Autor Tema: The Rs - one step forward by KingPablo  (Posjeta: 38022 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
Odg: The Rs - one step forward by KingPablo
« Odgovori #175 u: 15.01.2013, 18:11:48 »
BaÅ¡ si morao citirati čitav report da bi napisao da mu super ide.  :&

Može li SS Unitedove ekipe, taktike i menadžera?

Završio sam ovu sezonu već, mogu ti staviti od nove sezone...

Vodi ih Marcelo Bielsa

ja sam taj sam

• Gost
« Odgovori #176 u: 15.01.2013, 19:02:28 »
Nisam, al eto tako mi došlo

Offline iBoki

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #177 u: 15.01.2013, 19:10:26 »
 Redovno pratim sve karijere ali rijetko komentiram. Karijera ti je stvarno izvrsna  respect i morao sam to i naglasiti. Samo nastavi dalje, pratim te  ;) .
Indeficienter

Offline Magister ludi

• The greatest risk is risking nothing at all
  • Trener
  • *
« Odgovori #178 u: 15.01.2013, 19:15:56 »
...

Vodi ih Marcelo Bielsa
Valja.  ;)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #179 u: 15.01.2013, 20:42:33 »
...

Vodi ih Marcelo Bielsa
Valja.  ;)

Btw. Ovaj Soare je stigao iz Chelsea, velika borba se vodila između mene i Uniteda za njegov potpis. Davao sam mu pravo bogatstvo za ugovor, ali seronja otišao kod njih. Transfer 34.5 M EUR.
Igrač boli glava, to je čudo kako momak igra.

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #180 u: 16.01.2013, 06:05:47 »
Odlični rezultati,vjerujem da ćeš na kraju ipak biti iznad Uniteda u borbi za Premiership.
Jel može SS ovoga Soarea?

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #181 u: 16.01.2013, 11:29:22 »
Odlični rezultati,vjerujem da ćeš na kraju ipak biti iznad Uniteda u borbi za Premiership.
Jel može SS ovoga Soarea?

Borba će biti velika do kraja sezone, vidjeti ćemo kako će sve to ispasti

Zvijer je ovaj momak

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #182 u: 19.01.2013, 09:03:38 »

SEZONA 2017/2018 - II.DIO

PREMIERSHIP

BBC Sport:“Pablo King više nije kralj Engleske“

Da i to se dogodilo. Predali smo kruno nakon dugo godina, novi prvak je Manchester United. Moram priznati zasluženo. Bili su superiorni tokom cijele sezone, mi smo pokušavali držati korak s njima, što nam je i uspjevalo, ali ipak nedostajalo je „ono nešto“ da ih prestignemo. Tužan sam i žalostan, ali ipak ponosan jer smo bili blizu.

Evo osvrt na drugi dio sezone...

Drugi dio sezone otvorili smo vrlo loše i to domaćim porazom od Arsenala. To je već bio znak da u našoj igri ove sezone ima manjkavosti koje ćemo svakako morati pronaći i ispraviti.

Q.P.R. - Arsenal 0 - 1

Nakon tog poraza smo se ipak trgnuli te smo u narednih 13 kola ubilježili isto toliko pobjeda. Posebno veseli činjenica da smo u tih 13 utakmica primili svega  4 pogotka, obrana je stvarno djelovala moćno, homogeno, dok je napad uvijek odradio svoj dio posla, nekad loÅ¡ije, nekad bolje, ali sve u svemu nisam imao prigovora.

Evo Vam na uvid neke od tih utakmica:

Man. City - Q.P.R. 0 - 1 – pobjeda koja nas je održala u utrci za pravaka

Tottenham – Q.P.R. 1 - 5 – odlična izvedba protiv uvijek neugodne momčadi Spursa

Ali nakon ovog po meni sretnog broja 13(13 pobjeda u nizu) dolaze dva velika razočarenja.

BBC Sport:“POTVRĐENO: Tony Fernandes prodao klub“

Bilo je nekih špekulacija zadnjih mjesec dana da bi Tony mogao napustiti klub, ali vjerujte mi nisam tome obraćao preveliku pažnju. Radio sam svoj posao te bio uvjeren da su to samo priče. Ipak kada je to i službeno objavljeno nisam mogao doći sebi. Napio sam se ko deva od muke. Ja i Tony smo imali sve ove godine odličnu suradnju, on je taj koji je mene potpuno neafirmiranog managera doveo u klub, te pružio mi priliku da pokažem sve što znam te postanem ono što i jesam postao.

Uglavnom novi vlasnik kluba je Egipćanin Amit Bahtia. Kako će sve to izgledati pd novim vodstvom ne znam ni sam, vjerujte.

Pet kola prije kraja prvenstva bili smo u borbi sa vodećim Manchester Unitedom za naslov prvaka. Također smo bili u nizu pobjeda te je računica bila vrlo jasna. Pobjediti u ovih narednih 4 sureta, te zadnje kolo na svom stadionu dočekati vodeći United, te u izravnom obračunu u zadnjem kolu uzeti naslov prvaka. Zadatak neće biti nimalo lagan jer zadnje tri prvenstvene utakmice imamo za protivnike Liverpool, Chelsea i već spomenuti United.
Pobrinuli smo se da ne bude neizvjesnosti u finišu prvenstva tako da smo već u prvoj od ovih 5 utakmica kiksali i to na način da mo doma izgubili protiv momčadi Wolvesa rezultatom 1 – 2. Niz je prekinut u utakmici u kojoj sam se najmanje nadao da će se dogoditi, ali to je nogomet...

Q.P.R.- Wolves 1 - 2

U zadnje 4 utakmice smo osvojili svih mogućih 12 bodova, ali ni to nije bilo dovoljno da osvojimo naslov prvaka Engleske i ove sezonu. Uzaludne su bile i pobjede protiv Liverpoola, Chelsea, Man. Uniteda u zadnjem kolu, uzalud je bilo i što smo osvojili rekordan broj bodova u sezoni, njih 97, uzalud je bilo što je i United postao prvak u odnosu na nas sa istim brojem bodova kao i mi.
Na kraju je odlučila bolja gol razlika koja je bila debelo na njihovoj strani, točnije bolja za 14 pogodaka.

