Autor Tema: The Rs - one step forward by KingPablo  (Posjeta: 38025 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline hilaris

• Carefree since 1905
  • Oružar
  • *
    • Chelsea Balkan Supporters Club
Odg: The Rs - one step forward by KingPablo
« Odgovori #150 u: 03.01.2013, 18:32:05 »
Čestitke na osvojenoj ligi i odličnim dostignućima kroz sezonu, prvenstveno plasmanom u nokaut fazu LP kad popiješ 4 crvena na 4 utakmice.

ÄŒestitke i na 2.500 pregleda, sad ti karijera ide tamo gdje joj je mjesto ;)

Pratim i dalje.

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #151 u: 04.01.2013, 04:29:51 »
King i dalje rastura  :)
Svaka čast na rezultatima,transferi su ti fenomenalni,Eriksen,Hulk  :&
Imam osječaj da će i LP pasti uskoro  champ

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #152 u: 04.01.2013, 22:56:36 »
King i dalje rastura  :)
Svaka čast na rezultatima,transferi su ti fenomenalni,Eriksen,Hulk  :&
Imam osječaj da će i LP pasti uskoro  champ

Hvala na kometaru, ova dvojica su baš igrači koje sam želio. Hulk je u startu odličan, dok od Eriksena još čekam eksploziju.

Čestitke na osvojenoj ligi i odličnim dostignućima kroz sezonu, prvenstveno plasmanom u nokaut fazu LP kad popiješ 4 crvena na 4 utakmice.

ÄŒestitke i na 2.500 pregleda, sad ti karijera ide tamo gdje joj je mjesto ;)

Pratim i dalje.

Da ovi crveni kartoni su me izludili i doveli u pitanje plasman u daljnje natjecanje.

Nisam stvarno očekivao da će moja karijera biti u ovom broju praćenja i prihvaćena te vam još jednom svima veliko hvala.

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
« Odgovori #153 u: 05.01.2013, 15:37:34 »
Čestitke na osvojenoj ligi. Još jednom pohvale na pisanje reporta, jer evo tvoja karijera se izborila da bude sticky na forumu.

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #154 u: 05.01.2013, 21:36:16 »
Čestitke na osvojenoj ligi. Još jednom pohvale na pisanje reporta, jer evo tvoja karijera se izborila da bude sticky na forumu.

Hvala ti Alko na čestitkama...

Da karijera je otišla na sticky, nisam to očekivao.

Ide novi report ubrzo

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #155 u: 08.01.2013, 20:25:22 »

SEZONA 2016/2017 – CHAMPIONS LEAGUE, CAPITAL ONE CUP, FA CUP

CHAMPIONS LEAGUE

BBC Sport: "Pablo King u jurišu na trofej koji nedostaje"

Iako smo prvi dio natjecanja jedva prošli, mišljenja sam da ove sezone možemo napraviti dobre rezultate u Ligi Prvaka. Nismo više novajlije u Europi te znam da možemo pokazati puno više nego što smo napravili u grupnoj fazi natjecanja.

_______________________________________________________________________________________________________

OSMINA FINALA

Protivnik u osmini finala nam je bio Atletico Madrid, vrlo kvalitetna momčad koja je sve ove godine uspjela zadržati svog najboljeg igrača, zna se riječ je o vrhunskom napadaču Falcao-u. Vodi ih Joseph Guardiola, vrhunski manager koji će sve pokušati napraviti da nas nadmaši.
Prvu utakmicu igrali smo pred našim navijačima te smo ostvarili minimalnu pobjedu od 1 -0, a gol odluke posigao je naš kapetan, Stephane Mbia.

Uzvratnu utakmicu u Madridu smo odigrali neodlučenim rezultatom 1 – 1 te se na taj način plasirali u idući krig natjecanja. Pogodak za našu momčad postigao je Christian Benitez.

ÄŒETVRTFINALE

Manchester United je protivnik protiv kojeg ćemo u dvije utakmice tražiti prolaz među četiri najbolje momčadi Europe ove sezone.
Prvu utakmicu ćemo igrati u gostima na legendarnom „Teatru Snova“. Rooney, Neymar, Hamsik, na čelu sa managerom Bielsom jest zaista težak protivnik.
Pokušati izvući bilo kakav povoljan rezultat u prvoj utakmici je primaran cilj.
Ipak odigrali smo fenomenalnu utakmicu,  možda najbolju utakmicu sezone te već u prvoj utakmici, vjerujem osigurali prolazak. Pobijedili smo impresivnim rezultatom od 3 – 0.

Na press konferenciji nakon utakmice poludio sam na novinara kojem sam jasno dao do znanja koji igrač bi trebao biti izabran kao najbolji ove sezone, a to je:

Uzvratna utakmica bila je ljepotica ove sezone Lige Prvaka. Ukupno 6 pogodaka te krajni rezultat 3 -3. Zaista su svi gledatelji moglu uživati u predstavi i nas i momčadi Uniteda. Najvažnije je to da smo pokazali i ovaj put tko je najbolja momčad na Otoku.

