Autor Tema: The Rs - one step forward by KingPablo  (Posjeta: 38018 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
Odg: The Rs - one step forward by KingPablo
« Odgovori #250 u: 20.02.2013, 22:45:34 »
i ja ovo tek sad vidim?  fejspalm
JE BE NO  :&

Sve rečeno kratko i jasno. Tnx

Offline Ronaldinho_10

• Maskota
  • *
« Odgovori #251 u: 25.02.2013, 22:43:37 »
sad sam tek pročitao sve, svaka ti čast. Mislim da je ovo najbolja karijera do sada.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #252 u: 26.02.2013, 13:54:56 »

DVIJE GODINE POSLIJE…

BBC Sport:„PABLO KING neočekivano sazvao press konferenciju“

Pozdravljam sve prisutne i drago mi je da ste se skupili u ovolikom broju. Sigurno se pitate koji je razlog sazivanja ove pressice pogotovo jer je trenutno zatišje u klubu i svi su na zasluženom godišnjem odmoru. Zadnje dvije sezone me nije bilo baš puno po medijima pa za sve Vas koji nisu baš upoznati sa događanjima u klubu evo prvo da kažem par riječi o tome što se sve događalo u zadnje dvije sezone. Nakon toga prelazim na ono zbog čega je ova press konferencija i sazvana.

===============================================================================================================

SEZONA 2023 - 2024

Što se odlazaka tiče napustili su nas Mario Gotze kao slobodan igrač, Jores Okore koji je prodan u Valenciu za 10.75 M EUR i mladić iz naše omladinske škole koji nikad nije ni dobio priliku igrati u prvoj momčadi već je zadnje 3 sezone proveo na posudbama u raznim Europskim klubovima, a to je Jean-Christophe Puydebois koji je prodan u Arsenal za velikih 22.5 M EUR.

Što se tiče dolazaka u sezoni 2023/2024 pristigao nam je jedino obrambeni igrač Totenhaima za 27 M EUR, a to je Rick Hulme

Također smo prvoj momčadi pridodali nekolicinu mladića iz naše škole, a to su:

Lasse Dum

Geoffrey Maes

Veli Gur

SEZONA 2024 - 2025

U ljeto 2024 godine napustili su nas Lisboa koji je otišao u Arsenal za ogromnih 53 M EUR, Christian Eriksen koji je prodan Levante-u za 10 M EUR i Alex Sandro u Napoli za 5 M EUR.

Pojačali smo se samo sa lijevim bočnim igračem kojeg sam doveo iz Bayerna za 35 M EUR, a to je Anssi Schuller

Te smo i ove sezone prvoj momčadi priključili nekolicinu igrača iz omladinskog pogona, a to su:

Attilio Morabito

Pape Cisse

Benjamin Brunet 

Zoran Sćepanović

===============================================================================================================

REZULTATI

SEZONA 2023 - 2024

Prvenstvo Engleske - 1. mjesto

Liga Prvaka - 1. mjesto

FA Cup - 5. kolo

Capital One Cup - 1. mjesto

Europski Superkup - 1. mjesto

World Club Championship - 1. mjesto

Community Shield - 1. mjesto

SEZONA 2024 - 2025

Prvenstvo Engleske - 1. mjesto

Liga Prvaka - 1. mjesto

FA Cup - 1. mjesto

Capital One Cup - 1. mjesto

Europski Superkup - 1. mjesto

World Club Championship - 1. mjesto

Community Shield - 1. mjesto

Eto kad sam Vam sad ukratko prikazao što smo sve napravili u zadnje dvije sezone odnosno kako smo od mogućih 14 trofeja osvojili njih 13, prije nego što prijeđem na glavnu temu ove press konferencije jedino bih istaknuo neke od događaja koji su se dogodili za to vrijeme.

Carlos Fierro je postao najbolji strijelac u povijesti kluba , Abner Quintero je osvojio Zlatnu Loptu i nagradu za najboljeg igrača na svijetu , mladi Šćepanović je postao najmlađi strijelac u povijesti.
Evo još jedna zanimljivost je ta da je za vrijem mog mandata na klupi u klub došao i treći vlasnik kluba.

