Autor Tema: Priča o malom divu iz Å kotske.  (Posjeta: 38945 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
Odg: Priča o malom divu iz Škotske.
« Odgovori #275 u: 17.06.2013, 23:03:58 »
!shock!

Malo si me iznenadio! Å teta Å¡to si prodao Emilija carčinu.  :sad:
Jedva čekam vidjeti rezultate s novim igračima,mladim igračima.
Samo me zanima koliki ti je prosjek godina u momčadi?
Sretno,pratim dalje  ;)

Haha ma nisam prodao Emilia, rekao sam da ću ih se riješit kroz sezonu dvije jer teško da bih odmah nešto napravio s ovim igračima. Možda ih čak i zadržim, bar neke igrače :D Da ih umirovim !

Baš glupo što je nakon puno sezona toliko teško naći dobre igrače kao na početku... kad gledaš ove što si doveo, iako su sve Škoti, opet su dosta loši, samo 2,3 dobra, a vjerojatno je to najbolje što se može nađi....
Zato ti se divim što imaš volje igrati nakon 8-9 sezona, meni je to maksimum..

Ugl, bit će zanimljivo vidit rezultate kad skroz promjeniÅ¡ ekipu  ;)

Hvala na komentaru :) Istina je što kažeš, ali nadam se da će se razviti u skoroj budućnosti, već sad jako dobro napreduju tako da nikad neznaš! Ma igrat ću ja još dosta koliko me vrijeme posluži!

Furamo se na Bilbao :D! Veoma zanimljiv projekt!

Pa-pa Emilio :(

Ma kakav Bilbao :D Ovo je Clyde pa ćemo mi bit poznatiji i od Bilbaa :D Hvala kralju!

Evo mogu reci da mi je ovo palo na pamet kad si reko da ce bit iznenadjenje, ali nisam ocekivao da su Skoti bas ovako losi. Pa nemaju skoro nijednog postenog igraca, mislio sam da su njima u SI-u slozili da dobijaju dobre regene :D
Bas me zanima kakvi ce ti bit rezultati za te dvije, tri godine. Ali ne sumnjam uopce u tebe, da ces dominirat iz godine u godinu.

Ne znam što je SI napravio da su igrači tako loši, al ajde nema veze šta sad idemo dalje :D Bit će uzbudljivo vidjeti kako ću proći nakon 3-4 sezone zato prati i dalje :)

Evo i mene nakon dugo vremena,čestitam na LP,napokon je pala  :&
Ova ideja mi je super i sigurno će ti dati joÅ¡ nekoliko sezona viÅ¡e igranja,ja bi ostavio Emilija i Cespedesa do kraja karijere ipak su ti postali legende kluba  ;)
Vidim i da ti sa repkom ide dobro,nadam se da ćeÅ¡ izboriti SP i tamo napraviti neko iznenaÄ‘enje,sretno i pratim te  ;-)

Opa kockaru pa ti se vratio komentirat :D drago mi je to čuti :D Dada napokon je pala jebala mamu svoju haha..i sviđa mi se ova tvoja ideja da barem Emilia ostavim koji će trpat još dugo dugo! Njega bi mi se bilo najteže riješit jel mi vjeruješ! Valjda će biti od repke nešta, sad sam se približio Španjolskoj tako da je i 1. mjesto moguće!

Uskoro ide novi report! Karmice su podijeljene :)

Offline John Abruzzi

• Trener
  • *
« Odgovori #276 u: 17.06.2013, 23:13:11 »
Nadao sam se da ćeš nešto totalno ludo smislit, al ovo sam i očekivao :D

Za par godina Clyde igra na svjetskom :P

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #277 u: 17.06.2013, 23:20:27 »
Haha kakav si ti debos pa igrat ćemo već ove sezone na svjetskom, osvojio sam LP pa zato :P

Offline John Abruzzi

• Trener
  • *
« Odgovori #278 u: 18.06.2013, 04:19:12 »
Clyde na svjetskom kao skotska reprezentacija, konju :D

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
Re: Priča o malom divu iz Škotske.
« Odgovori #279 u: 18.06.2013, 09:05:29 »
Aha hahahhahahaha opce nisam skuzio :D al bit ce kako kazes,  tko ce igrat u Clydeu igrat ce i u repki !

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #280 u: 21.06.2013, 16:23:37 »
Sezona 2029./2030. - Polusezona

Problema je bilo, ali nastavljamo dalje!

