Autor Tema: Adanaspor  (Posjeta: 3113 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Moderator
  • *
Adanaspor
« u: 05.08.2013, 19:57:22 »
Izvoliš morenoCRO :)
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline morenoCRO

• Maskota
  • *
Odg: Adanaspor
« Odgovori #1 u: 05.08.2013, 20:30:45 »

Adanaspor je profesionalni Turski klub koji se nalazi u gradu Adani.
Osnovan je 1954 godine i natječe se u 2.Turskoj ligi (1.lig).
Igraju na stadionu Adana koji prima 21,600 mjesta.
U prvoj ligi zadnji puta su bili 03/04 sezonu no zbog stečaja završili su u 4.ligi.
Međutim u samo 2.godine se se vratili u 2.Tursku ligu gdje sad već 5-6 godine borave pa se nadam da će se to sada promijeniti.
Vrijedi još napomenuti kako su sezonu 76/77 , 78/79 , 81/82 bili u EL no ništa značajno nisu napravili.
Adana broji 1,600 000 stanovnika i jedan je od najvećih i najdinamičnijih Turskih gradova.

TRANSFERI
Što se tiče transfera doveo sam svega 3 bitna igrača dok su ovi ostali Turski 16-godišnjaci.

Riječ je naravno o Filipu Marčiću,Mickael Tavaresu i golmanu Renny Vega.
Javim vam se sutra popodne kad odigram polusezonu.
Ako vas nešto zanima pitajte slobodno.

« Zadnja izmjena: 06.08.2013, 14:21:47 od morenoCRO »

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #2 u: 05.08.2013, 21:13:10 »
Dobar izbor kluba, nadam se da će potrajati :)

Offline morenoCRO

• Maskota
  • *
« Odgovori #3 u: 06.08.2013, 14:54:25 »

POLUSEZONA 12/13

Cilj prve sezone je ulazak u prvu ligu bilo direktno ili preko playoff-a.
Napočetku sezone u 8 utakmica imali smo svega 11 bodova (2 pobjede 5 nerješenih i 1 izgubljena) i znao sam da će ulazak u prvu ligu biti teška misija.
No nakon tih 8 uvodnih kola ostvarili smo čak 6 ligaških pobjeda zaredom i nalazimo se na odličnoj 2.poziciji di ćemo nadam se i ostati.
Što se tiče kupa prešli smo 3 prepreke i sad smo u 5.rundi tj. 1/8 finala di nas čeka prvoligaš Gaziantepspor.

1.LIG

Tuskish Cup

Utakmice

Igrači

U ovoj polusezoni definitvno najbolji igrač mi je Serge Mbilla koji je u 17 ligaških utakmica zabio 15 golova a uz to je i 5 puta asistirao.
Uz njega treba još pohvaliti Marc Mbamba koji je zabio 5 golova i 4 puta asistirao,zatim moj najbolji stoper Tuna Uzumcu i iskusni golman Renny Vega koji je imao odličnih intervencija.
Najveći problem su mi mladi igrači kojih imam jako malo (na one koje mogu računati) : Tajfun Aksoy od njega sam više očekivao u pripremnim utakmicama mi je zabio 4 gola a sada tek 2 asistencije,istina nije da sam mu davao previše šansi ali i ono što sam mu dao jako je loše iskoristio,trenutno najbolji mladi igrač mi je Cem Ozdemir koji je 5 puta zatresao mrežu i 4 puta asistirao no to su uglavnom bile kup utakmice protiv niželigaša.
I najveće razočaranje za sada je Mickael Tavares odigrao je 14 utakmica a još nije ni zabio a ni asistirao a doveo sam ga FREE i ima najveću plaću a uz to i puno pogrešno dodanih lopti.

