače, Gaitan i Miranda su najbolji od njih. Zaradili smo dosta i sada sam imao 25 mil. za potrošiti. Prvo je došao Gianni Terracciano, pojačanje za budućnost. Najveći transfer ove godine, ali i u povijesti kluba bio je Ezequiel Munoz plaćen 24 mil. Definitivno se isplatilo jer se pokazao kao vrhunski stoper. U prvom mjesecu sam prodao Nelsona Oliveiru i Ascuesa, jer jednostavno nije bilo mjesta u prvom timu za njih, a zaradili smo nešto novaca.

Supertaca

I ove godine smo to igrali, ali opet nismo uspjeli osvojiti. Protivnik nam je kao i prošle godine bio Porto. Utakmica je završila 3-2 za Porto s golom u 122 minuti.

Liga Zon Sagres

Nakon dvije godine osvajanja planirao sam nastaviti s dobrim uspjesima, a to smo i ostvarili. Osvojili smo prvo mjesto s čak 7 bodova prednosti ispred Porta, što je najviše u zadnje tri sezone. Od utakmica ću spomenuti samo pobjedu nad Portom od 3-2. Od igrača treba spomenuti trojicu, golmana Luisa Castela, koji je proglašen najboljim golmanom lige. Od ostalih igrača tu su Mateo Kovačić i najbolji napadač lige Paulo Sergio.

Liga Kup

Nakon što smo ovo natjecanje osvojili prošle godine, htjeli smo ga uzeti i ove godine. Grupu smo ponovno prošli bez problema te u polufinalu igrali protiv Sportinga i ostvarili pobjedu od 1-0. U finalu nas je čekao Porto. Poveli smo 3-1, ali je Porto izjednačio na 3-3 i utakmica je odlučena penalima. Bili smo bolji u izvođenju i tako osvojili kup.

Taca de Portugal

Ovaj kup nismo uspjeli osvojiti, najviše zbog početka svjetskog prvenstva. Prvih nekoliko rundi u kojim smo igrali protiv slabijih protivnika smo prošli bez većih problema. U polufinalu nas je čekala Beira-Mar, koje je bila slabiji protivnik pa smo ih pobijedili s 4-1 i 5-1. U finalu smo igrali protiv Porta, ali pošto mi je skoro cijeli prvi tim bio na svjetskom prvenstvu, igrali su većinom rezerve i mladi igrači, tako da smo izgubili 2-0.

Liga Prvaka

Nakon dvije godine skoro nikakvih uspjeha ove godine smo ostvarili puno bolje rezultate. U grupi smo završili na drugom mjestu iza Juventusa s 12 bodova. U osmini finala smo dobili skoro najslabijeg protivnika koji je završio na prvom mjestu, Leverkusen. Pobijedili smo ih ukupno 6-3. U četvrtfinalu smo ipak dobili veći izazov, Barcelonu. Prva utakmica je završila 4-1 za nas što je bio odličan rezultat za uzvrat. U Barceloni smo izgubili 2-1, što je bilo dovoljno da prođemo u polufinale. U polufinalu nas je čekao Juventus s kojim smo se već sreli u grupi. Prvu utakmicu u gostima smo izgubili 3-1, ali smo uspjeli zabiti gol u gostima što je i bio cilj. Uzvrat smo otvorili napadačkom igrom, što se i isplatilo jer smo pobijedili 3-0, što ponovno pokazuje da kod kuće možemo dobiti svakoga. U finalu smo igrali protiv Bayerna, koji je u svojim redovima imao najboljeg igrača na svijetu Tonia Kroosa i još mnoge dobre igrače. Pobijedili su nas 2-0. Nisu bili puno bolji od, prvi gol je bio iz kornera, a drugi iz penala.

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #22 u: 22.08.2013, 16:09:35 »
Svaka čast majstore! Daj mi SS golmana, volio bi ga vidjet. I drago mi je da je prije išao na posudbe i tako stigao do prve momčadi. Očito je da se odlično razvio. Sviđa mi se i ovaj napadač, a Kova je zvjerkan :D Bravo za prvenstvo i kup, znam kako ti je što se tiče ovog drugog kupa. Finale se igra zadnje u sezoni, barem meni i to taman kad su mi igrači sa repkom ili negdje na nekom natjecanju.

Zbog takvih stvari nije za žaliti tako da nema veze, igraj dalje. Jebiga i za LP. bio si blizu, past će i ona uskoro. Financije su ti super, ali moglo bi i bolje. Munoz je odličan igrač i drago mi je da si ga doveo, poslužit će još dugo godina. Sretno dalje :)

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #23 u: 22.08.2013, 16:28:57 »
Dobro si odigrao ovo, moram komentirat, zao mi te je sto imas tako loseg partnera za paralelku. Vidim da je bogaljcina Vladimir odigrao odlicnu sezonu, previse ga mrzim. Prvenstvo rutinski, za ligu prvaka falilo malo srece, Leverkusen, Barca, Juventus i onda za kraj Bayern, jbga, nagodinu osvajas.

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
« Odgovori #24 u: 22.08.2013, 16:32:01 »
evo golmana, nije se puno nabranio ove godine jer mi je ponuđen drugi golman za 10,5 mil. pa sam ga kupio :D