Autor Tema: Turska avantura u Rizi (Çaykur Rizespor)  (Posjeta: 25032 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
Odg: Turska avantura u Rizi (Çaykur Rizespor)
« Odgovori #25 u: 31.05.2013, 09:03:13 »

Kraj moje prve sezone u Turskoj i mogu reći da sam vrlo zadovoljan kako smo je odradili. Pogotovo na drugi dio sezone di cijelu polusezonu nismo znali za poraz do zadnja tri kola kada smo dva puta izgubili te tako izgubili prvo mjesto koje smo držali ali i tako sa drugim mjestom smo izborili izravno promociju u najjaču tursku ligu Å¡to je bio i naÅ¡/moj glavni cilj ove sezone. Tokom cijele sezone igrao sam vrlo dobro, drugi dio čak i odlično, ostaje možda jedino mala žal za tim prvim mjestom. Imao sam treći napad lige i  drugu obranu koja je odradila posao i viÅ¡e nego dobro. U momčad sezone izabrana su 2 naÅ¡a igrača a riječ je o: Florinu Cernatu koji je zadnjih mjesec i pol sezone izbivao zbog ozljede te turčin Sercan Kaya. Već sam dogovorio par odličnih transfera tako da nas očekuje joÅ¡ jača ekipa nego ove sezone jer potrebno je pojačati se kako bih mogao opstati sljedeče sezone u ligi.

Nakon ovako uspješne sezone red je i na to da Vam predstavim nekoliko svojih najboljih igrača ove sezone koji su jednostavno vukli ekipu u svakom trenutku i koji su možda malo više iskočili nad drugima. Prvo bih spomenuo David Depertiesa koji je jednostavno drugi dio sezone eksplodirao te je trpao kao lud tokom cijele polusezone, mislio sam ga se riješiti na kraju sezone ali nakon njegovih golova definitivno ostaje u ekipi. Mladi turčin Muhammed Demirci je dobio puno prilika i mogu reći da je odigrao vrlo dobro unatoč svojoj mladosti, iznenadio me je dosta svojom igrom, ali znam da od njega tek ono najbolje dolazi. Tokom zime doveli smo i jedno pojačanje, riječ je o Papa Boupa Diopu koji se je odmah pokazao pojačanjem te je odigrao vrlo dobro. Najbolji obrambeni lige je Sezer Ozmen koji unatoč svojoj mladosti već ima liderske sposobnosti te to i dokazuje na terenu svojim igrama. Sercan Kaya naš najbolji asistent i jedan od definitivno najboljih igrača koji je svojim igrama čak zaslužio i poziv u tursku reprezentaciju što je velika pohvala za njegove igre. I za kraj najbolji naš igrač koji je dobio i nagradu navijača za najboljeg igrača sezone, naravno riječ je o Florin Cernatu koji je kapetanski odigrao ovu sezonu te bi njegov učinak bio sigurno i puno bolji da nije zadnjih mjesec i po bio ozljeđen. Sve u svemu odlična sezona.

Idemo u prvu ligu  :baklja:

Eto za sada toliko.. Pohvale, sugestije, komentari o igračima, ekipi, karijeri su uvijek dobrodoÅ¡le. Hvala svima koji prate, nadam se da će vas joÅ¡ viÅ¡e.  Do pisanja, čitanja  hi

« Zadnja izmjena: 31.05.2013, 09:06:48 od El Nino »

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #26 u: 31.05.2013, 10:00:33 »
Šteta za ova 2 poraza pri kraju, mogao si i prvi završiti :sad:
Čestitke na promociji, sad se oznaži za prvu ligu, ovi igrači koje si dolje nabrojao čine dobar kostur za nadogradnju ekipe :)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #27 u: 31.05.2013, 10:36:00 »
ÄŒestitke za promociju u prvu ligu,kao Å¡to je rekao Zvone Å¡teta za ova dva poraza pri kraju,a čudan je i ovaj remi na kraju,protiv 16. Bucaspora. Jedva čekam da vidim kako ćeÅ¡ prolazit sa Galatasarayom i Fenerbahčeom u prvoj ligi  :)

Offline Mr. J

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #28 u: 31.05.2013, 13:31:46 »
Čestitke na promociji! Jel radiš posebne treninge za starije igrače Diop, Chernat?

