[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BC9kpKFYMAs[/youtube]
FC KRASNODAR - 6. SEZONA
TRANSFERINije se puno kupovalo jer, iskreno, nisan uspia ni nac neke igrace koji bi me zadovoljili (hehe). Da stvar bude gora Rusa nema nigdi, jeba ih otac usrani i regeni.

Najvece pojacanje u 6. sezoni je
Gerardo Castro, po vokaciji napadac, ali koristen je na desnon krilu. Osin njega su dovedena 2 kvazi talenta ruska i jedan ukrajinski imena
Vitaliy Kretov koji je najpoznatiji po tome sta je da 2 gola protiv Dortmunda.
SUPERKUPU superkupu me Anji izbia ga malog majmuna, ali za uzvrat smo mi najili njih u vaznijin natjecanjima.
LIGAU ligi se nije znalo za poraz do
17. kola kad bog pokazuje svoj smisao za humor i odma nakon toga dogadja se poraz
protiv Anjia. Odatle se ipak stvari vracaju u normalu i od sljedeca 33 boda uzima ih se 28 i sa time prvenstvo.

Od ostalih zanimljivih utakmica imamo
unistavanje Dinama i
najimbecilniju utakmicu ikad.
KUPOvo govno od natjecanja san isa probat osvojit, ali ne ide. Jednostavno je nemoguce ista napravit tu...
LIGA PRVAKALiga prvaka je bila poprilicno vesela. Dobija san tesku skupinu iz koje na jedvite jade iden dalje sa druge pozicije i to nakon
pobjede protiv Dortmunda u gostima u zadnjen kolu. Takodjer valja izdvojit utakmicu protiv Dortmunda u
2. kolu
1/8 finalaU 1/8 finala izvlacimo urnebesni United kojeg prolazin ne znan ni sam kako.
1/4 finaleU 1/4 finalu nas zapada Anji kojeg smo najili govana zbog poraza na startu sezone.
1/2 finaleU polufinalu smo mogli birat izmedju City, Reala ili Barce. Bilo je stvarno sve isto ko ce nas zapast jer se protiv tih klubova igracki ne mozemo nosit. U Barcelonu se islo izgubit sta manje razlike pa nesto pokusat napravit u uzvratu, ali govno je pojedeno vec u prvoj utakmici....

Sve u svemu nelosa sezona u Ligi prvaka
SQUADKroz cilu sezonu je bilo sranja zbog izostanka velikog
Denisa oko 7 miseci zbog ozljeda zbog cega se minja cili sistem igre.
Rondon je najbolji strijelac kluba sa 36 golova,
Putsila najbolji asistent sa 22 asistencije od cega 17 u ligi, kapetan
Martynovich je najbolje ocijenjeni stoper kako kluba tako i lige, a najbolji igrac sredine terena je
Siarhey Kisliak.
FINANCIJEFinancije nisu bas najzdravije, ali to ce se sredit sa ugovoron na pocetku iduce sezone. Najveci problem su velike place Rondona i Castra, ali to bi trebalo bit anulirano ocekivano vecon posjeton na utakmicama sljedece sezone

KRASNODAR NAJJAÄŒI IKAD
AKO VAS STA ZANIMA PITAJTE
OKKKK POZZZZZZZZ