POLUFINALE

BBC Sport: „Srdačan susret velikih prijatelja“

Radi se naravno o mojoj malenkosti i Joseu Mourinhu. Tko bi rekao da ćemo nas dvojica naći zajednički jezik pogotovo zbog karakternih osobina i mene i Josea, ali ipak nas dvojica smo veliki prijatelji i baš mi je drago što ću ga ponovno sresti.
Evo što je o meni izjavio neposredno prije utakmice:

Da je „Kraljevski klub“ zaista velika i odlična momčad pokazali su u prvoj utakmici na Santiago Bernabeu, te ostvarili pobjedu od 1 – 0 te su uoči uzvrata ostvarili prednost koja im može donijeti ulazak u finale.

Pred početak uzvratne utakmice zatražio sam od igrača maksimalni angažman te da daju sve od sebe u današnjoj utakmici. Rekao sam da vjerujem u njih te da su u stanje da preokrenu stvari u našu korist.
Utakmica je završila našom pobjedom od 1 – 0. Pogodak vrijedan produžetaka postigao je , tko drugi nego ponovno kapetan Stephane Mbia u 73-oj minuti susreta. Svega dvije minute prije kraja utakmice na scenu dolazi Hulk koji prekrasnim pogotkom u 118-oj minuti susreta povećava prednost na 2 – 0 te nam donosi prolazak u finale Lige Prvaka. Oduševljenu nije bilo kraja te smo pjesmom i veseljem proslavili ovu pobjedu. Igračima sam u afektu naložio da nijednog od njih u krevetu večeras ne želim vidjeti prije zore.

FINALE

BBC Sport:“Hoće li Pablo King iz drugog pokušaja osvojiti trofej koji mu nedostaje u bogatoj riznici“

Bogataši iz Francuske su nam zadnja prepreka pred vrata raja, naravno radi se o momčadi Paris Saint-Germaina, a utakmica se igra na svima dobro poznatom Camp Nou.

Moram da Vam prenesem kako su tekle zadnje pripreme pred najvažniju utakmicu ove generacije. Igrači se nalaze u svlačionici i samo se čeka na mene da dam zadnje upute, kako da igraju i što od njih očekujem. Sigurno su očekivali i poduži motivacijski monolog, ali evo što sam napravio.
Ušao sam sa papirom u ruci na kojem je bila napisana početna jedanaestorica, dao ga kapetanu da pročita, zaželio im sreći te rekao da sam ponosan na njih i izašao vani. Niti riječi više...

Utakmica je počela te nakon 23 minute igre mogu reći da smo već počeli slaviti naslov prvaka Europe jer je rezultat već tada bio 3 – 0 za nas, a pogotke su postizali redom Jores Okore, Giuseppe Bellusci i Mattia Destro.
Do kraja utakmice Parižani su postigli počasni pogodak te je utakmica završila našom pobjedom od 3 – 1, a to je značilo da je:

QUEENS PARK RANGERS – PRVAK EUROPE

Evo svih rezultata na uvid te slika četvorice naših igrača izabranih u idealnu momčad koja izgleda ovako:

_______________________________________________________________________________________________________

FA CUP

Ovu sezonu također smo osvojili i FA Cup. Dominaciju u ovom natjecanju smo ostvarili na ovaj način:

Evo rezultata po kolima:

3. kolo
Q.P.R. - Sheffield Wednesday    3 – 0

4.kolo
Q.P.R. – West Ham                    3 – 0

5.kolo
Q.P.R. – Reading                       2 – 1

6.kolo
Everton – Q.P.R.                       0 – 2

Polufinale
Q.P.R. – Wolves                      2 – 0

Finale

Finale smo igrali protiv momčadi Newcastle-a. Utakmica je završila rezultatom 1 – 1. U produžecima smo pogocima Hiljemarka i to u 106-toj i 113-toj minuti ostvarili pobjedu te još jedan put osvojili ovaj meni vrlo drag trofej

CAPITAL ONE CUP

U prethodnom reportu sam Vam pokazao put do polufinala. Liverpool je naš idući protivnik, a evo Vam na uvid kako su te utakmice odigrane:

POLUFINALE

Prvu utakmicu u gostima odigrali smo neodlučeno rezultatom 1 – 1.

Uzvrat pred našim navijačima odradili smo fenomenalno te izborili finale pobjedom od 4 -1.

FINALE

Iako sam mislio da ćemo u finalu glatko slaviti novi trofej, utakmica je otišla sve do jedanaesteraca u kojima smo ipak bili sretniji i spretniji te osvojili Capital One Cup.

