Autor Tema: The Rs - one step forward by KingPablo  (Posjeta: 38022 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
Odg: The Rs - one step forward by KingPablo
« Odgovori #50 u: 05.12.2012, 18:12:11 »
Ako ćeš ikoga prevariti, to ćeš bit samoi ti, jer mene lično boli ona stvar da li si chater ili nisi. KAVA

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #51 u: 05.12.2012, 20:38:40 »
Ako ćeš ikoga prevariti, to ćeš bit samoi ti, jer mene lično boli ona stvar da li si chater ili nisi. KAVA

Slažem se s tobom u potpunosti samo se pitam kako je nekome gušt igrati na takav način, koliko se samo prvenstava, kupova, ispadanja iz lige događa u zadnjem kolu e pa po meni tu je po meni draž ove igre...

Hvala na komentaru  :cool:

Offline Magister ludi

• The greatest risk is risking nothing at all
  • Trener
  • *
« Odgovori #52 u: 05.12.2012, 21:03:49 »
Ja imam auto save svakih sedam dana, čitajući game status vjerovatno bi mi svaki save ispao cheaterski, ali sve potencijalne prozivke ne bih mijenjao za jedan crash sve i kad bih samo jednu utakmicu morao ponavljati.
Off topic, ali želim reći da nastaviš igrati kako si naučio i kako ti leži, ako ko misli da su rezultati nerealni eto mu QPR pa nek' ispravlja krivu Drinu.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #53 u: 06.12.2012, 00:35:42 »
Ja imam auto save svakih sedam dana, čitajući game status vjerovatno bi mi svaki save ispao cheaterski, ali sve potencijalne prozivke ne bih mijenjao za jedan crash sve i kad bih samo jednu utakmicu morao ponavljati.
Off topic, ali želim reći da nastaviš igrati kako si naučio i kako ti leži, ako ko misli da su rezultati nerealni eto mu QPR pa nek' ispravlja krivu Drinu.

Slažem se s tobom Magistre, ali evo napisao sam onu obavijest iz razloga što sam iskreno novi u ovakvim projektima, niti sam dosad predstavljao svoje karijere niti puno boravio na ovom forumu. Čisto sam napisao ono kao neko nazovimo opravdanje neznanja određenih pravila te da ljudi ne bi pomislili pošto sam novi da "šaram".

Offline lucas

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #54 u: 06.12.2012, 08:43:24 »
pratim tvoju karijeru od kad je otvorena... svaka cast... svida mi se sve vise i vise  :& najvise me iznenadilo onakvo stavljanje vecine "zvijezda" na TL, al u reportu poslije vidim da se isplatilo, bravo majstore, samo tako nastavi, jedva cekam slijedeci report ;) a sto se tice ovih save/load prica, potpuno te podrzavam, jer ne znam kome je u interesu stavit ovdje karijeru, i onda tako zavaravat ljude... nema gore stvari ako se crasha i onda moras ponavljat... tako da samo naprijed  hi

Offline Mr. Manijak

• acta, non verba
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #55 u: 06.12.2012, 14:14:04 »
svaka čast, nisam očekivao takav napredak!!! makar bi top5 bilo sasvim dovoljno, nadam se da si osvojio prvenstvo  ;)

šta se tiče save-ova ja osobno save-am nakon svake i prije svake utakmice kad napravim postavu jer mi se neda ispočetka radit kad imam neku zamisao u glavi, a nebrojeno puta sam morao gasit kompjuter za vrijeme utakmice što zbog grmljavine što zbog nekih drugih stvari tako da ti ništa ne zamjeram

samo naprijed

hi

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #56 u: 06.12.2012, 15:29:53 »

SEZONA 2013/2014 - II.DIO

Ubija me ova londonska kiša ljudi moji. Pada li, pada po cijele dane i noći. Ubijaju me osim klime i ostale stvari ovdje u Engleskoj, i čaj u 5 sati i onaj novinar koji doduše, moram biti iskren, nije već 10 dana napisao o meni ni riječi. Nego da vam kažem što je novog u klubu. Odmora nema, igramo non-stop, na tablici smo sasvim neočekivano na prvom mjestu i sve pristalice kluba su oduševljeni.

Koliko god mi je to drago pomalo me i brine. Mlada smo momčad, bojim se da mi dečki jednostavno ne izgore od prevelike želje za slavom odnosno da ne puknu pod pritiskom. Na svakom treningu, na svakom sastanku pokušavam da smanjim tenzije, uvijek im nešto prigovaram, vjerujte mi, znam ja što radim.