Tablica nakon odigranih 38 kola izgledala je ovako:

Evo i prikaz svih utakmica drugog dijela sezone

===============================================================================================================

CHAMPIONS LEAGUE

BBC Sport:“Može li Q.P.R. do obrane naslova prvaka Europe?“

OSMINA FINALA

Zenit je bio naš prvi protivnik u knock-out fazi ovog natjecanja. Momčad koju sam siguran možemo pobjediti bez velikih problema. Prva utakmica bila je na rasporedu u Rusiji i momci su stvarno odlično odigrali te smo izborili pobjedu kojoj smo izborili miran uzvrat na našem stadionu.

Uzvrat smo odigrali u šarenom sastavu čuvajući glavne igrače. Utakmica je završila miroljubljivo rezultatom 0 – 0.

ÄŒETVRTFINALE

Ždrijem nam je za protivnika dodijelio momčad Valencie. Dvije utakmice samo dva pogotka i to na svakoj strani po jedan. Pokazalo se da nam je Valencia bila tvrd orah na putu prema polufinalu koji smo uspjeli slomiti sretno i spretno pogotkom u gostima.

Prva utakmica na našem stadionu završila je bez pobjednika rezultatom 0 – 0.

Uzvat na Mestalli završio je 1 – 1 te smo zbog pogotka u gostima prošli među 4 najbolje momčadi Starog kontinenta.

POLUFINALE

BBC Sport: „Lavovi iz Francuske posljednja prekreka na putu do finala“

Prva utakmica igrala se u gostima protiv vrlo dobre momčadi Lyona. Utakmica je završila rezultatom 1 – 1, te sam bio vrlo zadovoljan i zbog postignutog pogotka u gostima i zbog toga što neporaženi čekamo uzvrat na našem stadionu. Vrlo smo blizu finalu, osjećam to.

Da smo miljenici sreće pokazala je uzvratna utakmica u kojoj smo unatoč optimističnim najavama pred početak utakmice opet sretno prošli u finale i to na lutriji jedanaesteraca. Utakmica je završila identičnim rezultatom kao i ona prva 1 – 1. Sve je bilo dobro u toj utakmici do 4 minute prije kraja kada je Alex Song pogodio vlastitu mrežu te anulirao našu prednost od 1 – 0 koju smo imali od 34 minute. Isti igrač je u 96.-toj minuti zaradio i isključenje zbog drugog žutog kartona te nas ostvio da do kraja produžetaka igramo s igračem manje.

FINALE

BBC Sport:“Može li Q.P.R. još jednom šokirati svijet“

Saint-Denis je poprište gdje možemo zlatnim slovima ispisati klupsku povijest te također biti prva momčad koja je uspjela obraniti naslov prvaka Engleske. Protivnik nije nimalo lagan, naime radi se o Portugalskom prvaku, momčadi Porta. Pošto smo na nesretan način izgubili prvenstvo Engleske nadam se da će momci uspjeti oporaviti se od tog šoka te na kraju večeri dignuti trofej pobjednika Lige Prvaka.
Utakmica je nakon prvih 45 minuta bila na početnom rezultatu te su obje momčadi bile disciplinirane te uglavnom bili orijentirani da mreže ostanu netaknute.
Giuseppe Bellusci u 60.-toj minuti i Hulk u 76.-toj minuti postali su heroji jer su svojim pogotcima omogućili da:

QUEENS PARK RANGERS postane novi/stari PRVAK EUROPE

===============================================================================================================

CAPITAL ONE CUP

Protivnik u polufinalu nam je bio Manchester City. Prvu utakmicu igrali smo na domaćem terenu te ostvarili veliku, impresivnu pobjedu od čak 5 – 0. Možda je ovo bila i najbolja utakmica polusezone.

Uzvrat na gostujućem terenu odigrali smo neodlučeno rezultatom 2 – 2.

U finalu nas je čekao drugi Manchester, naravno United. Odigrali smo utakmicu dostojnu finala, utakmicu koja je za gledatelje bila čisti užitak. Izgubili smo rezultatom 4 – 3. Do 85. minute imali smo vodstvo od 3 - 2, ali neshvatljivi pad u igri se dogodio tada te smo u zadnjih 7-8 minuta primili 2 pogotka te smo izgubili već dobivenu utakmicu.

FA CUP

Ovu sezonu smo u FA Cupu završili kao pobjednici. Da budem iskren čak i jednostavnije nego što sam očekivao.
Evo rezultata po kolima:

3. kolo
Q.P.R. - Hull                               3 – 1

4.kolo
Rochdale - Q.P.R.                       2 – 4

5.kolo
Q.P.R. – Arsenal 2 - 0

6.kolo
Charlton - Q.P.R. 1 - 4

POLUFINALE
Tottenham - Q.P.R. 0 - 3

FINALE

Protivnik nam je bila momčad Watford-a. Bila je to utakmica u kojoj smo dominirali od samog početka te smo na kraju slavili sa rezultatom 3 – 0 te još jednom osvojili ovaj trofej.

Uzbudljiva sezona je iza nas u kojoj smo osjetili i slast pobjede i gorak okus poraza. Žao mi je načina na koji smo ostali bez titule prvaka nacionalnog prvenstva. Satisfakciju smo pronašli u trijumfu u Europi. Ipak moram još neke stvari popraviti da bih došao do one razine do koje i želim. Što se tiče igrača svi su bili na vrlo visokoj razini tokom cijele sezone, ali evo ipak izdvojiti ću Vam i predstaviti neke:

Stephane Mbia – kapetan i vođa na terenu uz odlične igre tokom cijele sezone

Victor Wanyama – najugodnije iznenađenje sezone, vrlo dobar na poziciji stopera kada su ostali bili ozljeđeni.