Rezultati:

5 TROFEJA osvojili smo ove sezone. Prvenstvo Engleske, FA Cup, Capital One Cup te ono najvažnije Ligu Prvaka.

Zaista impresivna sezona koju će biti teško ponoviti. Kada god je bilo najpotrebnije bili smo najbolji. Znam da ovo ne ide za rukom niti najboljim klubovima svijeta, ali eto nama se ove sezone to dogodilo.
Kao i u prvom dijelu sezone tako i u ovom drugom dijelu sezone je korišteno svega 5 sejvanja. Nadam se da je taj broj o.k. Analizom se može vidjeti da je između svakog sejva bilo mnoštvo utakmica sa veoma dobrim rezultatima.

Hvala

Pablo King, manager of Queens Park Rangers

"Može li se ponoviti ovogodišnji uspjeh?"
"Kako je prošao prijelazni rok?"
"Ptice selice... Što to uistinu znači?"
"Velike promjene se događaju?"

ODGOVOR NA SVA OVA PITANJA STIŽE USKORO U NOVOM IZVJEŠĆU....
« Zadnja izmjena: 08.01.2013, 20:43:49 od KingPablo »

ja sam taj sam

• Gost
« Odgovori #156 u: 10.01.2013, 23:57:33 »
Svaka čast na 5 osvojenih trofeja  ;) samo naprijed  ;)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #157 u: 11.01.2013, 00:26:45 »

Poštovani forumaši

U ovom mini-reportu želio bih Vas upitati za mišljenje.

Pošto sam u zadnjem reportu izvjestio Vas kako sam uzeo jedini trofej koji je nedostajao u mojoj kolekciji kao managera Q.P.R.-a, mislim da je upravo sada pravi trenutak da čujem Vaš glas.

Naime, pitanje je vrlo jednostavno, a ono glasi:

"Dali Vam je dosadila ova karijera ili želite da nastavim sa reportima?

Što se mene samog tiče ja sam većinu onog što sam na početku zacrtao i ostvario te Vam isto predočio kroz reporte koji su Vam nadam se bili kvalitetni.
Da Vas podsjetim koš jednom, kao manager Q.P.R.-a osvojio sam:

1. Prvenstvo Engleske - više puta
2. FA Cup - više puta
3. Capital One Cup - više puta
4. Community Shield - više puta
5. Liga Prvaka
5. Europska Liga

Nadam se da ćete naći malo vremena kad ovo pročitate da isto i komentirate.

Hvala

PABLO KING, manager of Queens Park Rangers

Offline John Abruzzi

• Trener
  • *
« Odgovori #158 u: 11.01.2013, 02:47:02 »
Ako ti imaÅ¡ volje i inspiracije, nastavi. Sigurno će biti onih  Å¡to prate. ;)

ja sam taj sam

• Gost
« Odgovori #159 u: 11.01.2013, 11:52:28 »
Ako imaÅ¡ volje nastavi meni je zanimljivo pratit tvoju karijeru  ;),ali ako nećeÅ¡ daj joÅ¡ jedan report da svrÅ¡iÅ¡ s onim novinarom  lolcina  ;)

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #160 u: 11.01.2013, 15:11:11 »
Ako se tebi joÅ¡ igra taj sejv onda nastavi i nas obavjeÅ¡tavati Å¡to se dogaÄ‘a u njemu  :)
Odlična sezona,osvojio si sve Å¡to si mogao  :&

Offline Tobogan

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #161 u: 11.01.2013, 19:10:56 »
tvoj posa nije gotov  KAVA,nisi uzea uefa superkup i svjetsko prvenstvo klubova
uvik najgori

Offline Joki

• Derrick Rose
  • Trener
  • *
Re: The Rs - one step forward by KingPablo
« Odgovori #162 u: 11.01.2013, 19:46:30 »
tobogan bože :& :&

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #163 u: 11.01.2013, 21:45:29 »
Samo javljanje Tobogana u ovu temu ogroman je kompliment cijeloj karijeri i autoru.

Offline Magister ludi

• The greatest risk is risking nothing at all
  • Trener
  • *
« Odgovori #164 u: 11.01.2013, 21:47:14 »
Sad moraš i eventualnu smrt odložiti kako bi nastavio pisati karijeru. Tobogan je znak da Bradonja ne želi da prekineš sa ovim.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #165 u: 12.01.2013, 10:36:52 »
Hvala svima na postavljenim komentarima.

Znači idemo dalje...

Drago mi je bilo čuti vaša mišljenja iz kojih sam isčitao da se niste još uvijek zasitili ove karijere.
To mi daje povod da Vam istu nastavim prikazivati kroz reporte koji će biti nadam se zanimljivi kao i dosadašnji.

Idući na redu je mini-report posvećen igračima koji su odigrali fantastičnu sezonu osvojivši 5 trofeja.
Zaslužili su momci toliko...

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
« Odgovori #166 u: 12.01.2013, 13:46:40 »
Tobogan :& :& :& :&

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #167 u: 12.01.2013, 17:06:21 »

Nakon ovako uspješne sezone red je da Vam i pobliže dočaram svoje viđene učinka svakog igrača pojedinačno. Nažalost nemam SS sa podacima o učinku na kraju sezone, ali evo mislim da će i moj opis biti dovoljan. Ukoliko netko od Vas zaželi SS od pojedinog igrača neka kaže pa ću postaviti barem onaj dio sa career history.

Tim Krul – odličan, pravi kad je najpotrbnije
Jason Steele – vrlo malo prilika, nezadovoljan statusom rezervnog vratara te želi otići.
Tommaso Trani – zna da je treći vratar, trenira i šuti

Salvatore Bocchetti – sasvim se prilagodio na poziciju lijevog braniča te vrlo dobar cijelu sezonu
Giuseppe Bellusci – jedan od najboljih ove sezone, klasa koja nije na prodaju
Stephane Mbia – kapetan, legenda kluba, a na terenu maestralan
Jores Okore – nimalo lošiji od ostala dva stopera, dosta igra i uvijek opravda povjerenje
Sebastian Corchia – jedan od tri najbolja desna bočna igrača na svijetu, sezona za pamćenje
Jetro Willems – nije sasvim zadovoljio moja očekivanja, više back-up nego prva opcija, ali solidan
Samba Diakite – s obzirom kakve partije pruža na terenu na njega se mogu uvijek osloniti, premašio sva moja očekivanja

Victor Vanyama – solidan, vrlo dobar iako nije član udarne momčadi
Marco Verratti – dobar ali čekam njegovu eksploziju
Alex Song – najskuplje pojačanje koji je dobro odradio cijelu sezonu, a u idućoj očekujem još više
Oskar Hiljemark – iz godine u godinu sve bolji, ove sezona najbolja otkad je u klubu
Adryan – nedostaje njegov pravi boom, doduše mora dobivati više prilika
Bernard – očekivao više od njega, mora se trgnuti, a ne biti u prosjeku, iduća sezona možda mu bude prijelomna
Josip Radošević – solidno odradio posudbu u AC Milan-u
Wellington Nem – nekad gori, nekad bolji, ali sve u svemu vrlo zadovoljan
Christian Eriksen – mora više, mislim da se nije prilagodio poziciju
Isco – najviše korišten na lijevom krilu zbog slabije forme Bernarda, malo bolji od njega, ali opet ne toliko da ga puno hvalim
Jucilei – najbolji od svih igrača u središnjici veznog reda, zaista odlična sezona
Hulk – tranfer koji je bio skup ali isplativ, odličan, odličan

Mattia Destro – dobar kad igra, ali brinu me njegove česte ozljede
Christian Benitez – udarni napadač koji radi najbolje ono za što je zadužen, a to su golovi
Ademilson – pored dvojice napadača nikako da izbori svoje mjesto, stagnira, ali i manje igra.

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #168 u: 12.01.2013, 17:31:03 »
kakva ekipa  :&

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #169 u: 13.01.2013, 22:29:02 »
kakva ekipa  :&

Da malo po malo iz sezone u sezonu složio sam je skoro po svom guštu.

Kad se sjetim momčadi kad sam je preuzeo, A Ferdinand, Taarabt, Park, Bosingwa...

Offline Rugao

• Oružar
  • *
« Odgovori #170 u: 14.01.2013, 00:42:38 »
ekipa pre *****  ,svaka cast  ;)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #171 u: 14.01.2013, 11:10:33 »

SEZONA 2017/2018 - I.DIO

Mora meni nešto pokraviti godišnji odmor... Ma umjesto da uživam u odmoru nakon netom završene sezone u kojoj smo ostvarili fantastične rezultate, danas su mi ljudi iz kluba javili da ćemo opet seliti odnosno da novu sezonu nećemo igrati na našem novom stadionu. Nakon svega jedne sezone klupski mudrijaši se odlučili da šire stadion te da postojećih cca. 27.000 mjesta povećaju na 37.000 mjesta.
Pa ko je vidio renovirati stadion nakon svega godinu dana...
Mi ćemo cijelu iduću sezonu igrati na velikom Wembley-u. Ne sviđa mi se to jer smo se upravo naviknuli na novi stadion, a sad opet treba seliti.

Baš smo neke ptice selice...

U međuvremenu javio mi se Atletico Madrid sa željom da ih vodim iduće sezone, ali gospodi sam se zahvalio jer imam osjećaj da bez obzira na sve trofeje koje sam osvojio odvje još imam posla za napraviti.

BBC Sport: Zašto mr.King?