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #29 u: 31.05.2013, 14:58:38 »
ÄŒestitke na plasmanu! Samo tako dalje!  hi

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #30 u: 31.05.2013, 15:03:32 »
Pridružujem se čestitkama! Sretno u prvoj ligi, čeka te "nezahvalan" posao!

Offline Blade93

• Ronaldinho je nogomet
  • Trener
  • *
« Odgovori #31 u: 31.05.2013, 15:08:39 »
Mex je vec rekao, ceka te nezahvalan posao. Nema veze za dva poraza na kraju, da si imao gospodina Cernata vjerojatno bi kao prvak druge lige usao u najbolje drustvo. Demirci cisto solidan, moze on puno bolje samo ga forsiraj da se dokazuje. Sve u svemu  prva sezona dostojna tvog nivoa. Cestitam prijatelju. ;)

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #32 u: 31.05.2013, 23:40:23 »
Šteta za ova 2 poraza pri kraju, mogao si i prvi završiti :sad:
Čestitke na promociji, sad se oznaži za prvu ligu, ovi igrači koje si dolje nabrojao čine dobar kostur za nadogradnju ekipe :)
Ma sam sam kriv za to, fulao sam i sa TT i sa igracima koje sam dao da igraju, ali sta je tu je,nastavi pratiti i dalje ;)
ÄŒestitke za promociju u prvu ligu,kao Å¡to je rekao Zvone Å¡teta za ova dva poraza pri kraju,a čudan je i ovaj remi na kraju,protiv 16. Bucaspora. Jedva čekam da vidim kako ćeÅ¡ prolazit sa Galatasarayom i Fenerbahčeom u prvoj ligi  :)
hahha bolje da nevidis kako cu prolaziti protiv njih :D
Čestitke na promociji! Jel radiš posebne treninge za starije igrače Diop, Chernat?
neradim nikakve posebne,kako za sve tako i njima..hvala sto pratis  hi
ÄŒestitke na plasmanu! Samo tako dalje!  hi
Hvala! nastavi i dalje pratiti  ;)
Pridružujem se čestitkama! Sretno u prvoj ligi, čeka te "nezahvalan" posao!
bome će biti nezahvalan posao, muke su velike, bit ce gusto sto se tice ostanka u ligi..hvala kolega sto pratis  hi
Mex je vec rekao, ceka te nezahvalan posao. Nema veze za dva poraza na kraju, da si imao gospodina Cernata vjerojatno bi kao prvak druge lige usao u najbolje drustvo. Demirci cisto solidan, moze on puno bolje samo ga forsiraj da se dokazuje. Sve u svemu  prva sezona dostojna tvog nivoa. Cestitam prijatelju. ;)
Cernat je gospodin, najbolji igrac nas, a Demirci napreduje,razvija se,a ucinak ce biti sve bolji i bolji nadam se ;) Hvala prijatelju,nastavi i dalje pratiti  hi

Hvala svima koji pratite, dobili ste karmicu +, samo tako i nastavite dalje, do citanja  hi

Offline bounty_hunter

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #33 u: 01.06.2013, 00:17:35 »
Tri pitanja ovako za jednu anketu :D
Igraš li osobno prijateljske utakmice ili ih ostavljaš asistentu?
A drugo je match preparation, da li je to bolje ostaviti asistentu ili osobno raditi, što misliš?
I što ti više preferiraš, naravno :)
Treće pitanje je čista moja znatiželja i nema veze s karijerom...da li ti se ikad desilo u bilo kojem saveu da ti
zdravstvena inspekcija zatvori tribinu :D

Inače čestitam na promociji, sad očekujem da tvoj pomoćnik gurne Prosinečkom prst u oku na derbiju, da se malo rasplamsa atmosfera :D
Fino ti ide s Caykurom,joÅ¡ ako ti uleti Å¡ećerni otac, nekakav čajni mogul, mogao bi postati turska Cedevita  ;)

