Autor Tema: Little fish in the sea.  (Posjeta: 18711 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adebisi10

• ritmo loco
  • Legenda
  • *
Odg: Little fish in the sea.
« Odgovori #100 u: 01.08.2013, 15:02:17 »
jel moze ss pada zrakoplova

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #101 u: 01.08.2013, 15:02:43 »
Ima na prethodnoj stranici, sto samo dokazuje da ne pratis moju karijeru ...

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #102 u: 05.08.2013, 13:36:26 »

Dok se uzroci nesreće i pad zrakoplova još uvijek istražuju, donosim vam pregled sezona od preuzimanja Osijeka u 2.HNL, pa sve do kraja 1. sezone nakon ulaska u 1.HNL.

Krenimo po redu, od datuma kada sam preuzeo Osijek. Dugovi su bili ogromni, preko 30 milijuna $ je bio naš dug prema banci, a za klub iz 2. hnl to je bila nemoguća situacija, zato i malo duže vremena je trebalo da se kvalificiram za 1. hnl.

Tablica lige
Liga je odrađena vrlo loše, no nisam bio pretjerano nezadovoljan s obzirom na financijsko stanje koje je bilo više nego loše.

Kup
Kup je odrađen solidno, izgubili smo od bolje ekipe u 1/4 finala.

Transferi
Dosta je igrača došlo, dosta ih je i otišlo. Najveća pojačanja su bili Lua kojeg sam nešto kasnije uspio prodati za 3.2 mil eura te se tako malo izvući iz nezgodne financijske situacije, te Kulik koji je samnom od dolaska u klub, a sad je izrastao u najboljeg igrača u klubu.

Tablica Lige
Kao i prošle sezone, liga je odrađena dosta loše, zapravo rezultatski i bodovno to i ne izgleda loše pošto su sve ekipe dosta izjednačene, a samo 1. prolazi, ali eto sta je tu je. Tad sam bio na rubu otkaza, no pošto sam potpisao ugovor na 5 godina očito je predsjedniku kluba bilo skupo otpustiti me :D

Kup
U kupu smo prvo kolo lagano prošli, no onda smo naletili na Dinamo gdje nismo imali apsolutno šanse pa je ove godine natjecanje jako brzo završeno za nas.

Transferi
Od transfera nemam šta posebno izdvojiti, par igrača koji su sluzili kao backup u drugoj ligi, većinom stranci pošto od naših nije bilo ništa ni za backup.

Tablica lige
Nakon 3 sezone konačno smo uspjeli te smo osvojili 2.HNL. Odlična sezona je bila iza nas iako je u par navrata bilo ugroženo naše prvo mjesto ipak smo ga uspjeli sačuvati.

Kup
Kup je bilo nebitno natjecanje pošto sam se bazirao na ligu, ali mogu reći da je bezvezni poraz bio od HRD. Ali šta je tu je.

Transferi
Transferi su opet bili brojni, najzvučnije pojačanje je bio Mario Maloča, no nije se najbolje snašao te je već nakon jedne sezone napustio klub iz Osijeka. Potpisano je i par dobrih juniora, opet većinom stranaca. Pereira Salvio je također potpisan na free transfer, stalni reprezentativac indije, no i on je napustio klub zbog izdašne ponude od 2.3 mil eura.

Konačno smo ušli u prvu ligu, te smo tu namjeravali i ostati. Board nam je dao zadatak da ostanemo u ligi, a mi smo to dobro premašili i ostvarili odličan uspjeh za ovaj mali klub.

Tablica lige
Ligu smo završili na odličnome 4. mjestu te smo izborili natjecanje u Europa Ligi. Nažalost mogli smo i do 3. mjesta pa bi odma išli u playoff za EL. No nisam nezadovoljan, pošto imam opet financijskih problema, a i dosta slabu reputaciju pa ne mogu privući baš neke posebne igrače. Nagodinu je sve osim prvog mjesta neuspjeh.

Kup
Kup je dobro odrađen, došli smo do polufinala, no tamo nas je dočekala Istra, ekipa prepuna bolesnih regena i jednostavno se nije moglo protiv njih.

Transferi
Transfera je opet bilo pregršt, zasigurno najzvučnije ime je bilo ono Darija Srne, nekadašnjeg kapetana naše reprezentacije. Od ostalih transfera izdvojio bih Kneževića i Tomečaka, dok su svi ostali dovedeni za širu klupu pošto za neke prave transfere još uvijek nemamo novaca.