Christian Eriksen – važan igrač sredine terena, odigrao vrlo dobro

Giuseppe Bellusci – u duetu sa kapetanom stup obrane

Carlos Fierro – napadač koji se pokazao kao vrhunsko pojačanje

Romario – iako je Corchia prvo rješenje na desnom boku, ovaj mladić mu opasno puše za vratom

Hvala

Pablo King, manager od Queens Park Rangers

"Može li Q.P.R. vratiti izgubljenu krunu?"
"Buran prijelazni rok?"
"Europski Superkup?"
"Svjetsko klupsko prvenstvo"

ODGOVOR NA SVA OVA PITANJA STIŽE USKORO U NOVOM IZVJEŠĆU....

PRATITE, KOMENTIRAJTE, HVALITE, KRITIZIRAJTE....

« Zadnja izmjena: 19.01.2013, 09:36:44 od KingPablo »

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #183 u: 19.01.2013, 11:50:48 »
Hahhahah kako te izjebo United! Zanima me što bi ti Veki reko na to :D

Neke rečenice nemaju smisla, npr. kažeš da je domaći poraz od arsenala bio znak da u tvojoj igri ima manjkavosti, a onda u sljedećih 13 kola upišeš sve pobjede i primiš samo 4 gola. Gle taj poraz nije loš početak u polusezonu, tvoj početak bio je nevjerojatan! U 14 utakmica primio si 5 golova i izgubio jenu tekmu, to je za svaku pohvalu.

Žao mi je načina na koji smo ostali bez titule prvaka nacionalnog prvenstva. Satisfakciju smo pronašli u trijumfu u Europi. - trijumf nije gubljenje u finalu, trijumf bi bio da si osvojio :)

ImaÅ¡ lijepu momčad, daj mi SS igrača po godinama, znači od najstarijeg do najmlaÄ‘eg. OdeÅ¡ tamo na general info pa stisneÅ¡ na age, ali sigurno to već znaÅ¡. SviÄ‘a mi se Fierro   :slina:

Sretno dalje Pablo King, manager od Queens Park Rangers   

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #184 u: 19.01.2013, 12:13:43 »
Hahhahah kako te izjebo United! Zanima me što bi ti Veki reko na to :D

Neke rečenice nemaju smisla, npr. kažeš da je domaći poraz od arsenala bio znak da u tvojoj igri ima manjkavosti, a onda u sljedećih 13 kola upišeš sve pobjede i primiš samo 4 gola. Gle taj poraz nije loš početak u polusezonu, tvoj početak bio je nevjerojatan! U 14 utakmica primio si 5 golova i izgubio jenu tekmu, to je za svaku pohvalu.

Žao mi je načina na koji smo ostali bez titule prvaka nacionalnog prvenstva. Satisfakciju smo pronašli u trijumfu u Europi. - trijumf nije gubljenje u finalu, trijumf bi bio da si osvojio :)

ImaÅ¡ lijepu momčad, daj mi SS igrača po godinama, znači od najstarijeg do najmlaÄ‘eg. OdeÅ¡ tamo na general info pa stisneÅ¡ na age, ali sigurno to već znaÅ¡. SviÄ‘a mi se Fierro   :slina:

Sretno dalje Pablo King, manager od Queens Park Rangers

Ako si pratio redovno ovu karijeru bilo je situacija kada sam i ja na sličan način osvajao prvenstvo, sretno i spretno. Ove godine je United bio sretniji.

Slažem se s tobom da sam imao vrlo dobar početak sezone, poraz od Arsenala je više loš dan (btw. pisao sam report noćas u 3 sata, hahaha)

Trijumfirao sam u Europi, osvojio Ligu prvaka, a izgubio sam u finalu Capital One Cupa :)
I ta osvojena Liga Prvaka je bila satisafakcija za onako izgubljeno prvenstvo

Momčad je stvarno dobra i široka, pokriven sam na svim pozicijama kvalitetno.

Što se tiče SS, ne mogu ga dati jer kasnim sa reportima (nisam imao vremena pisati) dok sam u igri već u sezoni 2019/2020, a uz to čekam da mi se javi još onaj od jučer.

Carlos je već prvu sezonu zvijer

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #185 u: 19.01.2013, 12:27:41 »
A jebote ja se odmah prebacio da vidim jesi osvojio LP i prelistalo mi je ono di piše capital one cup i samo sam vidio u finalu nas je čekao Manchester i sjebo se. Čestitam onda na osvajanju. ;)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #186 u: 19.01.2013, 12:57:43 »
A jebote ja se odmah prebacio da vidim jesi osvojio LP i prelistalo mi je ono di piše capital one cup i samo sam vidio u finalu nas je čekao Manchester i sjebo se. Čestitam onda na osvajanju. ;)

;)

Gledam ja odmah o čemu govoriš....

Mala opaska, znači prelistavate mi reporte a? Pišem ih da ih čitate, a ne prelistavate..... hehehehehe

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #187 u: 19.01.2013, 12:58:58 »
Mene zanimaju samo važne stvari, da vidim kak si prošao u sezoni :D

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #188 u: 19.01.2013, 17:49:56 »
JoÅ¡ jedna odlična sezone,Å¡teta za prvenstvo ali zato je pala LP Å¡to je po meni joÅ¡ veći uspjeh,teže je obraniti titulu prvaka LP nego prvenstvo tako da joÅ¡ uz osvojen FA Cup,Super Cup i klupsko prvenstvo moraÅ¡ biti zadovoljan   ;-)
Fierro se pokazao kao odlično pojačanje :&

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #189 u: 20.01.2013, 11:06:59 »
JoÅ¡ jedna odlična sezone,Å¡teta za prvenstvo ali zato je pala LP Å¡to je po meni joÅ¡ veći uspjeh,teže je obraniti titulu prvaka LP nego prvenstvo tako da joÅ¡ uz osvojen FA Cup,Super Cup i klupsko prvenstvo moraÅ¡ biti zadovoljan   ;-)
Fierro se pokazao kao odlično pojačanje :&

Slažem se s tobom da je teže bilo obraniti LP nego domaće prvenstvo, ali opet ostaje žal zbog gubitka na onakav način.

