Hahhahah kako te izjebo United! Zanima me što bi ti Veki reko na to 
Neke reÄenice nemaju smisla, npr. kažeÅ¡ da je domaći poraz od arsenala bio znak da u tvojoj igri ima manjkavosti, a onda u sljedećih 13 kola upiÅ¡eÅ¡ sve pobjede i primiÅ¡ samo 4 gola. Gle taj poraz nije loÅ¡ poÄetak u polusezonu, tvoj poÄetak bio je nevjerojatan! U 14 utakmica primio si 5 golova i izgubio jenu tekmu, to je za svaku pohvalu.
Žao mi je naÄina na koji smo ostali bez titule prvaka nacionalnog prvenstva. Satisfakciju smo pronaÅ¡li u trijumfu u Europi. - trijumf nije gubljenje u finalu, trijumf bi bio da si osvojio 
ImaÅ¡ lijepu momÄad, daj mi SS igraÄa po godinama, znaÄi od najstarijeg do najmlaÄ‘eg. OdeÅ¡ tamo na general info pa stisneÅ¡ na age, ali sigurno to već znaÅ¡. SviÄ‘a mi se Fierro 
Sretno dalje Pablo King, manager od Queens Park Rangers
Ako si pratio redovno ovu karijeru bilo je situacija kada sam i ja na sliÄan naÄin osvajao prvenstvo, sretno i spretno. Ove godine je United bio sretniji.
Slažem se s tobom da sam imao vrlo dobar poÄetak sezone, poraz od Arsenala je viÅ¡e loÅ¡ dan (btw. pisao sam report noćas u 3 sata, hahaha)
Trijumfirao sam u Europi, osvojio Ligu prvaka, a izgubio sam u finalu Capital One Cupa

I ta osvojena Liga Prvaka je bila satisafakcija za onako izgubljeno prvenstvo
MomÄad je stvarno dobra i Å¡iroka, pokriven sam na svim pozicijama kvalitetno.
Å to se tiÄe SS, ne mogu ga dati jer kasnim sa reportima (nisam imao vremena pisati) dok sam u igri već u sezoni 2019/2020, a uz to Äekam da mi se javi joÅ¡ onaj od juÄer.
Carlos je već prvu sezonu zvijer