NEKA NOVA POLITIKA mr.KING-a

Bili smo vrlo mirni tijekom zimskog prijelaznog roka naravno iz više razloga. Kaže se da se momčad koja pobjeđuje ne mijenja, ali vjerujte mi ja toj teoriji i nisam baš pristalica kao što i sami znate. Nismo dovodili nikoga jer financijska situacija iako je pomalo konsolidirana ipak još daleko od idealne. Moraš najprije riješiti dugove pa nešto i zaraditi da bi na kraju trošio zar ne?
Ipak ja nemirna duša kakva i jesam malo sam špijunirao tržište te sam dogovorio za narednu sezonu dolazak dvojice igrača i to napadača Christiana Beniteza te mladića Josipa Radoševića iz Hajduka, kluba gdje sam i sam napravio prve nogometne korake.

_______________________________________________________________________________________________________

Tijekom prvog dijela sezone momčad je izvrsno reagirala na taktiku koju smo uvježbavali još tijekom priprema i primjenjivali je u svakoj dosadašnjoj utakmici tako da nema razloga za nikakvim promjenama.

_______________________________________________________________________________________________________

Roster momčadi koja će nastupati u proljetnom dijelu sezone nije doživjela nikakve promjene
Planiram ja još dugo biti manager Q.P.R. tako da mi razne misli padaju na pamet, a jedna od njih je svakako i rušenje rekorda iz prošlosti ovog kluba. Jedan od njih je taj da je klub u sezoni 1975/76 završio na drugom mjestu prvenstvene ljestvice.
Može li ova vrlo mlada momčad čiji je prosjek godina svega 23 možda barem biti blizu spomenutom rekordu?
Priznajem postavim sebi to pitanje ponekad.

David Ospina
Craig Gordon
Tommaso Trani

Salvatore Bocchetti
Giuseppe Bellusci
Stephane Mbia
Jores Okore
Jose Bosingwa
Serge Aurier
Matthias Ostrzolek

Victor Vanyama
Marco Verratti
Ruben Yttergard Jenssen
Oskar Hiljemark
Adryan
Samba Diakite
Raheem Sterling
Lenny Nangis
Wellington Nem
Adel Taarabt
Junior Hoilett

Mattia Destro
Ademilson
John Guidetti

POÄŒETAK 2. DIJELA SEZONE

BBC Sport: "Pablo King i igrači Q.P.R. tulumare, alkohol tekao u potocima"

Pogađate o čemu je riječ zar ne?
Opet onaj nitkov od novinara piše laži, a baš sam Vam se pohvalio kako me je malo pustio na miru. Rekao sam Tony-u(vlasnik kluba) da ili on poduzme nešto ili ću bogami ja, ovako više ne može. Evo o čemu je riječ…
Nakon izvrsne polusezone, a prije početka proljetnog dijela, nakon zadnjeg treninga prije utakmice protiv Southampton-a rekao sam igračima:
„Momci, odigrali ste iznad svih mojih očekivanja prvi dio sezone te sam odlučio da nagradim Vaš trud i zalaganje te Vas sve skupa pozivam na večeru sutra navečer.“ Igrači su moj prijedlog prihvaatili te smo otišli na večeru u jedan londonski restoran gdje je atmosfera bila vrlo vesela. Smijeh, zezanje, prepričavanje događaja iz prošlosti, baš ono što bi se reklo savršena atmosfera. Naravno alkohola nije bilo posluženo niti jedna kapljica. Još sam im ja i rekao da mogu popiti po jedno pivo ili čašu vina, ali svi odreda su moj prijedlog odbili.
Odakle je samo taj jadnika saznao da smo na večeri ne znam, ali ovakvu izmišljotinu napisati to je stvarno sramota. Možda je plaćenim konkurencije šta ja znam ali jedno sam siguran, a to je da će doći vrijeme osveta.

Nego ajmo mi malo o nečemu ipak bitnijem, a to su utakmice drugog dijela sezone. Prva na redu je bila utakmica kući protiv Southampton-a koju smo pobijedili bez previše muke rezultatom 3 – 0. Nakon toga uslijedio je poraz od Arsenala u gostima
0 – 1 te neodučen ishod također u gostima 1 – 1 protiv West Ham-a.

U slijedeće četiri utakmice upisali smo tri pobjede i jedan neodlučeni rezultat, a to su

Q.P.R. – Tottenham   1 – 0
Everton – Q.P.R.       1 – 3
Reading – Q.P.R.      2 – 2
WBA – Q.P.R.          3 – 0

Odlično smo prošli ovaj mini ciklus gostujućih utakmica te kao što i sami vidite pred veliki derbi koji nas čeka u idućoj utakmici protiv Manchester City-a da smo u dobroj formi. Sa tri gostovanja zaredom uzeli smo velikih 7 bodova.

Pred derbi koji sam gore spomenuo tablica izgleda ovako

Puni samopouzdanja dočekujemo ekipu City-a što se vidi i iz moje izjave na press konferenciji:

Ipak utakmica završava podijelom bodova rezultatom:

Q.P.R. – Manchester City

Nakon toga nas je čekala opet utakmica pred našom publikom u kojoj smo nastavili s dobrim rezultatima te upisali pobjedu protiv Stoke rezultatom 2 – 1.
Nakon sedam utakmica bez poraza slijedilo je gkostovanje protiv Newcastle-a gdje smo poraženi rezultatom 1 - 2.
Već u idućoj utakmici smo se vratili pobjedama utakmicom protiv Wolves-a rezultatom 2 – 0 te gostujućom pobjedom protiv Norwich-a od 4 – 0.

Norwich - Q.P.R.

FA CUP

Ne bih želio da mislite da sam zanemario FA Cup evo prilike da kažem kakve smo rezultate ostvarili iu tom natjecanju. Ždrijeb natjecanja je bio dobar prema nama pa smo svako novo kolo birani kao domaćini. Evo rezultata:

3. kolo
Q.P.R. – Peterborough     2 – 1

4. kolo
Q.P.R. – Crystal Palace   4 – 2

5. kolo
Q.P.R. - Arsenal

6. kolo
Q.P.R. – Stoke                0 – 0
Stoke – Q.P.R.                0 – 2

U polufinalu nas je čekao drugoligaš Fulham koji je unatoč ispadanju iz lige prošle sezone zadržao na okupu skoro cijelu momčad. Izuzetno tešku utakmicu predviđam pogotovo jer se radi o derbiju nad derbijima. Mi i Fulham smo oduvijek bili žestoki protivnici na naše utakmice pravi praznici. Kako smo samo uživali i slavili lani kad su ispali iz lige ne mogu vam opisati.
Utakmicu smo pobijedili rezultatom 2 – 1 te smo ušli u finale, prvo nakon sezone 1981/82 koje smo tada usput rečeno izgubili. Zadnja prepreka na putu do osvajanja prvog trofeja u ovom natjecanju bio je vrhunski klub protiv kojeg iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, a to je Manchester City.

E dragi moji vjerni čitatelji znam da ćete sada poludjeti na mene, ali upravo zavrÅ¡ava ovaj report. ZaÅ¡to? Pitate se sigurno, znam ja Vas. Zbog odličnih rezultata koje smo napravili i u ovom drugom dijelu sezone kao i takoÄ‘er odličnog mjesta na tablici odlučio sam kao isključivi autor ove teme da Vam  foto finiÅ¡ prvenstva predočim u idućem reportu na način da ću svaku utakmicu zasebno naglasiti uz naravno neizostavni SS.
Vjerujte mi, nećete morati dugo čekati jer već idući dan ću Vam predočiti kako je završila ova uzbudljiva i napeta sezona.

Hvala,

Pablo King

"Što se sve događalo u zadnjim kolima prvenstva?"
"Može li dječji vrtić sa Loftus Roada izdržati pritisak?"
"Ima li nekih novih problema u klubu i oko njega?"
"PABLO KING jesi li stvarno veliki trener?"

ODGOVOR NA SVA OVA PITANJA STIŽE USKORO U NOVOM IZVJEŠĆU....

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
« Odgovori #57 u: 06.12.2012, 15:36:33 »
Opet te zeki novinar ;)

Vidim da još uvijek nije gotova broba za naslov. Fino ti ide. I ako moze SS od ove dvojice sto dolaze na ljeto.

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #58 u: 06.12.2012, 15:41:13 »
Opet te zeki novinar ;)

Vidim da još uvijek nije gotova broba za naslov. Fino ti ide. I ako moze SS od ove dvojice sto dolaze na ljeto.

Ova borba sa novinarom postaje maratonska a? Vidite li ljudi moji što mi radi, ali vratiti ću mu ja jednog dana....

Da potpuno neočekivano ali nismo još pali u borbi za naslov.

Mogu dati ss ove dvojice kad su već stigli u klub na ljeto. Može?

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
« Odgovori #59 u: 06.12.2012, 16:09:40 »
OK. Ma mozes to staviti i u narednom reportu. Nije frka.

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #60 u: 06.12.2012, 20:55:27 »
Daj rokni više tog novinara sad već i mene počinje živcirati :D
Očekujem mrtvu trku s Cityem i tvoje slavlje na kraju,ajde požuri s tim novim reportom nemoj nas dugo držati u neizvjesnosti  ;)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #61 u: 06.12.2012, 21:14:30 »
Daj rokni više tog novinara sad već i mene počinje živcirati :D
Očekujem mrtvu trku s Cityem i tvoje slavlje na kraju,ajde požuri s tim novim reportom nemoj nas dugo držati u neizvjesnosti  ;)

Kad tebe toliko živcira možeš misliti kako je meni... Dat ću ja njemu.

Novi report ide već sutra, ne brini...

