Autor Tema: Inspiracija  (Posjeta: 11286 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Creep

• Đilkoš
  • Trener
  • *
Odg: Inspiracija
« Odgovori #25 u: 01.07.2011, 21:19:26 »
Ja sam igro s Kolumbijom nedavno..Strašna ekipa.. James Rodriguez, Falcao, Guarin, Cordoba...
Vjerujem da će ti bit zanimljivo ako sa njima kreneš :)
Hvala, počet ću sa njima.
Vidim prejebena ekipica, moglo bi se sa njima nešto napraviti :)

Offline Aksi

• En klub, ena čast!
  • Trener
  • *
« Odgovori #26 u: 01.07.2011, 21:22:06 »
Igram i ja s njima.
0:0 protiv Španjolske, pobjede protiv J.Koreje 0:1 i Alžira 4:1. Sad je na redu Copa America.
Skupina Urugvaj, Bolivija i Ekvador.

Offline der Kaiser

• Oružar
  • *
    • Cheap hotels, hotel rooms and last minute offers
« Odgovori #27 u: 01.07.2011, 22:15:18 »
Totalno nemam više inspiracije. Neda mi se više igrat sa Liverpoolom a imam prejebenu ekipu.
Nezz šta mi je, možd da krenem sa nekom repkom?
Šta vi kažete?

Točno znam kak ti je  :sad:

Offline Creep

• Đilkoš
  • Trener
  • *
« Odgovori #28 u: 02.07.2011, 00:16:14 »
Igram i ja s njima.
0:0 protiv Španjolske, pobjede protiv J.Koreje 0:1 i Alžira 4:1. Sad je na redu Copa America.
Skupina Urugvaj, Bolivija i Ekvador.
Ja evo upravo sad počinjem :)
Ma mislim nešto napraviti veće sa njima, po mogučnosti osvojiti nešto ako bude bilo prilike.
Loadao sam 10 ligi pa se nadam i nekoj ponudi od kluba u budučnosti, planiram igrati dosta ovaj sejv :)

Offline mastersut

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #29 u: 06.07.2011, 15:40:12 »
meni je najveća inspiracija čitat ovako ove LLM izazove i ostale karijere  _D.. onda i sam želin postić nešta s nekim manjim klubom  champ

TAKODER  champ  respekt
Emmanuel Adebayor: Football is a man's game but whenever you play against Barca, whenever you touch them, they are on the floor crying like a baby.

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
« Odgovori #30 u: 06.07.2011, 15:45:57 »
Ja uvijek biram klubove po navijačima, zbog ovoga sam uzeo Betis  yey
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OyEK8c2FA8s[/youtube]

Offline armadaboy

• We'll keep the Red flag flying high, because Man Utd will never die!
  • Trener
  • *
« Odgovori #31 u: 06.07.2011, 18:40:27 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iOwybu4IhR0[/youtube]

Offline Blade93

• Ronaldinho je nogomet
  • Trener
  • *
« Odgovori #32 u: 06.07.2011, 19:00:07 »
Defininitivno najbolji triler za ovu igru. Ja se vracam na FM 10. Nemam zivaca vise ovo sranje igrati.

Offline Stvora

• Veni, vidi, vici.
  • Trener
  • *
« Odgovori #33 u: 19.08.2011, 19:17:36 »
Imam toliko inspiracije za FM, a ne znam skim bi igrao  :pras:

Offline Creep

• Đilkoš
  • Trener
  • *
« Odgovori #34 u: 21.08.2011, 15:01:03 »
Koliko sam samo klubova promjenil ovaj tjedan, barem 6-7 i sa svima obavim transfere i više mi se neda igrat.
Možda da malo prestanem s igranjem  hmm

Offline Dr. Šime

• ex Rossonero
  • Trener
  • *
« Odgovori #35 u: 21.08.2011, 15:06:03 »
prestani s igranjem... ja sam igral sa Frankfurtom... uveo ih u prvu ligu, solidno se pojacao prvi vrhu sam, al jednostavno mi se pocne igrat s drugim klubom a zao mi ostavit ovaj save... i tako u krug

Offline Creep

• Đilkoš
  • Trener
  • *
« Odgovori #36 u: 22.08.2011, 10:43:35 »
Ma tak i mislim, budem pričekao dok izađe patch pa ću onda s nekim krenuti a do tada odmor :)

Offline Mr. Football

• nisam se pripremio za ovu zajebanciju
  • Trener
  • *
« Odgovori #37 u: 22.08.2011, 11:10:35 »
ovu igru sam upalio 2 puta ove godine i izbrisao je,nema smisla igrat obicnu pizdariju.
sto sam stariji sve vise shacam rijeci svojih roditelja da igram najdebilniju igru  :bo:
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline Joko

