Autor Tema: Inspiracija  (Posjeta: 11284 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Interista

• Tvrdoglava prozirna panjina
  • Trener
  • *
Odg: Inspiracija
« Odgovori #50 u: 22.08.2011, 15:44:51 »
možda zato jer i više nisam klinac bez uvrijede neki mlađi članovi foruma,sad je vrijeme za naći posao,razmišljat o nekoj malo ozbiljnijoj vezi,a ne igrat FM po cijele dane,ali tko zna,ja se i dalje nadam da će me puknit neka isnpiracija... :bo:
To su te riječi  :& :&
:D
Ja sam na jedanejstici odigrao tri-četiri sezone s Dinamom i lagano izgubio inspiraciju i počeo se orijentirati na neke druge stvari u životu   :bo:
Unatoč svemu FM ostaje moja najdraža igrica   respekt
Uzet ću FM12 pa makar ga i ne igrao...al se nadam da će me kad tad ponovno puknut inspiracija. :)
Neka umre interista
Mi smo svjetlo
ni slučajno ne postoji stari zatvor di se skuplja torcida s kilama droge i oružja i di policija ne smije uć.Eto ovo rekla-kazala je rekla i kazala jedna od najzaštićenijih osoba torcide.

Offline curry

• Where amazing happens
  • Trener
  • *
« Odgovori #51 u: 22.08.2011, 15:46:14 »
Ja isto u zadnje vrijeme nemam inspiracije. Ponajviše zbog toga što sam shvatio da je to bzvz :D

Šta i da osvojim nešto, šta ću s tim, mogu se pohvaliti na forumu i to je sve...bzvz...
Dove vai se il playmaker non ce l'hai.

Offline danny

• FDR
  • Trener
  • *
« Odgovori #52 u: 22.08.2011, 16:30:28 »
Villa dobro si to rekao...prosla su vremena kad sam ga igrao X sati na dan,kad sam rusio sve moguce Bogove,Isuse i neznam kaj(dobro to radim i sad kad igram :D),tada sam jeo,disao,zivio FM...sanjal sam taktike,koje igrace dopeljat,sjecam se kak sam znal gledat tekme na TV-u i pisat koji bi igraci bili dobri za moj klub,gledal Peticu(sjecate se toga kaj ne ?) i isto tako "skautiral"...najvise vremena sam proveo na FM06 i 07...eh,to su bila vremena kad me nije bilo briga za nista drugo nego kako cu moc odplatit tamo neku svjetsku klasu a da ne uje*em sve...ja i frendovi non stop pricali o FM-u,usporedjivali rezultate,tad nisam imal interneta pa je bas bilo kak je neko vec napomenuo,otkrivanje talenata,trazenje posvuda,pa neki put upiknes dobro,neki put ne...znali smo se skupit kod nekog pa imat turnire u PES-u(PES spanamo i sad :D) i dok cekas svoj red igras save od toga kod kog si dosal,ili pocnes nesto novo...Good old times :)

kvragu sve,i dan danas igram FM ali ni priblizno toliko,mislim da mi je Borussia bila jedini klub u kojem sam bio duze vremena a da nisam samo stiskao Continue bezveze,to je bila ona karijera kaj sam pisal prije neg je forum pal,nema zara vise tolikog...neznam,FM ce jednostavno bit dio mene zauvijek,i uvijek cu ga igrat,samo kaj sad ima vaznijih stvari u zivotu za radit...ali da cu upalit FM barem na sat vremena,to zasigurno hocu :)

Offline Creep

• Đilkoš
  • Trener
  • *
« Odgovori #53 u: 22.08.2011, 21:58:46 »
Ja isto u zadnje vrijeme nemam inspiracije. Ponajviše zbog toga što sam shvatio da je to bzvz :D

Šta i da osvojim nešto, šta ću s tim, mogu se pohvaliti na forumu i to je sve...bzvz...
Upravo to. :)

Offline Hego™

• NK OSTRNA 4EVER
  • Trener
  • *
« Odgovori #54 u: 22.08.2011, 23:29:25 »
Villa dobro si to rekao...prosla su vremena kad sam ga igrao X sati na dan,kad sam rusio sve moguce Bogove,Isuse i neznam kaj(dobro to radim i sad kad igram :D),tada sam jeo,disao,zivio FM...sanjal sam taktike,koje igrace dopeljat,sjecam se kak sam znal gledat tekme na TV-u i pisat koji bi igraci bili dobri za moj klub,gledal Peticu(sjecate se toga kaj ne ?) i isto tako "skautiral"...najvise vremena sam proveo na FM06 i 07...eh,to su bila vremena kad me nije bilo briga za nista drugo nego kako cu moc odplatit tamo neku svjetsku klasu a da ne uje*em sve...ja i frendovi non stop pricali o FM-u,usporedjivali rezultate,tad nisam imal interneta pa je bas bilo kak je neko vec napomenuo,otkrivanje talenata,trazenje posvuda,pa neki put upiknes dobro,neki put ne...znali smo se skupit kod nekog pa imat turnire u PES-u(PES spanamo i sad :D) i dok cekas svoj red igras save od toga kod kog si dosal,ili pocnes nesto novo...Good old times :)

kvragu sve,i dan danas igram FM ali ni priblizno toliko,mislim da mi je Borussia bila jedini klub u kojem sam bio duze vremena a da nisam samo stiskao Continue bezveze,to je bila ona karijera kaj sam pisal prije neg je forum pal,nema zara vise tolikog...neznam,FM ce jednostavno bit dio mene zauvijek,i uvijek cu ga igrat,samo kaj sad ima vaznijih stvari u zivotu za radit...ali da cu upalit FM barem na sat vremena,to zasigurno hocu :)

Ovo definitivno potpisujem.
Pocetci su bili cm98, a to sam kod frenda igro negdje 2003, on nije imo jaci komp za novije, ja nisam uopce imo komp i tako smo znali cesto igrat skupa igre i bilo je prezanimljivo - zivjelo se za to...
Prije nekih 4-5 godina, a i manje kod mene u selu nije bilo interneta i ja i frendovi bi igricu kasno nabavljaji, fm04 smo negdje 2006 nabavili, ugl. uvjek smo kasnili sa time. Kad bi se slozili svi skupa pa pricali zapisivali igrace pa znao sam u 2 u noci zvat frenda pa pricat 10 min o igracima koga da dovodem, eh to su bila vremena. A danas toga ima sve manje i manje, pa skoro nimalo... :sad:
Tom Selleck je Thomas Magnum.

Offline danny

• FDR
  • Trener
  • *
« Odgovori #55 u: 23.08.2011, 20:15:13 »
prvo kaj sam igrao je bio CM 01/02,isto tako kod frenda jer nisam imo komp,i tocno tako je bilo kak kazes,igrali smo zajedno,zivili za to...kasnije je onda pocelo ovo gore kaj sam napisao...

naravno i dan danas znamo popricat i o FM-u al nije to onak vise ko kad smo bili klinci,da nam je samo to na pameti...sad imamo neke druge atribute za usporedjivat :haha:

Bless you FM ! :D

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Trener
  • *
« Odgovori #56 u: 05.09.2011, 19:37:45 »
kada pogledam neku tekmu u kojoj dobije ajmo reci slabiji klub,a svidi mi se igra...onda probam snjima u FM...

a naravno Hajduk,koji mi je vjecna inspiracija...jedva cekam neki dtb od nasih cro reachara pa da krenem sa hajdukom u nove pohode...:)

Offline bale

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #57 u: 07.09.2011, 11:01:30 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b_UETDafJ9c[/youtube]

Najjače. :harmonika
« Zadnja izmjena: 10.09.2011, 22:52:40 od Joki »

Offline Creep

• Đilkoš
  • Trener
  • *
« Odgovori #58 u: 18.09.2011, 13:06:33 »
Za mene je ovaj FM gotov. Izbrisal ga, neću više igrat dosta je bilo :)

Offline Čurka

• Milan, Tu Sei Tutta La Mia Vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #59 u: 18.09.2011, 13:08:47 »
kad god gledam Milan pa izgubi utakmicu dobim inspiraciju za igrat

@bale

ja si najcesce pogledam finale Lpool - Milan 2005 pa mi i to da inspiracije _D

Offline john_doe

• Not all wonders are lost
  • Legenda
  • *
« Odgovori #60 u: 18.09.2011, 19:07:15 »
kad god gledam Milan pa izgubi utakmicu dobim inspiraciju za igrat

@bale

ja si najcesce pogledam finale Lpool - Milan 2005 pa mi i to da inspiracije _D

I meni ponekad :D
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” Bill Shankly

Link

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #61 u: 18.09.2011, 19:11:44 »
john_doe, ti bolje pogledaj finale LP 2007, iako po stresu nije ni do koljena finalu iz 2005. ipak sječam se kako se Bentitez ljutio što je sudac svirao kraj 30-ak sekundi prije isteka sudačke nadoknade

Offline goskdubrovnik

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #62 u: 03.10.2011, 22:14:54 »
Grupa Viva - Volim sve bilo :D
« Zadnja izmjena: 03.10.2011, 22:37:44 od goskdubrovnik »