Autor Tema: Our forwards are being outnumbered by opponent defensive line??  (Posjeta: 3129 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline R.Madrid

• VodonoÅ¡a
  • *
Asistent mi konstantno ovo javlja a igram sustavom 4-2-3-1 i nezelin na nikoji nacin ni pokusat igrat sa 2 napadaca.
Jednostavno neznam kako da rijesim ovaj problem?

Offline tonchek

• ..kao da je morska vila..
  • Oružar
  • *
Ovo si moga otvoriti u taktičkom kutku, tj. pitati u Pomoć oko taktike
Stvar je u tome da nemaÅ¡ dovoljno igrača vezista koji su blizu napadača, zapravo su izolirani od ostalih igrača. Povećaj veznim igračima mentality i stavi Frw. runs krilima i nekom kreativcu u sredini  ;-)

Offline R.Madrid

• VodonoÅ¡a
  • *
dragi sve san to napravia i stavia strelice i opet pise  :pras: :bad:

Offline Størm™

• Wily old manager
  • Trener
  • *
Mentality je problem... smanji ST mentality ili povećaj AMC i AMR/L. Nek bude u 2-3 klika razlika.

Offline R.Madrid

• VodonoÅ¡a
  • *
isti su im mentaliti i napadacima i krilima i opet pise

Offline manchester united 11

• Ne piÅ¡e mi niÅ¡t
  • Fizioterapeut
  • *
Koristi upute iz topica Tip menadžera i način igre i uz to procitaj onaj FWR tekst i nebi trebalo biti probelam.

Barem ih kod mene nema...

Offline R.Madrid

• VodonoÅ¡a
  • *
evo ovako otvaram natjecaj tko napravi taktiku 4-2-3-1 a da asistent ne pise ovo  ***** neka je posta ovdje...
dakle taktika je sa 2 mc-a,1 amc-on i 2 winga

ajmo "takticari" pomozite ako mozete i znate...

Offline Crni

• Idol
  • Legenda
  • *
odma da vas razuvjerim dečki...

to je nemoguće napraviti i nemorate pokušavati...
tebi ass govori da su 2 protivnička stopera više od tvog jednog napadača...[ma da, otkrio je ameriku]
tako da kada igraš s jednim napadačem moraš biti spreman na to da će taj jedan napadač biti sam u trenutku kada protivnik ima loptu...no nemaš tu brige, čim preuzmete loptu tvoja krila i polušpice koji imaju fwr na often će se priključiti napadu, i to će izgledati puno ljepše...

tako da - jebeš asistenta mutavog, to tako treba izgledati..

Offline R.Madrid

• VodonoÅ¡a
  • *
crni brate onda mi je to malo glupo jer se po tome svaki sustav sa 1 spicom na ovoj igri predstavlja kao invalidan sustav

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
Nisu invalidne, nego brojevno nadjačane = 1 ST < 2DC. To je ta filozofija. Ja nisam do sad još igrao ovaj FM sa nekom taktikom sa 1 napadačem, ali probat ću nešto skemijat.

Offline real fan

• Fizioterapeut
  • *
Jebeš to kaj ti asistent kaže, kao što je Ivan 1223 rekao, asistent ti to govori zbog toga kaj igraš "prividno" sa 1 napadačem koji je brojčano nadjačan od strane protivničkih obrambenih igrača.
Čim bi stavio još jednog igrača ( ne dirajući mentaliti) nebi ti to pisalo. ( pisalo bi ti vjerovatno da je razmak između veze i napada ili veze i obrane prevelik i bla bla).
Tak nek te to ne hebe ak si dobro namjestio mentaliti nece bit problema sa taktikom.
Asistent :bad: