Autor Tema: The Rs - one step forward by KingPablo  (Posjeta: 38000 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
Odg: The Rs - one step forward by KingPablo
« Odgovori #25 u: 29.11.2012, 20:42:12 »
Da sve stoji što kažeš, ali imam sasvim drukčiju filozofiju koju namjeravam provesti pa pod cijenu otkaza.
Nisam želio uopće nuditi nove ugovore 32-godišnjacima jer želim stvoriti mladu momčad, a ne starački dom....

Offline Magister ludi

• The greatest risk is risking nothing at all
  • Trener
  • *
« Odgovori #26 u: 29.11.2012, 20:44:17 »
Moraš imati nekoliko veterana, ostavljaj one sa odličnom mentalnom kolonom, mogu poslužiti kao tutori, ali i za par utakmica tokom sezone lakšeg intenziteta. Uglavnom, ekipa bez veterana nije potpuna.

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #27 u: 29.11.2012, 20:47:30 »
Sve mi se svidja kako radis i pises, pogotovo kako igras. Transferi odlicni, imas ideju kako i sta napravit, ako budes igrao 5+ sezona, nema sumnje da ces napraviti ekstra rezultate. Samo naprijed, valja ovo.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #28 u: 29.11.2012, 20:47:56 »
Moraš imati nekoliko veterana, ostavljaj one sa odličnom mentalnom kolonom, mogu poslužiti kao tutori, ali i za par utakmica tokom sezone lakšeg intenziteta. Uglavnom, ekipa bez veterana nije potpuna.

Da to je neupitno što kažeš, ali imati, ponavljam starački dom to je malo previše, uglavnom vidjeti ćemo u idućem reportu hoće li biti bure i oluje na Loftus Roadu ili će biti bonaca...

Sve mi se svidja kako radis i pises, pogotovo kako igras. Transferi odlicni, imas ideju kako i sta napravit, ako budes igrao 5+ sezona, nema sumnje da ces napraviti ekstra rezultate. Samo naprijed, valja ovo.

Hvala na lijepim željama i pohvalama za rad...
Krenuo sam ofenzivno i napravio po mom mišljenju radikalne poteze (riskiram s igračima koji su dosad igrali u skandinavskim ligama)
Hoće li isti uspjeti odgovoriti zahtjevima premiershipa?
Hoću li biti pukovnik ili pokojnik vidjet ćete ubrzo...

Nemoj više pisati 2 posta zaredom. Imaš opciju uredi ;)
« Zadnja izmjena: 29.11.2012, 20:53:16 od Zvone Bobanâ„¢ »

Offline kiKky

• I belong to Jesus
  • Trener
  • *
« Odgovori #29 u: 29.11.2012, 21:02:36 »
Odlična karijera, sve je uredno napisano i lijepo predstavljeno, sviđaju mi se transferi, nadam se da ćeš ispunit svoje ciljeve.
Sretno ;)
Nema potpisa :(

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #30 u: 29.11.2012, 21:38:31 »
Fino je ovo napisano, svida mi se projekt, nadam se da ces uspijeti, nemoj stati!
Pisanje odlicno, graficki izgleda odlicno, samo tako dalje bravo!  champ

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #31 u: 29.11.2012, 21:58:12 »
Fino je ovo napisano, svida mi se projekt, nadam se da ces uspijeti, nemoj stati!
Pisanje odlicno, graficki izgleda odlicno, samo tako dalje bravo!  champ

Hvala, naravno da neću stati, jedino ako mi projekt ne uspije pa dobijem "cipelu"

Odlična karijera, sve je uredno napisano i lijepo predstavljeno, sviđaju mi se transferi, nadam se da ćeš ispunit svoje ciljeve.
Sretno ;)

Što se ciljeva tiče nadam se da ću barem neke ispuniti...
Hvala na komentarima

Pratite i dalje, vrlo brzo ide novi report točnije II. dio 2012/13 sezone

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #32 u: 30.11.2012, 02:09:28 »

SEZONA 2012/2013 - II.DIO

Početak je drugog dijela sezone, moje prve na mjestu menadžera Q.P.R. Ne mogu reći da sam nezadovoljan prvim dijelom pogotovo što su se odmah po mom dolasku u klub dogodile velike promjene, najviše u igračkom kadru gdje su igrače koji su određeno vrijeme bili glavne „face“ u klubu zamijenili neki drugi.
Iako odmora za igrače i klubove na Otoku nema održao sam sastanak s igračima, zahvalio na nekim dobrim igrama te isto tako upozorio na određene stvari koje nisu proveli po mojim zahtjevima.

PABLO KING OPET Å OKIRA SVOJIM POTEZIMA

Kieron Dyer, Radek Cerny, DJ Campbell su slobodni igrači, dok je Anton Ferdinand prebačen u rezervnu momčad. Da, opet sam izazvao velike kontroverze svojim potezom ali jednostavno sam zaključio da navedeni igrači ništa više ne mogu ponuditi kako klubu tako ni meni. Pokušao sam na sve načine ili ih posuditi ili naći novi angažman ali bez uspjeha. Njihovi po mom sudu visoki ugovori su bili uteg kojeg sam se želio riješiti. Jesam li napravio grešku vrijeme će pokazati.

BBC Sport: KAKO DALJE BEZ NOVACA mr.KING?

Danas su novine koje prate događanja u klubu i oko njega objavile da je i recesija zahvatila Q.P.R. te da je malezijsko-indijski novac koji su vlasnici osiguravali u prošlosti potrošen. Javili su mi se i vlasnici kluba te potvrdili glasine. Tko je kriv? Gdje je nestao novac? To su pitanja na koje tek treba naći odgovor... Dobio sam opasku od gosp. Fernadesa da sam ovu sezonu potrošio na transfere kroz različite oblike cca.37 milijuna EUR, dok sam od prodaje igrača zaradio svega nekih cca. 11.5 milijuna EUR. Sastanak je bio buran te sam mu rekao da već krši obećanje da se neće mješati u moj rad. Stojim iza svega što sam napravio, ali ne snosim odgovornost za prevelike ugovore igračima koje je šakom i kapom dijelio moj prethodnik.
ODLUKA JE PALA: Dok god je financijska situacija takva kakva je nijedan igrač Q.P.R.-a neće imati veću tjednu plaću od 50.000 EUR. Tko se ne bude složio s tom mojom odlukom može slobodno tražiti novi klub i novu sredinu za igranje.

Sljedeći koji su napustili klub u ovom turbulentnom prvom mjesecu su bili:
Jay Bothroyd koji je prodan Ipswich-u za 1 milijun EUR, zatim su poslani na posudbu  Armand Traore, Antony Vanden Borre i Michael Harriman.
Pošto je financijska situacija kakva je u zimskom prijelaznom roku u klub su pristigli na posudbu

(nap. screenshot-ovi igrača su iz druge sezone)

Marco Verratti iz PSG-a i Cristian Tello iz Barcelone.

BBC Sport: OZBILJAN KLUB SE NE PONAÅ A NA OVAKAV NAÄŒIN mr.KING?

Ovaj novinar BBC-a me stvarno ne voli. Šta on to hoće od mene???
Od prvog dana otkad sam došao u klub samo loše i negativne stvari piše o meni. Evo da vam kažem u čemu je sada problem.
Cristian Tello, mladić iz Barcelone kojeg sam doveo na posudbu do kraja sezone je nakon nepunih mjesec dana došao sa ultimatumom da želi smjesta prekinuti posudbu jer ne igra onoliko koliko želi.
Kažem mu dečko, nema problema  samo ti idi igrati ćeÅ¡ siguran sam puno viÅ¡e kod Tita Vilanove. Mislim stvarno, da mi jedan mulac se ponaÅ¡a tako bahato to neću dopustiti, u klubu kojeg ja vodim takve stvari neću tolerirati. Pazite nakon nepunih mjesec dana on to traži !!! Å ta bi trebao reći Adel Taarabt ili netko drugi koji strpljivo čekaju svoju Å¡ansu cijelu sezonu.
I onda ovaj tip, neki mali novinarčić kojem je jedini cilj napisati neki članak te dobiti koju funtu, piše o meni neke gluposti i loše stvari.
Dosta je bilo, SILENZIO STAMPA DO KRAJA SEZONE !!!

_______________________________________________________________________________________________________

Što se taktike tiče ne mogu reći da sam nezadovoljan pa će ove dvije varijate taktike koje sam koristio u prvom dijelu sezone biti primjenjivane i na proljeće:

_______________________________________________________________________________________________________

Ovo je roster momčadi s kojim krećem na proljeće u borbu za ipak ove sezone jedini cilj koji je postavljen pred mene, a to je ostanak u društvu najboljih odnosno u Premier League.

STARTNA POSTAVA (najčešće korištena)
(nap. Nisam uspio napraviti SS pa pišem ovako)

J.CESAR
BOSINGWA, BELLUSCI, MBIA, FABIO
DIAKITE
R. JENSSEN, HILJEMARK                                   
W. NEM, J.HOILETT
CISSE

POÄŒETAK 2. DIJELA SEZONE

BBC Sport: "Pablo King i njegov Q.P.R. igraju veličanstveno"

Godinu na izmaku završili smo domaćom utakmicom koja je ujedno značila i početak drugog dijela prvenstva protiv Manchester Utd. Dobro se sjećam naše prve utakmice u 8. mjesecu i poraza od ogromnih 6 -3, kao i lekcije koju mi je održao stari lisac sir Alex Ferguson i njegovi izabranici. Zbog toga sam se posebno posvetio pripremi ove utakmice te sam obavio razgovor s igračima, iznio im svoje ideje i želje te ih ujedno upozorio da nas i iza ove utakmice čeka još jedna vrlo zahtjevna u gostima protiv Chelsea. Igrači su na sve moje zamisli izvrsno odgovorili na terenu te smo u ove dvije utakmice ostvarili odlične rezultate.

