Nakon Å¡to smo izborili plasman u najviÅ¡i rang turskog nogometa, Äeka nas puno posla sada. Mediji nam prognoziraju tek predzadnje mjesto, znaÄi bit će grÄevita borba za ostanak u ligi. Glavni cilj ove sezone mi je samo to izbjeÄi, tako da i sljedeće sezone možemo nastupati u prvoj ligi. Naravno da bismo to mogli ostvariti morali smo dodatno osnažiti ekipu kako bismo barem bili konkurentni sa ostalim klubovima. Primio sam se posla joÅ¡ tokom proÅ¡le sezone tražeći pojaÄanja te na kraju je u klub doÅ¡lo Äak deset novih igraÄa, pretežito su to igraÄi koji su doÅ¡li bez odÅ¡tete i koji iza sebe već imaju dosta prvoligaÅ¡kog iskustva. Pa krenimo sa predstavljanjem...
Abdi Aktas doveden prvenstveno kako bi bio tutor jednom mladom napadaÄu, ali dobit će tu i tamo koju priliku da pokaže dali može joÅ¡ Å¡ta.
Furkan Ozcan veznjak koji bi trebao uz Cernata držati srce vezne linije. Doveden na posudbu iz naše fijale Galatasaraya.
Herve Tum doveden tek na kraju prijelaznog roka, jer sam ostao samo na jednom napadaÄu. DoÅ¡ao je free a proÅ¡le sezone je bio najbolji strijelac druge lige.
Mehmet Nas došao je free te bi trebao biti zamjena mojim glavnim veznjacima. Već je najavio odlazak u mirovinu, tako da će samo ovu sezonu biti kod nas.
Murat Ceylan njega sam lovio cijelu prošlu sezonu i napokon onda uspio ga nagovoriti na dolazak u naše redove.
Omer Kahveci jedini igraÄ za kojega je plaÄena odÅ¡teta, poÅ¡to sam na poziciji vratara bio najslabiji odluÄio sam se tu najviÅ¡e pojaÄati.
Selcuk Sahin možda i naÅ¡e najbolje pojaÄanje, turski reprezentativac koji bi trebao postati naÅ¡ glavni destruktivac.
Vjekoslav Tomić hrvatski vratar koji je doÅ¡ao free i koji će dodatno ojaÄati konkurenciju za mjesto prvog vratara.
Wenderson brazilac sa turskom putovnicom dolazi također besplatno i odmah uzima poziciju beka di sam dosta tanak bio prošle sezone.
Odigrali smo sedam prijateljskih utakmica sa kojima baÅ¡ i nisam zadovoljan, igrali smo dosta loÅ¡e, muÄili se, tako da mi to baÅ¡ i nije bio dobar znak za ovu sezonu.
Što se tiće polusezone ove

..Å¡to reći o njoj, nismo na zadnja tri mjesta koja vode u drugu ligu i to je najbitnije. Dosta se muÄimo, nemožemo gola zabiti ali ipak smo ostvarili nekoliko vrlo dobrih igara te nas to drži na mogu reći dobrom 13. mjestu. Nemogu se baÅ¡ sa neÄime posebnim pohvaliti, mogu reći da smo drugi najslabiji napad lige te isto tako jedna od loÅ¡ijih obrambenih ekipa, sve u svemu tu smo di jesmo i za prvu sezonu mogu biti sretan. Nadam se da nećemo do kraja zakomplicirati si stvari te da ćemo uspjeti izboriti ostanak u ligi.
U kupu smo napravili korak viÅ¡e nego proÅ¡le sezone te smo se uspjeli kvalificirati u glavni dio kupa a to su skupine. Nalazimo se u skupini sa: Trabznsporom, Bursasporom i Gacebirligiem te nemam neka prevelika oÄekivanja jer je i ovo već uspjeh Å¡to smo ostvarili.
Koga istaknuti nakon ovakve sezone u kojoj se nemogu pohvaliti nekakvim uspjesima, efikasnosšću i sliÄno, ali ipak ću istaknuti par igraÄa bez kojih nebi bio tu di jesam trenutno. Krenut ću sa jednim mladićem, produktu naÅ¡e Å¡kole koji bi mogao postati odliÄan napadaÄ, već se ove sezone poÄeo isticati svojim golovima a njegovo ime je
Adem Karadeniz i od njega oÄekujem velike stvari u buduÄnosti. Posebno bih tu spomenuo i naÅ¡ega beka
Orhan Ovaciklu koji je možda po AR i naÅ¡ najbolji igraÄ, odigrao je odliÄnu polusezonu.
Murat Ceylan je dokazao svojim igrama da nisam pogriješio što sam ga lovio pola godine da dode kod nas, odigrao vrlo dobro iako je imao problema sa ozljedama.
Selcuk Sahin[/u] je pokazao ono Å¡to sam ranije napomenuo da će biti naÅ¡e najveće pojaÄanje i to je dokazao svojim igrama ali i svojim iskustvom koje je pomoglo ostatku ekipe. NaÅ¡ najbolji stoper i drugu sezonu za redom je
Sezar Ozmenu koji ima puno talenta i za kojega bi uskoro moglo otimati se dosta klubova ako nastavi sa ovako dobrim igrama. I za kraj, zna se..
doktor, gospodin, Florin Cernat koji je joÅ¡ jednom pokazao da je najbolji igraÄ ekipe, vodi ju kapetanski, zabija, asistira, proigrava te zbog toga mu pripremam novi dugogodiÅ¡nji ugovor.
Eto report i naÅ¡e polusezone, polusezone u kojoj je bilo svega i svaÄega. Nadam se da ste uživali u reportu
komentirajte i dalje, pratite i svima + za komentare, živjeli, do Äitanja