Carlos je odigrao odličnu sezonu tako da imam kvalitetnog napadača za nekoliko sezona

Offline iBoki

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #190 u: 21.01.2013, 20:14:14 »
Kao prvo čestitke za trijumf u Europi.  champ. Zaslužio si  ;)

E sad....prvenstvo....stvarno peh  :pras: izgubiti radi gol razlike...

Capital one cup.....šteta za tih pet minuta....

Sad barem imaÅ¡ izazov za sljedeću sezonu, imaÅ¡ izvrsnu ekipu i baci se na osvajanje svih trofeja u jednoj sezoni  ;)

Nakon ovakve karijere meni bi to bio glavni cilj  yeey . Å to misliÅ¡, jel izvedivo?

Indeficienter

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #191 u: 24.01.2013, 15:04:47 »
Kao prvo čestitke za trijumf u Europi.  champ. Zaslužio si  ;)

E sad....prvenstvo....stvarno peh  :pras: izgubiti radi gol razlike...

Capital one cup.....šteta za tih pet minuta....

Sad barem imaÅ¡ izazov za sljedeću sezonu, imaÅ¡ izvrsnu ekipu i baci se na osvajanje svih trofeja u jednoj sezoni  ;)

Nakon ovakve karijere meni bi to bio glavni cilj  yeey . Å to misliÅ¡, jel izvedivo?

E da žalosno je izgubiti prvenstvo na onakav način, ali tako je to, nekad te sreća pomazi, a  nekad ne...

Dao si mi odličan prijedlog, a to je da pokušam ujediniti sve trofeje u jednoj sezoni. Znači to bi bilo: Community Shield, Europski superkup, Capital One Cup, FA Cup, Prvenstvo Engleske, Liga Prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo.
To je 7 trofeja u sezoni.
Ako bi se to ostvarilo onda bi karijera dosegla vrhunac.
Teško izvedivo, ali nije nemoguće...

Ipak teško....

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #192 u: 24.01.2013, 20:08:05 »

SEZONA 2018/2019 - I.DIO

BBC Sport: „Vraćam izgubljeni naslov prvaka“, kaže Pablo King

Sve je jasno. Boli i boli izgubljeni naslov prvaka Engleske na onakav način, priznajem. Kao glavni zadatak na samom okupljanju momčadi pred početak sezone postavio sam upravo to. Jasno i glasno rekao sam da želim da ponovno osvojimo ligu te tako pokažemo svima da smo vladari Engleskog nogometa. Europa je također vrlo važna te da slučajno ne zabrljaju u tom natjecanju.
Kako će sve to na kraju izgledati tek treba vidjeti, ali imam povjerenja u momčad i znam da smo sposobni ove ciljeve realizirati.

BBC Sport: „Zvijezda odlazi, zvijezda dolazi“

Pomalo neobično zvuči, ali ovaj prijelazni rok bio sam vrlo neaktivan na tržištu. Doduše ja ne bih bio ja da barem neku promjenu u igračkom kadru ne napravim.
Tako mi je sredinom prijelaznog roka stigla ponuda od Manchester City-a za Isca u vrijednosti od okruglih 50 M EUR. Moram priznati da sam se dugo dvoumio dali da Španjolca prodam ili ne te je na kraju ipak donešena odluka da prihvatim ponudu.
Jednostavno rečeno Isco je za vrijeme provedeno kod nas bio solidan, na trenutke odličan, ali imam osjećaj da nikada nije dosegao svoj vrhunac ili barem onoliko koliko sam od njega očekivao.

Taj novac koji sam dobio za njega te još dodatnih 10 M EUR uložio sam u igrača za kojeg iskreno vjerujem da će našem klubu donijeti jednu dimenziju više, a radi se o igraču B. Dortmund, točnije naše novo pojačanje jest Mario Gotze.

Marco Verratti je i ove godine s nama iako to nije nikakvo iznenađenje, to je igrač kojeg jednostavno volim imati u svojoj momčadi i gotovo. Ipak ove godine nije na posudbi kod nas već smo napokon otkupili njegov ugovor od PSG-a za smiješnih 6 K EUR-a. Nikad jeftiniji transfer, očito su ga se Parižani htjeli riješiti svim silama.

Taktika kojom se pobjeÄ‘uje te osvajaju trofeji se ne mijenja tako da ćemo i u ovoj sezoni biti vjerni ovoj: 

Tim Krul
Jason Steele
Tommaso Trani

Alex Sandro
Giuseppe Bellusci
Stephane Mbia
Jores Okore
Sebastian Corchia
Jetro Willems
Romario

Victor Vanyama
Marco Verratti
Alex Song
Oskar Hiljemark
Adryan
Bernard
Josip Radošević
Wellington Nem
Christian Eriksen
Mario Götze
Alex Witsel
Hulk

Mattia Destro
Carlos Fierro

PRIPREMNE UTAKMICE

Četiri pripremne utakmice te isto toliko pobjeda protiv slijedećih protivnika:

Walsall – Q.P.R.                 1 – 3
Hoffenheim – Q.P.R.          0 – 1
Q.P.R. – Sevilla                  5 – 2
Q.P.R. – Racing                  5 - 2

POÄŒETAK SEZONE

BBC Sport: "Community Shield je vlasništvo jednog kluba"

Ove godine igramo protiv aktualnih prvaka momčadi Manchester United-a. Ne pamtim odavno da sam imao toliku glad za pobjedom kao što je to bio slučaj sa ovom utakmicom. Želim im nanijeti poraz i osvetiti se za prošlu sezonu.
Sama utakmica je bila tvrda što bi se reklo da tvrđa ne može biti. Pogodatka nije bilo za vrijeme regularnog dijela utakmica tako da se pobjednik odlučivao na jedanaesterce u kojima smo mi bili koncentriraniji te smo još jednom trijumfirali u ovom natjecanju.

EUROPSKI SUPERKUP

BBC Sport:“Što je Englezu draže nego li pobjeda nad Njemcem“

Odigrali smo odličnu utakmcu u kojoj smo za protivnika imali momčad Bayern-a. Šest pogodaka je postignuto na utakmici, a mi smo slavili rezultatom 4 – 2.
Posebno odličnu utakmicu odigrao je naš kapetan, vođa na terenu i izvan njega, Stephane Mbia koji je bio dvostruki strijelac, Bernard je također bio strijelac, a pobjedu je sam potvrdio Carlos Fierro.

PRVENSTVENE UTAKMICE

Prvenstvo smo otvorili s tri pobjede, a što je vrlo važan podatak da u nijednoj od te tri utakmice nismo primili pogodak. Ipak u četvrtom kolu doživjeli smo neugodan poraz pred svojim navijačima protiv momčadi Liverpoola od 1 – 0.

Q.P.R. – Liverpool 0 - 1

Momčad se brzo oporavila od neočekivanog poraza te već u idućem kolu na gostovanju kod Tottenhaim-a ostvarila vrlo vrijednu pobjedu

Tottenhaim - Q.P.R. 2 - 4

Do kraja polusezone igrali smo vrlo dobro te ostvarili dvije vrlo važne pobjede i to u gostima protiv glavnih konkurenata za naslov prvaka, a to su Man. United i Man. City. Dogodila su nam se i dva poraza protiv Arsenala u gostima i WBA kod kuće. Evo Vam na uvid najzanimljivije utakmice polusezone

Manchester United - Q.P.R. 0 - 1 – strijelac jedinog pogotka bio je Mario Gotze.

Arsenal - Q.P.R. 2 - 0

Q.P.R. – Everton 6 - 0 – totalno smo razbili momčad Evertona

Manchester City - Q.P.R. 0 - 2 – velika pobjeda i priznajem pomalo neočekivana jer „građani“ igraju ove sezone vrlo dobro

Za vodećim Man. United-om zaostajemo 5 bodova, ali doduÅ¡e imamo i dvije utakmice manje. Polusezona koju smatram vrlo dobrom je iza nas te sam siguran da na proljeće možemo biti i joÅ¡ bolji. Obrana funkcionira besprijekorno te me to posebno veseli. U 17 utakmica primili smo svega 9 pogodaka. 

Evo i svih rezultata

CHAMPIONS LEAGUE

Valencia, Galatasaray i Dinamo Moskow su protivnici u grupnoj fazi natjecanja ovogodišnjeg izdanja Lige Prvaka. Grupa je to koju možemo bez većih problema proći.
Evo svih utakmica sa kratkim opisom:

Dinamo M. – Q.P.R. 0 - 4 – briljirao je Marco Verratti koji je postigao 3 pogotka, jedan je još dodao Hulk.

Q.P.R. - Valencia 3 - 1 – rutinska pobjeda naše momčadi.

Q.P.R. - Galatasaray 6 - 0 – dominacija i odlična igra od prve minute rezultirali su vrlo visokom pobjedom

Galatasaray – Q.P.R. 3 - 1 – tri udarca na naša vrata i tri pogotka smo primili, uzalud je bila naša dominacija, izgubili smo jer smo promašivali nemoguće.

Q.P.R. – Dinamo M. 2 - 1 –gosti iz Rusije su bili teži protivnik nego što smo očekivali, ali velike momčadi pobjeđuju i kad ne igraju dobro.

Valencia – Q.P.R. 3 - 0 – Roberto Soldado nas je uništio sa tri pogotka. Razlog poraza nalazim u tome jer smo već osigurali prolazak u drugi krug natjecanja.

Evo i rezultata:

CAPITAL ONE CUP

Rutinski smo prošli tri kola ovogodišnjeg natjecanja. Momčad je posebno bila dobra u utakmici protiv gradskih rivala momčadi Chelsea koja iskeno već nekoliko godina stagnira te više nije velika prijetnja niti ostvaruje zapažene rezultate kako u prvenstvu tako ni u Europi.

Evo Vam na uvid kako smo došli do polufinala:

CLUB WORLD CHAMPIONSHIP

Iskreno na ovom turniru smo jednostavno briljirali. Premoćni smo bili u odnosu na protivnike. Automatski smo se nalazili u polufinalu u koje smo za protivnike imali momčad America (MEX). Utakmicu smo odigrali maestralno te se u finale plasirali pobjedom od čak 6 – 0. Posebno je razigran bio naš napadač Mattia Destro koji je postigao 4 pogotka od kojij je prvi postigao nakon 16 sekundi igre postavivši tako novi rekord. Također ova pobjeda je bila najveća otkad se igra ovo natjecanje.

U finalu nas je čekala momčad Al-Ittihad-a(KSA). Ipak smo mi puno jača momčad Å¡to smo pokazali na terenu te smo sa lakih 3 -  0 postali svjetski klupski prvaci.

Na polovici sezone osvojili smo tri trofeja tako da ovo ne mogu nazvati nikako drukčije već polusezona iz snova. U prvenstvu smo odmah uz bok vodećim United-om i Liverpool-om te mislim da ćemo u drugom dijelu sezone mi i „crveni vragovi“ voditi veliku bitku za naslov prvaka. Naravno tu su još i dva domaća kupa u kojima se nećemo lako predati te Europa koja je uvijek od posebne važnosti.

