Autor Tema: Little fish in the sea.  (Posjeta: 18719 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
Odg: Little fish in the sea.
« Odgovori #25 u: 17.05.2013, 23:43:39 »
Čestitke na kvalificiranju u LP..aa daj mi reci koji skin koristiš??

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #26 u: 18.05.2013, 00:44:13 »
Šteta za kup beljane, ali odlično si odradio prvenstvo!
Dotaknut ću se ciljeva koji su jako perspektivni, želim ti sreću iako sam malo sumnjičav, nadam se da ćeš barem pola ostvariti!

pratim te :)

Offline Blade93

• Ronaldinho je nogomet
  • Trener
  • *
« Odgovori #27 u: 19.05.2013, 15:39:48 »
Falilo ti je malo vise dobrih igraca da mozes vrtiti rotacije i odes dalje u kupu ali 1/4 finale je odlicno!
U ligi sam imao predosjecaj da ces u LP zavrsiti medutim, nije ni ovo mala stvar. Ciljevi bi ti trebali davati motivaciju da nastavis. Pratim te, sretno dalje!  :)

Offline Dial Square

• Necu naslov, smrdi
  • Trener
  • *
« Odgovori #28 u: 19.05.2013, 17:25:16 »
Pratim te, sretno dalje!  ;)

Samo ako može malo više slika, previše portreta ima.

Offline adebisi10

• ritmo loco
  • Legenda
  • *
« Odgovori #29 u: 19.05.2013, 23:47:44 »
jel moze ss juniorske ekipe

Offline bounty_hunter

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #30 u: 20.05.2013, 13:50:03 »
Beljane,jel te Freiburg sam approachao ili si ipak ti otišao apply for job? :D
Inače,vrlo dobar rezultat u prvoj sezoni,nisam znao da imaju tako potentnu ekipu  :)
Nemam baš praksu komentirati karijere jer svi imate odlične rezultate pa nemam što specijalno dodati,ali me zanimalo na koji način si dobio posao,jesu li bez trenera odmah na početku ili je trener dobio cipelu i tako to.
Fino igraÅ¡ i nadam se da ćeÅ¡ za kroz dvije-tri sezone napasti i titulu u Njemačkoj i donijeti Freiburgu prvi naslov  ;-)

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #31 u: 21.05.2013, 23:12:37 »
Jako dobro pišeš, moram to pohvaliti :) Vrhunski rezultat si ostvario s ovom prosječnom ekipom, svaka čast na tome ;) Ciljevi su ti zanimljivi, samo ne znam hoćeš baš imati volje toliko dugo igrati. Sretno dalje ;-)

Hvala, bit ce volje za igranje, ali za pisanje ne znam :D Mozda samo u nekim osnovnim crticama, vidit ćemo još :D

Šteta za kup beljane, ali odlično si odradio prvenstvo!
Dotaknut ću se ciljeva koji su jako perspektivni, želim ti sreću iako sam malo sumnjičav, nadam se da ćeš barem pola ostvariti!

pratim te :)

Jasno da hocu  :P

Falilo ti je malo vise dobrih igraca da mozes vrtiti rotacije i odes dalje u kupu ali 1/4 finale je odlicno!
U ligi sam imao predosjecaj da ces u LP zavrsiti medutim, nije ni ovo mala stvar. Ciljevi bi ti trebali davati motivaciju da nastavis. Pratim te, sretno dalje!  :)

Hvala :D

Čestitke na kvalificiranju u LP..aa daj mi reci koji skin koristiš??

Hvala :D

Pratim te, sretno dalje!  ;)

Samo ako može malo više slika, previše portreta ima.
jel moze ss juniorske ekipe

Vas dva poginite  :) (ss ekipe imas u spoileru iznad proslog reporta  ;) ;))

Beljane,jel te Freiburg sam approachao ili si ipak ti otišao apply for job? :D
Inače,vrlo dobar rezultat u prvoj sezoni,nisam znao da imaju tako potentnu ekipu  :)
Nemam baš praksu komentirati karijere jer svi imate odlične rezultate pa nemam što specijalno dodati,ali me zanimalo na koji način si dobio posao,jesu li bez trenera odmah na početku ili je trener dobio cipelu i tako to.
Fino igraÅ¡ i nadam se da ćeÅ¡ za kroz dvije-tri sezone napasti i titulu u Njemačkoj i donijeti Freiburgu prvi naslov  ;-)

Iskreno da ti kazem vise se ni ne sjecam, rekao bih da su oni meni ponudili posao, ali nisam siguran, mozda sam i stisao apply for job :D Ali mislim da na početku svake igre koje kreiras Freiburgov trener dobije nogu  :)

Sutra novi report. Eto ga  :)
Ja ne dijelim karmu, posto mi se ne da, nemojte mi zamjeriti. Ako nekom toliko treba nek se javi pa cemo sredit nesto preko veze.

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #32 u: 22.05.2013, 23:20:04 »

Sezona 2.

Nakon dobre prve sezone u drugu sezonu smo ušli sa puno samopouzdanja, malo više novaca te nekim pojačanjima. Krenimo redom.

Transferi

Trgovalo se nešto više nego prošle godine, dovela su se 3 solidna igrača, na prvi pogled.

Transferi

Vukušić i Kweuke su dosta dobro odradili svoj posao, ali ovaj Weiss je teški bogalj, iako je prvi asistent lige, nikako mi nije sjeo te će napustiti klub prvom prilikom. Također moram napomenuti da sam se odrekao Mensura Mujđe te je sad on član u23 ekipe Freiburga i tamo će ostati dok ne umre, što se nadam da će se dogoditi što prije. Ukoliko se pitate zašto je to tako, dovoljno je otići u rubriku "pucanj u živac" i pogledati njegov super potez.
Ekipa je manje više ostala ista kao i prošle godine, okosnice momčadi su ostale iste, uz to što je Santinija zamjenio Vukušić.

Pripremne utakmice

Kao i prošle godine pripreme su odrađene solidno, dosta smo mjenjali ekipe i na kraju sam zadovoljan prikazanim, pogotovo protiv Ajaxa.

Kao što to obično biva, nakon par transfera te promjene taktike, ekipa se nije snašla u kupu te smo se propisno osramotili i ispali na lutriji penala od Union Berlina.

Union Berlin - Freiburg

Liga prvaka nas je poslala u kvalifikacije gdje smo naletili na najtežeg protivnika od svih. To je bio CSKA Moskva, kojem smo parirali dobro, čak bih rekao da smo i bili bolja ekipa, no oni su puno iskusniji i bogatiji te su nas na kraju i prošli, a nama je ostala Europska Liga.

Cska - Freiburg, Freiburg - Cska

U EL smo dobili tešku grupu sa Romom, Spartakom i Trabzonsporom, no bez većih problema smo se kvalificirali za drugi krug natjecanja gdje nas čeka Athletic Bilbao.

Grupa EL

U Bundesligi uzbuđenja nije manjkalo, krenuli smo vrlo dobro u novu sezonu te smo nakon 3 kola imali 7 bodova. Nakon 11. kola čak smo bili par dana i 1. na tablici, a kako je sve završilo na polusezoni možete vidjeti u slici ispod.

Bundesliga - Tablica

Rezultati - Bundesliga

Vrlo sam zadovoljan pozicijom na polusezoni, ali opet gubimo bodove protiv slabijih klubova i očito da s takvom igrom opet nećemo moći konkurirati za naslov prvaka. Ali što je tu je.

Za kraj dvije ponude koje sam odbio.

Bordeaux
Werder

Ovaj put malo kraći report, sažet u osnovnim crticama, pošto mi se igra FM, a ovo predugo traje da napišem :D
Pratite, komentirajte, zaželite smrt MujÄ‘i, nećete dobit karme, ali ćete me uveseliti, pozdrav  :)

Offline Tul0

• ÄŒlanica NATO pakta
  • Trener
  • *
« Odgovori #33 u: 22.05.2013, 23:23:54 »
previse je to para za vajsa, pogotovo za frajburg

mujdza je ok igrac i mislin da si mu treba dat jos prilike

solidna polusezona

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #34 u: 22.05.2013, 23:25:55 »
 lolcina lolcina lolcina

Koliko nesrece i smrti ti zelim  :)

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #35 u: 22.05.2013, 23:32:50 »
Odlična prva sezona, dobra i druga zasad, šteta jedino kaj nisi u LP ušao da pokupiš tih 7 mil.

Sviđa mi se pisanje, taman mi teksta ima.
Citat:
just dream with me
Blazicko umri govno debelo

Offline Chuckâ„¢

• Ben10
  • Trener
  • *
« Odgovori #36 u: 22.05.2013, 23:41:07 »
10mil za weisa  :sad:

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #37 u: 22.05.2013, 23:42:58 »
Odlična prva sezona, dobra i druga zasad, šteta jedino kaj nisi u LP ušao da pokupiš tih 7 mil.

Sviđa mi se pisanje, taman mi teksta ima.

Hvala  hi i meni je zao LP, al sta je tu je :D

10mil za weisa  :sad:

a znam...... bio je na TL i trazili 10 ja dao 10, ok, 1. asistent lige je ali jednu utakmicu ima 9.0 drugu 5.8 OK

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #38 u: 23.05.2013, 00:14:41 »
Mujdža, krepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!! :D

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #39 u: 23.05.2013, 00:15:31 »
hi

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #40 u: 23.05.2013, 09:39:09 »
Slabo je to, nema napretka u odnosu na proslu sezonu...Weiss je tezi bogalj, uvijek uspije nes asistirat, ali ni meni se uopce ne sviđa kak igra, previse lopti gubi i stalno napucava iz daljine :bad:
Ajde pređi taj Bayern o kraja sezone ;)

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #41 u: 23.05.2013, 13:23:27 »
Slabo je to, nema napretka u odnosu na proslu sezonu...Weiss je tezi bogalj, uvijek uspije nes asistirat, ali ni meni se uopce ne sviđa kak igra, previse lopti gubi i stalno napucava iz daljine :bad:
Ajde pređi taj Bayern o kraja sezone ;)

istina, ova sezona je opcenito za zaborav, ne mogu konkurirat ovim malo jačim klubovima ni financijski ni igrački, bar ne ovu sezonu. A iduću, ako klub da za transfere moglo bi nešto i bit :D

Offline Blade93

• Ronaldinho je nogomet
  • Trener
  • *
« Odgovori #42 u: 23.05.2013, 14:41:29 »
Zna se da je druga sezona na FM-u mozda i najteza. Godina nije bila uspjesna ali realno nisi mogao konkurirati jakim klubova sa takvim financijama. Vjerujem, sljedece godine pojacavas ekipu i konkuriras na sve frontove. ;)

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #43 u: 23.05.2013, 18:33:15 »
Preplatio si Weissa. VukuÅ¡ić je u jednom mom sejvu preÅ¡ao u Torino i redovito bio meÄ‘u TOP3  strijelaca lige. Dobar posao sa njime.
Daj SS-ove ta 3 pojačanja i SS Santinija i Mujdže :D

Očekujem da ćeš ponovo biti među 4 najbolja kluba Bundeslige te grupu Lige prvaka dogodine. Ne bude li tako uredno ću zaobilaziti tvoju karijeru KAVA

Offline snješko10

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #44 u: 23.05.2013, 19:03:33 »
Prošla sezona je bila bolja, ali ni u ovoj bodovi zaostatka nisu preveliki. Vjerujem da ćeš se uspjet izboriti barem za europu, ako ništa drugo. Sretno dalje, pratim.

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #45 u: 23.05.2013, 19:10:26 »
Zna se da je druga sezona na FM-u mozda i najteza. Godina nije bila uspjesna ali realno nisi mogao konkurirati jakim klubova sa takvim financijama. Vjerujem, sljedece godine pojacavas ekipu i konkuriras na sve frontove. ;)

Tako ce i bit :D

Preplatio si Weissa. VukuÅ¡ić je u jednom mom sejvu preÅ¡ao u Torino i redovito bio meÄ‘u TOP3  strijelaca lige. Dobar posao sa njime.
Daj SS-ove ta 3 pojačanja i SS Santinija i Mujdže :D

Očekujem da ćeš ponovo biti među 4 najbolja kluba Bundeslige te grupu Lige prvaka dogodine. Ne bude li tako uredno ću zaobilaziti tvoju karijeru KAVA

Prošla sezona je bila bolja, ali ni u ovoj bodovi zaostatka nisu preveliki. Vjerujem da ćeš se uspjet izboriti barem za europu, ako ništa drugo. Sretno dalje, pratim.

Jasno da ce tako bit, stavit cu report danas ili sutra, imam samo to nesretno prvenstvo odradit do kraja, nadam se i sam da ce 3. sezona bit puno uspjesnija :D

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #46 u: 23.05.2013, 22:39:20 »
[spoiler] [/spoiler]

Nakon suverenog prolaska grupne faze Europa Lige, ždrijeb nas je odveo u Španjolsku, da odmjerimo snage protiv Athletic Bilbao-a. Utakmice su bile odlične sa obje strane no na kraju zasluženo prolazimo.

Freiburg 2 - 0 Athletic Bilbao
Athletic Bilbao 2-1 Freiburg

Druga nokaut faza Europa Lige nas je poslala na Schalke, koji nam je jako dobro poznat. Nadao sam se puno težim utakmicama no na kraju mogu reći da je prolaz bio lakši nego očekivan.

Freiburg 3 - 0 Schalke
Schalke 0 - 1 Freiburg

Četvrtfinale Europa Lige nam je donjelo putovanje u Englesku gdje ćemo snage odmjeriti sa nekad moćnim Liverpoolom, danas klubom koji igra Europa Ligu. Naravno znali smo da je ovo iznimno težak raspored za nas, no nismo se predavali. Na kraju je s ukupnim 2-1 rezultatom Liverpool ipak bio bolji i prošao u polufinale. Nama ostaje žal za propuštenim šansama, no zadovoljan sam kako je Europa Liga na kraju završila.

Liverpol 2 - 0 Freiburg
Freiburg 1-0 Liverpool

Bundesliga nije ponudila neka prevelika uzbuđenja, par kola nakon polusezone već je bilo sasvim jasno da Bayerna nećemo uhvatiti te da ćemo se opet boriti za Ligu Prvaka. Imali smo šanse uhvatiti i to treće, pa čak i drugo mjesto, no niz ozljeda i 5 utakmica bez poraza nas je gurnio na 4. mjesto, no opet moramo biti zadovoljni jer smo opet osigurali kvalifikacije za Ligu Prvaka, gdje ćemo ove godine uložiti sve što imamo da uđemo.

Rezultati - Bundesliga
Tablica - Bundesliga

Nakon završetka sezone možemo donjeti zaključak da ova sezona nije bila pretjerano uspješna. Prvenstveno to pripisujem svojim greškama koje se zovu Vladimir Weiss i Mensur Mujđa. No što je tu je, opet smo izborili kvalifikacije za Ligu Prvaka i to nas veseli.
Iduća sezona će nadam se biti najuspješnija u povijesti Freiburga, za kraj donosim vam mali spoiler iduće sezone.

Spoiler

Report je dosta kratak pošto nisam imao baš bitnih stvari za spomenuti, bilo je poprilično jednolično u drugom kraju sezone no ipak da u kratkim crtama završim sezonu.

« Zadnja izmjena: 23.05.2013, 22:50:37 od ljanbe »

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #47 u: 23.05.2013, 22:50:42 »
Nelose, ali mozda je moglo malo bolje, Weiss te najvise zajebao cini se...Probaj maznut kojeg igraca ovima kaj su ispali ako imaju kojeg dobrog/perspektivnog ;)
Ocekujem trofej napokon sljedece sezone ;)

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #48 u: 23.05.2013, 23:25:32 »
Solidna sezona, možda se očekivao i veći pomak u odnosu na prošlu, ali okej je i ovo... Zanima me ovo s Kovačićem, kako si ga uspio dobit, vjerojatno je posudba, ali odlično :) Sretno dalje!

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #49 u: 24.05.2013, 00:03:11 »
Kovu je Inter unistio, pa sam ga kupio za 3.2 mil eura :D
A sto se tiče trofeja, sanse su 99% da cu dat otkaz uskoro ili razbit laptop, posto imam najjacu ekipu, ali naravno da mi se 8 igrača ozljedilo  :) :) :) :)