To bi bilo to što se tiče natjecanja. Treba još spomenuti i financije, koje su se dosta popravile u odnosu na prošle sezone, no ovaj ogromni kredit iz banke nam zadaje velike probleme.

Financije

Goran Genjac - Mladi junior iz omladinskog pogona, koji se odlično razvija te se nadam da će još dugo godina biti nositelj moje igre.

Dmitri Kulik - Stalni reprezentativac Estonije, doveden u 1. sezoni, kad sam došao u Osijek te je još uvijek samnom.

Darijo Srna - Doveden zbog backupa i imena. Dobar za tutoring, iako je sad najavio umirovljenje te će biti asistent juniorskom treneru.

Toliko od mene za sada. Idući report o reprezentaciji Hrvatske koju sam vodio par sezona.

« Zadnja izmjena: 05.08.2013, 18:24:20 od ljanbe »

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #103 u: 05.08.2013, 15:47:49 »
Mislim da si odradio jako dobar posao u Osijeku. Sviđaju mi se transferi i način na koji si vodio klub, svakako. Nadam se da si preživio avionsku nesreću i da ćeš sjesti na klupu nekog "zanimljivog" kluba...

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #104 u: 05.08.2013, 18:35:36 »
Ajmo nova anketa, ja sam glasao za 5 KAVA

Offline 123

• Trener
  • *
« Odgovori #105 u: 06.08.2013, 14:36:11 »
Board nam je dao zadatak da ostanemo u ligi, a mi smo to dobro premašili i ostvarili odličan uspjeh za ovaj mali klub.

ispravi ovo zadnje

da si krenuo igrati otpočetka imao bi odlične igrače, a igrica ih razvije katastrofalno(Ravlić, Dugandžić, Malenica, Grafina, Mandić...)
"U tebi su tri čovjeka:
Jedan,kakav bi želio biti.Drugi,kakav misliš da jesi.
I treći, kakav si zaista.Tog jedino ne poznaješ."

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #106 u: 06.08.2013, 14:41:40 »
Nema veze, odlicni regeni izlaze stalno iz omladinskog pogona, pa ce bit nesto ;)

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #107 u: 23.08.2013, 19:57:33 »

Još će biti par reporta ostatka sezona provedenih u Osijeku, a onda ću vidjeti :D
« Zadnja izmjena: 23.08.2013, 20:04:44 od ljanbe »

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #108 u: 23.08.2013, 20:05:41 »
koji si ti lik ja nevjerujem  lolcina
Ima da te Dejo dohvati, dobit ces dozivotan ban :D

Zdusni neprijatelj od sad pa zauvijek  KAVA

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #109 u: 23.08.2013, 20:06:31 »
 :kubanka:

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #110 u: 23.08.2013, 20:33:56 »
Ti nisi normalan  :& :&

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #111 u: 23.08.2013, 20:52:05 »
Koji tekst :& :&

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #112 u: 23.08.2013, 22:25:31 »
Da barem umres, a da to ne bude ova fikcija.

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #113 u: 23.08.2013, 22:27:10 »
 :heart:

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #114 u: 23.08.2013, 22:28:25 »
tekst je cudo, moram ti priznati antonijo
« Zadnja izmjena: 23.08.2013, 22:29:28 od Mex »

Offline Chuckâ„¢

• Ben10
  • Trener
  • *
« Odgovori #115 u: 23.08.2013, 22:28:44 »
 :& :&

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #116 u: 23.08.2013, 22:29:30 »
Krv ti jebem da sam znao da ce bit ovoliko komentara ne bi ni stavljao ssove iz igrice KAVA

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #117 u: 23.08.2013, 22:34:19 »
Tekst je u svakom slučaju bolji od onih koji su svakodnevno na indexu :D
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Creep

• ĐilkoÅ¡
  • Trener
  • *
« Odgovori #118 u: 23.08.2013, 22:41:15 »
Krv ti jebem da sam znao da ce bit ovoliko komentara ne bi ni stavljao ssove iz igrice KAVA
Nemoj ni igrat više, svejedno nikoga ne zanima Osijek. :D

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #119 u: 23.08.2013, 22:42:27 »
Ma znam, zato sam i simulirao smrt, iako neki djelovi članka pogotovo ovo sa morskim psima ne bi bilo loše da se dogode KAVA

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #120 u: 23.08.2013, 22:56:34 »
pazi ti da se tebi nebi nesto tako dogodilo :D

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *