Nakon ovako uspjeÅ¡ne sezone red je da Vam i pobliže doÄaram svoje viÄ‘ene uÄinka svakog igraÄa pojedinaÄno. Nažalost nemam SS sa podacima o uÄinku na kraju sezone, ali evo mislim da će i moj opis biti dovoljan. Ukoliko netko od Vas zaželi SS od pojedinog igraÄa neka kaže pa ću postaviti barem onaj dio sa career history.
Tim Krul – odliÄan, pravi kad je najpotrbnije
Jason Steele – vrlo malo prilika, nezadovoljan statusom rezervnog vratara te želi otići.
Tommaso Trani – zna da je treći vratar, trenira i šuti
Salvatore Bocchetti – sasvim se prilagodio na poziciju lijevog braniÄa te vrlo dobar cijelu sezonu
Giuseppe Bellusci – jedan od najboljih ove sezone, klasa koja nije na prodaju
Stephane Mbia – kapetan, legenda kluba, a na terenu maestralan
Jores Okore – nimalo lošiji od ostala dva stopera, dosta igra i uvijek opravda povjerenje
Sebastian Corchia – jedan od tri najbolja desna boÄna igraÄa na svijetu, sezona za pamćenje
Jetro Willems – nije sasvim zadovoljio moja oÄekivanja, viÅ¡e back-up nego prva opcija, ali solidan
Samba Diakite – s obzirom kakve partije pruža na terenu na njega se mogu uvijek osloniti, premaÅ¡io sva moja oÄekivanja
Victor Vanyama – solidan, vrlo dobar iako nije Älan udarne momÄadi
Marco Verratti – dobar ali Äekam njegovu eksploziju
Alex Song – najskuplje pojaÄanje koji je dobro odradio cijelu sezonu, a u idućoj oÄekujem joÅ¡ viÅ¡e
Oskar Hiljemark – iz godine u godinu sve bolji, ove sezona najbolja otkad je u klubu
Adryan – nedostaje njegov pravi boom, doduše mora dobivati više prilika
Bernard – oÄekivao viÅ¡e od njega, mora se trgnuti, a ne biti u prosjeku, iduća sezona možda mu bude prijelomna
Josip Radošević – solidno odradio posudbu u AC Milan-u
Wellington Nem – nekad gori, nekad bolji, ali sve u svemu vrlo zadovoljan
Christian Eriksen – mora više, mislim da se nije prilagodio poziciju
Isco – najviše korišten na lijevom krilu zbog slabije forme Bernarda, malo bolji od njega, ali opet ne toliko da ga puno hvalim
Jucilei – najbolji od svih igraÄa u srediÅ¡njici veznog reda, zaista odliÄna sezona
Hulk – tranfer koji je bio skup ali isplativ, odliÄan, odliÄan
Mattia Destro – dobar kad igra, ali brinu me njegove Äeste ozljede
Christian Benitez – udarni napadaÄ koji radi najbolje ono za Å¡to je zadužen, a to su golovi
Ademilson – pored dvojice napadaÄa nikako da izbori svoje mjesto, stagnira, ali i manje igra.
_______________________________________________________________________________________________________