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #62 u: 07.12.2012, 22:14:32 »

SEZONA 2013/2014 – ZAVRŠETAK

TAJNI SASTANAK

BBC Sport: "Mr. KING viđen u nepoznatom društvu na ručku"

Sigurno ste se pitali zašto sam nedavno spominjao godišnja doba i koje mi je najdraže. Evo odgovora na to pitanje…
Danas me nazvao moj agent, meni vrlo drag čovjek, rekavši da moram danas doći na ručak u obližnji restoran. Kažem sebi: „Baš ga dugo nisam vidio, idem se naći s njim da napokon s nekim popričam našim jezikom. Pun mi je kufer više ovog engleskog. Kad sam stigao na mjesto sastanka vidjeh da on nije sam već je u društvu dvojice tipova koje nikad u životu nisam vidio. Nakon upoznavanja kaže moj agent meni da imaju poslovnu ponudu za mene. O kakvoj se ponudi radi zapitah se, a oni na to rekoše da me kao menadžera istovremeno žele i Valencia i Stuttgart. Nastaviše sa komplimentima na moj račun kazavši da sam svojim uspjesima sa Q.P.R.-om skrenuo pozornost na sebe te da će mi oni omogućiti transfer sam da kažem u koji od navedenih klubova želim ići.
Kažem ja njima da prvo pojedemo jer ne mogu razmišljati praznog želuca. Nakon ukusnog i slasnog beefsteaka (kojeg su naravno oni platili) kažem ja:
„Gospodo, niti volim njemačku zimu niti španjolsko sunce, ostajem ja ovdje gdje i jesam u mojim Queens-ima, imam ja još puno toga za napraviti !!!“

SVAKA UTAKMICA JE KAO FINALE PRIJE FINALA

Došli smo u sam kraj ove vrlo uzbudljive sezone u kojoj smo iz kola u kolo prkosili svim procjenama i prognozama. Svi su čekali kada će se dogoditi naš kiks kojim ćemo vrh tablice prepustiti puno jačim momčadima od naše. Ipak igramo dobro, pobijeđujemo i da već sljedeće kolo padnemo mi smo ipak ove sezone napravili više nego što smo i sami očekivali.

Izuzetno težak raspored nas čeka u narednim kolima, sve odreda utakmice protiv najvećih klubova lige. Zamislite samo koji raspored imamo. Dvije domaće utakmice zaredom protiv Arsenala i Chelsea, zatim u goste idemo Liverpool-u te Manchester United-u. Strašno...

No krenimo redom...

Prvu utakmicu pred svojim navijačima protiv Arsenala pobijeđujemo rezultatom 1 – 0 golom našeg dragulja koji cijelu sezonu briljira, a to je Mattia Destro. Usput još me je izludio promašenim kaznenim udarcem.

Iduća utakmica, takoÄ‘er doma je bila protiv velikih rivala ekipe Chelsea. Nismo bili dobri u toj utakmici, moram priznati. Kao da smo počeli igrati tek od 70-te minute kada je Marco Verratti anulirao prednost Chelsea koju su stekli na samom izmaku prvog poluvremena golom iz opravdano dosuÄ‘enog  jedanaesterca.
Pobjedu je donio Junior Hoilett golom u 86. minuti.

Najveću utakmicu sezone na Anfieldu odigrava, pogađate Mattia Destro koji u toj utakmicu postiže tri pogotka, a mi pred utakmicu koju imamo idući tjedan na Teatru Snova, pobijeđujemo rezultatom 4 – 1. Sve ovo pada u vodu ako baš u toj idućoj utakmici ne budemo najbolji i ako ne damo sve od sebe za bilo kakav pozitivan rezultat koji bi nas održao na vrhu prvenstvene ljestvice. Ipak utakmicu protiv Manchester United-a odiravamo onako muški, čvrsto te ona završava rezultatom 0 – 0.

Uzeli smo u zadnje četiri utakmice velikih, najvećih 10 bodova i moram priznati da po prvi put onako iskreno kažem sebi:
„PABLO pa ti imaš priliku biti prvak Engleske, čovječe!!!“

Skupi svoju vojsku na okup i zapovijedi da to moraju i napraviti, objasni da se ovakva prilika ne pruža svaki dan. Ovisimo sami o sebi, imamo još četiri utakmice do kraja i realno u svakoj od njih smo favoriti.

Ipak poskliznuli smo se već na prvoj prepreci u utakmici protiv Aston Ville koja završava rezultatom 1 – 1. Uh, kako sam samo tada bio ljut...
Oba Manchestera lagano pobjeđuju te ih mi svojim kiksom vraćamo u igru za pravaka.

Nije to bilo ništa što tek sada slijedi. Utakmicu protiv Hull-a igramo opet na Loftus Roadu te imamo priliku ispraviti grešku iz prošlog susreta. Dolazimo u vodstvo u 48 minuti golom Steerling-a i kada se očekivalo da utakmicu privedemo mirno kraju ono hladan tuš. Hull poravnava rezultat u 90-toj minuti susreta.
Nije se čula ni muha na tribina, muk je zavladao. Gotovo je kažem sebi,  a bilo je lijepo dok je trajalo. Već razmiÅ¡ljam o tome kako će me razapeti onaj prokleti novinar, da će me nazvati drugim Ranieriom poznatim kolegom gubitnikom.
Ipak da sreća prati hrabre i da sam roÄ‘en pod sretnom zvijezdom pokazuje mi Adryan, momak koji me ovim potezom zauvijek kupio,  a to je pogodak u 92. minuti susreta.