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #34 u: 01.06.2013, 09:33:51 »
ajmo redom :D
Prvo sto se tice prijateljskih utakmica one protiv slabijih ekipa dajem asistentu da vodi, a protiv istih ili jacih sam igram ;)
Drugo sto se tice match preparation asistent to moze dobro obaviti ako je dobar naravno ali preporucam i mislim da je ipak bolje sam to raditi,jer svaki protivnik je drugaije,pa bolje sam pripremis ih ;)
Trece nikad nisam to dozivio, sad prvi put cujem da se to moze dogoditi :D

Uff bilo bi dobra kad bi mi tajkun dao para nesto vise onda bih i lakse sastavio ekipu,ali i ovako sam doro trgovao,vidjet ces ;)
Nastavi pratiti +  hi

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #35 u: 03.06.2013, 17:29:06 »

Nakon što smo izborili plasman u najviši rang turskog nogometa, čeka nas puno posla sada. Mediji nam prognoziraju tek predzadnje mjesto, znači bit će grčevita borba za ostanak u ligi. Glavni cilj ove sezone mi je samo to izbječi, tako da i sljedeće sezone možemo nastupati u prvoj ligi. Naravno da bismo to mogli ostvariti morali smo dodatno osnažiti ekipu kako bismo barem bili konkurentni sa ostalim klubovima. Primio sam se posla još tokom prošle sezone tražeći pojačanja te na kraju je u klub došlo čak deset novih igrača, pretežito su to igrači koji su došli bez odštete i koji iza sebe već imaju dosta prvoligaškog iskustva. Pa krenimo sa predstavljanjem...

Abdi Aktas doveden prvenstveno kako bi bio tutor jednom mladom napadaču, ali dobit će tu i tamo koju priliku da pokaže dali može još šta.
Furkan Ozcan veznjak koji bi trebao uz Cernata držati srce vezne linije. Doveden na posudbu iz naše fijale Galatasaraya.
Herve Tum doveden tek na kraju prijelaznog roka, jer sam ostao samo na jednom napadaču. Došao je free a prošle sezone je bio najbolji strijelac druge lige.
Mehmet Nas došao je free te bi trebao biti zamjena mojim glavnim veznjacima. Već je najavio odlazak u mirovinu, tako da će samo ovu sezonu biti kod nas.
Murat Ceylan njega sam lovio cijelu prošlu sezonu i napokon onda uspio ga nagovoriti na dolazak u naše redove.
Omer Kahveci jedini igrač za kojega je plačena odšteta, pošto sam na poziciji vratara bio najslabiji odlučio sam se tu najviše pojačati.
Selcuk Sahin možda i naše najbolje pojačanje, turski reprezentativac koji bi trebao postati naš glavni destruktivac.
Vjekoslav Tomić hrvatski vratar koji je došao free i koji će dodatno ojačati konkurenciju za mjesto prvog vratara.
Wenderson brazilac sa turskom putovnicom dolazi također besplatno i odmah uzima poziciju beka di sam dosta tanak bio prošle sezone.

Odigrali smo sedam prijateljskih utakmica sa kojima baš i nisam zadovoljan, igrali smo dosta loše, mučili se, tako da mi to baš i nije bio dobar znak za ovu sezonu.

Što se tiće polusezone ove hmm..što reći o njoj, nismo na zadnja tri mjesta koja vode u drugu ligu i to je najbitnije. Dosta se mučimo, nemožemo gola zabiti ali ipak smo ostvarili nekoliko vrlo dobrih igara te nas to drži na mogu reći dobrom 13. mjestu. Nemogu se baš sa nečime posebnim pohvaliti, mogu reći da smo drugi najslabiji napad lige te isto tako jedna od lošijih obrambenih ekipa, sve u svemu tu smo di jesmo i za prvu sezonu mogu biti sretan. Nadam se da nećemo do kraja zakomplicirati si stvari te da ćemo uspjeti izboriti ostanak u ligi.