ÄŒetiri igrača koja su zadnjih sezona ostavili veliki trag  u klubu ovo ljeto su nas napustili. Ukupno smo za njih dobili 65 M EUR., a to su:

CHRISTIAN BENITEZ – prodan Reading-u za 9 M EUR. Novi napadač dolazi, a Benitez sa 31 godinom na leđima je dao klubu puno i vrijeme je da se rastanemo.

JUCILEI – prodan Portu za 25 M  EUR. Brazilac je stvarno odličan igrač, ali kad je stigla ova ponuda dugo sam razmiÅ¡ljao, ali je ipak na kraju prihvatio.

SALVATORE BOCCHETTI – prodan Reading-u za 15 M EUR. 31 godina na leđima i ugovor koji vrijedi još godinu dana, a novi iz ne znam ni sam koji razloga prvo ne želi produžiti, a kasnije traži vrlo visoka primanja. Neće moći... Pozdrav Salvatore i hvala ti.

SAMBA DIAKITE – kada je stigla ponuda Newcastle-a od 16 M EUR vrlo sam dvojio ali sam na kraju istu prihvatio. Samba je sve ove sezone bio više nego dobar kao alternativa Corchi-ji na desnom boku, ali eto ocjenio sam da je upravo sada vrijeme za rastanak.

BBC Sport: Viva la Mexico!!!

Pola Europe je poludjelo za ovim momkom, a ja sam ih sve pretekao i doveo ga u klub. Pratim ga već 2 sezone i mislim da sam ovom kupovinom osigurao kvalitetnog napadača za idućih 7-8 godina. Transfer je koštao 33 M EUR, a radi se o:

Vezni red osnažio sam kvalitetnim igračem koji je u najboljim godinama karijere. Tranfer je koštao 25 M EUR, a u nadmetanju za njega pobjedili smo velikane poput Barcelone, Manchester City-a, Arsenala i Bayern-a. To je:

Igrač koji je stigao u zadnji sat vremena prijelaznog roka je momak kojeg sam bezuspješno pokušavao dovesti prošla dva ljeta. S njim je lijevi bok siguran za idući nekoliko sezona.
Najskuplje plaćeno pojačanje ovog ljeta koje sam platio vrtoglavih 39 M EUR je:

Također nam se pridužio i momak pred kojim je velika karijera, siguran sam u to. S njim, a u paru sa Corchi-om, bez lažne skromnosti mogu reći da imam najjači desni bok na svijetu. Također je bila velika borba za njegov potpis ovog ljeta, a platio sam ga 16 M EUR.

Na kraju ovog burnog ljetnog prijelaznog roka želim istaknuti da je ponovno produžena posudba za Marca Verratti-a, i to po čini mi se šesti put.
Zbog problema stjecanja radne dozvole naš napadač Ademilson je poslan na posudbu u Zadar koji mi je feeder club, a mjesto trećeg napadača popunio je John Guidetti, napadač koji ujedno ima status domaćeg igrača. Transfer je plaćen FC Malmo-u 1.6 M EUR.

Što se tiče taktike tu neće biti nikakvih promjena. Momci su odlično cijelu prošlu sezonu reagirali na taktiku koju sam forsirao tako da nema razloga ništa dirati.

Tim Krul
Jason Steele
Tommaso Trani

Alex Sandro
Giuseppe Bellusci
Stephane Mbia
Jores Okore
Sebastian Corchia
Jetro Willems
Romario

Victor Vanyama
Marco Verratti
Alex Song
Oskar Hiljemark
Adryan
Bernard
Josip Radošević
Wellington Nem
Christian Eriksen
Isco
Alex Witsel
Hulk

Mattia Destro
Carlos Fierro
Ademilson

PRIPREMNE UTAKMICE

Pripreme smo i ove godine odradili u dalekoj Kini. Evo rezultata pripremnih utakmica

Shenhua – Q.P.R.        0 – 2
Dongya – Q.P.R.          1 – 5
Shandong – Q.P.R.      0 – 4
FC Lorient – Q.P.R.      0 - 4

===============================================================================================================

COMMUNITY SHIELD

BBC Sport: "Q.P.R. nastavlja dominaciju!"

Ovogodišnji protivnik nam je bila momčad Arsenala. Uvijek je lijepo otvoriti sezonu pobjedom te smo upravo to napravili i ove godine. Utakmica odlična, postignuto šest pogodaka, a mi ostvarili pobjedu od 4 – 2.
Carlos Fierro, momak koji nam se upravo pridužio ovog ljeta je postigao prvijenac i pokazao da će biti prava napast pred protivničkim vratima.