(pogledajte na linkovima ispod kako smo prošli)

Q.P.R. – Manchester Utd.

Chelsea - Q.P.R.

Ipak da sve ne bude tako bajno već u sljedećoj utakmici protiv drugoligaša Burnley-a , u trećem kolu FA Cup-a ne samo poraženi u gostima već osramoćeni rezultatom 5 - 0. Izrazito težak i sramotan poraz mi je vrlo teško pao.

Burnley - Q.P.R.

Da zlo dolazi u paketu pokazala je iduća utakmica u gostima te poraz od WBA rezultatom 2 -0. Nakon poraza sam ostao dugo vremena u svlačionici sa igračima te im rekao da su ovakve stvari nedopustive. Bio sam blag nakon utakmice protiv Burnley-a računajući da je to bio loš dan, ali nakon ovog poraza sam bio svjestan da stvari ne štimaju. Već dvije utakmice ne postižemo gol, a igramo katasrofalno.
Kritike su urodile plodom jer nakon toga slijedi serija od 7 utakmica bez poraza, gdje smo zabilježili 3 pobjede i 4 neodlučena rezulata uz veliki remi koji smo ostvarili u gostima protiv Arsenala.

Arsenal-QPR

NAPUŠTA LI mr.KING KLUB, NAVIJAČI KAŽU „DA“, UPRAVA ŠUTI

BBC Sport: "Pukli pod pritiskom neiskustva ili nešto drugo!?"

Da, gospodo vjerni čitatelji ove karijere dobro ste vidjeli podnasnove. Nakon serije od 7 utakmica bez poraza dolazi razdoblje potpunog podbačaja ekipe. Ogorčen, potišten, osramoćen samo su neki od izraza kako bih opisao stanje u kojem sam se našao. Da ne duljim evo o čemu se radi. Sljedećih 6 prvenstvenih utakmica smo odigrali za svaku kritiku, zabilježili smo isto toliko poraza u ono što me naravno uz poraze najviše brine, a to je gol razlika 1 – 18. Sramota !!!

Pokušao sam sve, mijenjanje formacije, promjene u izboru prvih jedanaest, sastanak s igračima, sastanak s stručnim stožerom, ali nije bilo nikakvih pomaka ni napretka. Moral je izrazito loš, na terenu smo neprepoznatljivi, pokušavam naći odgovor gdje se kriju problemi ali jednostavno nema odgovora na postavljena pitanja. Iz utakmice u utakmicu iz poraza u poraz idem misleći da je ovo kraj.

Nakon uzastopnog petog poraza javlja mi se vlasnik kluba Tony Fernandes i na moje opće iznenađenje govori da je klub zadovoljan sa mnom te mi nudi produljenje ugovora uz poboljšanu plaću te želi da vodim Q.P.R. iduće četiri godine. Naravno taj ugovor odmah prihvaćam znajući da ipak vide neke dobre stvari koje sam napravio u klubu.

Evo donosim Vam pregled redom svih šest utakmica i svih šest poraza.

ManchesterCity - QPR

QPR - AstonVilla

QPR - Stoke

Southampton-QPR

QPR - Reading

West Ham - QPR

Nakon ovih šest uzastopnih poraza na redu je bilo gostovanje na Anfield-u kod Liverpool-a, bez ikakvih ambicija sa poljuljanom i razbijenom svojom vojskom igrača iznenadili smo i sebe i vjerujem sve naše igrače pobjedom od 2 – 1.

Liverpool - QPR

U posljedna dva kola pred nama su bile dvije domaće utakmice protiv Tottenham-a koju smo izgubili rezultatom 1 -0, te utakmica protiv Newcastle u kojoj smo remizirali rezultatom 2 – 2.

Što da kažem na kraju svega. Opći dojam dobar. Izborili smo opstanak u ligi što i jest bio primaran cilj, došlo je dosta mladih igrača u klub koji su evo odigrali i jednu sezonu u najjačoj ligi svijeta i ako ništa barem su bogatiji za jednu godinu iskustva igranja u istoj. Drago mi je za njih, a ujedno to je neka satisfakcija i meni jer su bili moj izbor. Riješio sam se povećeg broja igrača koje sam zatekao prilikom dolaska u klub, nekih možda i prerano ali eto imam viziju koju želim ostvariti i oni se u nju nisu uklapali. Brinu me naravno i neke stvari kao što su broj primljenih pogodaka (59 golova) i na tome treba poraditi u sljedećoj sezoni. Od igrača koji su bili u rosteru za ovu sezonu ne mogu reći da je netko od njih podbacio, uglavnom su bili solidni. Nažalost nisam pravio SS od njih na kraju sezone da vam pokažem i to. Stojim pri tome da imam dobru podlogu za budućnost te da ćemo zajedno ostvariti neke od zacrtanih ciljeva.
Hvala,

Pablo King

"Kako je prošla druga sezona na klupi Q.P.R.?"
"Zašto je mjesec listopad bio buran u klubu sa Loftus Roada?"
"Senatori odlaze ili ostaju?"
"PABLO KING je godinu dana stariji ali dali je i zreliji?"

ODGOVOR NA SVA OVA PITANJA STIŽE USKORO U NOVOM IZVJEŠĆU....

PRATITE, KOMENTIRAJTE, HVALITE, KRITIZIRAJTE....

« Zadnja izmjena: 30.11.2012, 16:07:02 od KingPablo »

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #33 u: 30.11.2012, 07:20:56 »
Ostvario si glavni cilj,ostanak u elitnom društvu unatoč totalnom remontu i pomlađivanju momčadi i na kraju nije ni loše to 13. mjesto ;)
Sada bi trebalo biti lakše jer kako si i sam rekao svi ti mladi igrači su sada iskusniji za jednu sezonu u Premierligi i sigurno su i napredovali.
Vidim da si već potpisao Verrattia i Tella :D odlične investicije  ;)
Najviše me zanima kako si ostale transfere odradio i što se to događalo u listopadu :D

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #34 u: 30.11.2012, 14:18:53 »
Ostvario si glavni cilj,ostanak u elitnom društvu unatoč totalnom remontu i pomlađivanju momčadi i na kraju nije ni loše to 13. mjesto ;)
Sada bi trebalo biti lakše jer kako si i sam rekao svi ti mladi igrači su sada iskusniji za jednu sezonu u Premierligi i sigurno su i napredovali.
Vidim da si već potpisao Verrattia i Tella :D odlične investicije  ;)
Najviše me zanima kako si ostale transfere odradio i što se to događalo u listopadu :D

Da slažem se s tobom da je 13. mjesto s obzirom na sve promjene vrlo dobar rezultat. Ali.... nisam baš zadovoljan kako sam i naveo primljenim pogocima, zatim napadačim dijelom momčadi (žao mi je što nemam SS) i naravno financijama.

M.Verratti je igrač koji je kod mene ipak samo na posudbi, zadovoljio je mojim zahtjevima te je u ozbiljnim planovima da trajno dođe na ljeto.

Tello? Uredio sam report pa pročitaj pod rublikom transferi.

Listopad kažeÅ¡, to je jedan lijepi mjesec u godini kad lišće pada ali hoće li pasti joÅ¡ neÅ¡to drugo pročitaj u idućem reportu.  :kee:

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #35 u: 30.11.2012, 15:52:49 »
Nisam sad baš pročitao sve nego samo proletio, al da te pitam kako dovodiš igrače. Na rate ili?

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #36 u: 30.11.2012, 16:09:45 »
Nisam sad baš pročitao sve nego samo proletio, al da te pitam kako dovodiš igrače. Na rate ili?

Da, svi transferi su bili na rate. Oni igrači koji su imali klauzulu(W. Nem, Ademilson, Adryan) cijeli iznos je išao na rate, a za ostale bih obično dao nešto novaca odmah, a ostatak 48 rata.

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
« Odgovori #37 u: 01.12.2012, 22:47:27 »
Zanimljiva sezona, i kao sto si sam rekao mozda si se nekih igraca prerano riješio. Uglavnom iskusniji si za jednu sezonu i sve su prilike da ces u narednoj biti još bolji i otići korak dalje, a zo je plasman u neko evropsko takmicenje. Zelim ti dosta uspijeha.

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline Mr. Manijak

• acta, non verba
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #38 u: 01.12.2012, 23:56:52 »
po meni je 13. mjesto zadovoljavajuće...

sretno dalje, to dovoÄ‘enje na rate inače ne preferiram jer se tako vuče par sezona i onda nikad na zelenu granu...druge zamjerke nemam  ;)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #39 u: 02.12.2012, 02:03:25 »
po meni je 13. mjesto zadovoljavajuće...

sretno dalje, to dovoÄ‘enje na rate inače ne preferiram jer se tako vuče par sezona i onda nikad na zelenu granu...druge zamjerke nemam  ;)

Ja sam također zadovoljan tablicom na kraju sezone pogotovo zbog "dark hole" koji mi se dogodio u 2. dijelu sezone...
Jedino sam sebi mogao priskrbiti ove igrače uz plaćanje na rate, drukčije ne bih mogao.

Hvala Å¡to pratiÅ¡ ovu karijeru  :cool:

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #40 u: 04.12.2012, 12:06:19 »

SEZONA 2013/2014 - I.DIO

Ljeto je upravo u najvećem jeku, a ja moram natrag u London. Odmor je za mene završio i treba raditi dok se cijeli svijet kupa i uživa u morskim radostima. Za par dana počinju pripreme za nadolazeću sezonu, moju drugu na klupi Q.P.R.-a. Imamo već zakazane pripreme u SAD-u samo se nadam, ali stvarno iskreno nadam i molim se da mi oni brazilci stignu na vrijeme. Lijepo sam im rekao kad smo se rastajali da ne želim slučajno da na dan kad sam zakazao okupljanje njih ne bude. U prvom redu me moraju dočekati ili će biti svašta. Za svoje postupke ne garantiram ako ih ne bude tamo, rekao sam im.

“SENATORI IPAK ODLAZE…

Djibril Cisse, Julio Cesar, Joey Barton, Park Ji-Sung, Esteban Granero, Anton Ferndinand, Ryan Nelsen i Andy Johnson su stavljeni na transfer listu. Dobro se pročitali svi osam igrača moraju u ovom prijelaznom roku napustiti klub. Za ovakav potez sam se odlučio iz više razloga. Ovako, klupska blagajna je prazna, o tome sam već govorio te moram nekako osigurati sredstva da preživimo ovu godinu. Zatim većina njih je prešla 30-te, a zna se moja politika što se tiče starosti igrača. Ferdinand, Johnson i Nelsen nisu zadovoljili moje kriterije niti igrački, Granero je totalno podbacio prošele sezone, Barton je sam sebi zatvorio vrata još prošle sezone dok je bio na posudbi izjavom da je u Q.P.R. došao samo radi novaca, Julio Cesar i Park su imali visoke ugovore uz to Pak je bio u zadnjoj sezoni istog. Obojici su ponuđeni novi naravno manji ugovori (zna se da sam rekao da će kod mene igrač imati ugovor od max. 50.000 EUR) koje su obojica odbili. Djibril je posebna priča. Najteža odluka otkad sam menadžer kluba je bila njegova prodaja. Razlog prodaje je jednostavan, klubu treba novac.

BBC Sport: IPAK NEKA NOVA LICA U KLUBU

Da imam određene vještine u pregovaranju pokazao sam i dokazao navijačima i svima u klubu dovođenjem novih igrača bez obzira na financijske probleme. Sve do početka službenog datuma prijelaznog roka u najstrožoj tajnosti sam čuvao podatak da sam još prije šest mjeseci dogovorio dolazak trojice igrača za koje iskreno vjerujem da neće biti samo igrači već i pojačanja, a to su:

Ujedno sam na posudbu do kraja sezone po drugi put doveo igrača PSG-a, a to je Marco Verratti, te mlade igrače u koje vjerujem, a to su Raheem Sterling(Liverpool) i John Guidetti(Manchester City)

Ako se sjećate što mi se prošlu sezonu dogodilo sa C. Tello-om moram priznati da očito nisam još naučio lekciju kako se ponašaju razmažene zvijezde Barcelone.
Ovu sezonu sam doveo također na posudbu igrača Barcelone, a radi se o Ibrahim Afellay-u koji je kao i Tello nakon svega par utakmica, pošto nije bio u početnoj postavi zatražio raskid posudbe koji sam mu, vjerujte mi, odmah od srca omogućio.

Samo da napomenem još i to da noćima ne spavam zbog jednog problema unutar momčadi. Naime, na kraju ove sezone mi ističe ugovor sa čovjekom koji mi je stup obrane, igrača koji svaku utakmicu daje sve od sebe. Novaca za novi ugovor koji želi trenutno nemam, a ne bih volio da ga izgubim niti da ga sada prodam. To je:

Cijele pripreme i novu sezonu igrati ćemo sa jednom novom taktikom koja će nadam se donijeti bolje rezultate nego prošlu sezonu pogotovo u omjeru postignutih/primljenih pogodaka

Ovo je roster momčadi s kojim krećem u novu sezonu gdje je pred mene postavljen cilj za razliku od prošle sezone kada je to bio ostanak u društvu najboljih, sredina tablice.
Ali ipak pravo pitanje jest: „Dali je ovo premlada momčad za Premier League?“, „Hoće li ovi mladići jednostavno podleći pritisku?“  Prosjek momčadi je svega 23 godine. Ovo sam ja  želio otkad sam prvi put kročio nogom u ovaj klub i ako ne uspijem gadno mi se piÅ¡e.

David Ospina
Craig Gordon
Tommaso Trani

Salvatore Bocchetti
Giuseppe Bellusci
Stephane Mbia
Jores Okore
Jose Bosingwa
Serge Aurier
Matthias Ostrzolek

Victor Vanyama
Marco Verratti
Ruben Yttergard Jenssen
Oskar Hiljemark
Adryan
Samba Diakite
Raheem Sterling
Lenny Nangis
Wellington Nem
Adel Taarabt
Junior Hoilett

Mattia Destro
Ademilson
John Guidetti

PRIPREMNE UTAKMICE

Nakon povratka iz SAD-a odigrali smo četiri pripremne utakmice mahom protiv niželigaških momčadi. Iako protivnici nisu bili jake momčadi moram priznati da mi se svidjela nova taktika pošto smo u te četiri utakmice ostvarili isto toliko pobjeda uz gol razliku 11 -1. Ostvarili smo sljedeće rezultate:

Stevenage – Q.P.R.    0 – 1
Portsmouth – Q.P.R.  0 – 5
Dag & Red – Q.P.R.  1 – 3
Leeds – Q.P.R.           0 – 2

POÄŒETAK SEZONE

BBC Sport: "Pablo King će se opet boriti za ostanak u ligi"

Napokon je došao i ovaj dan, početak je nove sezone u koju ulazimo u nadi da bi ove godine mogli biti bolji nego prošle. Imamo dobru momčad, prije svega mladu, poletnu i motiviranu. Sezonu smo otvorili gostovanjem protiv Southampton-a te smo ostvarili pobjedu od 3 – 2. Sljedeći protivnik bio je West Ham gdje smo upisali prvu domaću pobjedu ove sezone rezultatom 2 – 0. Nakon toga smo imali zaredom još dvije domaće utakmice i isto toliko pobjeda, prvo u Capital One Cup-u protiv Sheff. Wed. (3 – 0), te prvenstvena utakmica protiv Reading-a (3 – 1). Stanku zbog reprezentativnih obveza smo iskoristili za utakmicu protiv naše rezervne momčadi koju smo glatko pobjedili rezultatom 5 – 0.

Ovo bi moglo biti dobro kažem sebi nakon što smo uključujući i pripremne utakmice ostvarili 9 pobjeda u isto toliko susreta ostvarivši gol razliku 27 – 4.
Ipak da nije sve još na svom mjestu pokazala je domaća utakmica u 3. kolu Capital One Cupa opet protiv Reading-a, svega 9 dana nakon prvenstvene koju smo izgubili u produžecima rezultatom 1 -2. Nakon toga je na redu bila utakmica protiv Manchester City-a u gostima koju smo izgubili rezultatom 0 – 2.

Nakon naredne utakmice protiv WBA koju igramo pred svojim navijačima slijedi pauza zbog utakmica reprezentacija, a ja ću to vrijeme iskoristit da odem doma jer moram produžiti putovnicu kojoj ubrzo ističe valjanost. Za vrijeme mog odsustva treninge će voditi mr. Bowen, moj pomoćnik, koji je vrlo dobar radnik, baš ono što se kaže vojnik kluba.
Utakmicu protiv WBA smo rutinski pobijedili rezultatom 2 – 0.

PABLO KING U PRITVORU!!!

BBC Sport: HOĆE LI mr.FERNANDES PRIJEĆI PREKO OVE SRAMOTE?

Ovaj novinar o kojem sam Vam već pričao ranije će izluditi. Kakve li samo on nebuloze piše o meni to je sramota. Evo da ukratko kažem o čemu se radi. Dolazeći na aerodrom Heatrow u Londonu nastao je mali nesporazum kod preuzimanja prtljage odnosno negdje se zagubio kofer sa mojim stvarima. Malo sam vikao tražeći svoj kofer kad je došao do mene aerodromski policajac te pitao u čemu je problem. Ja sam mu objasnio, a on će meni da nije ništa strašno te da će se naći već ako ne odmah onda za par dana. E na to sam poludio iz razloga što se u koferu nalazio moj rokovnik u koji sam sve pisao. Potencijalne igrače, treninge, sve baš sve. Na to mi je on rekao da ću dobiti kaznu za vrijeđanje službene osobe ali da će se sve riješiti tek ujutro kad mu dođe nadređeni pošto je već bilo kasno. I tako sam cijelu noć proveo na aerodromu čekajući jutro i tog šefa policije, a ovaj kvazi novinar napiše da sam bio u pritvoru. Neću ovo njegovo ponašanje moći još dugo tolerirati. Vidjet ćemo…

Izgleda da je ova stanka dobro došla jer smo još bolje posložili momčad te smo u nardenih 7 utakmica zabilježili 6 pobjeda i jedan neodlučenu utakmicu. Posebno me veseli domaća pobjeda protiv Liverpoola, koji usput rečeno nam vrlo dobro leži te remi protiv Chelsea na Stamford Bridgu.
Serija pozitivnih rezultata je prekinuta porazom protiv Tottenham-a (0 – 2), ali već u sljedećoj utakmici smo pokazali koliko smo zaista dobri ove sezone pobjedom protiv Machester Utd. Rezultatom 3 – 1.

Q.P.R. – Manchester United

Do kraja prvog dijela sezone ostajemo neporaženi te ostvarujemo 3 pobjede i 2 neodlučena rezultata.

Kako zaključiti ovaj netom odigrani prvi dio sezone osim samo jednim epitetom, a to je riječ FANTASTIČNO. Sretan sam i ponosan na svoje dečke, stručni stožer i sve zaposlenike kluba počevši od vlasnika pa sve do pomoćnih radnika. Čak se i financijskim problemima nadzire kraj jer smo zadnja tri mjeseca završavali u pozitivi. Jedina mrlja ove polusezone jest onaj članak o pritvoru od onog prokletog novinara zbog kojeg noćima nisam spavao. Pauze kao što i sami znate u engleza nema tako da se nadam da će ova lijepa serija i ovaj pogled sa vrha tablice trajati još barem malo…

Hvala

Pablo King

"Kako je prošlo nastavak druge sezone na klupi Q.P.R.?"
"Koje vremenske uvjete PABLO KING najviše voli? Sigurno se pitate zašto je to bitno a?"
"S kime sada vodi „rat“?"
"PABLO KING glumac ili brutalno iskren"

ODGOVOR NA SVA OVA PITANJA STIŽE USKORO U NOVOM IZVJEŠĆU....

PRATITE, KOMENTIRAJTE, HVALITE, KRITIZIRAJTE....

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #41 u: 04.12.2012, 12:12:53 »
Prvo svaka cast na pisanju  ;)
Pripreme odradene odlicno,sto se tice transfera tu sam podijeljen.. ;).dolazni su i vise nego dobri,svaka cast...ali odlazni...nebih nikad prodavao Cissea,Parka i Cesara bez obzira na placu,bez obzira na bilo sta..
Prvenstvo fantasticno,prvi si,nitko to nije ocekivao  :&
Moze SS game statusa i financija  hi

Offline Dial Square

• Necu naslov, smrdi
  • Trener
  • *
« Odgovori #42 u: 04.12.2012, 12:24:45 »
To govorim iz razloga sto to zna donijeti disharmoniju u klubu. Posebno ako si novi menadzer. U svakom slucaju mogao si pokusati da im das nove ugovore sa manjom platom.

Meni to nikada nije uspjelo. Uvijek kad bi ponudio nekome strtacu manju plaću on bi tražio joÅ¡ veću  :bo:

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #43 u: 04.12.2012, 12:47:49 »
Evo tek sada sam pročitao sve od početka, šta reći pisanje odlično s obzirom da si novi član na forumu, svaka čast. Mislim da si napravio odličan potez prve sezone potjeravši sve one starce te dovođenjem mladih snaga, te si izborio odlično 13. mjesto, bitno da si izbjegao ispadanje, a druga sezona, nemam riječi, pojačo si se odlično, uklopio ekipu i evo te na prvom mjestu, što se iskreno nadam da češ i uspjet zadržat do kraja. Sretno dalje i naravno pratim ovo... ;)
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline De facto

• Å to? OćeÅ¡ mi ti to neÅ¡to brko? Jel
  • Trener
  • *
« Odgovori #44 u: 04.12.2012, 12:55:36 »
Pomladio si ekipu i fino te je krenulo, nadam se da ces moci do kraja zadrzati prvo mjesto. Pohvale za pisanje, i sretno dalje. :)
Ima i Sloboda pare, a Zrinjski ima politicku moc

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #45 u: 04.12.2012, 14:04:26 »
Prvo svaka cast na pisanju  ;)
Pripreme odradene odlicno,sto se tice transfera tu sam podijeljen.. ;).dolazni su i vise nego dobri,svaka cast...ali odlazni...nebih nikad prodavao Cissea,Parka i Cesara bez obzira na placu,bez obzira na bilo sta..
Prvenstvo fantasticno,prvi si,nitko to nije ocekivao  :&
Moze SS game statusa i financija  hi

Hvala na komplimentima, što se tiče transfera ovakva je situacija:
Cesar - nije me baš oduševio prvu sezonu, sve nešto ništa posebno. prolazna ocjena. Doveo sam Ospinu, rezerva mi je Gordon, a treći je mladić Trani, uz to Cesar ugovor ima od 81.000 EUR, a zna se moja politika pogotovo u krizi.
Park - 32. godina,ugovor od 81.000 EUR, ističe ovu sezonu, a za novi traži još više novaca. Šta napraviti. Naravno uzeti 4-4.5 mil. eur i što bi se reklo puna šaka brade.
Cisse - zna se da ja tog igrača volim ali.... Teška je odluka bila ga prodati iako nije briljirao cijelu prošlu sezonu. Vagao sam i vagao i na kraju ipak odlučio da ga prodam. Destro, Ademilson, Guidetti su tu, idemo s njima pa kako od bude(zasad su dobro)

Evo objašnjenja zašto su sva trojica otišla, mislim da su dobri razlozi.

Evo tek sada sam pročitao sve od početka, šta reći pisanje odlično s obzirom da si novi član na forumu, svaka čast. Mislim da si napravio odličan potez prve sezone potjeravši sve one starce te dovođenjem mladih snaga, te si izborio odlično 13. mjesto, bitno da si izbjegao ispadanje, a druga sezona, nemam riječi, pojačo si se odlično, uklopio ekipu i evo te na prvom mjestu, što se iskreno nadam da češ i uspjet zadržat do kraja. Sretno dalje i naravno pratim ovo... ;)

Drago mi je da se slažeš s mojim odlukama. Nema kod Pabla staraca, nek idu Allegriu u Milan jer se ljudi varaju misleći da je na Loftus Roadu starački dom, nije već dječji vrtić :) barem dok sam ja glavni.!!!

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
« Odgovori #46 u: 04.12.2012, 18:29:39 »
Vidim da ti je fino krenulo u novoj sezoni. OPet dosta promjena u klubu sto se tice igrackog kadra. Vidim to nije uzrdmalo timski duh u svlacionici.

Taj novinar te fakat nervira ;) Lijepo pises i zato te je lako pratiti. Sretno dalje, i nadam se da ces ostati na prvom mjestu do kraja sezone.

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #47 u: 04.12.2012, 21:04:27 »
Odlično ti ide  :&
Malo mi je žao Å¡to si se rastao sa Cisseom,baÅ¡ sam mislio da ćeÅ¡ ga držati do kraja karijere ali opet dobre su zamjene stigle  ;)
Moram te još jednom pohvaliti za pisanje,nešto između storya i karijere baš onako po mom guštu :D
Može SS game statusa,tražio te i El Nino prije mene  ;)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #48 u: 04.12.2012, 21:55:31 »
Vidim da ti je fino krenulo u novoj sezoni. OPet dosta promjena u klubu sto se tice igrackog kadra. Vidim to nije uzrdmalo timski duh u svlacionici.

Taj novinar te fakat nervira ;) Lijepo pises i zato te je lako pratiti. Sretno dalje, i nadam se da ces ostati na prvom mjestu do kraja sezone.

Da bile su promjene koje su po mom viđenju bile ono što mi je nedostajalo.
Onaj novinar kažeš... E to je posebna priča, vidiš šta mi radi, ma obračunati ću se ja s njim već

Odlično ti ide  :&

Evo vidiš moj Gambleru što se događalo u listopadu.. Znam da je tebe to zanimalo. :)

Pritvor čovječe po verziji ovog novinara. U pritvor me strpaše....

Malo mi je žao Å¡to si se rastao sa Cisseom,baÅ¡ sam mislio da ćeÅ¡ ga držati do kraja karijere ali opet dobre su zamjene stigle  ;)
Moram te još jednom pohvaliti za pisanje,nešto između storya i karijere baš onako po mom guštu :D
Može SS game statusa,tražio te i El Nino prije mene  ;)

Kao što sam i prije rekao za Djibrila, najteža odluka ali ipak sam se odlučio za nju pa kako bude, zasad je dobro....

Ako sam dobro razumio ovo tražite jel?

OBAVIJEST SVIMA KOJI PRATE MOJU KARIJERU

Cijeneni članovi El Nino i Gambler koji redovito prate i komentiraju moju karijeru sa Q.P.R. su prilikom zadnjeg komentiranja tražili od mene da postavim SS Game Statusa što sam i napravio.
Najprije moram priznati sam se zapitao što je to kvragu i gdje je ta opcija u samoj igri. Ipak nakon punih 5 minuta sam našao tu opciju (prvo sam tražio u preferencies, glupan) i evo postavio ss od istog snimljenog sinoć u toku igranja 3 sezone.

Zašto Vam sad sve ovo pišem, pitate se siguran sam...

Javio mi se također jedan član ovog foruma sa prijateljskim savjetom rekavši mi da imam možda puno sejva igre.
Upitao sam ga što to točno znači na sto mi je on kazao da bi se zbog puno sejva ige moglo posumnjati u regularnost moje igre odnosno da koristim opciju save/load.
Pošto mi nije namjera da bilo koga od Vas zavaravam predstavljaljući se kao vrhunski menadžer što to i nisam ovo pišem iz razloga što sam ovaj save radio isključivo iz razloga jer sam godinama igrajući FM stekao naviku da stavljam save svaki tjedan.
Uglavnom ovo je bilo sve što sam htio reći pa bih volio da svi oni koji prate moju karijeru slobodno kažu u narednim komentarima što god žele i misle.
Mislim da je to pošteno od mene.

Hvala

Pablo King, manager of Queens Park Rangers.
« Zadnja izmjena: 05.12.2012, 14:53:14 od KingPablo »

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #49 u: 05.12.2012, 15:24:03 »
Pošteno od tebe,sretno dalje hi