Ipak da se vratimo na glavnu temu, ono zbog čega sam sazvao ovu press konferenciju jest to da….
Oprostite imam hitan poziv i moram na par minuta napustiti dvoranu, sačekajte me molim Vas, ubrzo se vraćam.

PRATITE, KOMENTIRAJTE, HVALITE, KRITIZIRAJTE....

Offline B. Cloughâ„¢

• You miss 100% of the shots you don’t take.
  • Legenda
  • *
« Odgovori #253 u: 26.02.2013, 14:02:27 »
Pročitao sam većinu toga i stvarno  :& :& :&

Kada se vratiÅ¡ slijedi objava da je Berlusconi u oporuci zatražio da preuzmeÅ¡ Milan?  lolcina

Offline franja brat

• Uzmi križ i nosi ga!
  • Admin
  • *
« Odgovori #254 u: 26.02.2013, 14:08:48 »
pa nemoj mi to radit. ko ce sad cekat  :sad:
There's a light that never goes out!
Tribina Sjever pozdrave ti šalje...

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #255 u: 26.02.2013, 14:20:47 »
Napokon su pali svi mogući trofeji u jednoj sezoni,čestitam  respect
Ovo mi sve neÅ¡to smrdi na odlazak s klupe Q.P.R.-a,vjerovatno je doÅ¡lo do zasićenja  :/

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #256 u: 02.03.2013, 19:16:40 »

TIME TO SAY GOODBYE

BBC Sport:„Nastavak press konferencije“

Oprostite što ste me čekali, ali evo tu sam sada da Vam napokon kažem zašto sam Vas pozvao. Razlog je jednostavan:“Odlazim s mjesta managera Queens Park Rangers“. Dosta je bilo zar ne? 13 sezona, brdo trofeja, odlične utakmice, vrhunski igrači sve je to ono lijepo što mi se dogodilo. Stigao sam na kraj puta, na kraj jednog nezaboravnog putovanja. Evo sad kad me nije bilo, kad mi je zvonio telefon, to je bio vlasnik kluba koji me pokušao još jednom odgovoriti od mog nauma, ali ovako sam odlučio i neću promijeniti svoje mišljenje. Ne, ne preuzimam niti jedan drugi klub već idem na odmor. Koliko će taj odmor trajati ne znam ni sam, možda jednu sezonu možda više, ali uglavnom moje vrijeme na klupi Q.P.R. je završeno. Svom nasljedniku želim puno sreće i nadam se da će nastaviti tako gdje sam ja stao. Srdačno Vas sve pozdravljam.

Evo pokušati ću Vam napraviti jedan mali rezime cijele ove karijere, neće biti lako, ali ipak istaknuti ću ono najbitnije.

13 sezona, 11 puta prvak Engleske, 46 osvojenih kupova, ukupno 57 trofeja.

Prvenstvo Engleske – 11 puta prvak

Champions League – 8 puta prvak

FA Cup – 7 puta prvak

Capital One Cup – 7 puta prvak

Europska Liga – 1 put prvak

World Club Championship – 7 puta prvak

European Super Cup – 7 puta prvak

Community Shield – 10 puta prvak

Trofeji I.

Trofeji II.

Trofej III.

Pod mojim vodstvom odigralo se 797 utakmica, od toga je zabilježeno 586 pobjeda, 114 neodlučenih ishoda i 97 poraza.

Stats

Mnogi igrači su se zadržali dugo u klubu i postali legende kao što su: Giuseppe Bellusci koji je odigrao preko 350 utakmica za klub, Carlos Fierro koji je postigao 217 pogodaka, Stephane Mbia, Christian Eriksen, Sebastian Corchia, Adryan, Hulk, Mattia Destro i još mnogi drugi.
Kao što ste i sami u reportima vidjeli nije se samo kupovalo već je i naša omladinska škola izbacivala mlade igrače od kojih su neki ostali u klubu i imaju vrlo važnu ulogu, a neki su prodani za velike novce.

Dali je  karijera mogla joÅ¡ trajati?