===============================================================================================================

EUROPSKI SUPERKUP

BBC Sport:“Sudar starih znanaca za vrh Europe“

Protivnik u kojoj će odmjeriti snage pobjednik Lige Prvaka i Europske Lige igra se ove godine u Turskoj.
Protivnik nam je stari znanac iz prvenstva momčad Manchester City-a. Ajde nek je napokon i R. Manchini osvojio jedan trofej. Koliko je samo čovjek spiskao novaca za vrijeme svog mandata to je čudo. Čudim se šeicima što ga uopće još drže u klubu, ali eto... Pokušavaju od njega stvoriti novog Alexa Fergusona, ali teško da će to i uspjeti.

Utakmicu smo odradili odlično te golovima Carlosa Fierra i Bernarda pobjedili rezultatom 2 – 0.
Početak je sezone, a mi uzeli već dva trofeja. Zaista smo moćni, jaki, odlični!!!

Uskoro u novom izvješću:

Prvenstvo Engleske
Svjetko klupsko prvenstvo
Liga Prvaka
FA Cup
Capital One Cup

Hvala

Pablo King, manager of Queens Park Rangers

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #172 u: 15.01.2013, 17:53:43 »

SEZONA 2017/2018 - I.DIO

PREMIERSHIP

BBC Sport:“Pablo King u jurišu na peti naslov prvaka zaredom“

Glavni smo favoriti za naslov prvaka i ove godine. Momčad je stvarno sjajna, mislim da se ovo ljeto odlično trgovalo te da će Fierro, Witsel, Alex Sandro i Romario klubu donijeti dimenziju više. Kao jedinog konkurenta vidim Manchester Uniteda koji ima vrlo dobru momčad. Ne treba ni otpisati Arsenal koji će vrebati iz sjene.

Evo osvrt na tijek sezone...

U jesenskom dijelu sezone u prvih 19 kola ostvarili smo zaista odlične rezultate, 14 pobjeda, 4 neodlučena ishoda i samo jedan poraz. Na tablici smo zaostajali 5 bodaova za vodećim Manchester United-om koji je doduše imao i utakmicu više od nas. Mnogi će kazati da je to odlično, ali ja nisam bio zadovoljan nekim segmentima. Najviše me brinuo broj postignutih pogodaka koji je bio 36 dok je vodeći United postigao 11 više od nas. Ipak puhali smo im za vratom i to je bilo dobro.

Evo Vam na uvid neke utakmice iz prvog dijela sezone:

Man.United - Q.P.R. 1 - 1 – veliki bod u gostima

Arsenal - Q.P.R. 1 - 2 – pobjeda na početku sezone

Q.P.R. – Man.City 0 - 3 – težak domaći poraz

Liverpool - Q.P.R. 0 - 1 – na Anfieldu su uvijek pobjede teške, ovaj put Mbia je donio pobjedu

Q.P.R. – Chelsea 1 - 0 – najslađe su pobjede protiv rivala.

Tablica nakon odigranih 19 kola izgledala je ovako:

CHAMPIONS LEAGUE

BBC Sport:“Dali je prošlogodišnji naslov prvaka slučajnost?“

S velikim utegom na leđima ulazimo u ovogodišnje izdanje Lige Prvaka. Znam da će svi biti posebno nabrijani na nas, ali na nama je da opravdamo svoju kvalitetu i svima i ove godine pokažemo koliko smo uistinu jaka momčad.
Protivnici u grupnoj fazi natjecanja nam su: Roma, AZ i Fenerbahce. Skupina je koju smo prošli bez većih problema uz samo jedan kiks i to protiv Fenerbahce-a u gostima. U 6 utakmica primili smo samo 2 pogotka, a u 5 utakmica je naša mreža ostala nedirnuta.

Evo Vam na uvid i utakmice:

Roma - Q.P.R. 0 - 4 – odmah na startu smo pokazali da smo najbolja momčad skupine

Q.P.R. – AZ 3 - 0 – rutinska pobjeda uz dva gola odličnog Hulka te jedan novopridošlice Witsela

Fenerbahce - Q.P.R. 2 - 1 – loša igra i zasluženi poraz

Q.P.R. – Fenerbahce 2 - 0 – revanš kojim smo pokazali Turcima da je poraz protiv njih bio samo naš loš dan

Q.P.R. – Roma 1 - 0 – minimalna pobjeda golom Bernarda

AZ - Q.P.R. 0 - 3 – pobjeda protiv ipak puno slabije momčadi

CAPITAL ONE CUP

U ovom natjecanju smo otišli među 4 najbolje momčadi gdje ćemo iza Nove Godine u polufinalu snage odmjeriti protiv Manchester City-a.

Put do polufinala izgledao je ovako:

Q.P.R. 0 – 0 (4 – 5) – sasvim neočekivano utakmicu smo pobjedili tek na jedanaesterce

Q.P.R. – Shrewsbury 2 – 0

Q.P.R. – Peterborough 7 - 0 – raspucani, dominantni, odlični uz hattrick Carlosa Fierra.

CLUB WORLD CHAMPIONSHIP

Kao pobjednike prošlogodišnje Lige Prvaka u 12-om mjesecu čekao nas je turnir na kojem smo po prvi put, ali nadam se ne i
zadnji. Zaista želim svijetu u Dohi pokazati koliko smo postali jaka momčad. Želja mi je otići doma sa ovim trofejom te sam i igračima prenio što od njih očekujem.

POLUFINALE

Q.P.R. – Nagoya Stolz 2 - 0 – odmarano dosta igrača baš iz udarne prve momčadi. Golovima Mattie Destra i Hulka ostvaren prolazak u finale.

FINALE

Q.P.R. – Santos  4 - 0

Brazilski klub u finalu nije imao apsolutno nikakve šanse protiv moćnog, jakog Q.P.R.-a. Pogotovo što su već u samom startu utakmice ostali sa igračem manje. Fierro dvaput, Hulk iz jedanaesterca te Witsel donijeli su po prvi put ovaj trofej u police našeg kluba te omogućili da:

Q.P.R. POSTANE SVJETSKI KLUPSKI PRVAK!!!

Odličan prvi dio sezone je iza nas. Osvojili smo već tri trofeja i to je stvarno uspjeh, Community Shield, Europski superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. Nadam se da ćemo sezonu nastaviti u istom stilu. Što se pojačanja tiče svi su zaista odigrali odlično, a pogotovo Carlos Fierro. Momak neprestano zabija pogotke te mislim da imamo igrača koji će nam davati 30-tak golova u sezoni.
Napomenuo bih također da smo u ovom dijelu sezoni oborili jedan klupski rekord star 43 godine, a to je rekord u broju gledatelja na našim utakmica. Uglavnom ove sezone smo imali i još više gledatelja, domaće utakmice nam posjećuje u prosjeku oko 70 000 – 80 000 gledatelja te je stvarno šteta što imamo novi stadion sa tako malo mjesta. Koji loš potez uprave. Pa kad su ga već gradili što nisu napravili odmah veliki stadion već ga nakon godinu dana proširuju.

Također smo postavili i rekord po broju utakmica bez primljenog pogotka i to točnije njih 6.

Odradio sam i ravno 300 utakmica na klupi Q.P.R.-a

Hvala

Pablo King, manager od Queens Park Rangers

"Prati li klub forma iz prvog dijela sezone?"
"Mrva utrka United-a i Q.P.R. Tko stiže na cilj prvi?"
"Polufinale Capital One Cup-a?"
"Nastavlja li se dominacija u Champions League"

PRATITE, KOMENTIRAJTE, HVALITE, KRITIZIRAJTE....

ja sam taj sam

• Gost
« Odgovori #173 u: 15.01.2013, 17:58:13 »

SEZONA 2017/2018 - I.DIO

PREMIERSHIP

BBC Sport:“Pablo King u jurišu na peti naslov prvaka zaredom“

Glavni smo favoriti za naslov prvaka i ove godine. Momčad je stvarno sjajna, mislim da se ovo ljeto odlično trgovalo te da će Fierro, Witsel, Alex Sandro i Romario klubu donijeti dimenziju više. Kao jedinog konkurenta vidim Manchester Uniteda koji ima vrlo dobru momčad. Ne treba ni otpisati Arsenal koji će vrebati iz sjene.

Evo osvrt na tijek sezone...

U jesenskom dijelu sezone u prvih 19 kola ostvarili smo zaista odlične rezultate, 14 pobjeda, 4 neodlučena ishoda i samo jedan poraz. Na tablici smo zaostajali 5 bodaova za vodećim Manchester United-om koji je doduše imao i utakmicu više od nas. Mnogi će kazati da je to odlično, ali ja nisam bio zadovoljan nekim segmentima. Najviše me brinuo broj postignutih pogodaka koji je bio 36 dok je vodeći United postigao 11 više od nas. Ipak puhali smo im za vratom i to je bilo dobro.

Evo Vam na uvid neke utakmice iz prvog dijela sezone:

Man.United - Q.P.R. 1 - 1 – veliki bod u gostima

Arsenal - Q.P.R. 1 - 2 – pobjeda na početku sezone

Q.P.R. – Man.City 0 - 3 – težak domaći poraz

Liverpool - Q.P.R. 0 - 1 – na Anfieldu su uvijek pobjede teške, ovaj put Mbia je donio pobjedu

Q.P.R. – Chelsea 1 - 0 – najslađe su pobjede protiv rivala.

Tablica nakon odigranih 19 kola izgledala je ovako:

CHAMPIONS LEAGUE

BBC Sport:“Dali je prošlogodišnji naslov prvaka slučajnost?“

S velikim utegom na leđima ulazimo u ovogodišnje izdanje Lige Prvaka. Znam da će svi biti posebno nabrijani na nas, ali na nama je da opravdamo svoju kvalitetu i svima i ove godine pokažemo koliko smo uistinu jaka momčad.
Protivnici u grupnoj fazi natjecanja nam su: Roma, AZ i Fenerbahce. Skupina je koju smo prošli bez većih problema uz samo jedan kiks i to protiv Fenerbahce-a u gostima. U 6 utakmica primili smo samo 2 pogotka, a u 5 utakmica je naša mreža ostala nedirnuta.

Evo Vam na uvid i utakmice:

Roma - Q.P.R. 0 - 4 – odmah na startu smo pokazali da smo najbolja momčad skupine

Q.P.R. – AZ 3 - 0 – rutinska pobjeda uz dva gola odličnog Hulka te jedan novopridošlice Witsela

Fenerbahce - Q.P.R. 2 - 1 – loša igra i zasluženi poraz

Q.P.R. – Fenerbahce 2 - 0 – revanš kojim smo pokazali Turcima da je poraz protiv njih bio samo naš loš dan

Q.P.R. – Roma 1 - 0 – minimalna pobjeda golom Bernarda

AZ - Q.P.R. 0 - 3 – pobjeda protiv ipak puno slabije momčadi

CAPITAL ONE CUP

U ovom natjecanju smo otišli među 4 najbolje momčadi gdje ćemo iza Nove Godine u polufinalu snage odmjeriti protiv Manchester City-a.

Put do polufinala izgledao je ovako:

Q.P.R. 0 – 0 (4 – 5) – sasvim neočekivano utakmicu smo pobjedili tek na jedanaesterce

Q.P.R. – Shrewsbury 2 – 0

Q.P.R. – Peterborough 7 - 0 – raspucani, dominantni, odlični uz hattrick Carlosa Fierra.

CLUB WORLD CHAMPIONSHIP

Kao pobjednike prošlogodišnje Lige Prvaka u 12-om mjesecu čekao nas je turnir na kojem smo po prvi put, ali nadam se ne i
zadnji. Zaista želim svijetu u Dohi pokazati koliko smo postali jaka momčad. Želja mi je otići doma sa ovim trofejom te sam i igračima prenio što od njih očekujem.

POLUFINALE

Q.P.R. – Nagoya Stolz 2 - 0 – odmarano dosta igrača baš iz udarne prve momčadi. Golovima Mattie Destra i Hulka ostvaren prolazak u finale.

FINALE

Q.P.R. – Santos  4 - 0

Brazilski klub u finalu nije imao apsolutno nikakve šanse protiv moćnog, jakog Q.P.R.-a. Pogotovo što su već u samom startu utakmice ostali sa igračem manje. Fierro dvaput, Hulk iz jedanaesterca te Witsel donijeli su po prvi put ovaj trofej u police našeg kluba te omogućili da:

Q.P.R. POSTANE SVJETSKI KLUPSKI PRVAK!!!

Odličan prvi dio sezone je iza nas. Osvojili smo već tri trofeja i to je stvarno uspjeh, Community Shield, Europski superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. Nadam se da ćemo sezonu nastaviti u istom stilu. Što se pojačanja tiče svi su zaista odigrali odlično, a pogotovo Carlos Fierro. Momak neprestano zabija pogotke te mislim da imamo igrača koji će nam davati 30-tak golova u sezoni.
Napomenuo bih također da smo u ovom dijelu sezoni oborili jedan klupski rekord star 43 godine, a to je rekord u broju gledatelja na našim utakmica. Uglavnom ove sezone smo imali i još više gledatelja, domaće utakmice nam posjećuje u prosjeku oko 70 000 – 80 000 gledatelja te je stvarno šteta što imamo novi stadion sa tako malo mjesta. Koji loš potez uprave. Pa kad su ga već gradili što nisu napravili odmah veliki stadion već ga nakon godinu dana proširuju.

Također smo postavili i rekord po broju utakmica bez primljenog pogotka i to točnije njih 6.

Odradio sam i ravno 300 utakmica na klupi Q.P.R.-a

Hvala

Pablo King, manager od Queens Park Rangers

"Prati li klub forma iz prvog dijela sezone?"
"Mrva utrka United-a i Q.P.R. Tko stiže na cilj prvi?"
"Polufinale Capital One Cup-a?"
"Nastavlja li se dominacija u Champions League"

PRATITE, KOMENTIRAJTE, HVALITE, KRITIZIRAJTE....

Super ti ide  :& sretno do kraja prvenstva  ;)

Offline Magister ludi

• The greatest risk is risking nothing at all
  • Trener
  • *
« Odgovori #174 u: 15.01.2013, 18:03:27 »
BaÅ¡ si morao citirati čitav report da bi napisao da mu super ide.  :&

Može li SS Unitedove ekipe, taktike i menadžera?