Ovo je bilo tek toliko nabrzinu.
Javim vas se sutra ili preksutra kad odigram sezonu

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #4 u: 06.08.2013, 17:50:06 »
Dobro ti ide, liga je gusta kao i većina drugih liga, ali vjerujem da ces izboriti promociju.
Malo popravi graficki pisanje i bit ce super ;) Barem centriraj malo tekst ako nista drugo :D

Offline morenoCRO

• Maskota
  • *
« Odgovori #5 u: 06.08.2013, 18:57:11 »
Dobro ti ide, liga je gusta kao i većina drugih liga, ali vjerujem da ces izboriti promociju.
Malo popravi graficki pisanje i bit ce super ;) Barem centriraj malo tekst ako nista drugo :D

Hvala :) .
Znam al morao sam nabrzinu napisat posto nisam imao vremena pa nebi stigao dns.

Offline morenoCRO

• Maskota
  • *
« Odgovori #6 u: 07.08.2013, 18:10:56 »

ZavrÅ¡ena je prva sezona sa Adanasporom i mogu reći da je bila iznad svih očekivanja.
                                                          Drugi dio sezone odigran je puno bolje nego prvi dio i zasluženo smo zavrÅ¡ili na
                                                         1.mjestuno to nije sve jer smo daleko dogurali i u Turskom kupu no o tome
                                                          neÅ¡to kasnije.Imali smo 3.napad lige i to sve zahvaljujući Serge Mbilla
                                                          dok nam je obrana bila neÅ¡to slabija tj. tek 6 obrana lige

1.Lig

Situacija prije zadjega kola je izgledala ovako : Mersin 63 Adanaspor 62 Orduspor 62
                                                            Gledali su se meÄ‘usobni omjeri Å¡to znači da smo mi imali bolji omjer od Orduspora a
                                                            LoÅ¡iji od Mersina a Mersin loÅ¡iji od Orduspora.Ja sam igrao protiv Istanbula 1-2
                                                            Dok je Orduspor igrao sa Bolusporom 2-2 a
                                                            Mesrin koji je od 1.kola bio na 1.mjestu izgubio od 1461 Trabzon 1-2 i prepustili 1.mjesto
                                                            nama i promociju u Super Ligu.

Na polusezoni ssmo imali 32 boda a u           Evo tu i sami vidite kako je Mersin držao
                                                               drugoj 31 ali smo u drugoj pobjeÄ‘ivali           cijelo vrijeme 1.mjesto a ovo Å¡to vidite da
                                                               bitnije utakmice a uz to bili smo jedini            su dva puta pali na 2.mjesto tu su imali
                                                               koji smo ostali u kupu tako da nas je to         utakmicu manje.A mi smo cijelo vrijeme
                                                               joÅ¡ viÅ¡e umaralo                                              bili izmeÄ‘u 2-5 mjesta ali kao Å¡to vidite
                                                                                                                                       nakraju smo izbili na 1.mjesto

Turskish Cup

Napočetku sezone nisam se previÅ¡e zamarao za kup nego mi
                                                                                     Je jedina bitna bila Liga.
                                                                                     Tako sam se i postavio prve utakmice smo igrali protiv niželigaÅ¡a
                                                                                     a ja sam stavljao rezervnu postavu sve dok se nije uspostavilo
                                                                                     da bi mogao daleko dugurat u kupu.
                                                                                     Trebalo je preći 4 prepreke kako bi doÅ¡li do skupina.
                                                                                     Evo kako je to izgledalo :
                                                                                     Toroslar (4-1)
                                                                                     Turski amaterski klub sa kojima nije bilo problema,stavio
                                                                                     sam naravno rezervnu momčad.
                                                                                     Tarsus (e2-1)
                                                                                     Turski 3-ligaÅ¡ dobili smo ih na produžetke jer sam stavio
                                                                                     rezervnu postavu
                                                                                     Istanbul (e3-1)
                                                                                     Nakon produžetaka slavili smo 3-1 a klub je bio iz
                                                                                     naÅ¡e lige
                                                                                     Gaziantepspor (p5-3)
                                                                                     I ovo je bila posljednja prepreka prije skupina di smo u
                                                                                     regularnom dijelu igrali 1-1 a u penalima dobili 4-2 klub
                                                                                     je bio naravno 1-ligaÅ¡.

