Autor Tema: Karijera u Gelsenkirchenu  (Posjeta: 3802 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
Karijera u Gelsenkirchenu
« u: 03.09.2013, 18:39:16 »

Schalke je nogometni klub iz Gelsenkirchena.Osnovan je 4.5.1904. Schalke je već dugi niz godina jedan od najpopularnijih njemačkih klubova, iako je zadnje veliko uspješno razdbolje imao još u 1930-ima i 1940-ima. Schalke je prvi europski trofej osvojio 1997. nakon što je u finalu Kupa UEFA pobijedio Inter iz Milana nakon izvođenja jedanaesteraca.

Schalkeovi nadimci su: Die Knappen(kavaliri),Die Konigsblauen(kraljevsko plavi)

Schalkeov stadion je Veltins Arena poznatija pod imenom Arena AufSchalke

Bundesligu su osvajali 7 puta,dok su kup osvajali 5 puta.

Za dva-tri dana ide report sa polusezonom. Ovo mi je prva karijera ikada da pišem pa nemojte zamjeriti ako bude nešto pogrešaka. Pratite,komentirajte,hvalite.

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Moderator
  • *
Odg: Karijera u Gelsenkirchenu
« Odgovori #1 u: 03.09.2013, 19:21:46 »
A misliš da ne bi bilo bolje da si prvo odigral tu polusezonu i napravil uvodni report malo bolje ili?
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #2 u: 03.09.2013, 19:40:36 »
Ovako mislim da je najbolje. :)
Već sam daleko otišao,3. sezona. ;)

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #3 u: 03.09.2013, 23:59:47 »
Bit ću kritičan i odmah ti reći, uvod mi se ne sviđa, grafički nikako. Vidjet ćemo dalje. Sretno.

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #4 u: 04.09.2013, 00:00:34 »
Samo nastavi Luče, rekao si da si već 3 sezone završio tako da se nadam nekom uspjehu ;)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #5 u: 07.09.2013, 13:57:06 »
[spoiler]
Bit ću kritičan i odmah ti reći, uvod mi se ne sviđa, grafički nikako. Vidjet ćemo dalje. Sretno.

Kritika prihvaćena,prati i dalje.

Samo nastavi Luče, rekao si da si već 3 sezone završio tako da se nadam nekom uspjehu ;)

Da odigrao sam tri sezone,počinjem i četvrtu.[/spoiler]

Nisam izdržao,ozlijede su me ubile i uz to peto mjesto na polusezoni u bundesligi,drugo u ligi prvaka i uprava mi je dala otkaz.
Novi posao me dočekao u Cardiffu.

Cardiff City FC               

Cardiff City je Velški klub iz Cardiffa.
                                      Osnovan je 1899.godine.                                 
                           Stadion Cardiffa je Cardiff City Stadium s kapacitetom od 26828.                                                   

2010.godine Cardiff City je dobio novog vlasnika Malezijca Vincent Tana.
                  Nadimak za Cardiff su "The Bluebirds".
              SadaÅ¡nji glavni sponzor Cardiffa je Puma.

Prije nego što sam preuzeo klub bio je na trećem mjestu,nažalost nisam uzeo SS..

Ovakav sastav me dočekao kada sam došao.

Trenutni sastav

Drugi dio sastava.

Trenutni sastav 2

Neki igrači,koji su barem na prvi pogled dosta dobri.

Aron Gunnarsson

Frazer Campbell

Kim Bo-Kyung

Prvi dio rezultata.

Rezultati

Ovo je drugi dio rezultata zbog kojih je moj prethodnik dobio otkaz.

Drugi dio rezultata

I za kraj ovog reporta financije koje su me dočekale kada sam došao. One su u dobrom minusu. Nije nešto prevelik minus,ali opet nije lijepo vidjeti 4 milijuna minusa.

Financije

Toliko zasada,slijedeći report sa krajem sezone dolazi za koji dan. Do tada pratite,kudite i najvažnije komentirajte.I usput da ne bi bilo zabune u treću sezonu sam došao s Cardiffom,ali da ne kvarim daljnje reporte doznat ćete sve za koji dan.