Hvala

"Kako je prošlo proljeće u Europi?"
"Vraća li Q.P.R. natrag izgubljenu titulu prvaka Engleske?"
"Polufinale Capital One Cup-a?"
"Nastavlja li se dominacija u FA Cup-u"

« Zadnja izmjena: 24.01.2013, 20:32:05 od KingPablo »

Offline Mr. J

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #193 u: 24.01.2013, 21:35:19 »
Sretno protiv Barce, to je čini mi se finale prije finala.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #194 u: 25.01.2013, 16:33:43 »
Sretno protiv Barce, to je čini mi se finale prije finala.

slažem se s tobom, težeg protivnika nismo mogli dobiti. Ipak što bi se reklo i mi konja za trku imamo tako da će se ubrzo u novom reportu saznati kako su prošle te dvije utakmice.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #195 u: 25.01.2013, 21:04:44 »

SEZONA 2018/2019 - II.DIO

PREMIERSHIP

BBC Sport:“Pablo King ispunio obećanje“

Vratili smo izgubljeni naslov od proÅ¡le sezone i to je ono najvažnije. Momci su pokazali da ova momčad ima duha, da su joÅ¡ gladni trofeja i to je ono Å¡to sam na početku sezone od njih tražio. Posebno veseli način na koji smo odigrali proljetni dio sezone. Odigrali smo ukupno 21 prvenstvenu utakmicu(2 odgoÄ‘ene utakmice iz jesenskog dijela) te smo ostvarili 16 pobjeda, 4 neodlučena ishoda te samo jedan jedini poraz uz gol razliku 53 – 13. U čak 12 utakmica uspjeli smo sačuvati svoju mrežu nedirnutom. 

Evo osvrt na drugi dio sezone te na neke od najzanimljivijih utakmica

Q.P.R. - Tottenhaim 2 - 2 – remi pred domaćim navijačima iako smo u utakmicu ušli s jasnim ciljem osvajanja sva tri boda.

Q.P.R. – Man. United 2 - 0 – vrlo važna pobjeda protiv glavnih konkurenata za naslov prvaka

Liverpool – Q.P.R. 1 - 2 – tri udarca na protivnički gol, 2 pogotka i pobjeda protiv uvijek nezgodnog protivnika

Stoke – Q.P.R. 0 - 5 – visoka pobjeda protiv momčadi koja godinama igra najtvrđi nogomet na Otoku.

Q.P.R. - Arsenal 4 - 0 – hattrick C. Fierra za pobjedu pred sam kraj sezone i praktički osiguran naslov prvaka

Q.P.R. – Man. City 2 - 1 – teško izborena pobjeda protiv uvijek opasnog protivnika

Sunderland - Q.P.R. 0 - 7 – demonstracija moći i totalno razbijanje protivnika na njihovom terenu.

Q.P.R. - Chelsea 3 - 2 – zadnja utakmica sezone i proslava naslova prvaka te pobjeda protiv gradskih rivala

Tablica nakon odigranih 38 kola izgledala je ovako:

Evo i prikaz svih utakmica drugog dijela sezone

CHAMPIONS LEAGUE

OSMINA FINALA

BBC Sport:“Q.P.R. vs Barcelona, finale prije finala?“

Teži protivnik u knock-out fazi nije nas mogao zapasti. Barcelona, gigant europskog nogometa i Leo Messi koji u trideset i nekoj još uvijek briljira te naš Slaven Bilić koji sve to odlično vodi.
Prva utakmica bila je na rasporedu u gostima. Barcelona je od početka dominirala te je do 75. minute imala ogromnu prednost od 3 – 0. Katastrofa je bila na vidiku, ali dvije zamjene koje sam uveo oko 65. minute, to su Wanyama i Witsel odlično opravdavaju ukazano povjerenje te svojim pogocima u 75-toj i 85-toj minuti vraćaju nas u život, te na kraju utakmica završava rezultatom 3 – 2 za domaćina.

BBC Sport:“Pablo King kaže: Slavene gdje ti je nestala tvoja tika-taka?“

Uzvrat smo odigrali odlično te pogocima Gotze-a i Destra prolazimo u drugi krug natjecanja. Posjed lopte 60%, točnih dodavanja 75%, 7 – 1 u udarcima u okvir gola i krajnji rezultat od 2 – 0. Odlična predstava mojih momaka.

ÄŒETVRTFINALE

Ždrijem nam je za protivnika dodijelio momčad OM. Francuze smo bez većih poteškoća svladali u obje utakmice te smo se plasirali među 4 najbolje momčadi Lige Prvaka.

Prva utakmica na gostujućem terenu završila je našom pobjedom rezultatom 2 – 1.

Uzvrat smo odigrali takoÄ‘er vrlo dobro te slavili rezultatom 3 – 1.  Zasmetala me jedino prevelika agresivnost mojih igrača koji su nepotrebno dobili čak 2 crvena kartona.

POLUFINALE

BBC Sport: „Repriza prošlogodišnjeg polufinala“

Ovogodišnja posljednja prepreka na putu do finala jest Francuski Lyon. Zanimljivo, protiv njih smo igrali i prošle sezone također u polufinalu Lige Prvaka.
Prva na rasporedu bila je utakmica pred domaćom publikom koji smo pobijedili rezultatom 3 – 1. Zaista odličan rezultat pred uzvrat u Francuskoj.

BBC Sport: „PABLO KING porazbijao inventar u svlačionici“

Šok, šok da ne može biti veći. Da Vam ukratko kažem ono najbitnije. Izgubili smo i ispali iz natjecanja. Pogotovo zadnjih 15 minuta utakmice odigrali smo najgore otkad vodim klub. Primiti 3 pogotka u 15 minuta je strašno. Opustili su se kao da su na pikniku, a ne na utakmici za ulazak u finale Lige Prvaka. Igrači će biti kažnjeni i to bogami visoko. Ja ću također biti kažnjen jer sam u naletu ludila nakon utakmice porazbijao sve što mi se našlo na putu.

Evo i svih rezultata:

CAPITAL ONE CUP

Protivnik u polufinalu nam je bio Manchester United. Naše utakmice uvijek su neizvjesne tako da i ove dvije neće biti nimalo lagane. Prva utakmica na rasporedu je u gostima te smo odigrali neodlučeno 1 – 1 te ostvarili vrlo dobar rezultat uoči uzvrata.

Uzvrat na domaćem terenu odigrali smo vrlo dobro te pobijedili minimalnim rezultatom od 1 – 0 te se plasirali u finale.

