Prvo svaka cast na pisanju 
Pripreme odradene odlicno,sto se tice transfera tu sam podijeljen..
.dolazni su i vise nego dobri,svaka cast...ali odlazni...nebih nikad prodavao Cissea,Parka i Cesara bez obzira na placu,bez obzira na bilo sta..
Prvenstvo fantasticno,prvi si,nitko to nije ocekivao 
Moze SS game statusa i financija 
Hvala na komplimentima, Å¡to se tiÄe transfera ovakva je situacija:
Cesar - nije me baš oduševio prvu sezonu, sve nešto ništa posebno. prolazna ocjena. Doveo sam Ospinu, rezerva mi je Gordon, a treći je mladić Trani, uz to Cesar ugovor ima od 81.000 EUR, a zna se moja politika pogotovo u krizi.
Park - 32. godina,ugovor od 81.000 EUR, istiÄe ovu sezonu, a za novi traži joÅ¡ viÅ¡e novaca. Å ta napraviti. Naravno uzeti 4-4.5 mil. eur i Å¡to bi se reklo puna Å¡aka brade.
Cisse - zna se da ja tog igraÄa volim ali.... TeÅ¡ka je odluka bila ga prodati iako nije briljirao cijelu proÅ¡lu sezonu. Vagao sam i vagao i na kraju ipak odluÄio da ga prodam. Destro, Ademilson, Guidetti su tu, idemo s njima pa kako od bude(zasad su dobro)
Evo objašnjenja zašto su sva trojica otišla, mislim da su dobri razlozi.
Evo tek sada sam proÄitao sve od poÄetka, Å¡ta reći pisanje odliÄno s obzirom da si novi Älan na forumu, svaka Äast. Mislim da si napravio odliÄan potez prve sezone potjeravÅ¡i sve one starce te dovoÄ‘enjem mladih snaga, te si izborio odliÄno 13. mjesto, bitno da si izbjegao ispadanje, a druga sezona, nemam rijeÄi, pojaÄo si se odliÄno, uklopio ekipu i evo te na prvom mjestu, Å¡to se iskreno nadam da ÄeÅ¡ i uspjet zadržat do kraja. Sretno dalje i naravno pratim ovo... 
Drago mi je da se slažeÅ¡ s mojim odlukama. Nema kod Pabla staraca, nek idu Allegriu u Milan jer se ljudi varaju misleći da je na Loftus Roadu staraÄki dom, nije već djeÄji vrtić

barem dok sam ja glavni.!!!