Karijeru ću  nastaviti sebi za duÅ¡u, joÅ¡ ću ja kupovati, prodavati, ludovati, pobijeÄ‘ivati, osvajati trofeja ali sam odlučio da je upravo sada najbolje vrijeme da je prestanem objavljivati.
Ma neće Vam ona nedostajati jer je u međuvremenu otvoreno dosta novih karijera koje su također dobre i koje se s posebnim zanimanjem prate.

Dali je moglo bolje od ovoga?

Moje mišljenje je da nije, napravio se veliki klub, jedan od najvećih i na to sam ponosan.
Neću više puno pričati, davati Vam statističke podatke, pričati o sebi i svom radu već ću samo kazati još jednu stvar.

Sada kad smo na kraju ove barem po meni lijepe priče iskreno se nadam da sam svojom karijerom probudio barem u jednom od Vas probudio želju i dao inspiraciju da sami počnete pisati svoje karijere.

HVALA svima Vama koji ste pratili ovu karijeru, veselili se zajedno sa mnom uspjesima, davali prijedloge, kritike, savjete. Hvala svima koji ste s nestrpljenjem čekali svaki moj novi report. Još jednom jedno veliko HVALA.

I na kraju volio bih kada bi dali svoj završni komentar na ovu karijeru.

HVALA

PABLO KING, manager of Queens Park Rangers

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #257 u: 02.03.2013, 19:24:24 »
Bravo za tebe Å¡to si uspio QPR dovesti do najvećih uspjeha. Tvoja karijera   :&  :&  :&  :&

Offline Mr. J

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #258 u: 02.03.2013, 21:42:49 »
Nemoj sad pauzirat ko Guardiola, očekujemo te čim prije u novom klubu. Statistika ti je strašna.

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #259 u: 03.03.2013, 00:09:30 »
Mogu samo rec :& :& :& :& :&

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #260 u: 04.03.2013, 00:31:51 »
Definitivno najbolja karijera koju je netko pisao na ovome FM-u  respect
Od prosječnog premierligaÅ¡a si napravio najbolji klub na svijetu,nadam se da ćeÅ¡ nas i dalje informirati u Kako vam ide  ;)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #261 u: 06.03.2013, 14:43:44 »
Hvala Vam svima koji ste tako lijepo komentirali završetak ove karijere...

U početku nisam ni slutio da će ovo moje pisanje doživjeti ovoliki uspjeh, ali eto dogodilo se i ponosan sam na to.

S osobitim zadovljstvom sam pisao svaki report i željno čekao da pročitam Vaš osvrt na to.

Na kraju nemam što da Vam kažem osim HVALA!!!

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #262 u: 09.03.2013, 13:24:03 »

SUMMER 2028 - 3 YEARS LATER

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #263 u: 09.03.2013, 14:25:25 »
ÄŒekam nastavak,sad mi viÅ¡e niÅ¡ta nije jasno  lolcina

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #264 u: 11.03.2013, 17:53:43 »

SUMMER 2028 - 3 YEARS LATER

Ono o čemu se danima nagađalo danas je dobilo i svoju službenu potvrdu. Slaven Bilić od danas nije više manager Queens Park Rangersa.

Pravi razlozi odlaska s klupe popularnih R's izgleda će ostati zavijeni velom tajne.  Izvori bliski klubu kažu da postoje dvije verzije zaÅ¡to je Bilic napustio klub.
Jedna verzija je ta da je sam Bilic osjetio zasićenje na klupi te da je sam otišao dok je druga verzija ta da klupski čelnici nisu bili zadovoljni s njih bez obzira što je za vrijeme svog trogodišnjeg mandata osvojio Ligu Prvaka , dva puta postao prvak Engleske, osvojio jedan FA Cup i jednom bio svjetski klupski prvak.

Bilo kako bilo ipak je označen kao gubitnik jer od mogućih 21 trofeja koliko je mogao osvojiti u toku 3 sezone on je osvojio svega pet.

A ja...

Ja sam bio na trogodiÅ¡njem odmoru, putovao svijetom i priznajem nisam bio niti blizu nogometu. Htio sam da taj odmor traje joÅ¡ malo, ali već se počelo puno pričati o tome kako vlasnici kluba žele baÅ¡ mene ponovno na klupi Q.P.R.-a.  Iskreno nisam vjerovao u to jer sam mislio da sam pomalo zaboravljen, ali eto izgleda da sam se prevario

Međutim kada je ponuda da preuzmem klupu i službeno stigla onda sam vidio da moram odlučiti hoću li se vratiti nogometu

Ponudu sam prihvatio jer je želja za nogometom prevladala te sam tako po drugi put u svojoj trenerskoj karijeri sjeo na klupu Queens Park Rangersa.

Offline franja brat

• Uzmi križ i nosi ga!
  • Admin
  • *
« Odgovori #265 u: 12.03.2013, 14:22:51 »
majstor se vratio di je sve pocelo :D
There's a light that never goes out!
Tribina Sjever pozdrave ti šalje...

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #266 u: 13.03.2013, 11:04:54 »

DOÅ AO, RASPRODAO, OTIÅ AO...

Kako sam Vam već i ranije rekao, nisam uopće pratio nikakva događanja u nogometu za vrijeme mog odmora tako da prvog dana dolaska u klub nisam imao pojma što me čeka.

Ajme, ajme, ajme...

Samo to mogu reći. Slaven Bilić zabrljao je ne samo u rezultatima već i u igračkom kadru. Sve ono što sam ja godinama gradio otišlo je praktički u vjetar. Dobro ima tu još odličnih igrača, ali on je prodao što se prodati moglo i to neke igrače za smješne novce. Preko 20 igrača je otišlo, a doveo je svega dvojicu. Omladinska škola je u kaosu, najblaže rečeno. Najviše me smeta što je prodavao mlade igrače iz naše škole koji su trebali biti nosioci momčadi narednih 10-15 sezona.
No ajmo redom da vidimo tko je sve napustio klub kroz ove tri godine:

SEZONA 2025/2026

Prvo ću navesti par igrača čiji su tranferi bili dogovoreni dok sam ja još bio u klubu:

Jason Steele – 34 godine, kupac: Norwich, cijena: 2 M EUR
Adryan – 30 godina, kupac: Tottenhaim, cijena: 10 M EUR
Gustavo Fernandez – 29 godina, kupac: Barcelona, cijena: 34 M EUR
Aitor Salcedo – 28 godina, kupac: R.Madrid, cijena: 56 M EUR
Tobias Weber – 26 godina, kupac:Roma, cijena: 27 M EUR

E sada nakon mog odlaska to ljeto Bilić prodaje još 5 igrača:

Damaso – 25 godina, cijena: 11.25 M EUR
Juliano Ricardo – 27 godina, cijena: 17.75 M EUR, ovaj momak bio je glavni obrambeni igrač, tranfer mi se nije svidio, produkt naše škole nogometa
Veli Gur – 21 godina, velika nada, produkt naše škole nogometa, cijena: 16.5 M EUR. Znam da sam ja odbijao ponude od 35 M EUR.
Darko Basic – 24 godine, cijena: 27.5 M EUR, kod mene igrao važnu ulogu kao defenzivni vezni igrač. Cijena solidna, ali...
Sven Peter – napadač, 21 godina, cijena: 18 M EUR, nije me pretjerano iznenadio transfer jer je momak i kod mene stalno bio po posudbama, produkt naše škole.

SEZONA 2026/2027

Slaven je i te sezone gledao da proda ono što vrijedi, po meni nije barem trojicu smjeo prodati pod nikakvu cijenu, zaradio je 160 M EUR, ali, ali, ali...

Alexis Irala – cijena: 18.75 M EUR, odličan stoper, ne bih ga prodavao nakon svega sezone provedene u klubu.
Raul Carballo – 27 godina, cijena: 35.5 M EUR, igrač kojeg sam ja stvorio, igrač iz naše omladinske škole, igrač koji nije na prodaju!!!
Alfonso – 22 godine, cijena: 20.5 M EUR, produkt naše škole, tranfer dobar jer bi teško dobio priliku biti prvi vratar.
Carlos Fierro – 31 godina, cijena: 11.5 M EUR, Legenda se ne prodaje Slavene !!! 234 pogotka u 286 ligaških utakmica za klub. STRAŠNO!!!
Martin Dopazo – 22 godine, cijena: 21 M EUR, produkt naše škole nogometa, prirodni nasljednik P. Verbeeka na AMR poziciji. Šteta, šteta...
Benjamin Brunet – 21 godina, cijena: 23.5 M EUR, nije mi jasno zašto iste sezone prodati dva AMR igrača, ali eto...
Lasse Dum – 21 godina, cijena: 25.5 M EUR, kolike sam samo nade polagao u ovog momka, doveo ga u klub kao 15-godišnjaka. Palac dole Biliću.
Romario – 32 godine, cijena: 3.3 M EUR, neću ovo pretjerano komentirati. Njegova odluka i točka.

Tranferi 2026/2027

SEZONA 2027/2028

U prošloj sezoni Bilić je prodao petoricu igrača i zaradio 77 M EUR, ja sam ponovno ostao razočaran jer je po meni prodao neke igrače koje nije trebao.

Ajmo redom

Luis Iturbe – 22 godine, cijena: 35.5 M EUR, produkt naše škole nogometa od kojeg sam osobno očekivao da postane jedan od tri najbolja DL na svijetu.
Geoffrey Maes – 19 godina, cijena: 20.5 M EUR, mladić pred kojim je svijetla budućnost, ja ga ne bih prodavao.
Pape Cisse – 22 godine, cijena: 10.25 M EUR, ja sam ovog momka polako pripremao i uvodio u igru da stječe iskustvo. Neću komentirati tranfer.
Sherwin Charles – 19 godina, cijena: 3.5 M EUR, tranfer je o.k jer momak se nije razvio onako kako se očekivalo.
Jean Christophe Morin – 22 godine, cijena: 6.75 M EUR, tranfer o.k jer momak također nije napravio ono što se očekivalo.

Tranferi 2027/2028

Jedina dva igrača koja je Slaven Bilić doveo u klub su:

Marian Kubistel – napadač doven iz O'M za 53 M EUR. Odličan napadač, ali pored Fierra, Paccora i malog Roddya Nelsona po meni nepotreban transfer
Miguel Angel Raimondi – mladić doveden za budućnost, vidjeti ćemo...

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #267 u: 13.03.2013, 11:16:24 »
Fierra prodao  lolcina
Jel može kadar ekipe koji te dočekao,ajde bar je Verbeek ostao.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #268 u: 13.03.2013, 11:26:26 »
Fierra prodao  lolcina
Jel može kadar ekipe koji te dočekao,ajde bar je Verbeek ostao.

Da, ne možeš vjerovati da je Carlosa prodao...

Gambleru prije svega drago mi je što redovito pratiš ovu karijeru i što si jedan od najredovitijih komentatora iste.

Upravo idući report će biti posvećen igračima koji su me dočekali u klubu (barem oni koji su preživjeli one silne Slavenove prodaje).

Odlučio sam ići ovim putem prikazivanja reporta da ljudi pohvataju sve konce karijere(preporučam svakom da detaljno pročita svaki report jer i u ovom zadnjem ima igrača koji su prodani za smiješne novce zar ne?)

- ponovni dolazak na klupu
- transferi, prodani igrači
- momčad koja me dočekala
- prijelazni rok pod mojim vodstvom
- report nove sezone

To je otprilike koncept kako sam Vam zamislio prikazati karijeru

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #269 u: 13.03.2013, 11:48:16 »
Odlična mi je tvoja karijera pa moram pratiti :D
Zanimljivo mi je kako igra ne može pratiti tvoje uspjehe,ti si stvarao momčad preko 10 sezona,napravio najbolju ekipu i onda je preuzme igra i skoro sve sjebe kroz tri sezone.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #270 u: 13.03.2013, 12:13:10 »
Odlična mi je tvoja karijera pa moram pratiti :D
Zanimljivo mi je kako igra ne može pratiti tvoje uspjehe,ti si stvarao momčad preko 10 sezona,napravio najbolju ekipu i onda je preuzme igra i skoro sve sjebe kroz tri sezone.

Da slažem se s tobom potpuno.

Ja sam jedva čekao da završi holiday te da vidim što će me dočekati u klubu. Zbog toga je barem meni posebno zanimljiv ovaj report koji sam upravo postavio. Ekipa koju sam toliko gradio, pogotovo ovi mladići iz moje škole koji su trebali biti glavni igrači svi su skoro prodani.
Ostalo je što je ostalo i idemo ispočetka...