Protivnik u finalu bila je momčad Stoke. Iako sam bio uvjeren da ćemo glatko pobijediti te osvojiti još jedan trofej u nizu to se nije dogodilo. Sama utakmica je završila početnim rezultatom 0 – 0 te se na kraju pobjednik odlučivao na jedanaesterce. Igrači Stoke-a su bili nepogrešivi s bijele točke te su na kraju slavili i osvojili ovaj trofej kojeg sam toliko želio. Njima čestitke, a mojim igračima jezikova juha zbog loše izvedbe.

FA CUP

Poskliznuli smo se već na prvoj prepreci te smo ovo natjecanje završili puno prije nego što sam osobno očekivao.
Ždrijeb nam je dodijelio momčad Liverpoola za protivnika. Utakmica je bila na rasporedu na njihovom terenu te su oni tu prednost iskoristili te slavili rezultatom 1 – 0.

Osvojio sam ove sezone 4 trofeja. Svatko normalan bi trebao biti zadovoljan, ali iskreno ja nisam niti približno. Osvojili smo prvenstvo Å¡to je bila glavna zadaća, ali kako da budem zadovoljan nakon onakvog poraza u polufinalu Lige Prvaka, zatim poraza u finalu Capital One Cupa. Niti u FA Cupu nismo niÅ¡ta napravili. Moj stav je svima jasan, želim biti najbolji u svakom natjecanju i jedino oni igrači koji će me slijepo slijediti mogu biti tu, drugima nažalost neće biti mjesta.  Usput da napomenem, u toku ovog dijela sezone bio je mali jubilej i to 400-ta utakmica na klupi

Carlos Fierro proglašen je najboljim igračem sezone te najboljim topnikom

Tim Krul je čak 23 puta sačuvao mrežu netaknutom što ipak nije bilo dovoljno za nagradu najboljeg jer je De Gea, vratar Man. Uniteda uspio isto to napraviti, ali jedan put više

Osvojio sam nagradu za managera godine

Te još da napomenem da je novi prvak Europe naš ljuti protivnik momčad Manchester United-a

Što se igračkog učinka tiče evo izdvojio sam vam neke od njih:

Carlos Fierro – stroj za golove, sezona za pamćenje

Stephane Mbia – kapetan je stvarno igrač bez kojeg ne mogu zamisliti momčad.

Hulk – igrač koji jednostavno oduševljava na desnoj strani napada

Giuseppe Bellusci – u duetu sa kapetanom stup obrane

Cristian  Eriksen – mozak momčadi i srece veznog reda

Sebastian Corchia – ove sezone puno bolji nego prošle, vjerujem da ga je konkurencija(Romario) natjerala da bude ovako dobar

Hvala

"Å to donosi nova sezona?"
"Buran prijelazni rok?"
"Dali je nestao gorak okus iz Lige Prvaka?"
"Svjetsko klupsko prvenstvo"

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #196 u: 27.01.2013, 09:44:29 »

SEZONA 2019/2020 - I.DIO

BBC Sport: „Bože moj, koja li je Pablo King seljačina“

Sve Vam je nadam se jasno. Iz neke rupe je izašao onaj miš, onaj novinar koji jednostavno ne zna kad treba prestati. Sigurno ste se zapitali gdje je nestao svih ovih godina. Bio je on cijelo vrijeme tu, pomalo me bockao ali ništa vrijedno spomena.
Novi vlasnik me zamolio da ipak pristanem na blic intervju s njim, da je to u interesu kluba. Pristao sam na kraju, ali bezvoljno.
Kada smo se našli da to odradimo kazao mi je da želi samo da mu odgovorim na par kratkih pitanja da me pobliže upoznaju ljudi. Šta će me dovraga bolje upoznavati kad me od prvog dana ne vole u Engleskoj. Evo im sada svima još većeg povoda da me ne vole.

Napomena: Večina odgovora koje sam im dao su suprotni od onog što u stvarnosti volim.

Evo kako je tekao intervju i koja mi je to blic pitanja ovaj novinar postavio:

Omiljeno piće? - bevanda
Omiljena hrana? – pečena janjetina
Muzika koju slušaš? – Siniša Vuco
Kava ili čaj? -  čaj ne pijem ni kad sam bolestan
Najdraži film? – Nestali u akciji
Najdraža robna marka? -  New Yorker
Maradona ili Pele? - Maradona
Plavuše ili crnke? -plavuše
Najbolja TV serija? – Larin izbor
Pivo ili vino? - vino
Najdraži glumac? -  Chuck Norris

Evo mu sada pa neka uživa. Ovo će mu biti još malo veselja do konačnog udarca kojeg mu planiram uskoro zadati. Platiti će za sve one gluposti što je pisao o meni svih ovih godina.

Također želim napomenuti da ovu sezonu ponovno igramo na Wembey-u. Naš novi stadion se opet širi, sada za 17 000 mjesta tako da ukupno bude oko 54 000.
Ma luđaci, što drugo da kažem. Svaku drugu godinu renoviraju novi stadion. Tu mora da netko pere novac…

BBC Sport: „PABLO KING trguje naveliko“

Kako sam i najavljivao ovo ljeto sam bio posebno aktivan na tržištu. Iako mnogi tvrde da imam vrlo respektabilnu momčad na okupu ja još uvijek osjećam da nedostaje ono nešto. Težim perfekciji tako da uvijek radim ono što mislim da je najbolje. Milosti u ovom poslu nema ako želiš biti na vrhu tako da niti igrački kadar ne može biti pošteđen promjena.

Evo najprije lista onih koji su napustili klub:

BERNARD – odlučio sam prodati Brazilca kada je stigla ponuda od 28 M EUR od strane Chelsea. Čekao sam ga svih ovih godina, ali nikad nije dosegao onaj vrhunac što sam od njega očekivao

JETRO WILLEMS – također otišao u Chelsea za 20 M EUR. Ponuda je to koju nisam mogao odbiti.

JOSIP RADOŠEVIĆ – treći transfer ovog ljeta također u Chelsea. 19.25 M EUR.Baš smo dobro trgovali s gradskim rivalima ovo ljeto. Josip nije uhvatio mjesto u mojoj ekipi te je najbolje da se okuša u drugoj sredini.

MARCO VERRATTI – otišao u Watford za 17 M EUR, dugo sam razmišljao, ali na kraju ipak prihvatio ponudu.

OSKAR HILJEMARK – ovaj veznjak koji je godinama bio uvijek blizu, a nikad u udarnih jedanaest otišao u Aston Villu za 20 M EUR.

MATTIA DESTRO – otišao na posudbu do kraja sezone u OM. Sjajan napadač, ali sklon ozljedama tako da je najbolje da igra negdje drugdje ove sezone.

Ukupno sam od transfera zaradio vrtoglavih 104 M EUR. Momcima hvala za sve što su učinili, ali bilo je vrijeme za rastanak. Dali su svoj maksimum te im želim sreću u budućoj karijeri.

Nakon opširne analize nogometnog tržišta odlučio sam se u klub dovesti slijedeće igrače:

ARTURO VIDAL – cijena 18.5 M EUR. Iako u debelim 30-tim godinama života vjerujem da imam igrača koji će odigrati 3 kvalitetne sezone

OLIVER ROGER – cijena 35 M EUR. Zamjena za Bernarda koji će vjerujem biti istinsko pojačanje

ALBERTO PACCOR – cijena 26 M EUR. Napadač za kojeg su se borili Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Arsenal.

AITOR SALCEDO – cijena 35 M EUR. Vjerujem da će on i Alex Sandro činiti najjači lijevo bok na svijetu

FRANCO GIOVANELLI – cijena 39 M EUR. Mladi vezni igrač kojeg sam dugo pratio te ostao oduševljen njegovim igrama

Srušio sam i rekord što se tiče potrošnje, čak 157 M EUR dao sam za pojačanja za koje vjerujem da će opravdati uložena sredstva

Taktika kojom se pobjeÄ‘uje te osvajaju trofeji se ne mijenja tako da ćemo i u ovoj sezoni biti vjerni ovoj: 

Od ove sezone pridodao sam prvoj momčadi nekolicinu mladića koje sam sve ove godine kalio u omladinskom pogonu. Malo je bilo riječi o tome dosad, ali evo ipak ja nisam sve ove godine loveći uspjehe na klupi samo kupovao gotove igrače već sam i pokušavao od mladića koji su dolazili u klub s 14-15 godina stvoriti igrače koji će moći naći svoje mjesto u prvoj momčadi. Scout služba je sve ove godine marljivo radila po svijetu tražeći talente.

Petorica igrača pridodani su prvoj momčadi ove sezone iako u omladinskom pogonu ima još poneki igrač za kojeg mislim da će biti spreman već iduće sezone.

Evo Vam igrače na uvid

KANU – vratar koji trenutno ima status trećeg vratara.

TOBIAS WEBER – igrač obrane, davati ću mu prilike najviše kroz kup natjecanja

DAMASO – defenzivni vezni igrač kao alternatva Songu i Vidalu

LISBOA – planiram ga koristiti na poziciji AMR, priliku će dobiti to je sigurno

RODDY NELSON – napadač, treća opcija u napadu, biti će ozljeda i kartona tako da bi mogao dobiti dosta prilika za igru

Redizajnirani igrački kadar kojim želim opet osvojiti što je više moguće trofeja

Tim Krul
Jason Steele
Kanu

Alex Sandro
Giuseppe Bellusci
Stephane Mbia
Jores Okore
Sebastian Corchia
Aitor Salcedo
Romario
Tobias Weber

Victor Vanyama
Franco Giovanelli
Alex Song
Damaso
Adryan
Arturo Vidal
Lisboa
Wellington Nem
Christian Eriksen
Mario Götze
Alex Witsel
Hulk
Oliver Roger

Carlos Fierro
Albert Paccor
Roddy Nelson

PRIPREMNE UTAKMICE

Četiri pripremne utakmice te isto toliko pobjeda protiv slijedećih protivnika:

Crystal Palace – Q.P.R.            0 – 3
Seoul – Q.P.R.                       0 – 3
Ulsan - Q.P.R.                        0 – 4
Q.P.R. - Dortmund                  1 - 0

POÄŒETAK SEZONE

BBC Sport: "Community Shield: Prvak Engleske na prvaka Europe"

Kako li smo samo na otvorenju nove sezone, u utakmici Community Shield-a razbili aktualne prvake Europe. Rezultat na kraju je bio čak 5 – 1 za moju momčad. Ako se po jutru dan poznaje onda će ova sezona biti naša.
.

"Jesenski dio prvenstva?"
"Grupna faza Lige Prvaka?"
"Capital One Cup?"

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #197 u: 27.01.2013, 17:55:26 »
Pročitao sam karijeru od početka pa do kraja i baÅ¡ mi se sviÄ‘a  ;) . Super si odigrao sa Man. Utd.  respect  Jedva čekam sljedeći report.   KAVA Fierro  :&  :&  :&  :&

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #198 u: 28.01.2013, 09:53:38 »
Pročitao sam karijeru od početka pa do kraja i baÅ¡ mi se sviÄ‘a  ;) . Super si odigrao sa Man. Utd.  respect  Jedva čekam sljedeći report.   KAVA Fierro  :&  :&  :&  :&

Onda si se i načitao dosta. Ima već dosta reporta karijere.  :)

Drago mi je da ti se sviđa.

Report će ići ubrzo, a Fierro je zvijer

Offline hilaris

• Carefree since 1905
  • Oružar
  • *
    • Chelsea Balkan Supporters Club
« Odgovori #199 u: 28.01.2013, 11:06:48 »
Ovaj Paccor će jebat mame.  :&

Imaš već u vidu zamjenu za Mbiu, s obzirom da su mu već 33?