• José Mourinho
  • Admin
  • *
« Odgovori #38 u: 22.08.2011, 11:19:02 »
mojima nikad nije bilo jasno "zašto gledam u jebene kružiće"  lolcina

Offline stroj

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #39 u: 22.08.2011, 11:45:09 »
Još jače psovanje na ekran pun kružića koji trče  lolcina

Offline john_doe

• Not all wonders are lost
  • Legenda
  • *
« Odgovori #40 u: 22.08.2011, 11:51:08 »
Moji su se već pomirili da za mene nema spasa :D

I da imaš pravo što se tog tiče, puno manje gubim živce kad gledam na 3d, jer očito da veliki broj prilika koje sa kružićima izgledaju 100%tne, tak ovdje vidim da nije bilo ni blizu 100.
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” Bill Shankly

Link

Offline Joko

• José Mourinho
  • Admin
  • *
« Odgovori #41 u: 22.08.2011, 12:04:40 »
U pravu si za 3D, al se ne mogu naviknut na to, nema šanse. :)

Offline Mr. Football

• Trener
  • *
« Odgovori #42 u: 22.08.2011, 12:11:40 »
pa evo kako ja gledam na tu igru trenutno..

dakle upalim je,uzmem hajduk recimo,igram igram,dovedem tamo neke igrace i kao idem probat LP osvojit,igram 3 tekme izgubim od istre,a prije toga dobio 2 puta valeniciu i dinamo u gostima.

i recimo da osvojim LP ,sta,dodem tu i pohvalim se da sam osvojio LP i ludnica,ja sam najjaci manager,bolji sam od vas  lolcina
stvarno igra nema smisla,gubljenje vremena  :&
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #43 u: 22.08.2011, 12:22:17 »
U pravu si za 3D, al se ne mogu naviknut na to, nema šanse. :)

Također, djelomično zato što mi je prespor. Naviknuo sam se da gledam 2D ubrzan skroz do kraja pa kad prebacim na 3D, izgleda mi kao da je vrijeme usporeno. :D
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #44 u: 22.08.2011, 12:48:44 »

ista stvar... :)
prije na championship manageru,pogotovo 2001/02,nisam se skido s kompa,najjači serijal,a sve do negdje 2008,od 2009 gubim inspiraciju,jednostavno počnem s nekim bro odustanem,a onda prije idem poslijepodne u školu,a dignem se ujutro u 7 samo da bi mogao prije škole 4-5 sati igrat managera,nažalost prošla su ta vremena,možda opet bude bulje,ali nevjerujem baš....
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline Joko

• José Mourinho
  • Admin
  • *
« Odgovori #45 u: 22.08.2011, 12:52:45 »
CM 03-04, FM 05, 06 i 07 sam najviše igrao.  :&

Internet većinu vremena nisam imao pa mi je bilo zanimljivo, otkrivao sam igrače i sl., a ovako sad je teško "ignorirat" te neke, ajmo reć, poznatije igrače. Odmah se zna tko (ne) valja i doviđenja, dok je prije to bilo otkrivanje i samim time zanimljivije.

Sad igram sve manje i manje, jednostavno mi se ne da i ajmo reć da imam "pametnijeg" posla. U ovom manageru sam valjda 4-5 puta završio sezonu.  :bo:

Offline john_doe

• Not all wonders are lost
  • Legenda
  • *
« Odgovori #46 u: 22.08.2011, 12:57:56 »
Za razliku od nekih prošlih naslova prvi koji mi pada na pamet fm07, pa i 08 bilo je dovoljno sastaviti logičnu formaciju, kupiti najbolje igrače za nju (ili jednostavno dovoljno dobre za pojedine uloge, na svim starijim si mogao sastavit poprilično dobru momčad za samo par milijuna) i jednostavno stiskati continue. Tada sam imao problema s inspiracijom, jednostavno mi je cijela igra s vremenom postala monotona.

FM11 pa i 10, (nisam previše igrao ovaj najnoviji, a i ne razlikuju se u previše toga) je najrealnije napravljen od svih, ali s inspiracijom je opet što očekuješ od igre, od trenutnog savea. Prema dosadašnjoj praksi igre tu su dva moguća načina igre. Prvi je pronaći na nekom od foruma dobru taktiku, naći klub u kojem je možeš lako uklopiti, i praktički stiskati continue, na rate dovesti najbolje moguće igrače i to je to. Na ovu foru se lako može u prvoj sezoni osvojiti sve, kasnijim igranjem sve je manje želje, jer opet to opet lako postaje monotono. Nisam još nikad ovim pristupom odigrao više od 2 sezone, ne kritiziram nikoga svatko nalazi vlastito zadovoljstvo u ovoj igri.

Drugi je, razumjeti match engine, razumjeti na koji način igra funkcionira. Uvijek mi je draž cijele igre bila taktičko slaganje, na ovom serijalu sastaviti taktiku je lakše nego ikada, na raspolaganju su touchline inst., kreator, toliko pomagala koji omogućuju lagano slaganje pristojne taktike, ali ono što je čini odlično su sve one male promjene tijekom utakmice, tako je lako vidjeti da baš zbog tvoje odluke da odabrem tu instrukciju, uspijemo pobjediti protivnika. Zbog toga mi je ovaj fm tako dobar jer svaka utakmica se može gledati za sebe, u svakoj imaš neki novi izazov neke taktičke sitnice. Igrajući na ovaj način rijetko prođem puno, rijetko ostvarim neke želje zbog kojih sam i počeo s tim klubom, ali to je ono što mi stvara zadovoljstvo igranja ove igre svaki put iznova.

Osobno ako gledam na što sve gubim vrijeme, to je strašno ako samo probam analizirati jedan dan, skužim da sam najmanje 3-4 sata izgubio nigdje, potrebno je svako toliko nešto da odvrati mislio od svakodnevnice, fm ni ne smatram tolikim  gubitkom vremena.
« Zadnja izmjena: 22.08.2011, 12:59:44 od john_doe »
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” Bill Shankly

Link

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #47 u: 22.08.2011, 13:11:05 »
možda zato jer i više nisam klinac bez uvrijede neki mlađi članovi foruma,sad je vrijeme za naći posao,razmišljat o nekoj malo ozbiljnijoj vezi,a ne igrat FM po cijele dane,ali tko zna,ja se i dalje nadam da će me puknit neka isnpiracija... :bo:
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline Magister ludi

• The greatest risk is risking nothing at all
  • Trener
  • *
« Odgovori #48 u: 22.08.2011, 13:11:07 »
Odavno sam prestao traziti zadovoljstinu u trofejima, pravljenju velikana od malih ekipa, odigravanja 10-tak sezona na jednom saveu etc. Ono sto pokusavam u zadnja dva serijala FM-a je razrada taktika real life managera. Cesto me ti pokusaji zavedu pa znam i do mjesec dana traziti optimalna rjesenja, pokusavati sloziti taktiku na pravi nacin, i u tome nalazim inspiraciju. Onoga trenutka kada mislim da je taktika dovedena do perfekcije ili vidim da se dalje ne moze napredovati odustajem, ne zbog gubitka inspiracije nego zbog novih izazova. Ne prezem ni od cega, ako smatram da je Real Madrid najbolji klub u kojem mogu primjeniti zacrtano uzet cu Real Madrid, za mene jednostavno ne postoji podjela na velike i male klubove, isfurane i one manje. To je moja inspiracija, kada nje nestane vjerovatno cu prestati igrati FM, ali osjecam da me i dalje drzi.

Offline Mr. Football

• Trener
  • *
« Odgovori #49 u: 22.08.2011, 15:33:11 »
možda zato jer i više nisam klinac bez uvrijede neki mlađi članovi foruma,sad je vrijeme za naći posao,razmišljat o nekoj malo ozbiljnijoj vezi,a ne igrat FM po cijele dane,ali tko zna,ja se i dalje nadam da će me puknit neka isnpiracija... :bo:

:& upravo to  :&

Odavno sam prestao traziti zadovoljstinu u trofejima, pravljenju velikana od malih ekipa, odigravanja 10-tak sezona na jednom saveu etc. Ono sto pokusavam u zadnja dva serijala FM-a je razrada taktika real life managera. Cesto me ti pokusaji zavedu pa znam i do mjesec dana traziti optimalna rjesenja, pokusavati sloziti taktiku na pravi nacin, i u tome nalazim inspiraciju. Onoga trenutka kada mislim da je taktika dovedena do perfekcije ili vidim da se dalje ne moze napredovati odustajem, ne zbog gubitka inspiracije nego zbog novih izazova. Ne prezem ni od cega, ako smatram da je Real Madrid najbolji klub u kojem mogu primjeniti zacrtano uzet cu Real Madrid, za mene jednostavno ne postoji podjela na velike i male klubove, isfurane i one manje. To je moja inspiracija, kada nje nestane vjerovatno cu prestati igrati FM, ali osjecam da me i dalje drzi.

a ako bi slucajno zaigrao manager opet,takoder ovo bi mi samo bio jedini razlog,pokusat neke taktike radit,cisto iz zadovoljstva  hi