0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima
Prijava za: cro-manager Tactic TeamUvjeti za prijavu:minimalno mjesec dana provedenih na forumu kako bismo o Vama stekli općenit dojamželja za radom i doprinosom forumuosnovno poznavanje taktiÄkih aspekata FM-aosnovna razina poznavanja hrvatskog jezika i engleskog za potrebe prevoÄ‘enjadovoljno slobodnog vremena za izvrÅ¡avanje zadanih zadataka u odreÄ‘enom rokuDužnosti koje Vas oÄekuju:približavanje taktiÄkih mogućnosti FM-a ostalim Älanovima forumasudjelovanje u taktiÄkim raspravama u za to otvorenim temamapomaganje ostalim Älanovima foruma u njihovim taktiÄkim problemima
Vjerujem da u tom timu ima ljudi koji nemaju pojma i da su tu bezveze,pa mislim da i ja zasluzujem priliku. !
''iej sports tn gejm''
Prijava,ako vam nedostaje ljudi.Ja sam dosta dobar i imam vremena i znanja. Na FM Mađarska bio sam u taktik timu.Vjerujem da u tom timu ima ljudi koji nemaju pojma i da su tu bezveze,pa mislim da i ja zasluzujem priliku. !
Prijava za: cro-manager Tactic TeamUvjeti za prijavu:minimalno mjesec dana provedenih na forumu kako bismo o Vama stekli općenit dojamželja za radom i doprinosom forumuosnovno poznavanje taktiÄkih aspekata FM-aosnovna razina poznavanja hrvatskog jezika (po mogućnosti i engleskog za potrebe prevoÄ‘enja)dovoljno slobodnog vremena za izvrÅ¡avanje zadanih zadataka u odreÄ‘enom rokuDužnosti koje Vas oÄekuju:približavanje taktiÄkih mogućnosti FM-a ostalim Älanovima forumasudjelovanje u taktiÄkim raspravama u za to otvorenim temamapomaganje ostalim Älanovima foruma u njihovim taktiÄkim problemima
E pa onda se prijavljujem