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #6 u: 07.09.2013, 17:20:51 »
Cardiff City FC               

Izborili smo promociju!!
No uopće nije bio lagan put do Engleske Premier lige. Bilo je puno uspona i padova,ali sam ipak uspio završiti sezonu kao treći. Samo dva boda od drugog Blackburna i tri boda od prvog Burnleya. Bilo je gusto.

Nakon toga je uslijedio playoff za ulazak u Premier ligu.Protivnik nam je bio Nottingham Forrest.Prva utakmica je završila rezultatom 1:1. Dok smo u drugoj utakmici pokazali da smo klasa iznad njih i na svom stadionu smo pobjedili 4:1.
Druga utakmica playoffa
Finalna utakmica protiv Hull Citya na velikom Wembleyu. Ovdje se sve odlučuje. Mi smo poveli u 35.minuti Bellamya,ali je Hull izjednačio u 84.minuti pogotkom Geda. I onda u 92.minuti utakmice naš zlatni napadač Nicky Maynard zabija i odvodi nas u najviši rang Engleskog nogometa.
SS-ovi svih rezultata.
Iz Capital One Cupa smo ispali prije nego što sam ja došao.
Iz Fa Cup smo ispali iako nisam bio trener kada je igrana prva utakmica koja je završila 0:0.Zato je odigrana druga utakmica u kojoj sam išao s drugom momčadi,da odmorim najbolje igrače.Tu sam utakmicu ipak izgubio 1:2
Neki od igrača koji su obilježili sezonu
Tijekom ove sezone dobili smo i novog vlasnika biznismena Adama Pearsona.

I za kraj ovog reporta financije.

Toliko od mene zasada.Pratite i komentirajte.Ako trebate koji SS recite.

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
Karijera u Gelsenkirchenu
« Odgovori #7 u: 07.09.2013, 19:06:34 »
Fino za sada, trebao bi neki zanimljiviji naslov karijere stavit, inace sve dobro. Cekam premiership KAVA
« Zadnja izmjena: 07.09.2013, 19:22:42 od ljanbe »

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #8 u: 07.09.2013, 19:08:55 »
Fino za sada, trebao bi neki zanimljiviji naslov karijere stavit, inace sve dobro. Cekam premierligu KAVA

Ma neću mjenjati naslov sada,nema smisla. :D
Vidjeti ćeš što me čeka u Premier ligi. ;)
Prati i dalje.

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #9 u: 08.09.2013, 18:48:40 »
Cardiff City FC               

Doveli smo četiri nova igrača.Dok je dosta igrača otišlo kao slobodni igrači,a neki su našli drugi klub.
Transferi
Prvi od novopridošlih je Nicolas Anelka.Stari lisac kojeg sam morao dovesti u svoj klub,a i falilo mi je još malo iskustva u napadu.Slijedeći igrač je Georg Margreitter kojeg sam morao dovesti kao zamjenu zbog malo igrača na poziciji stopera i desnog beka. Platio sam ga 2m€,a došao je iz Wolvesa.
Još jedan novopridošli igrač je Christophe Berra za kojeg mislim da je veliko pojačanje za moju obranu i općenito za klub. Plaćen 4,6 milijuna€ i doveden kao i Margreitter iz Wolvesa.
Zadnji igrač kojeg sam doveo je Mark Halestad.On je doveden za trećeg golmana.Došao je kao slobodan igrač.

Pripremne utakmice su proÅ¡le dobro. Dvije pobjede,tri remija i jedan poraz.Pobjede protiv Middlesbrougha i Viktorie Plzen,remi  protiv Kopenhagena i dvaput sam remizirao sa Aston Villom te jedan sasvim bezvezni poraz od Stade Brestoisa.
Pripremne utakmice

Svaka od njih posebno prikazana.

Cardiff-Kopenhagen 2:2

Cardiff-Viktoria Plzen 2:1

Aston Villa-Cardiff 1:1

Stade Brestois-Cardiff 1:0

Cardiff-Aston Villa 0:0

Middlesbrough-Cardiff 1:2

Ovo je bio malo kraći report samo da Vas upoznam sa transferima i pripremnim utakmicama.Ako trebate koji SS recite.Komentirajte i pratite...

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #10 u: 08.09.2013, 23:23:07 »
Cardiff City FC               

Prva polusezona u najvišem rangu Engleskog nogometa je prošla solidnp. 17.mjesto je ok,a i ne zaostajemo puno za 14. i 15. Uglavnom biti će velika borba za ostanak u ligi.

Tablica lige

SS-ovi svih utakmica

Za početak hladan tuš protiv Uniteda. Totalno bezvezni poraz od 5:0.

Manchester United-Cardiff 5:0

Slijedi utakmica protiv Liverpoola i u 14.minuti nam Suarez zabija i takav rezultat ostaje do kraja. 

Cardiff-Liverpool 0:1

Protiv Stoke Citya prvi bod,2:2 rezultat. Puno prilika s obje strane i na kraju ravnopravan rezultat.

Stoke City-Cardiff 2:2

Prva pobjeda protiv QPR-a,mogu reći skroz zaslužena pobjeda.

Cardiff-QPR 1:0

Prilike s obje strane protiv Swansea,ali je slaba realizacija.

Cardiff-Swansea 0:0

Nepotreban gubitak bodova protiv Norwicha,ali eto.

Norwich-Cardiff 3:2

Očekivan poraz od Chelsea,jednostavno im ne možemo parirati.                         
Chelsea-Cardiff 3:1

Težak poraz od Newcastlea 0:3, katastrofa. 

Cardiff-Newcastle 0:3   

Dobra borba protiv Tottenhama,ali je falilo malo sreće.

Cardiff-Tottenham 1:2

Remi protiv Blackburna,iako smo trebali pobijediti.

Blackburn-Cardiff 0:0

Opet veliki poraz,ovo se ne može i ne smije se zaobići. Moram izviježbati tim za velike utakmice. 
Manchester City-Cardiff 4:0 

Za mene dobra utakmica u kojoj smo imali svojih prilika,na kraju dobar rezultat.   

Cardiff-Wigan 2:2   

1:1 s Evertonom,dobar rezultat.

Cardiff-Everton 1:1       

Ovo sam možda trebao bolje odigrati i pobijediti,ali šta je tu je.

Reading-Cardiff 1:1

Još jedan remi,zadovoljavajuća utakmica.

Cardiff-West Bromwich Albion 1:1

I opet remi protiv Fulhama. Dobar rezultat za mene.

Fulham-Cardiff 0:0

Utakmica protiv Sunderlanda,1:1 ovo sam stvarno trebao dobiti.

Cardiff-Sunderland 1:1

Napokon pobjeda protiv izravnog konkurenta za ostanak u ligi,Burnleya.

Burnley-Cardiff 0:1

Za kraj polusezone remi protiv Arsenala,ja sam iskreno očekivao poraz od dva,tri razlike,ali eto remi je tu. 

Cardiff-Arsenal 0:0

SS svih rezultata.

Rezultati

Neki igrači koji su obilježili sezonu,i da Anelka je najbolji strijelac mog tima.

Nicolas Anelka

Christophe Berra

Aron Gunnarsson

I za kraj ovog reporta:

Financije

Toliko od mene zasada.Pratite i komentirajte.Ako trebate koji SS recite.

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #11 u: 09.09.2013, 10:51:20 »
Cardiff City FC               

Ostali smo u ligi što je najbitnije,totalno neočekivano 11.mjesto.U drugom dijelu sezone smo proigrali.9 pobjeda,5 remija i 5 poraza je za mene zadovoljavajuće.
SS-ovi svih utakmica

Prva utakmica protiv Liverpoola i poraz 1:0,zasluženo. Nismo igrali kako treba i to nam se osvetilo.

Utakmica protiv Manchester Uniteda u kojoj sam očekivao poraz od 2-3 razlike,ali na kraju iznenađujuća pobjeda od 3:2,uz tri gola Nicolasa Anelke.

Slijedeća utakmica protiv Stoke Citya i nova pobijeda. Ovaj put s 3:1 s dva pogotka Nicolasa Anelke.

Slijedi utakmica protiv Q.P.R.,te se upisuje pobjeda od 2:0.Gol je zabio pogađate Nicolas Anelka.

Kraj sjajnih pobjeda,0:0 protiv Swansea.

5-2 protiv Norwicha,bolje ne može.

Iznenađujuća pobjeda protiv Chelsea 1:0. Rani gol Craig Noona u 1.minuti.

Poraz od Tottenhama 2:0,nismo im mogli parirati.:thumbsdown:

Pobjeda od 0:1 protiv Newcastlea,uspjeh samo takav.  :kavica:

Remi protiv Blackburna,ovo smo trebali pobijediti,ali se i najboljima dogodi kiks. :D

Remi sa Evertonom,za mene zadovoljavajuć rezultat.

Pobjeda protiv Readinga,gusto 3:2

Å teta za ovaj remi protiv Wigana.  :dash3:

Fantastična utakmica protiv Manchester Citya,2:2. Spasitelj Nicolas Anelka koji zabija u 91.minuti.

Poraz od West Bromwich Albiona,skroz nepotreban.  :fpalm:

Još jedan poraz,od Fulhama. Razlog,umor igrača i premalo njih za rotaciju.

Pobjeda protiv Sunderlanda 0:1.Gol Kim Bo-Kyunga za pobjedu.

Težak poraz od Arsenala od 3:0

I zadnje kolo pobjeda protiv Burnleya od 2:1.

U ovom kupu smo došli do četvrtfinala,gdje smo pretrpjeli poraz od 1:4 protiv Swansea.

Ovdje smo došli do šestog kola(četvrtfinala),gdje smo izgubili od Liverpoola 0:3

Četiri igrača koji su obilježili ovu sezonu:

Nicolas Anelka,ujedino i naš najbolji strijelac s 12 pogodaka.

Peter Whittingham i Aron Gunnarsson su naši najbolji igrači.Asistencije i proigravanje suigrača su njihov glavni posao.

Ben Turner najbolje obrambeni igrač,kraj njega ništa ne prolazi.

I za kraj ovog reporta:

Financije koje su u debelom plusu.

Toliko od ovog reporta.Pratite,komentirajte.Ako trebate koji SS recite.

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #12 u: 09.09.2013, 12:01:45 »
Bitno da si ostao u ligi, sad ces nesto novaca dobit pa se mozes i necemu boljem nadati, nagodinu bar EL izborit ;)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #13 u: 09.09.2013, 20:22:14 »
Bitno da si ostao u ligi, sad ces nesto novaca dobit pa se mozes i necemu boljem nadati, nagodinu bar EL izborit ;)

Da puno novca ću dobiti,od plasmana u ligi i od tv prava.:)

Hvala ti na komentaru,ti jedini komentiraÅ¡.  :/

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #14 u: 10.09.2013, 11:39:21 »
Cardiff City FC               
Za transfere smo dobili ogromnih 24 milijuna €.18 milijuna smo potrošili dok smo ostalih 6 milijuna pretočili u budžet za plaće.
Franco di Santo
Pripreme su prošle dobro. Ništa više,a ni ništa manje od toga.Četiri pobijede i jedan poraz.Poraz se dogodio u utakmici protiv Marseille.

SS svake utakmice.

U daljnem dijelu reporta ću vam predstaviti momčad. Igrače koje imam na raspolaganju ovu sezonu.

Golmani:
Joe Lewis-Vjerna rezerva. Nastupa u kupovima i nebitnim utakmicama u ligi.
David Marshall-Prvi golman.Brani sve moguće i nemoguće.Kod nas je od prve sezone,tad je zadobio moje povjerenje odličnim obranama i ne mislim ga mijenjati..

Obrana:
Georg Margreitter-Desni bek,koji ponekad igra na poziciji stopera.Uglavnom igran desnom beku.Za tu poziciju moja prva opcija.
Kevin McNaughton-Moja druga opcija za poziciju desnog beka.Zna poslužiti,ali je već u godinama i to predstavlja probleme.
Andrew Taylor-Prva opcija za poziciju lijevog beka.Vjerujem mu iz nekog razloga i svoj posao uvijek odradi na nivou.
Matthew Connolly-Zamjena za Taylora,može poslužiti i kao stoper i kao desni bek.
Ben Turner-Fantastičan igrač.Nezamjenjiv u obrani,uz Berru glavni igrač obrane.
Christophe Berra-Kao i Turner,jednostavno nezamjeniv igrač u obrani.
Federico Fazio-Za mene dosta dobro pojačanje.Koristan igrač,došao iz Seville za 4,8 milijuna €.

Vezni red:
Jordon Mutch-Jedan od glavnih igrača u veznom redu,standardni prvotimac.
Aron Gunnarsson-Glavni igrač momčadi uz Whittinghama. Nositelj igre,asistent,sve akcije uglavnom kreću od njega.
Peter Whittingham-Glavni igrač mog tima.Zabija,asistira definitivno je najbolji.
Kim Bo-Kyung-Još jedan u nizu dobrih igrača,ali za njega nema mjesta u prvoj momčadi.
Filip Kiss-Solidan veznjak,ponekad igra. Kada igra trudi se odigrat što bolje može i ja mu zato dajem priliku sve češće.
Kadeem Harris-Doveden iz rezervi,još nije dobio priliku,ali uskoro hoće.
Craig Noone-Standardni desni veznjak,koji iga skoro svaku utakmicu,bitan igrač mog tima.

Napad:
Ryan Babel-Novopridošli napadač,iako može igrati i na krilima,ja ga koristim kao napadača.
Craig Bellamy-Stari lisac,igra ima povjerenje od mene. Nekad na poziciji napadača,a ne kada kao umjesto Whittinghama na lijevoj strani veznog reda.
Joe Mason-Dobiva manje prilike,što zbog nezabijanja golova,što zbog novih pojačanja.
Nicolas Anelka-Igračina i pol.Iako u 35.godini i dalje zabija kao da mu je dvadeset.
Andrew Keogh-Također pojačanje,došao kao slobodan igrač.Nadam se da će se što prije dokazati,da mogu računati na njega.
Nicky Maynard-Malo ga je ozlijeda udaljila,ali nadam se da će se vratiti u pravom svjetlu.
Franco di SantoUz Anelku najbolji napadač u timu.Di Santo se dokazao na pripremama i vjerujem da se može dokazati i u prvenstvu.

Toliko od ovog reporta.Malo sam izdužio,ali sam želio predstaviti sve igrače.Pratite i naravno komentirajte,što dosada niste radili.Ako trebate koji SS recite. Report s polusezonom danas,sutra,prekosutra,vidjet ću...
« Zadnja izmjena: 10.09.2013, 11:40:27 od Bijeli luk »

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #15 u: 10.09.2013, 21:18:27 »
Cardiff City FC               

Ova polusezona je prošla fantastično.7.mjesto,ali ovaj put nije bilo kikseva u nebitnim utakmicama.
Te utakmice su npr. protiv Wigana,Evertona,Swansea,Reading,Qpr,Newcastlea...
Opet je bilo poraza,ali protiv puno jačih ekipa.

SS svih rezultata

U Capital One Cupu smo došli od četvrtfinala.Dobar rezultat,ali žalosno ispadanje od QPR na penale,odlučujući penal je promašio Nicky Maynard.

Neki od igrača koji su obilježili sezonu:

I za kraj ovog kratkog reporta,financije.

Toliko od ovog reporta,ne da mi se pisat kilometarske reporte.I vama se ne da čitati dug report,a ni meni se ne da pisati.Od sada će reporti biti kratki,bez izvještaja sa svake utakmice.Pratite,komentirajte.Ako trebate koji SS recite. :)

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #16 u: 10.09.2013, 22:53:56 »
Financije su solidne kao i rezultati, sad bar po Europa Ligu ;)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #17 u: 10.09.2013, 23:04:19 »
Financije su solidne kao i rezultati, sad bar po Europa Ligu ;)
Valjda će biti Europska liga,prati i dalje.

Ajde još komentara,neće vas ubit komentiranje. :D