Nakon ove lude utakmice siguran sam da me ništa više ne može spriječiti da osvojim naslov pravaka.

Tablica prije dva zadnja, odlučujuća kola izgleda ovako:

Predzadnju utakmicu sezone igramo u gostima, a jedini gol vrijedan pobjede postiže igrač Blackburn-a autogolom. Hvala mu na tome od srca...

Svega jedan bod smo ispred Manchester City-a, a tri ispred United-a. Sva tri kluba u zadnje kolo ulaze sa mogućnosti da nakon ovih 90 minuta budu pravaci.
Drama nad dramama se nastavlja...
Ipak mi imamo sve u svojim rukama, pobjedimo li Wigan pravaci smo po prvi put od osnutka ovog kluba.

Stiže i taj dan, dan odluke. Dugo smo razgovarali u svlačionici prije početka utakmice, pokušao sam moral dignuti na najvišu moguću razinu i zahvaliti momcima na svemu što su napravili ove sezone.

Već nakon 12 minuta igre bilo je sve jasno. Vodimo 2 – 0 golovima Verratti-a i Steerling-a i slavimo na klupi kao nitko nikad. Do kraja utakmice Steerling drugim golom postavlja konačan rezultat 3 – 0.

Slavlje može početi jer dame i gospodo

Queens Park Rangers je novi prvak Engleske.

FA CUP

Kao što sam već spominjao između velikih utakmica koje smo imali na rasporedu u završnici sezone bila je i utakmica finala FA Cup-a u kojoj smo morali odmjeriti snage sa Manchester City.
Najjednostavnije rečeno to je bio naš dan. Igrali smo protiv Građana, moderno, organizirano, napadački vrlo moćno te smo na opće iznenađenje pobjedili rezultatom 2 – 0. Prvi trofej pod mojim vodstvom je stigao u klub sa Loftus Road-a.
Ne mogu Vam riječima objasniti kakvu smo sreću donijeli svima kojima je ovaj klub u srcu.
Sretan sam i sam jer sam svima dokazao da ipak vrijedim kao manager te da su moji postupci koje sam napravio kad sam sjeo na klupu ovog kluba bili ispravni iako su mnogo puta osporavani.

Iako svi igrači odreda zaslužuju posebne pohvale za odigranu sezonu iz snova ipak četiri igrača posebno želim izdvojiti jer bez njihovog ogromnog  doprinosa a to su:

Samo jednom rečenicom mogu zaključiti ovu sezonu. Najljepša priča koja se mogla dogoditi ovom klubu je ispričana rezultatima postignutim ove sezone, nešto što ćemo teško nadmašiti još dugo iako bi volio da ovo što pišem nije istina.
Ipak ja još nisam rekao zadnju riječ u ovom klubu te se veselim početku iduće sezone gdje želim da budemo još bolji, konstantniji, organiziraniji, dominantniji...

Hvala

Pablo King, manager of Queens Park Rangers

"Kako je protekao prijelazni rok?"
"Može li se novi prvak nositi s pritiskom slave?"
"Kakve rezultate ostvaruje u Ligi Prvaka?"
"PABLO KING trči za novcem ili slavom?"

Offline Budma

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #63 u: 07.12.2012, 22:51:34 »
Kakav ti je Sterling? Svaka čast za osvojenu ligu, vidim da je bilo dosta napeto i nezivjesno.  ;)

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
« Odgovori #64 u: 09.12.2012, 13:16:05 »
Čestitam na osvojenoj duploj tituli. Vidim da je bila triler završnica prvenstva, ali uspio si se izboriti do kraja. Nisi mi okacio SS-ove od ona dva igraca, hm...

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #65 u: 09.12.2012, 14:08:47 »
Svaka ti dala majstore, sjaja uspjeh, sada se dobro pojačaj i pokušat što dalje doći u Ligi Prvaka, sretno dalje...
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #66 u: 09.12.2012, 15:33:13 »
Čestitam na osvojenoj duploj tituli. Vidim da je bila triler završnica prvenstva, ali uspio si se izboriti do kraja. Nisi mi okacio SS-ove od ona dva igraca, hm...

Hvala Alko na čestitkama kao i ostalima također.

Bila je kako i sam kažeš triler završnica, najuzbudljivija završnica otkad igram FM.

Evo ti SS igrača doduše napravljena u 3. sezoni.

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
« Odgovori #67 u: 09.12.2012, 16:28:30 »
OK. Vidim Radosevic se fino razvija.

