Jako dobro pišeš, moram to pohvaliti
Vrhunski rezultat si ostvario s ovom prosjeÄnom ekipom, svaka Äast na tome
Ciljevi su ti zanimljivi, samo ne znam hoćeš baš imati volje toliko dugo igrati. Sretno dalje 
Hvala, bit ce volje za igranje, ali za pisanje ne znam

Mozda samo u nekim osnovnim crticama, vidit ćemo još

Å teta za kup beljane, ali odliÄno si odradio prvenstvo!
Dotaknut ću se ciljeva koji su jako perspektivni, želim ti sreću iako sam malo sumnjiÄav, nadam se da ćeÅ¡ barem pola ostvariti!
pratim te 
Jasno da hocu

Falilo ti je malo vise dobrih igraca da mozes vrtiti rotacije i odes dalje u kupu ali 1/4 finale je odlicno!
U ligi sam imao predosjecaj da ces u LP zavrsiti medutim, nije ni ovo mala stvar. Ciljevi bi ti trebali davati motivaciju da nastavis. Pratim te, sretno dalje! 
Hvala

Čestitke na kvalificiranju u LP..aa daj mi reci koji skin koristiš??
Hvala

Pratim te, sretno dalje! 
Samo ako može malo više slika, previše portreta ima.
jel moze ss juniorske ekipe
Vas dva poginite

(ss ekipe imas u spoileru iznad proslog reporta

)
Beljane,jel te Freiburg sam approachao ili si ipak ti otišao apply for job? 
InaÄe,vrlo dobar rezultat u prvoj sezoni,nisam znao da imaju tako potentnu ekipu 
Nemam baÅ¡ praksu komentirati karijere jer svi imate odliÄne rezultate pa nemam Å¡to specijalno dodati,ali me zanimalo na koji naÄin si dobio posao,jesu li bez trenera odmah na poÄetku ili je trener dobio cipelu i tako to.
Fino igraÅ¡ i nadam se da ćeÅ¡ za kroz dvije-tri sezone napasti i titulu u NjemaÄkoj i donijeti Freiburgu prvi naslov 
Iskreno da ti kazem vise se ni ne sjecam, rekao bih da su oni meni ponudili posao, ali nisam siguran, mozda sam i stisao apply for job

Ali mislim da na poÄetku svake igre koje kreiras Freiburgov trener dobije nogu

Sutra novi report. Eto ga

Ja ne dijelim karmu, posto mi se ne da, nemojte mi zamjeriti. Ako nekom toliko treba nek se javi pa cemo sredit nesto preko veze.