Stigao sam malo dalje od polusezone, al sam spremio SS-ove da vidite kakvo je stanje sa provođenjem moje ideje. Događalo se svašta, ispali smo iz jednog kupa, ali on i nije toliko važan. Osvojili smo Europski superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo zasad.

U ligi sam kasnio za Celticom tri boda, ali imao sam i tri utakmice manje tako da smo trenutno bolji od njega. Malo sam se opustio s uvoÄ‘enjem mladih igrača u prvih 11 pa sam propustio Å¡ansu da nastavim niz bez poraza, zasad smo upisali dva, ali iskreno viÅ¡e me i nije briga za rekorde, ako joÅ¡ oborim broj pogodaka bit ću sretan, al nije mi to neki imperativ. Glavno da osvajam trofeje! Najveće iznenaÄ‘enje je i dalje Falkirk koji je svake sezone sve bolji i baÅ¡ mi je drago, igraju mi bolje od Celtica  :&. Evo rezultata utakmica! Dunfermline  :haha:.

U Škotskom kupu pobijedili smo St. Johnstone s visokih 9-1. Sad očekujem Hearts! U Liga kupu smo ispali od Rangersa na penale, nakon što smo odigrali 3-3. Prije toga smo igrali sa Montrose i Forfarom.

Europski superkup igrali smo protiv Liverpoola i pobijedili 4-1  :cool:. U polufinalu SKP smo igrali protiv ES Tunis i pobijedili 4-0. U finalu smo igrali protiv Flamenga. Nakon 90. minuta bilo je 0-0. U 90. minuti sam uveo Hendersona koji je na kraju zabio dva gola i donio mi titulu Svjetskog klupskog prvaka!  champ.

U skupinama LP sam dobio Shakhtar, Rubin i Standard. Završio sam prvi bez ikakvih poteškoća :D. Sad me čeka Valencia za koju ne znam puno jer nemam loadanu Španjolsku ligu. Vidjet ćemo kako će to proći.

Å to se tiče igrača i svega za početak pogledajte statistiku LINK1 i LINK2. Igrali su svi, neki viÅ¡e neki manje, al Å¡ta je tu je. Ne smijem si dozvoliti da prestanem osvajati trofeje već ove sezone. Svi će oni s vremenom dobivati sve viÅ¡e prilika. Sljedeće sezone odlazi 3-4 igrača tako da će neki imati viÅ¡e nastupa nego ove sezone. Najbolji igrač koji je doÅ¡ao je John Henderson, dosad je zabio 15 golova u 22 nastupa. Nedavno mi je bio ozlijeÄ‘en Charpentier pa je dobio viÅ¡e prilika. Emilio je opet najbolji  :& U 26 nastupa zabio je 33 gola  :kee:.

Financije su u odličnom stanju, ponajviše zbog toga jer igramo na stadionu od Rangersa (naš se nadograđuje) pa se zaradi od ulaznica!

Sljedeći report opet za par dana, čitamo se! I ako vam treba bilo kakav ss samo javite :)

Za svaki komentar + karma!

TO BE CONTINUED..

Offline Mikrofonija

• Captain Cold
  • Trener
  • *
« Odgovori #281 u: 21.06.2013, 16:29:56 »
Nemam rijeći za ovu karijeru. Stvarno super i svaka čast.

Aj ako nije problem da sad ne vrtim u rikverc baci mi SS svog Historya od trofeja i Past Winnerse lige.  ;)

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #282 u: 21.06.2013, 17:19:06 »
Uf evo pročitao sve od početka, preletio sam malo brže preko dvije, tri sezone na početku dok si se mučio po nižim ligama, ali ovo "novije", od dolaska tajkuna tj. ulaska u SPL, sve. Karijera fantastična, sve na mjestu, zanimljiv klub, odlično pisanje i strašan rezultat.

Čestitke na osvajanju lige i kupa već nebrojeno puta, nedavno su pali trofeji LP i EL, kapa dolje za to, sada si preuzeo repku i k tomu guraš svoje igrače da ne bi izgubio na motivacijskom planu. Jedina stvar što me mrvicu smeta je premalo domaćih (ex juniorskih) igrača, znam da kvalitetom nisu ni blizu tvojim kriterijima, ali svakako preporučam ulaganje u juniore jer je ogromni gušt vidjeti nekog svog kako uspijeva. :)

Neće biti prijelazne sezone jer ćeš tu promjenu sa stranih na domaće raditi postepeno, kroz par godina, tako da liga i Kup ove sezone ne bi smjeli biti upitni, dva trofeja su već tu, a LP je možda već malo teže, no vidjet ćemo. Može ss osvajača LP kroz povijest kad sam već na toj temi?