Izvukli smo u skupini Bursaspor i 2 tima            U polufinalu smo se susreli sa
                                                          koja su bila u loÅ¡oj formi                                    Fenerbasheom i tu ipak nismo niÅ¡ta mogli
                                                          Akhiras i Kayserispor gdje sam se nadao da     u gostima smo izgubili 3-0 a doma 3-1
                                                          ćemo skupiti par bodova i da se necemo
                                                          osramotiti no nakraju moji dečki su sve
                                                          iznenadili i zavrÅ¡ili kao 1..
                                                          Caka je bila u tome Å¡ta u kupu 3 stranaca
                                                          mogu igrat a poÅ¡to su ih oni imali viÅ¡e nego
                                                          mi bili su znatno oslabljeni.

Igrači

Kao i na polusezoni moj najbolji igrač i najbolji strijelac lige je Serge Mbilla koji je u svih 42 utakmice koje je odigrao zabio 37 golova i uz to 10 puta asistirao stvarno fantastična statistika vukao nas je iz utakmice u utakmicu ,zatim joÅ¡ jedan vrlo vrijedan pažnje je Cem Ozdemirkoji je sa svojih 20 godina u 21 utakmicu skupio 6 golova i 9 asistencija i vrijedi jos napomenuti mog najboljeg obrambenog igrača Izzet Yidirim a od ostalih bitnijih igrača u ovoj sezoni su Marc Mbamba,Mickael tavares,Filip Marcic i iskusni goman Renny Vega.

Ako vas naravno još nešto zanima pitajte.
Javim vam se još večeras ili sutra kako sam odradio transfere i kako sam posložio taktiku za nadolazeću sezonu.

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #7 u: 07.08.2013, 18:14:37 »
Jesam ti rekao da ces osvojit prvenstvo KAVA
Sad se pojacat dobro izborit ostanak u ligi, a nagodinu napad na europu  :)

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Moderator
  • *
« Odgovori #8 u: 07.08.2013, 18:16:59 »
Ima neki poseban razlog zašto si odabral Adanaspor?

Vidim, Taveres je ipak proigral na kraju. Bravo za osvajanje naslova. I da, zašto nisi uzel Demiricia? Uz dobar trening postaje dobar, a i domaći je igrač. Sretno dalje.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #9 u: 07.08.2013, 18:20:08 »
I samo da napomenem, probaj centrirat slike, a tekst normalno pisat ispod slika, puno ce ti bolje izgledat. :D

Offline morenoCRO

• Maskota
  • *
« Odgovori #10 u: 07.08.2013, 18:28:29 »
Jesam ti rekao da ces osvojit prvenstvo KAVA
Sad se pojacat dobro izborit ostanak u ligi, a nagodinu napad na europu  :)

Dobro si rekao ali bilo je to uz puno sreće.
Sada se samo nadam ostanku u prvoj ligi a za Europu cemo vidjet kada skupim pravu ekipu pošto stvarno klub nema ništa novaca a od prodaje igrača nemam ništa jer mi daleko najskuplji igrač vrijedi 800 K.

Ima neki poseban razlog zašto si odabral Adanaspor?

Htjeo sam igrat sa nekim drugoligašem a da nije iz najjacih liga i malo trazio po wiki i vidio da je Adanaspor 03/04 ili 04/05 zbog stečaja iz prve lige pao u četvrtu pa mi je nekako bio gušt vratit ih u prvu ligu

Vidim, Taveres je ipak proigral na kraju. Bravo za osvajanje naslova. I da, zašto nisi uzel Demiricia? Uz dobar trening postaje dobar, a i domaći je igrač. Sretno dalje.

Da proigrao je u 2.dijelu sezone a za ovoga Demircia nisam cuo  :bo:.
Hvala  :)