Villa dobro si to rekao...prosla su vremena kad sam ga igrao X sati na dan,kad sam rusio sve moguce Bogove,Isuse i neznam kaj(dobro to radim i sad kad igram

),tada sam jeo,disao,zivio FM...sanjal sam taktike,koje igrace dopeljat,sjecam se kak sam znal gledat tekme na TV-u i pisat koji bi igraci bili dobri za moj klub,gledal Peticu(sjecate se toga kaj ne ?) i isto tako "skautiral"...najvise vremena sam proveo na FM06 i 07...eh,to su bila vremena kad me nije bilo briga za nista drugo nego kako cu moc odplatit tamo neku svjetsku klasu a da ne uje*em sve...ja i frendovi non stop pricali o FM-u,usporedjivali rezultate,tad nisam imal interneta pa je bas bilo kak je neko vec napomenuo,otkrivanje talenata,trazenje posvuda,pa neki put upiknes dobro,neki put ne...znali smo se skupit kod nekog pa imat turnire u PES-u(PES spanamo i sad

) i dok cekas svoj red igras save od toga kod kog si dosal,ili pocnes nesto novo...Good old times

kvragu sve,i dan danas igram FM ali ni priblizno toliko,mislim da mi je Borussia bila jedini klub u kojem sam bio duze vremena a da nisam samo stiskao Continue bezveze,to je bila ona karijera kaj sam pisal prije neg je forum pal,nema zara vise tolikog...neznam,FM ce jednostavno bit dio mene zauvijek,i uvijek cu ga igrat,samo kaj sad ima vaznijih stvari u zivotu za radit...ali da cu upalit FM barem na sat vremena,to zasigurno hocu