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #68 u: 10.12.2012, 10:57:14 »
ÄŒestitke na prvenstvu i kupu,piÅ¡eÅ¡ povijest s QPR-om i sumnjam da ćeÅ¡ uskoro odustati.Odlično igraÅ¡ protiv jakih suparnika  :&
Zanima me sad kako ćeÅ¡ igrati na viÅ¡e frontova,do sad nisi igrao Europu pa ti se i momčad manje troÅ¡ila nego protivnicima,pametno pojačaj momčad da možeÅ¡ dovoljno rotirati a da ti opet rezultati ne pate  ;)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #69 u: 10.12.2012, 12:25:07 »
Poštovani pratitelji karijere,

Razlog zašto pišem ovaj post jest taj što želim Vama koji redovno pratite ovu karijeru dati jednu obavijest.

Pročitao sam upravo sada cijelu svoju karijeru i sve postove koje sam napisao te kako i sam vidim oni su dosta iscrpni i dugački.
Cilj mi je prikazati sve bitne elemente jedne sezone.
Ipak, svoje idući report koji ću objaviti jest vezan za 3 sezonu kao manager Q.P.R.-a. za koju mislim da je zanimljiva.

Da bi vam dočarao sve bitne trenutke sezone mišljenja sam da bih možda trebao tu istu sezonu razdijeliti na 3 ili čak 4 reporta (prvi dio sezone, drugi dio sezone, europa i kupovi) jer možda na ovakav način kakav pišem dosad možda djeluje predugo te čitatelja malo "umori".

Možda se i varam....

Zbog toga bih volio da svatko ko prati redovito ako ima volje napiše što misli o ovom moj prijedlogu...

Hvala,

Pablo King, manager of Queens Park Rangers

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #70 u: 10.12.2012, 12:46:27 »
Meni se sviÄ‘a način na koji piÅ¡eÅ¡ i ne bi tu niÅ¡ta mijenjao,jedino ako je tebi naporno pisati te velike reporte onda da piÅ¡eÅ¡ za kraći vremenski period npr. od par mjeseci  :)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #71 u: 10.12.2012, 12:52:05 »
Meni se sviÄ‘a način na koji piÅ¡eÅ¡ i ne bi tu niÅ¡ta mijenjao,jedino ako je tebi naporno pisati te velike reporte onda da piÅ¡eÅ¡ za kraći vremenski period npr. od par mjeseci  :)

Nije meni problem pisati kao i dosad već sam predložio radi puno utakmica, puno natjecanja (idući report čak 4) pa sam zbog toga mislio to dočarati nekako zgodnije da čitatelj nema previše iformacija odjednom.

Offline Mr. Manijak

• acta, non verba
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #72 u: 10.12.2012, 12:52:34 »
Bravo Pablo kralju, vidim manager radi, steam radi, sve ide odlično  ;)

Rezultati su kao iz snova, mislim da si zaslužio iako je bilo gusto!! Sad očekujem da uhvatiš ligu prvaka slijedeće sezone jer je teško obraniti naslov. Mbia je bog, odličan igrač koji dirigira obranom i nemoj ga dat ni za što.

Što se tiče prijedloga, ja znam koliko su ljudi lijeni (počevši od sebe) tako da npr. ja pišem u više dijelova jer ne vole svi čitati pa ih riješavam muka tako da nije loš prijedlog.

sretno u nastavku

hi

Offline lucas

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #73 u: 11.12.2012, 14:34:41 »
Svaka cast, gusto osvojeno prvenstvo al zasluzeno :D sterling me iznenaduje, zvijer postaje... Dobro da si odbio Valenciu, treba jos izdominirat s ovom mladom perspektivnom ekipom, koja ovako uigrana moze daleko i u Europi ;) :&

A sto se tice pisanja, dobro je ovako, al ak ti je lakse moze u 4 reporta :)

Moze ss statistike cijelog tima?

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #74 u: 11.12.2012, 17:06:38 »

SEZONA 2014/2015 - I.DIO

Baš sam se lijepo odmorio ovo ljeto. Nakon duge iscrpljujuće ali veličanstvene sezone u kojoj smo po prvi put postali prvaci Engleske te uz to uzeli i pobjednički pokal namjenjen pobjedniku FA Cup-a odmor je baš ono što mi je trebalo.
Ipak pred nama je izrazito duga sezona u kojoj će se boriti na četiri fronte: prvenstvo, Europa, Fa Cup i Capital One Cup. Moramo se dobro pripremiti i dokazati svim nevjernicima da nismo samo prolaznici te da naÅ¡i rezultati nisu slučajnost već da smo momčad koja ima sjajnu perspektivu te da ćemo  i u budućnosti igrati bitnu ulogu u engleskom i europskom nogometu.

“IMA SE, MOŽE SE...

Upravo ovaj naslov je osvanuo u današnjim novinama koji prate naš klub, a članak se odnosio na to kakvi ćemo biti u prijelaznom roku. Cijeli članak je ipak napisan sa određenom dozom cinizma, kritizirajući najprije već dogovorene besplatne transfere Christiana Beniteza i Josipa Radoševića, a zatim i mogućih pojačanja odnosno špekulacija oko istih. Autor članka je vjerujem da i sami znate tko...

