Autor Tema: Burza: cro-manager GFX tim  (Posjeta: 24604 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline hilaris

• Carefree since 1905
  • Oružar
  • *
    • Chelsea Balkan Supporters Club
Odg: Burza: cro-manager GFX tim
« Odgovori #25 u: 03.03.2012, 16:59:08 »
Evo da se i ja prijavim na savjet jednog od članova GFX tima, uglavnom ispunjavam sve uvjete i imam poprilično slobodnog vremena, ako je joÅ¡ Å¡to potrebno recite, na raspolaganju sam  hi

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
« Odgovori #26 u: 15.04.2012, 11:53:19 »
Ima li novih zainteresiranih za jedan odličan tim čiji su radovi poznati po mnogim stranim forumima?  :cro-man:

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #27 u: 02.05.2012, 18:34:52 »
prije sam radio facepackove, ako bude trebalo sada nesto ja sam za!

Offline Gospodin

• Maskota
  • *
« Odgovori #28 u: 04.08.2012, 21:46:31 »
Trazite li koga za grbove? Ako treba pomoc, tu sam ;)

Offline Savvas

• Hvala Ti!
  • Site Admin
  • *
« Odgovori #29 u: 22.08.2012, 16:34:48 »
U nadi da će neke stvari koje sam napravio biti oproštene se ponovno prijavljujem za tim. :)
#grčkaprevara

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #30 u: 23.08.2012, 16:04:05 »
Trazite li koga za grbove? Ako treba pomoc, tu sam ;)
;)

U nadi da će neke stvari koje sam napravio biti oproštene se ponovno prijavljujem za tim. :)
Djelomično je zaboravljeno odmah kad si ban dobio. Imaš trial u grafičarima, znaš što trebaš. ;-)
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Zizou10

• young and talented manager
  • Oružar
  • *
« Odgovori #31 u: 23.09.2012, 23:29:59 »
Prijava  hi

[spoiler]ako planirate raditi Bosnu, mogu pomoći  [/spoiler]

Offline Mata123

• Chelsea Football Club
  • Trener
  • *
« Odgovori #32 u: 02.11.2012, 23:04:20 »
Ima li novih zainteresiranih za jedan odličan tim čiji su radovi poznati po mnogim stranim forumima?  :cro-man:

Offline kifla⁶

• Do it now, do it LOUD!!!
  • Legenda
  • *
    • kifla6.blogspot.com
« Odgovori #33 u: 03.11.2012, 01:17:30 »
Da li je gfx team zainteresirani za dresove, mogao bi tu pomoci, lani su moji radovi imali ukupno preko 80 000 downladova, mislim da bi to bila dobra reklama za ovaj fotum

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #34 u: 02.01.2013, 14:33:35 »

Prijava za:
cro-manager GFX tim

Uvjeti za prijavu:
  • minimalno mjesec dana provedenih na forumu kako bismo o Vama stekli općenit dojam
  • želja za radom i doprinosom forumu
  • osnovno poznavanje igrača, liga i reprezentacija u igri
  • osnovna razina poznavanja rada u Photoshopu
  • dovoljno slobodnog vremena za izvrÅ¡avanje zadanih zadataka u odreÄ‘enom roku

Dužnosti koje Vas očekuju:
  • izrada Facepackova, grbova i ostalog grafičkog materijala koji se koristi u igri
  • pomaganje rada ostalih timova na forumu svojim grafičkim doprinosom
  • sudjelovanje u grafičkim raspravama na forumu

Najbitnija je volja i želja za radom, znanje i iskustvo će doći s vremenom.

Za sve one koji misle da je izrada facepakoca teška neka pogledaju ovaj uradak.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cpZ5nJjObn0[/youtube]

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #35 u: 10.01.2013, 17:10:02 »
Ako ste jedan od onih koji jedva čeka kada će GFX tim napraviti i objaviti novu ligu i željeli biste pomoći u izradi, ali nemate znanja u photoshopu smislili smo način na koji ćemo vam izaći u susret. Kao što ste već primjetili izrada pojedine lige traje jako dugo što je najviše rezultat malobrojnog osoblja. Na ovome je do sada radilo samo 2 člana foruma, nedavno nam se priključio i treći, a uskoro bi mogao i četvrti no "od viška glava ne boli".
Vaš zadatak bi bio prikupljati slike igrača koje bi se kasnije iskoristile za izradu facepackova. Znači pretraživanje interneta i traženje slika.
Vaše "ovlasti" na forumu će biti iste kao i kod svakog drugog GFX člana. Dobit ćete pločicu i pristup dijelu foruma namjenjenom za članove GFX tima.

Zainteresirani će prije ulaska u tim dobiti nekoliko probnih zadataka.

Offline bounty_hunter

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #36 u: 10.01.2013, 18:29:34 »
Ako ste jedan od onih koji jedva čeka kada će GFX tim napraviti i objaviti novu ligu i željeli biste pomoći u izradi, ali nemate znanja u photoshopu smislili smo način na koji ćemo vam izaći u susret. Kao što ste već primjetili izrada pojedine lige traje jako dugo što je najviše rezultat malobrojnog osoblja. Na ovome je do sada radilo samo 2 člana foruma, nedavno nam se priključio i treći, a uskoro bi mogao i četvrti no "od viška glava ne boli".
Vaš zadatak bi bio prikupljati slike igrača koje bi se kasnije iskoristile za izradu facepackova. Znači pretraživanje interneta i traženje slika.
Vaše "ovlasti" na forumu će biti iste kao i kod svakog drugog GFX člana. Dobit ćete pločicu i pristup dijelu foruma namjenjenom za članove GFX tima.

Zainteresirani će prije ulaska u tim dobiti nekoliko probnih zadata
Hmmm,zvuči zanimljivo hmm
Ali djeluje prejednostavno,ukucat u google slike igrača i što više slika natrpati,to bi mogao svatko ko ima nešto slobodnog vremena...jedino ako to nisu
neki lijevi igrači iz 5.vijetnamske lige čiju sliku ni roÄ‘ena majka ne može pronaći  lolcina
Ili planirate facepack u eksplicitnim pozama,onda se u tom slučaju ipak valja potruditi :D
Može malo više informacija o tome?

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #37 u: 10.01.2013, 18:33:09 »
Pa i nije baš tako lako. Igrač treba biti u aktualnom dresu znači dres za sezonu 2012/13 i ne smije biti neka mala, mutna slika. Ja baš radim Rusiju čije slika na Googleu nećeš naći, moraš pretraživati malo dublje. Za Rusiju je dobro što klubovi (uglavnom ovi veći) imaju svoje galerije igrača pa se može naći.

Offline MNT

• Trener
  • *
« Odgovori #38 u: 18.01.2013, 21:09:27 »
evo ja se prijavljujem  ;-) sada ću imati malo manje slobodnog vremena za vrijeme ispita ali nadam se da ne smeta

Offline samoborac

• In map we trust!!!
  • Trener
  • *
« Odgovori #39 u: 19.01.2013, 21:43:01 »
[spoiler]Ako ste jedan od onih koji jedva čeka kada će GFX tim napraviti i objaviti novu ligu i željeli biste pomoći u izradi, ali nemate znanja u photoshopu smislili smo način na koji ćemo vam izaći u susret. Kao što ste već primjetili izrada pojedine lige traje jako dugo što je najviše rezultat malobrojnog osoblja. Na ovome je do sada radilo samo 2 člana foruma, nedavno nam se priključio i treći, a uskoro bi mogao i četvrti no "od viška glava ne boli".

Zainteresirani će prije ulaska u tim dobiti nekoliko probnih zadata[/spoiler]
Hmmm,zvuči zanimljivo hmm
Ali djeluje prejednostavno,ukucat u google slike igrača i što više slika natrpati,to bi mogao svatko ko ima nešto slobodnog vremena...jedino ako to nisu
neki lijevi igrači iz 5.vijetnamske lige čiju sliku ni roÄ‘ena majka ne može pronaći  lolcina
Ili planirate facepack u eksplicitnim pozama,onda se u tom slučaju ipak valja potruditi :D
Može malo više informacija o tome?

Pa evo da te malo razuvjerim, 2 zadatka:
1. Igrač : Borko Gorgiev (Inter Zaprešić)
2. Igrač: Leo Messi (Barcelona)

Cilj oba zadatka je nać sliku igrača u ovosezonskom dresu. Slika mora biti solidne kvalitete za prvi zadatak i vrhunske kvalitete za drugi zadatak. Facepack je veličine 180x100px pa računaj da slika koju nađeš se ne smije uvećavati (umanjivanje je poželjno), a mora biti dovoljno velika da tih 180x100 pokriva od vrha glave pa do sponzora na prednjem dijelu dresa.
Å topaj vrijeme za pronalazak obje slike pa javi rezultat i postavi sliku koju si odabrao za svaki zadatak.
Pomnoži to vrijeme sa 25-30 (broj igrača u momčadi) pa ćeš vidjet kolko vremena treba samo za pronalazak slika za cijelu ekipu.

P.S. Ja sam sliku Messija tražio 10min. Jasno da njega možeš nać za 5sec, ali da li je ta slika dovoljno dobra za facepack? Za tako vrhunskog igrača, cilj je nać bolju u najbolje slike, a ne dovoljno dobre.

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #40 u: 19.01.2013, 21:57:41 »
Meni je za Mordoviju iz Rusije trebalo 4 sata da naÄ‘em slike za 19 igrača,trebao sam prevoditi na ćirilicu imena igrača da naÄ‘em sliku  :&
Tako da to i nije baÅ¡ tako jednostavno  ;)

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #41 u: 28.01.2013, 23:22:02 »
Evo i ja bi pomogao ako treba  hi

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #42 u: 30.01.2013, 16:15:21 »
Želiš pomoći radom u photoshopu ili samo kao sakupljač slika hmm

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #43 u: 30.01.2013, 18:04:31 »
Nisam baÅ¡ vičan u photoshopu, mogao bi probati kad bi mi rekli Å¡to treba toćno, iako prvotna prijava je bila za prikupljanje slika  :)

Offline Zanetti04

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #44 u: 01.02.2013, 16:42:08 »
Kao sto si i primjetio jedva hvatam ovo ss i skidanje slika i ..... fejspalm
A i uhvatio sam se price i karijere s Interom :harmonika tako da ako mogu tu i tamo nesto pomoc oko prikupljana slika ili nesto nije problem,samo znas da ces mi morat objasnit kako,sto :bo:
juve ce krast i opet ce past!!!!:)))))

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #45 u: 01.02.2013, 16:50:45 »
Ako igraš sa steamom o online modu dodaj me pa ćemo tamo da se dogovorimo ;)

http://steamcommunity.com/id/acm_zvone/

Offline hilaris

• Carefree since 1905
  • Oružar
  • *
    • Chelsea Balkan Supporters Club
« Odgovori #46 u: 05.02.2013, 18:35:29 »
Ja sam već bio član GFX tima, i više nisam iz razloga neaktivnosti, pa bih se ponovno prijavio.

Ne kažem da ću sada biti aktivan, ali bar za 2-3 kluba tjedno (facepack) bi se vremena moglo naći bez problema.

Evo ako netko uoči danas ovu prijavu pa me ubaci nazad u tim, taman sam slobodan danas i sutra za rad.  hi

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #47 u: 05.02.2013, 18:38:09 »
Nema problema. Kao što si već rekao već si bio u timu pa ne moraš prolaziti oubičajnu prijavnu proceduru. Ali pazi, neće biti na pretek šansi, sad se moraš dokazati ;)

Offline Marko #4

• Maskota
  • *
« Odgovori #48 u: 06.03.2013, 01:23:09 »
D
« Zadnja izmjena: 01.04.2013, 00:56:54 od Marko #4 »

Offline Cro_gunnerâ„¢

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #49 u: 09.03.2013, 19:23:02 »