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #271 u: 13.03.2013, 12:21:31 »
A dobro bar će ti sad opet biti zanimljivo,da si onako nastavio vjerujem da bi brzo doÅ¡lo do zasićenja  ;)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #272 u: 15.03.2013, 20:22:13 »

ON THE ROAD AGAIN

U moru prodanih igrača koji više nisu u klubu moram da Vam navedem još trojicu koji nisu više tu, a sva trojica su legende kluba koji su objesili kopačke o klin i otišli u zasluženu mirovinu.

To su Tim Krul, Sebastian Corchia i naravno legenda među legendama Giuseppe Bellusci.

TRANSFERS OUT

Odmah prvi dan analizirao sam cijelu situaciju te sam jasno i glasno kazao igračima na koje od njih ne računam. Upravo zbog toga klub su napustili:

Roddy Nelson – kupac: West Ham, cijena: 20 M EUR

Francisco Sanz – kupac: Tottenhaim, cijena: 20 M EUR

Andrew Reiley – kupac: Reading, cijena: 8.25 M EUR

BILIĆU, OVAKO SE TO RADI

Također sam prodao i Alberta Paccora, čovjeka koji je kod nas dugo godina bio vrlo važan igrač i čiji su golovi često znali biti odlučujući. Ipak sa 32 godine na leđima vrijeme je bilo da potraži novu sredinu, a ponuda od 42.5 M EUR se ne odbija.

Alberto Paccor

Iduće što sam napravio jest da sam odmah prvoj momčadi priključio neke mladiće iz omladinskog pogona. Svi oni će ove sezone dobiti priliku među „velikim dečkima“. To su:

Jan Herrmann – lijevi bočni igrač od kojeg mnogo očekujem.

Steffan Betz – DC, nek se čeliči i stječe iskustvo

Zoran Scepanovic – napadač i najveći talent. On će biti buduća zvijezda. Ako kojim slučajem ne postane ja ću pojesti svoju trenersku diplomu.

Gaston Noguera – back-up P. Verbeeku na AMR poziciji. Nadam se da će opravdati povjerenje.

Dominic Kontny – ofenzivni vezni igrač kojeg ću pokušati istrenirati na AML poziciju

Hans Schulz – mladi vezni igrač od kojeg također očekujem da postane veliki igrač u budućnosti.

TRANSFERS IN

Možete li vjerovati da među igračima prve momčadi nisam zatekao niti jednog desnog bočnog igrača!!! Strava, pa kako je Slaven igrao, mislim tko mu je pokrivao tu poziciju ne znam. To mi je bio signal da upravo desni bočni igrač bude prioritet u prijelaznom roku. Na kraju doveo sam 8 igrača pa ajmo redom da ih predstavim:

Pascual – vratar, 17 godina, pravac omladinski pogon na razvijanje.

Jason Steele – 37 godina, doveden kao treći vratar kojeg nije bilo u klubu ni za lijeka pa niti cijelom omladinskom pogonu. Pomoći će ovu sezonu barem kao broj. Drugi put u klubu i nek karijeru završi kod nas jer je to i zaslužio.

Junior – pojačanje za obranu koja brojčano manjkava. Tražen i od Barcelone te R.Madrida.

Jose Luis Alonso – DR, doveden da bude standardan, nadam se da nisam pogriješio.

Alvaro Casanova – konkurencija za desni bok

Milan Luptak – ovog momka tražio je pola Europe. Odlučio se za nas i nadam se da će biti pravo pojačanje.

Sasha Flum – 15 godina, investicija za budućnost.

DOBRODOÅ AO NATRAG LEGENDO!!!

Naravno, radi se o istinskoj klupskoj legendi, čovjeku koji je postigao 234 pogotka. Nije bilo nikakve dileme, želio sam ga natrag da bude s nama, pomogne koliko može i završi karijeru upravo ovdje gdje bi i trebao.

Ukupno sam ove sezone na pojačanja potrošio 91 M EUR, ali što je najbitnije od svega da sam isto toliko novaca i zaradio prodajom igrača na koje nisam računao. Znači jedna pozitivna nula što se tiče potrošnje novaca.

Ovo je momčad s kojom krećem u ponovne avanture odnosno po nove uspjehe po drugi put za kormilom najdražeg kluba

GOALKEEPERS

Jim FINDLAY – naš prvi vratar

Selahhatin ODABASI – produkt naše škole, trenutno rezervni vratar

Jason STEELE – kao što sam i ranije rekao, doveden kao treći vratar

DEFENDER LEFT

Anssi SCHULLER – odličan lijevi bočni igrač

Jan HERRMANN – mladić koji će sigurno dosta igrati ove sezone

DEFENDER RIGHT

Jose Luis ALONSO – novi igrač, treba se dokazati

Alvaro CASANOVA – borba s Alonsom za mjesto u momčadi

DEFENDER CENTRE

Rick HULME – stoper, dobro sam upoznat s njegovim kvalitetama

Attilio MORABITO – odličan stoper iz naše škole nogometa

SAUL – wonderkid, naše dijete koji će, siguran sam biti glavni obrambeni igrač

JUNIOR – nov igrač koji se mora izboriti za mjesto u momčadi

Steffan BETZ – već sam rekao, igrač kojeg ću polako uvoditi

MIDFIELDER CENTRE

Ko YOUNG-GYU – odličan defenzivni igrač ipak na zalazu karijere

Franco GIOVANELLI – dugo već u klubu, uvijek odradi posao solidno

Matthieu LAPORTE – očekujem odlične igre ove sezone od njega

Danilo JOSE – polivalentan igrač, godinama osporavan od strane naših scouta, ali usprkos svemu sam vjerovao u njega. Hoće ga Man. United i Barcelona.

Guillaume BONIN – vrhunski igrač kojeg obožavam, zvijezda kluba.

Milan LUPTAK – novi igrač koji se treba dokazati

Hans SCHULZ – velika nada iz naše škole nogometa

ATTACKING MIDFIELDER LEFT

Abner QUINTERO – najbolje lijevo krilo na svijetu, kapetan momčadi, 4 puta osvajač Zlatne Lopte.

Dominic KONTNY – pokušati ću s njim na ovoj poziciji

ATTACKING MIDFIELDER RIGHT

Peter VERBEEK – najbolje desno krilo na svijetu, 3 puta osvajač Zlatne Lopte, legenda koja igra vrhunski godinama

Gaston NOGUERA – velike nade polažem u njega. Mislim da će u budućnosti biti jedan od najboljih igrača na ovoj poziciji.

STRIKER

Marian KUBISTEL –statistika kaže da je momak rođeni strijelac, nadam se da će pod mojim vodstvom takođe nastaviti redovno zabijati.

Zoran SCEPANOVIC – cijelo ljeto ponude pljušte za njega. Ovo će biti najbolji igrač na svijetu, zapamtite to. Cijena ako ga netko želi kupiti jest 100 M EUR

Carlos FIERRO – vratio se da pomogne mladima i završi karijeru ovdje. Legenda!!!

« Zadnja izmjena: 15.03.2013, 20:28:36 od KingPablo »

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #273 u: 16.03.2013, 01:38:25 »
Svaka čast na vraćanju Fierra,najbolji potez po dolasku na klupu je i povratak legende koja je s tobom sve proÅ¡la  :)
Ekipa mi se čino fino izbalansirana i po pozicijama i po godinama,sviÄ‘aju mi se ovi mladi igrači koje si priključio prvome timu,pogotovo Ščepanović koji će biti bog i preporučio bi ti da ga odmah forsiraÅ¡ jer će jebat jako  ;)

Offline De facto

• Å to? OćeÅ¡ mi ti to neÅ¡to brko? Jel
  • Trener
  • *
« Odgovori #274 u: 16.03.2013, 08:59:13 »
Odlično si transfere odradio, i drago mi je da si vratio Fierra. ImaÅ¡ odličnu ekipu i siguran sam da čeÅ¡ nastaviti dominirati. Luptaka i Ščepanovića forsiraj dominirat će zasigurno. Sretno dalje.  ;)
Ima i Sloboda pare, a Zrinjski ima politicku moc