Novac imam to je neosporno ali taj isti novac sam zaradio zajedno sa svojim igračima mukotrpno i ne želim ga uzalud i nepotrebno potrošiti. Ima jedna izreka koja kaže da što više novaca imaš više i trošiš, baš me zanima kako ću ja reagirati na taj nazovimo ga „pritisak“. Momčad je već sada prilično dobro balansirana ali ipak smo tanki u igračkom kadru. Ne treba zaboraviti da smo u prošloj sezonu u klubu imali ako se ne varam 5-6 igrača na posudbi, znači bez njih roster broji oko 20 igrača, a to je malo s obzirom na broj utakmica koji nas očekuje.

BBC Sport: ODLAZAK POSLJEDNJEG MOHIKANCA

ÄŒudne se stvari dogaÄ‘aju u mojoj glavi, zaista čudne. ÄŒudan sam i ja neki tip priznajem. Igrač kojeg sam se želio rijeÅ¡iti u ovom prijelaznom roku je zadnji starosjedilac,  a to je JOSE BOSINGWA. Mnogi će mi zamjeriti Å¡to se ponaÅ¡am tako prema igračima koji nisu u mojim planovima, ali ja sam jednostavno takav i nema mi pomoći.
Vratimo se čas na moje početke u klubu. Što sam rekao? Sjeća li se netko?
Želim izgraditi svoju momčad, a ko god se ne uklapa u moje planove jednostavno mora napustiti brod.
Nakon nekoliko dana otišao je i Jose u West Ham i želim mu svu sreću svijeta.

Analizirajući momčad odlučio sam se da je prioritet pojačati dvije pozicije u momčadi, a to su desni bok te ofenzivac na lijevoj strani. Desni bok je posebno kritičan jer prodajom Bosingwe sam ostao sam na igraču čija to prava pozicija i nije iako ga uporno treniram za to mjesto, a to je Samba Diakite. Junior Hoilett drži poziciju ofenzivca na lijevoj strani i tu želim pojačati konkurenciju jer imam osjećaj da ga moram probuditi te da je u ove dvije sezone bio solidan ali ipak nije dosegao ono što od njega očekujem. Konkurencija je zdrava stvar.

Da ne dužim previše doveo sam dva igrača, skupo ih platio i samo se nadam da će opravdati velika sredstva uložena u njihov dolazak, a to su:

Jednog igrača posebno obožavam pa ga i po treći put dovodim na jednogodiÅ¡nju posudbu,  a to je Marco Verratti iz PSG-a.

(nap. SS je iz druge sezone)

Brazilsku koloniju povećavam joÅ¡ jednim igračem koji stiže u klub doduÅ¡e za 6 mjeseci nakon isteka ugovora sa sadaÅ¡njim klubom. Vjerujem da će takoÄ‘er biti dobra konkurencija igračima u veznom redu, a to je:

Što se tiče taktike tu neće biti nikakvih promjena. Momci su odlično cijelu prošlu sezonu reagirali na taktiku koju sam forsirao tako da nema razloga ništa dirati.

Ovo je roster momčadi s kojim krećem u novu sezonu. Nadam se da će pridošlice biti prave. Potrošilo se dosta novaca možda i previše ali eto vjerujem u njihove mogućnosti. Čeka nas naporna i duga sezona i mislim da je postojeći kadar više nego dobar za sve to proći.

David Ospina
Craig Gordon
Tommaso Trani

Salvatore Bocchetti
Giuseppe Bellusci
Stephane Mbia
Jores Okore
Sebastian Corchia
Matthias Ostrzolek
Samba Diakite

Victor Vanyama
Marco Verratti
Ruben Yttergard Jenssen
Oskar Hiljemark
Adryan
Bernard
Raheem Sterling
Josip Radošević
Wellington Nem
Adel Taarabt
Junior Hoilett

Mattia Destro
Ademilson
Christian Benitez

PRIPREMNE UTAKMICE

Pripreme smo i ove godine kao i prošle odradili u SAD-u. Dobro se radilo, moram priznati iako nismo imali dogovorenih utakmica, treninzi su bili intezivni, dobri, a igrači su bili vrlo disciplinirani. Po povratku doma dogovorili smo svega tri utakmice jer nam sezona počinje nešto ranije nego ostalima zbog utakmice Community Shield-a. Rezultati pripremnih utakmica su sljedeći:

Hereford – Q.P.R.       0 – 6
Hertha BSC – Q.P.R.  0 – 3
Jagodina – Q.P.R.       0 – 3

POÄŒETAK SEZONE

BBC Sport: "Community Shield daje odgovor koliko je Q.P.R. ove sezone dobar"

Sezonu 2014 – 2015 otvaramo utakmicom protiv Manchester City-a. Uzeti pobjedu u Community Shield-a je ipak najbolji način da svima pokažemo da smo momčad koja ima kontinuitet te da ćemo svima biti tvrd orah. Momci su motivirani i spremni za veliki derbi. Sebastian Corchia i Bernard će dobiti priliku od prve minute. Posebno sam im naglasio da igraju svoju igru i da pritiska nema. Mogu samo reći ako sezona bude kao ova utakmica onda ćemo biti odlični jer smo utakmicu pobijedili rezultatom 3 – 2 i to golom Hiljemarka u zadnjim sekundama utakmice. Veliko slavlje igrača je nakon zadnjeg zvižduka suca moglo početi.

