KRAJ 6. SEZONE
"We are Leeds..."
Neću duljiti jer mi je prst u longeti pa jedva piÅ¡em. Evo nakon dosta vremena upalio sam ponovno sejv s omiljenim Leedsom i zavrÅ¡io ostatak sezone. Bila je ovo moja 6. sezona u Engleskoj, a 5. u najelitnijem druÅ¡tvu. Za sezonu mogu reći da je uspjeÅ¡na. Neki igraÄi su se dokazali i ozbiljno nametnuli, dok neki jednostavno ne mogu pratiti ritam velikog Engleskog diva. Drugi dio polusezone, takoÄ‘er sam koristio za uigravanje dva nova sustava. Koja su to, neću Vam joÅ¡ otkrivati, ali siguran sam da će se vidjeti na rezultatima u sljedećoj sezoni! MeÄ‘utim krenimo s ostvarenim rezultatima ove sezone.
PREMIERSHIP
Treći naslov prvaka zaredom. Liga kao prioritet je opet tu. Rezultati su dobri, s obzirom na to kakva je bila igra drugi dio sezone, a i velike probleme zadavale su nam ozljede. No koga nema, bez njega se može i mora.
LIGA PRVAKA
Na moju veliku žalost, nesretno smo ispali iz Europe. Podcjenili smo Sevillu i prerano se oprostili od Lige prvaka. Za sljedeću sezonu cilj je jasan, novi trofej LP mora biti u klupskim vitrinama!
CAPITAL ONE CUP
Svaki kup je važan, pa tako i ovaj. I ove godine Leeds je prvak. Igra nije bila uvjerljiva, mahom zato jer su igrali igraÄi s manjom minutažom, ali nitko ne pita kakva je igra, nego koliki je rezultat! U finalu smo taktiÄki pobijedili Manchester sa samo 3 udarca na gol. Kontre su ponekad jako opasno oružje.
Polufinale i finale
FA KUP
Još jedan od osvojenih kupova u nizu. Vrlo važan kup za nas, pa smo se prema tome i postavili. Male probleme zadao nam je Chelsea, ali smo ipak, kako se kaže, "na guz", prošli. Finale s Liverpoolom je bilo lako. Totalno smo ih nadigrali i zasluženo uzeli još jedan trofej.
To bi bilo, viÅ¡e-manje to. Ostao sam Vam dužan joÅ¡ puno SS-ova, ali su moje radnje ograniÄene zbog longete na prstu, pa jedva piÅ¡em i klikam. Sljedeći report će biti bolji! Da kažem par rijeÄi i o sezoni, osvojilo se sve Å¡to se moglo osvojiti. Liga prvaka nam je izmakla, ali u 6. godina sam s Leedsom osvojio sve dostupne trofeje. MeÄ‘utim tu moja priÄa u Leedsu neće stati. Već sljedeću sezonu idemo ponovno ruÅ¡iti rekorde. Dva zvuÄna pojaÄanja su potpisala, netko će otići, a netko doći, no viÅ¡e o tome u sljedećem reportu. ZavrÅ¡ti ću s reÄenicom, Leeds najjaÄi ikada igdi!
TO BE CONTINUED!
Komentari su uvijek dobrodošli! Svaki komentar karma +!