Autor Tema: "The Whites"  (Posjeta: 34155 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
Odg: "The Whites"
« Odgovori #50 u: 06.02.2013, 13:18:42 »
Hvala na pohvalama, poslat ću ga na posudbu sada. +! :)

Offline Magpie

• Maskota
  • *
« Odgovori #51 u: 10.02.2013, 20:28:44 »
e pa svaka čast, pratim te u stopu i nemam zamjerke, bravo!

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #52 u: 13.02.2013, 21:55:28 »
KRAJ 5. SEZONE

Na odličnu polusezonu, rutinski smo ispisali nove trofeje i tako otvorili stranicu novog Leedsa. Rezultati su iznad očekivanja. Kupovi fantastični, Liga Prvaka, ne očekivani uspjeh, dok je Liga odrađena po uzoru na prošlu sezonu.. Predstavit ću Vam svoje rezultate koje sam ostvario u već sad gotovoj sezoni.

PREMIERSHIP

Kada u gostima u 19 utakmica, nakon poslijednjeg sučevog zvižduka 14 puta napuštaš teren uzdignute glave, a kada doma u 19 utakmica izgubiš samo jednu to ti je dovoljan pokazatelj da se rad isplati. U drugom dijelu prvenstva bodove smo rasuli 3 puta, a jednom smo ih podijelili. Kad se sve sagleda malo dublje, dolazim do zaključka da je iza mene još jedna odlična sezona te trofej prvaka Engleske seli još jednom u Leeds.

KUPOVI

3 od 3. Community=Osvojen, Capital One Cup=Osvojen, FA Cup=Osvojen! 100%. Nije bilo nikakvih preteških prepreka na putu do osvajanja. Iako kupovi ovu sezonu nisu bili toliki prioritet, naravno uvijek su dobro došli, i nikad ih ne podcjenjujem. Pa smo tako ove sezone uz Premiership dodali 3 nova trofeja u klupske vitrine. Mislim da će uskoro uslijediti moderniziranje klupskih prostorija, pošto su vitrine sa trofejima malene i stare. Potrebne su velike, i nove, pošto se stvorio novi Leeds. :D

LIGA PRVAKA

Da mi je netko ponudio na početku sezone 1/4 finale, gore spomenutog natjecanja, objeručke bih prihvatio i zahvalio se, ali tada bih podcjenio karakter svoje ekipe. Biti ću iskren i reći da ni sam nisam znao da je ekipa sposobna učiniti ovakav podvig. Od Hannovera preko Juventusa i City-a do finala s Barcelonom, a pred 5 sezona još uvijek smo vodili teške bitke u Npower Championshipu. Doći do finala i doslovno zgaziti igru Barcelone, osvojiti trofej Lige Prvaka, i opaliti "šamarčinu" svima onima koji nisu vjerovali u nas, uključujući sebe na čelu kolone! Mogao bih ovdje sada pričati priče o tome kako sam ja, kako bi rekao, naj omraženiji član ove zajednice, "Meraklija", "Pro Manager", ali ovo je zasluga rečenice koje sam često znao spominjati, red, rad i disciplina. Ostalo dolazi samo. Sreća prati hrabre!

FINALE

S ovime bih ukratko, završio report drugog dijela jubilarne 5. sezone na klupi Leedsa. Put je u najkraćem mogućem roku dosegao vrhunac ovog' trenerskog posla. Posrnuloj ekipi vratiti mentalitet pobjednika nije laka i mala stvar. Na muci se poznaju junaci poslovica je kojom ću završiti prvih 5 godina na klupi Leedsa. Ispred mene je prijelazni rok, u kojem moram dobro trgovati, kako bih i sljedeće sezone ostvario rezultate, pa barem upola kao i ove "plodne" godine. Svima se isto tako zahvaljujem na komentarima, na pohvalama i na kritikama. Želim da i dalje budete dio ove priče, karijere. Slobodno komentirajte, pitajte i kritizirajte, tu sam da Vam odgovorim. Don Revie je napravio ono što je napravio, sad je moje vrijeme. Stvoren je novi, moćni Leeds. ;-)

Svaki komentar karma +!

We are Leeds
TO BE CONTINUED
« Zadnja izmjena: 13.02.2013, 22:07:40 od Mex »

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #53 u: 14.02.2013, 13:47:26 »
e pa svaka čast, pratim te u stopu i nemam zamjerke, bravo!

Hvala na pohvalama, i hvala što pratiš, prati i dalje :)

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #54 u: 14.02.2013, 15:17:56 »
A Å¡ta reći,koju posluku porati  hmm
ÄŒestitam,izdominirao si brutalno ovu sezonu :&

Offline De facto

• Å to? OćeÅ¡ mi ti to neÅ¡to brko? Jel
  • Trener
  • *
« Odgovori #55 u: 14.02.2013, 16:53:33 »
ÄŒestitam,izdominirao si brutalno ovu sezonu :&
Nemam šta drugo reci, stvarno svaka čast. Vratio si Leeds u vrh Engleskog/Evropskog nogometa. I da daj mi SS Hjuza kad budeš imao vremena. :)
« Zadnja izmjena: 14.02.2013, 16:54:47 od De facto »
Ima i Sloboda pare, a Zrinjski ima politicku moc

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #56 u: 16.02.2013, 21:53:11 »
Hvala Vam dečki, De Facto SS stiže uskoro...

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #57 u: 20.02.2013, 11:04:29 »
Svaka čast na osvojenim trofejima pogotovo na osvojenoj LP.

Finale kao iz snova a? Razbijena velika Barca....

Nakon ovako odličnih rezultata ove sezone volio bih da nam daš barem 3 ss od igrača koji su po tebi obilježili sezonu...

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #58 u: 12.03.2013, 23:10:54 »
POLUSEZONA (2017./2018.)

Tek mi je sada uručena slika kako je to izgledalo na kraju proÅ¡le, naj uspijeÅ¡nije sezone u povijesti kluba. Pobjegao sam u svlačionicu sa igračima, a navijači, koji su uvijek uz nas, proslavili su na svoj način. Uprava, zadovoljna "reinkarnacijom" kluba, koju su mogli samo sanjati, časte navijače proÅ¡irivanjem stadiona na 46489 sjedećih mjesta. Hvala!  Dakle polusezona je, stigli su novi igrači, proÅ¡la je Nova godina, ali u Premiershipu nema stanke. Već danas započinjemo drugi krug utakmica, čeka nas neugodni Blackburn, no prije utakmice pohvalit ćemo se ostvarenim u ovoj polusezoni.

Krenut ću sa transferima. Lijepo se trgovalo, u plusu smo kada se zbroje odlasci i dolasci. Redove prvaka napustio je Lukas Podolski, koji je nabio koju kilu viška u obližnjem "pabu" igrajući stolni nogomet, pikado te udarajući crna / crvena na automatu. Book of raa je presudio. Minutaža je bila mala, nezadovoljstvo je raslo, a ni sreća ga nije mazila. Odlučan i spreman prihvatio sam 1.5 M od Blackpoola i tako zatvorio Lukasovo poglavlje. Tom Lees, bandera i stup obane, koji je preživio čistku u svlačionici i koji je bio samnom od dolaska u klub otišao je u Liverpool za 7 M. Ross McCormack, polivalentan igrač također se provlačio na šarm kroz čistke, na kraju sezone ne prihvaća novi ugovor te odlazi u Hull. Dušan Tadić zvani Tadej, Tadija Tade, Dule, prije svega vrlo zahvalan igrač, ali jednostavno nije uhvatio formu koja je bila potrebna kroz sezonu pa je za lijepih 12 M odlučio isprobati španjolske terene. Sretno Dule!

U rubriku dolazaka u redove prvaka, na moju izričitu želju, dolazi naš novi kapetan Xabi Alonso, koji će svojim iskustvom, zalaganjem, i htijenjem biti uzor mladim igračima, a također donosi čvrstinu u sredinu terena. Odradit će sezonu, dvije te mu planiram ponuditi neko trenersko mjesto. Ocjene padaju, ali su igre i dalje na zavidnoj razini. Nisam mogao odoljeti, a da kroz redove prvaka ne zakorači, Ibrahimović. Ne znam zašto je doveden, ali je doveden, no ne opravadava niti malo moju dobru volju te će na kraju sezone biti prodan. Šteta Zlatko, inače odličan animator na treninzima i u svlačionici, te dobar tutor. Odlaskom Lees-a otvorilo se jedno stopersko mjesto, mladi Brazilac Flavio još nije toliko adekvatan pa će sezonu kaljenja odraditi u Italiji, Udinese, a mjesto u ekipi popunio je James Tomkins za kojeg smo inkasirali 11 M u ratama. Niang doveden za free, nakon teže ozljede u prijateljskoj utakmici vraća se jači nego ikad i za sada je izraziti konkurent sve slabijem Destru. Patricio Bilbao popunio je odlazak Duleta, cijena - free, Sven Albert također free, nadareni Njemac, preporučen od strane skauta, pred njim je proljevanje znoja. Dolaske zaključujemo sa 9 M koji su otišli u Arsenal za Anthony Wellsa nadarenog igrača koji ne opravdava cijenu. Vrijeme curi!

PRIPREME

COMMUNITIY SHIELD

Taktički nadmudren Mancini, 3. put za redom osvojen Communtiy Shield te lijep poziv navijačima pred početak sezone!

EUROPSKI SUPER KUP

Dva Engleska kluba u lavovskoj borbi za prestižnu titulu. Uspjeli smo skupiti glave i donjeti novi trofej u klupske vitrine.

LIGA PRVAKA

CAPITAL ONE CUP

U polufinalu, prešli smo ova dva protvnika i ovim rezultatima

SVJETSKO KLUPSKO PRVENSTVO

Nije bilo teško...

PREMIERSHIP

Neću duljiti, slika govori više od 1000 riječi, tako kažu.

Iza nas je odlična polusezona, na meni je da održim formu ekipe na zavidnoj razini te da napadamo trofeje. Ovo je novi Leeds, promjena je vidljiva. Ukratko sam Vam predstavio ostvareno. Komentirajte, svaki komentar karma +!

We are Leeds!
TO BE CONTINUED
« Zadnja izmjena: 12.03.2013, 23:22:37 od Mex »

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #59 u: 12.03.2013, 23:19:06 »
Nešto slabije nego prije u Premiershipu, LP isto malo na knap...
Ne čine mi se transferi baš najbolji, al šta sad, bit će bolje
I krivi je link za finale Svjestskog klupskog prvenstva, stavio si SS od tekme sa Stoke-om
Sretno dalje ;)

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #60 u: 12.03.2013, 23:24:55 »
Hvatala se forma, a i muku sam mučio sam ozljedama, u jednom trenutku bilo je 8 igrača izvan stroja, previše, što se očitovalo na formi, bit će sada bolje :)
transferi su solidni, ništa pretjerano, ali to je uvertira u transfere za sljedeću sezonu, odlike dobrih trenera su da uvijek misle unaprijed.
Ispravljen link, hvala što si zamijetio.
Hvala, prati i dalje, +!

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #61 u: 13.03.2013, 00:35:12 »
ajde napokon :D
ova sezona za sada ok,moze to i bollje,prvenstvo pogotovo  ;-)  sretno dalje, pratim  hi

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #62 u: 13.03.2013, 00:59:27 »
u prvenstvu imam 3 utakmice manje od prvoplasiranog, doći će to na svoje bez brige :D +!

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #63 u: 13.03.2013, 11:34:33 »
Napokon se i ti uhvatio pisanja  :)
Sviđaju mi se ovi transferi,dovođenje legendi na zalasku karijere,tako i ja radim.
Kupovi rutinski odrađeni,LP također a i prvenstvo će doći na svoje kad odigraš te tekme što ti fale.
Ne radi ti SS od Wellsa,bar meni :D

Offline Magister ludi

• The greatest risk is risking nothing at all
  • Trener
  • *
« Odgovori #64 u: 13.03.2013, 17:50:26 »
Alonso i Ibra.  :&
Onako baš za guštati u igranju.

Sven može biti jako koristan u igri, AMC od 194 je vrhunska stvar.

Offline Gobac

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #65 u: 13.03.2013, 17:56:21 »
Prije svega, svaka čast na svemu što si napravio s Leedsom u tako kratkom vremenu.
Sve si moguće osvojio, sad te čeka obrana svih naslova. Super mi je Å¡to si doveo Ibru i Xabia, iako su fizički loÅ¡i. Ima u njima joÅ¡ dinamita  :)
Vidim da pametno kupuješ, mlade nade za budućnost, švabo je odličan.
U prvenstvu imaš tri utamikce manje, to nadoknadiš i na vrhu si.
 Sretno u nastavku i pratim i dalje  ;)

Offline De facto

• Å to? OćeÅ¡ mi ti to neÅ¡to brko? Jel
  • Trener
  • *
« Odgovori #66 u: 13.03.2013, 22:15:42 »
Prije svega, svaka čast na svemu što si napravio s Leedsom u tako kratkom vremenu.
Sve si moguće osvojio, sad te čeka obrana svih naslova. Super mi je što si doveo Ibru i Xabia, iako su fizički loši.
Fino te ide i u ovoj sezoni, pogotovo u europi. Od ostalih transfera sviÄ‘a mi se i ovaj Argentinac Bilbao, bit će odličan. Sretno dalje pratim te.  ;)
Ima i Sloboda pare, a Zrinjski ima politicku moc

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #67 u: 14.03.2013, 14:08:44 »
Napokon se i ti uhvatio pisanja  :)
Sviđaju mi se ovi transferi,dovođenje legendi na zalasku karijere,tako i ja radim.
Kupovi rutinski odrađeni,LP također a i prvenstvo će doći na svoje kad odigraš te tekme što ti fale.
Ne radi ti SS od Wellsa,bar meni :D

To je tek toliko da se mogu pohvaliti da su kroz moj Leeds, prošle velike zvijezde, hehe. Ispravljen link :)

Alonso i Ibra.  :&
Onako baš za guštati u igranju.

Sven može biti jako koristan u igri, AMC od 194 je vrhunska stvar.

Alonso je sve! Svena sam mislio na kraju sezone dati na posudbu da igra i da se razvija, ali računam na njega.

Sve si moguće osvojio, sad te čeka obrana svih naslova. Super mi je Å¡to si doveo Ibru i Xabia, iako su fizički loÅ¡i. Ima u njima joÅ¡ dinamita  :)
Vidim da pametno kupuješ, mlade nade za budućnost, švabo je odličan.
U prvenstvu imaš tri utamikce manje, to nadoknadiš i na vrhu si.
 Sretno u nastavku i pratim i dalje  ;)

Hvala prije svega :D
Ekipa je bila premlada bez dvojice dovedenih veterana, mislim da je dovođenje dobro utjecalo na ostale, mlade igrače na koje se baziram.
Hvala što pratiš, do čitanja! ;)

Sve si moguće osvojio, sad te čeka obrana svih naslova. Super mi je što si doveo Ibru i Xabia, iako su fizički loši.
Fino te ide i u ovoj sezoni, pogotovo u europi. Od ostalih transfera sviÄ‘a mi se i ovaj Argentinac Bilbao, bit će odličan. Sretno dalje pratim te.  ;)

Napravili smo ogromni iskorak u Europi, Bilbao je odličan. Hvala, do čitanja :D

Svima karme plus, hvala što pratite pratite i dalje :D

Offline van basten

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #68 u: 19.03.2013, 09:53:17 »
Svaka čast na postignutim rezultatima, transferi od prvog do zadnjeg odlični. Iskreno ove sezone sam očekivao malo bolje rezultate u prvenstvu, al ima joÅ¡ puno do kraja. Cijela karijera na nivou  :& .  Pratim i dalje

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #69 u: 19.03.2013, 22:16:35 »
Doći će rezultati, imao sam problema sa ozljedama igrača :D
Hvala što pratiš :D

Offline baKe

• Cro-Manager
  • Trener
  • *
« Odgovori #70 u: 30.04.2013, 20:12:47 »
svaka čast.
ja sam bolid kad vidim tvoje uspjehe
Nema više Genie Scouta, Nema Više Save/Load. Od sad samo po zakonu!

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #71 u: 30.04.2013, 20:38:28 »
Hvala +!
Ide uskoro report :)

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #72 u: 04.05.2013, 12:42:31 »
KRAJ 6. SEZONE

"We are Leeds..."

Neću duljiti jer mi je prst u longeti pa jedva pišem. Evo nakon dosta vremena upalio sam ponovno sejv s omiljenim Leedsom i završio ostatak sezone. Bila je ovo moja 6. sezona u Engleskoj, a 5. u najelitnijem društvu. Za sezonu mogu reći da je uspješna. Neki igrači su se dokazali i ozbiljno nametnuli, dok neki jednostavno ne mogu pratiti ritam velikog Engleskog diva. Drugi dio polusezone, također sam koristio za uigravanje dva nova sustava. Koja su to, neću Vam još otkrivati, ali siguran sam da će se vidjeti na rezultatima u sljedećoj sezoni! Međutim krenimo s ostvarenim rezultatima ove sezone.

PREMIERSHIP

Treći naslov prvaka zaredom. Liga kao prioritet je opet tu. Rezultati su dobri, s obzirom na to kakva je bila igra drugi dio sezone, a i velike probleme zadavale su nam ozljede. No koga nema, bez njega se može i mora.

LIGA PRVAKA

Na moju veliku žalost, nesretno smo ispali iz Europe. Podcjenili smo Sevillu i prerano se oprostili od Lige prvaka. Za sljedeću sezonu cilj je jasan, novi trofej LP mora biti u klupskim vitrinama!

CAPITAL ONE CUP

Svaki kup je važan, pa tako i ovaj. I ove godine Leeds je prvak. Igra nije bila uvjerljiva, mahom zato jer su igrali igrači s manjom minutažom, ali nitko ne pita kakva je igra, nego koliki je rezultat! U finalu smo taktički pobijedili Manchester sa samo 3 udarca na gol. Kontre su ponekad jako opasno oružje.

Polufinale i finale

FA KUP

Još jedan od osvojenih kupova u nizu. Vrlo važan kup za nas, pa smo se prema tome i postavili. Male probleme zadao nam je Chelsea, ali smo ipak, kako se kaže, "na guz", prošli. Finale s Liverpoolom je bilo lako. Totalno smo ih nadigrali i zasluženo uzeli još jedan trofej.

To bi bilo, više-manje to. Ostao sam Vam dužan još puno SS-ova, ali su moje radnje ograničene zbog longete na prstu, pa jedva pišem i klikam. Sljedeći report će biti bolji! Da kažem par riječi i o sezoni, osvojilo se sve što se moglo osvojiti. Liga prvaka nam je izmakla, ali u 6. godina sam s Leedsom osvojio sve dostupne trofeje. Međutim tu moja priča u Leedsu neće stati. Već sljedeću sezonu idemo ponovno rušiti rekorde. Dva zvučna pojačanja su potpisala, netko će otići, a netko doći, no više o tome u sljedećem reportu. Završti ću s rečenicom, Leeds najjači ikada igdi!

TO BE CONTINUED!

Komentari su uvijek dobrodošli! Svaki komentar karma +!

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #73 u: 04.05.2013, 12:46:26 »
Bravo za domace titule, steta zbog LP, ne treba nikog podcjenjivat ;) Giroud 38 golova u ligi :&
Sta je s prstom bilo?

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #74 u: 04.05.2013, 13:21:12 »
Di si gurao taj prst kad ti je u longeti :D
Sjebala te Sevilla,baÅ¡ Å¡teta,jel im ekipa čemu ili si ti rotirao dosta,kao ono jebeÅ¡ njih,lako ćemo  :)