U kupu smo napravili korak više nego prošle sezone te smo se uspjeli kvalificirati u glavni dio kupa a to su skupine. Nalazimo se u skupini sa: Trabznsporom, Bursasporom i Gacebirligiem te nemam neka prevelika očekivanja jer je i ovo već uspjeh što smo ostvarili.

Koga istaknuti nakon ovakve sezone u kojoj se nemogu pohvaliti nekakvim uspjesima, efikasnosšću i slično, ali ipak ću istaknuti par igrača bez kojih nebi bio tu di jesam trenutno. Krenut ću sa jednim mladićem, produktu naše škole koji bi mogao postati odličan napadač, već se ove sezone počeo isticati svojim golovima a njegovo ime je Adem Karadeniz i od njega očekujem velike stvari u budučnosti. Posebno bih tu spomenuo i našega beka Orhan Ovaciklu koji je možda po AR i naš najbolji igrač, odigrao je odličnu polusezonu. Murat Ceylan je dokazao svojim igrama da nisam pogriješio što sam ga lovio pola godine da dode kod nas, odigrao vrlo dobro iako je imao problema sa ozljedama. Selcuk Sahin[/u] je pokazao ono što sam ranije napomenuo da će biti naše najveće pojačanje i to je dokazao svojim igrama ali i svojim iskustvom koje je pomoglo ostatku ekipe. Naš najbolji stoper i drugu sezonu za redom je Sezar Ozmenu koji ima puno talenta i za kojega bi uskoro moglo otimati se dosta klubova ako nastavi sa ovako dobrim igrama. I za kraj, zna se.. doktor, gospodin, Florin Cernat koji je još jednom pokazao da je najbolji igrač ekipe, vodi ju kapetanski, zabija, asistira, proigrava te zbog toga mu pripremam novi dugogodišnji ugovor.

Eto report i naÅ¡e polusezone, polusezone u kojoj je bilo svega i svačega. Nadam se da ste uživali u reportu ;) komentirajte i dalje, pratite i svima + za komentare, živjeli, do čitanja   hi

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #36 u: 03.06.2013, 21:44:29 »
10. mjesec te baš i nije mazila forma, previše se crveni tamo u SS-u. Transferi dobri, nadam se samo da ćeš se malo dignut u ligi do neke solidne sredine :) sretno dalje!

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #37 u: 03.06.2013, 22:02:56 »
Samo polako! Još malo pa će najebat i Bešiktaši i Fenjeraši!

btw. transferi dobri, nadam se ostanku u ligi.

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #38 u: 03.06.2013, 23:42:03 »
Transferi dobri, Å¡teta Å¡to te je tako krenilo u prvenstu, nadam se da čeÅ¡ popravit formu u nastavku sezone, u kupu sve super, uspio si ući u skupine, koje  bi uz malo sreće mogao proći, sretno dalje  ;)
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #39 u: 04.06.2013, 10:48:16 »
Vrlo dobro, najbitnije da opstanes u prvenstvu, pa slijedece godine na Europu
Transferi se cine jako dobri, pametno si to odradio ;)
Kako to da jos nisi poceo pisat na svoj uobicajen nacin? Nemas vremena za to ili? Sretno dalje :)

Offline gannza

• Maskota
  • *
« Odgovori #40 u: 04.06.2013, 13:15:21 »
bravo za dosadaÅ¡nje odraÄ‘en posao  respect
nastavi samo tako,pratim i dalje  :)

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #41 u: 05.06.2013, 20:35:59 »
[spoiler]
10. mjesec te baš i nije mazila forma, previše se crveni tamo u SS-u. Transferi dobri, nadam se samo da ćeš se malo dignut u ligi do neke solidne sredine :) sretno dalje!
A polako to dolazi na svoje,ali kao sto sam rekao najveci cilj mi je ostati u ligi,sto je vec za sad odlicno ;)
Samo polako! Još malo pa će najebat i Bešiktaši i Fenjeraši!

btw. transferi dobri, nadam se ostanku u ligi.
hvala sto pratis,nastavi i dalje  hi
Transferi dobri, Å¡teta Å¡to te je tako krenilo u prvenstu, nadam se da čeÅ¡ popravit formu u nastavku sezone, u kupu sve super, uspio si ući u skupine, koje  bi uz malo sreće mogao proći, sretno dalje  ;)
ma nadam se da cu uspjeti u cilju i da nebude to toliko lose na kraju,hvala sto pratis ;)
Vrlo dobro, najbitnije da opstanes u prvenstvu, pa slijedece godine na Europu
Transferi se cine jako dobri, pametno si to odradio ;)
Kako to da jos nisi poceo pisat na svoj uobicajen nacin? Nemas vremena za to ili? Sretno dalje :)
e takav je nekakav plan i moj :D  A sto se tice pisanja nemam bas vremena za svaku tekmu pojedinacno da pisem pa onda ovako,nadam se da vam se svida  hi

+ podjeljen svima,pratite i dalje ;) [/spoiler]

Morao sam napisati i ovaj jedan kratki report u kojem ću vam predstaviti i svoja tri nova igrača koji su došli u zimskom prijelaznom roku, morao sam malo pojacati ekipu a mislim da sam pogodio sa njima, da necu pogrijesiti .. Misljenje na transfere, ekipu opcenito?

Juan Fernando Quintero doveden free te od njega očekujem dosta dobrih igara na mjestu playa ili na mjestu krila di bi mi bio u prvom planu, zbog toga je i doveden.
Pedro Morales doveden kao kao backup za glavne kreativce Cernata i Demircia, dobit ce tu i tamo koju priliku da se pokaze.
Marko Kolar doveden nakon prodaje Depertiesa te je za njega plačena i dosta velika odšteta, ali ocekujem,tj. vec se i dokazao da nisam požalio tih para. Prvi napadač je odma postao i nadam se da će u budučnosti postati i još bolji.

Evo jedan kratki report da budete u toku :D Pratite i KOMENTIRAJTE i dalje, + svima ;)  Do pisanja  hi

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #42 u: 06.06.2013, 22:21:31 »
Mene je Quintero jako zivciro u karijeri s Pescarom, nije nis mogo zabit, previse vuko loptu...nadam se da ce tebi bit bolji ;) i dvojica dinamovaca, trebali bi bit super za tvoj klub. S ovakvom ekipom moras opstat. ;)
Kad ce neki malo dulji report?

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #43 u: 07.06.2013, 11:10:23 »
hvala sto pratis ;) report ce ovih dana sa kraja sezone  hi

Offline Mr. J

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #44 u: 07.06.2013, 17:42:59 »
Interesantni transferi. Ne sumnjam u opstanak, sretno dalje! Nisam dosad znao da se u turskoj igra kup po skupinama :bo: zanimljivo.

Offline Blade93

• Ronaldinho je nogomet
  • Trener
  • *
« Odgovori #45 u: 09.06.2013, 02:29:31 »
Svidaju mi se pojacanja, malo me cudi da si doveo Moralesa ali kao backup i moze proci. Vjerujem da ces ostati u najboljem drustvu, pratim te prijatelju. ;)

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #46 u: 11.06.2013, 10:35:31 »

Evo došao je kraj i moje druge sezone na klupi Çaykura, odnosno prve sezone u najboljoj Turskoj ligi. S obzirom da su nam svi predviđali predzadnje mjesto, s obzirom da mi je glavni cilj bio ne ispasti iz lige, onda mogu reći da je ovo bila vrlo dobra sezona za nas. Sezonu smo završili na vrlo dobrom 12. mjestu iako smo mogli biti možda čak i 8. s obzirom da smo bili natiskani svi u bod-dva, no sve u svemu i ovo je odličan rezultat za debitansku sezonu. Po svemu smo bili osrednja ekipa di smo i završili na kraju, u nekakvoj sredini.. Tako smo i po postignutim pogotcima i po primjenjima bili tu negje oko sredine, te mislim da na tim segmentima moram malo poraditi za sljedeću sezonu, pogotovo na obrani. Mogu samo reći da su zimska pojačanja vrlo zaslužna za ovaj rezultat te za vrlo dobru drugu polusezonu, posebno Kolar koji je bio naš najbolji strijelac iako je tu samo par mjeseci. Već sam i dogovorio par dobrih pojačanja skojima bih mogao sjedeće sezone napraviti i korak više te probati izboriti Europu.

U kupu smo kao što sam već rekao napravili i korak više nego prošle sezone stime što smo uspjeli izboriti skupine natjecanja. U njima sam imao protivnike protiv kojih se može igrati, ali na kraju smo ipak ostali kratki za prva dva mjesta koja vode dalje. No sve u svemu nije loše niti ovo a i skupili smo koji bod što je najbitnije.

I naravno za kraj po običaju spomeniti ću igrače koji su obilježili ovu sezonu i bez kojih nemogu zamisliti ovu ekipu. Za početak ću spomenuti mladu nadu, izdanak svoje Å¡kole kojega forsiram i koji mi to vrača svojim igrama, riječ je o Adem Karadenizu, klincu koji već sad igra zapaženu ulogu u ekipi, mogu reći da sam zadovoljan i njegovim učinkom a i njegovim razvijanjem. NaÅ¡e najbolje pojačanje u ooj polusezoni je definitivno Marko Kolar koji je odmah čim je doÅ¡ao pokazao da je naÅ¡a galvna Å¡pica te je u samo pola godine postao naÅ¡ najbolji strijelac u cijeloj sezoni, jednostavno je trpao sve Å¡to je mogao. Stoperski par Murat Sozgelmes - Sezar Ozmen je i ove sezone pokazao da su odlično uigrani i da se razumiju na terenu, jedni od najboljih stopera su i u ligi, pogotovo mladi Ozmen za kojega se već otimaju drugi klubovi. Selcuk Sahin jedan od naÅ¡ih najiskusnijih igrača je pokazao zaÅ¡to je doveden i odmah se je nametnuo u ekipi svojim autoritetom te je odigrao vrlo dobro i pokazao mladima kako treba igrati za klub. I za kraj "Doktor" Florin Cernat koji je i ove sezone kapetanski odigrao te bio naÅ¡ najbolji igrač. Osim Å¡to puno asistira, dodaje, stvara prilike za pogotke isto tako i zabija, pogotovo iz prekida Å¡to mu je najbolje oružje. Å to reći osim: Svaka mu čast  :&

Eto report i naÅ¡e sezone, nadam se da ste uživali u reportu. Fali samo malo viÅ¡e komentara, u ovodnom postu bilo 15tak a sad je palo na samo par... komentirajte i dalje, pratite i svima + za komentare, živjeli   hi

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #47 u: 11.06.2013, 16:38:21 »
Čitao sam baš jučer tvoju karijeru, ali preko mobitela pa mi se nije dalo pisat :D Vidim da si baš danas objavio novi report pa da prokomentiram.

Imaš dosta greškica u pravopisu, fali slova ili su riječi krivo napisane. Rezultati su super, ostao si u ligi i sad se treba pojačat. Teško da će ti odmah doći neki bolji igrači, ali opet vrijedi malo pronjuškati. Ja nikad nebi mogo igrati tu ligu, igrači mi imaju glupa imena i sve to bi me samo živciralo. Znam da je to kao izazov i sve, ali ne znam. Svaka čast na tome! :)

Ovog Cernata si spomenuo u svakom reportu haha :D. Ma dobar je on, vidio sam ss, ali je već u godinama tako da nećeš još dugo računat na njega. Treba tražit nekog novog ;)

Sretno dalje kralju!

Offline HŽV

• Sveti Petar
  • Trener
  • *
« Odgovori #48 u: 12.06.2013, 12:45:50 »
Dobra je karijera samo ljudi nemaju volje za komentirat. Cernat je Bog normalno da će ga spominjat. Nastavi dalje aj  KAVA

Offline markolfc

• Trener
  • *
« Odgovori #49 u: 12.06.2013, 12:54:16 »
Treba ti neki novi jak fantazista, a Cernat nek uÄ‘e kad je gusto zabit iz slobodnjaka.. Mislio sam da on ima dosta viÅ¡e nastupa za repku..  hmm
"I love the smell of napalm in the morning."