Prva ligaška utakmica je bila protiv novopečenog prvoligaša Leeds United-a koju smo rutinski dobili rezultatom 2 – 0. Ipak kiksali smo već u idućem kolu pred svojim navijačima protiv West Ham-a rezultatom 1 – 1. Treće kolo je donijelo gostovanje protiv Arsenala. U toj smo utakmici ostvarili ono što smo i željeli, a to je vratiti se doma neporaženi. Krajnji rezultat utakmice bio je 1 -1. Posebnu draž daje podatak da smo remi izborili u 90-toj minuti golom Bernarda kojem je ovo drugi gol u tri odigrane utakmice. Mislim da će nam baš on biti veliko pojačanje u momčadi.

Arsenal - Q.P.R.

Druga utakmice doma je opet bila svojevrsno razočaranje jer nismo uspjeli pobjediti Everton, rezultati je bio 0 – 0. Ipak derbi pred svojim navijačima igramo opet pred svojim navijačima protiv Fulhama te pobjeđujemo 1 – 0.
Protiv WBA u sljedećem kolu igramo dobro, a utakmice ipak završava neodlučeno rezultatom 1 – 1.

Nakon utakmice protiv Blackburn-a koju smo doma pobijedili rezultatom 2 – 0 dočekalo me iznenađenje od strane igrača i uprave kluba jer su mi pripremili malu proslavu moje 100-te utakmice na klupi Q.P.R.-a. Stvarno se sam toga nisam sjetio. Od uprave sam dobio sat na poklon, a od igrača pobjedu. Hvala ima na tome.

Veliki derbi se igra naredne subote jer idemo u goste Manchester City-u. Utakmicu smo završili rezultatom 1 – 1. Da mi je netko prije utakmice dao bod uzeo bih ga objeručke ali nakon utakmice mi je ipak bilo žao jer smo cijelu utakmicu vodili da bi na kraju u 93. minuti primili gol.

Manchester City – Q.P.R.

Prvi poraz u ovoj sezoni smo doživjeli u 12. kolu u gostujućoj utakmicu protiv Chelsea. Moram reći da sam poludio nakon utakmice na suce. Ne znam hoće li me zahvatiti nekakva kazna ali mogu biti sretni sva četvorica da ih nisam... bolje da ni vi ne znate šta.

Ovako, gubimo do 88 minute 2 – 1. Već tada sam bjesan jer nad Benitezom nije sviran jedanasterac čist k suza ali eto ima pravde pa već pomalo zaboravljeni Taabart kojeg sam uveo u drugom dijelu utakmice postiže gol za izjednačenje. Nakon toga naređujem totalnu defanzivu jer je i bod nekad velik kao i tri, kad ono u 92 minuti Torres iz zaleđa ali baš ono teškog postiže zgoditak za pobjedu mrskih rivala. Igrači su bili neutješni nakon ove utakmice, a ja lud i dugo sam se svađao sa sucima uz mnoštvo pogrdnih riječi koje sam im uputio.

Nakon ove utakmice slijedila je velika serija od 7 utakmice sa isto toliko pobjeda gdje su posebno velike pobjede bile protiv Machester United-a i Liverpoola.

Opći dojam  prvog dijela sezone 2014 – 2015 je vrlo dobar. Pobijedili smo u utakmici Community Shield-a Machester City, u prvenstvu smo u 19 kola ubilježili 13 pobjeda, 5 neodlučenih ishoda te samo jedan poraz od Chelsea u gostima. Malo su me ipak brinuli neodlučeni ishodi u početku sezone ali ipak kasnije je sve sjelo na svoje mjesto. Novi igrači su opravdali očekivanja. Benitez nakon 7-8 utakmica bez pogotka sada ih daje ko pravi stroj za golove, Bernard vrlo dobar, Corchia solidan, RadoÅ¡ević ulazi polako i mislim da je on budućnost kluba.
Ipak City je nekako vrlo dominantan ove sezone te igra u prvenstvu odlično tako da nam je svaka iduća utakmica bitna da ga ne izgubimo iz vida jer trenutno od nas ima dvije utakmice manje, a jednak broj bodova kao i mi.

Hvala

Pablo King

"Kakav je Q.P.R. bio u Europi?"
"Koga mu je ždrijeb dodijelio u Ligi Prvaka?"
"Vodi li PABLO KING računa o Capital One Cup-u“?"
"PABLO KING zakazao eskluzivnu konferenciju za novinare. Što će se dogoditi"

PRATITE, KOMENTIRAJTE, HVALITE, KRITIZIRAJTE....