To je to, sry na dugačkom komentaru :D i ovim putem još jednom kapa dolje na impresivno dobroj karijeri. Sretno u nastavku! :)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #283 u: 21.06.2013, 18:51:55 »
Liga,malo kasniÅ¡,ali nema veze.Stići ćeÅ¡. Dunfermline nije loÅ¡ koliko si ti dobar,ubijaÅ¡ ih. St.Johnstone isto dobio devet komada  yeey. Valjda ćeÅ¡ kup,osvojit. Ovaj drugi kup,penali. Nemam Å¡ta reć. Europski superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo osvojeno,bravo sam čestitke!! U Ligi Prvaka nisi dobio neku ultra teÅ¡ku skupinu pa si lagano proÅ¡ao. Financije dobre.
Samo ako bih mogao dobit SS od Cespedesa ;)
Izgleda da bolje igraÅ¡ sa ovim mladima,dobro je doÅ¡lo to Å¡to si osvježio ekipu  ;)

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #284 u: 21.06.2013, 23:43:20 »
Super si to sve napravio! Odlična ekipa :D.

Inače, ja vodim Rangers pa uživam u Škotskoj :).

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #285 u: 22.06.2013, 10:35:18 »
Nemam rijeći za ovu karijeru. Stvarno super i svaka čast.

Aj ako nije problem da sad ne vrtim u rikverc baci mi SS svog Historya od trofeja i Past Winnerse lige.  ;)

Hvala ti, i uzalud bi tražio ove ss-ove jer ih nikom prije nisam pokazivao pa sad imate ekskluzivu :D

Uf evo pročitao sve od početka, preletio sam malo brže preko dvije, tri sezone na početku dok si se mučio po nižim ligama, ali ovo "novije", od dolaska tajkuna tj. ulaska u SPL, sve. Karijera fantastična, sve na mjestu, zanimljiv klub, odlično pisanje i strašan rezultat.

Čestitke na osvajanju lige i kupa već nebrojeno puta, nedavno su pali trofeji LP i EL, kapa dolje za to, sada si preuzeo repku i k tomu guraš svoje igrače da ne bi izgubio na motivacijskom planu. Jedina stvar što me mrvicu smeta je premalo domaćih (ex juniorskih) igrača, znam da kvalitetom nisu ni blizu tvojim kriterijima, ali svakako preporučam ulaganje u juniore jer je ogromni gušt vidjeti nekog svog kako uspijeva. :)

Neće biti prijelazne sezone jer ćeš tu promjenu sa stranih na domaće raditi postepeno, kroz par godina, tako da liga i Kup ove sezone ne bi smjeli biti upitni, dva trofeja su već tu, a LP je možda već malo teže, no vidjet ćemo. Može ss osvajača LP kroz povijest kad sam već na toj temi?

To je to, sry na dugačkom komentaru :D i ovim putem još jednom kapa dolje na impresivno dobroj karijeri. Sretno u nastavku! :)

Velika ti hvala na komentaru i na pročitanom :) Nadam se da ćeš i ubuduće bolje pratiti :) Gle nisam baš upoznat šta točno trebam napravit da popravim stanje sa juniorima, pa ako si voljan da mi pomogneš oko toga, dat ću ti ss da vidiš kakvo je stanje sa facilities. I evo ss koji si tražio!

Liga,malo kasniÅ¡,ali nema veze.Stići ćeÅ¡. Dunfermline nije loÅ¡ koliko si ti dobar,ubijaÅ¡ ih. St.Johnstone isto dobio devet komada  yeey. Valjda ćeÅ¡ kup,osvojit. Ovaj drugi kup,penali. Nemam Å¡ta reć. Europski superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo osvojeno,bravo sam čestitke!! U Ligi Prvaka nisi dobio neku ultra teÅ¡ku skupinu pa si lagano proÅ¡ao. Financije dobre.
Samo ako bih mogao dobit SS od Cespedesa ;)
Izgleda da bolje igraÅ¡ sa ovim mladima,dobro je doÅ¡lo to Å¡to si osvježio ekipu  ;)

Naravno da je dobro doÅ¡lo to Å¡to sam osvježio momčad, viÅ¡e me i nije toliko strah kad mi se netko ozlijedi jer imam 2-3 igrača da ga zamijenim na njegovoj poziciji ! Hvala Å¡to pratiÅ¡ luče i evo ss kralja Cespedesa  :&

Super si to sve napravio! Odlična ekipa :D.

Inače, ja vodim Rangers pa uživam u Škotskoj :).

Normalno da uživaš i ja bi s njima uživao :D Daj mi reci kako stojiš kad smo već kod toga jel pišeš šta u kako vam ide? :)

karmice su svima podijeljene :) uskoro ide report i zaboravio sam napomenuti da smo proÅ¡li 5000 pregleda  :&

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #286 u: 22.06.2013, 10:50:40 »
Clyde i moja ekipa su razbijači u 4. ligi.
Sada sam igro League Cup protiv Celtica i dobijem kantu 6-1. Little trpa kao lud!

Možda ću počet pisat i karijeru, ali tek tamo za neka 2 tjedna.

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #287 u: 22.06.2013, 10:55:31 »
Hahahah daj ne seri da moji ubijaju :D Daj mi ss tablice! I čudi me kako su te tako razbili, dosta je igrača otišlo iz Rangersa, al ostali su neki jako dobri igrači :)

I tako je najbolje, počni pisati kad odigraš 2-3 sezone, al spremi ss tablice svake sezone i tak neke detalje pa kasnije samo objavi u karijeri, bolje je tako nego da počneš pisati prije nego si počeo pa onda odustaneš jer nije sve išlo po planu :)

U svakom slučaju nemoj odustat i sretno dalje ! Otvori tu karijeru da vidimo kak ti ide :P

Offline markolfc

• Trener
  • *
« Odgovori #288 u: 23.06.2013, 10:47:16 »
PlaniraÅ¡ li na ljeto prodati Emilia boga, ako ne- kada planiraÅ¡?  hi
"I love the smell of napalm in the morning."

Offline Mikrofonija

• Captain Cold
  • Trener
  • *
« Odgovori #289 u: 26.06.2013, 01:48:47 »
Sporting i Parma osvajaći LP-a  lolcina

Ovi SS-ovi šta sam tražija su impresivni. Samo dalje nastavi jer vidim da ti nikako ne dosađuje ;)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #290 u: 26.06.2013, 21:25:11 »
Mislim da neću prodavati Emilia, previše ga volim :heart:

Mikro neću tako skoro odustati ;) U zadnjih par dana slabo igram, tako da će report malo kasniti, al svakako će biti kroz par dana :)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #291 u: 28.06.2013, 01:48:59 »
Å KOTSKA REPREZENTACIJA
SEZONA 2029.!  :baklja:

Da ne kasnim sa reportovima evo jedan o Å kotskoj repki dok ne zavrÅ¡im sezonu sa Clydeom. BaÅ¡ sam bio u kinu gledao film Majstori iluzije i oduÅ¡evljen sam filmom  :&. PoÅ¡to mi se nimalo ne spava da napiÅ¡em par riječi o protekloj sezoni sa Å kotima :D. Neće ovo biti veliki report, ali da ostanete u toku bit će nekoliko SS-ova i tako dalje..

U protekloj godini 2029. (sad sam 2. mjesec 2030.) odigrao sam sveukupno 11 utakmica. Tri prijateljske, šest u grupnoj fazi kvalifikacija za SP i dvije utakmice za dodatne kvalifikacije kao najbolji drugi u skupini.

Igrao sam prijateljske utakmice protiv Latvije (0-4), Bosne i Hercegovine (0-1) i Hondurasa (1-0) u gostima, doživio sam samo jedan poraz i to iznenaÄ‘ujuće od Hondurasa  lolcina.

Da ne nabrajam sad utakmice u grupnoj fazi kvalifikacija SP-a sve utakmice možete pogledati ovdje. Vjerojatno najnapetija je bila protiv Sjeverne Irske gdje sam pobjedu od 2-3 izvukao nakon preokreta (2-2 u 80. min i 2-3 u 90+3)  :&. Na ljestvici najboljih drugih bio sam 4. sa 14 bodova, prva je bila Poljska sa 16. Skupina je zavrÅ¡ila ovako.

U tim dodatnim kvalifikacijama dobio sam Grčku. U dvije utakmice su ostvarene dvije važne pobjede, prva kod kuće 3-1 i zatim u gostima 0-3  yey. Sad mogu s ponosom reći da sam uspio! Na SP smo po meni dobili dosta laganu skupinu. Portugal je definitivno najjača momčad, ali pokuÅ¡at ćemo ih iznenaditi sa nekom taktikom i pokuÅ¡ati uloviti prolaz dalje. Igraju se tri utakmice i bit će teÅ¡ko, ali vjerujem u prolaz i ako to napravimo opet smo napravili odličan posao. Momčad mi je mlada i mislim da je naÅ¡a najveća Å¡ansa EP o kojem par riječi ispod!

Ove godine 2030. počinju kvalifikacije za EP, a mi se nalazimo u skupini C. Ukrajina je jedina malo jača momčad iako ni mi ne zaostajemo! Evo i datumi svih utakmica koje igramo ove godine. Igramo te tri prijateljske kako bi testirao neke igrače koje planiram koristiti na SP i nadam se uspješnim rezultatima.

Idem sad još malo igrati sa Clydeom nakon to objavim report i mislim da bi report mogao sutra navečer, ako uspijem naći vremena da odigram sezonu jer sam tek 2. mjesec..uglavnom neću odustati od igranja tako da ne brinite, jest da će reportovi slabije, ali šta je tu je ići će to s vremenom opet. Uživajte i pratite me i dalje. Pusa svima :)

TO BE CONTINUED..

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #292 u: 28.06.2013, 12:31:39 »
mi se vec zabrinuli da neces vise igrat ;).

ajmo osvojit SP hahaha..
daj stavi ss od svjetskog poretka repki.

samo da ti kažem - srušio sam sve rekorde lige s rangersima, a msm. da clyde ide u play off

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #293 u: 28.06.2013, 14:17:56 »
Necu komentirati nesto posebno za repku, cekam report sa klubom.. samo cu nesto rreci,tj. prokomentirati tvoje..
e tako,mislim da je sve jasno :D prejeben je igrac i drzi ga dok god igras  wub
ps.navrati i do susjedne karijere :D

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #294 u: 29.06.2013, 12:33:09 »
mi se vec zabrinuli da neces vise igrat ;).

ajmo osvojit SP hahaha..
daj stavi ss od svjetskog poretka repki.

samo da ti kažem - srušio sam sve rekorde lige s rangersima, a msm. da clyde ide u play off

Haha ma nemaš se šta brinuti :D igram ja i dalje! Pa ima Clyde čist solidnu momčad na početku tako da me i ne čudi, iako je meni trebalo malo više da ostvarim promociju u 3. ligu :D i iskreno ne čudi me što rušiš rekorde s Rangersima, i kod mene su ih rušili svake sezone dok su se penjali u 1. ligu! dan danas ti rekordi slove kao njihovi..ipak su oni najveći klub u Škotskoj ; evo ss

Necu komentirati nesto posebno za repku, cekam report sa klubom.. samo cu nesto rreci,tj. prokomentirati tvoje..
e tako,mislim da je sve jasno :D prejeben je igrac i drzi ga dok god igras  wub
ps.navrati i do susjedne karijere :D

Haha ma nemoj? Onda ja neću ni tebi komentirat sa repkom! :P i držat ću tog kralja do kraja ove karijere boli me kifla ;) report ide uskoro jer sam pri kraju sa igranjem :D

Offline Barney

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #295 u: 01.07.2013, 12:55:29 »
Da se proć skupina na SP-u, borba za drugo mjesto sa Obalom Bjelokosti.
Očekujem plasman na EP, direktno. ;)

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #296 u: 02.07.2013, 13:07:28 »
Mislim da ćeš proći ovu skupinu na SP-u i napraviti možda nekavo iznenađenje,imaš sreće sa grupom u kvalifikacijama za EP,prošetat ćeš se kroz nju :D

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #297 u: 02.07.2013, 18:34:53 »
Sezona 2029./2030.

Clyde opet oduševio!

Uf uf, već je puno proÅ¡lo i sigurno ste zaboravili kako sam proÅ¡ao na polusezoni. Da vas podsjetim, tek smo u 17. kolu sjeli na prvo mjesto SPL lige koje smo održali do kraja prvenstva. Celtic je bio blizu, ali ne dovoljno da ugrozi moju poziciju. SviÄ‘a mi se Å¡to Falkirk napreduje iz sezone u sezonu i mislim da će raditi odličan posao u budućnosti. Očekujem da ove iduće sezone osvoje 2. mjesto, jer zna se kome pripada prvo! Ove godine zavrÅ¡ili su 3. iza Celtica i plasirali se u grupnu fazu EL dok smo ja i Celtic u grupama LP. Iduće sezone 7 klubova ide u Europu, nadam se da će neki napraviti neki posao!  :&

Dakle da se malo ponovim. Osvojena je osma uzastopna titula Å kotskog prvaka  :kee:! U početku nisam baÅ¡ vjerovao u to jer se zbilo puno promjena i ostalih stvari, ali uspjeli smo. Primili smo dosta golova (32!, pretproÅ¡le 13, a proÅ¡le 18!!), a razlog tome je stavljanje Millera na gol, rotacija novih igrača i ostalo. Zabili smo dva gola manje nego proÅ¡le sezone (110) Å¡to znači da su igrači bili na zadatku. Sve u svemu lijepa sezona u ligi! Emilio je najbolji strijelac, a Cespedes asistent  :cool: (klasika). Partick Thistle je zavrÅ¡io u finalu Å kotskog kupa, a zatim i EL. Evo kako je izgledala tablica i utakmice drugog dijela prvenstva.

Kao Å¡to sam spomenuo iznad Partick Thistle je bio jedan sudionik finala kupa, a tko je bio drugi? Ja nisam..haha Å¡alim se :D Naravno da sam bio ja  KAVA..uglavnom evo protiv koga sam igrao. Jedini problem je bio Celtic u polufinalu gdje sam skoro izgubio, zavrÅ¡ilo je 1-1 i onda su odlučivali jedanaesterci. U finalu sam pobijedio P. Thistle 4-0 i osvojio 4. uzastopni kup i deveti ukupno!

E sad kako bi rekli susjedi BoÅ¡njaci na redu je Liga Å ampiona :D Nakon skupina sam naletio na Å¡panjolsku Valenciu. U gostima smo odigrali 1-1, a kod kuće ih napumpali 6-0  :&. Na redu je bio joÅ¡ jedan Å¡panjolac, ali za mene najveći  wub Real Madrid  wub. U gostima smo ih nekim čudom pobijedili 2-0, a kod kuće odigrali 1-1. Nakon Reala igrao sam protiv svog najdražeg kluba, Parisa  wub wub. Kod kuće smo pobijedili 2-0, a u gostima odigrali 1-1. Zanimljivo je to Å¡to su Emilio i Charpentier zabili golove u tekmama protiv Reala i PSG-a koje su zavrÅ¡ili 2-0 i tako mi uvelike osigurali prolaz dalje. U finalu me dočekala Barcelona, znači isto kao i proÅ¡le sezone  :&. Pobijedili smo 3-1, a Å¡ta mislite tko je zabio golove? Emilio kralj 2 i Char 1!  :&

Za sami kraj pogledajte statistiku ovih mladih igrača koji su stigli ove sezone, ali i ovih starih beÅ¡tija koji su najbolji na svijetu! NajviÅ¡e mi se sviÄ‘a napadač Henderson koji se pokazao kao odličan igrač i veliko pojačanje. Zatim Knox koji je dosta utakmica odigrao na mjestu zadnjeg veznog. Simspon, Paterson, Smith ma svi skoro  :& igraju fantastično i vjerujem da će se dobro razviti jer su već sad pokazali velik napredak. U sljedećem reportu kad ću pisati o reprezentaciji ćete ih vidjeti :) straÅ¡ni su! Emilio je ove sezone zabio 57 golova u 47 nastupa  :& neću ga nikad prodat, odigrat će kod mene sve i svaku utakmicu dok se ne umirovi, naravno kad bude mogao, eto toliko mi znači taj čovjek!

Financije su u dobrom plusu iako će se to dići sad kad počnu transferi jer će otići par igrača tek toliko da se omogući mladima da igraju, a i da se zaradi koji novac dok još mogu. Kasnije kad budu stariji čisto sumnjam da ću zaraditi koliko dok imaju 27 npr.

Evo ga doÅ¡li smo do 2030. godine i nastavljamo dalje! Iza mene je jako puno trofeja, titula, nagrada i čega hoćeÅ¡, ali želim joÅ¡ neÅ¡to napraviti, osvojiti jednog dana ligu samo sa Å kotima, osvojiti neko prvenstvo sa reprezentacijom, bilo kojom! zasad mi sve ide po planu sa Å kotskom, ali ćemo vidjeti kako dalje! Navečer će joÅ¡ jedan report zato malo prokomentirajte Clyde jer slijedi Å kotska reprezentacija  :&!!

TO BE CONTINUED..

@Barney normalno da se da proći! Ostani danas navečer na forumu i vidi kako je prošla repka!

@Gambler hvala ti, začudit ćeš se kad vidiš novi report <33
« Zadnja izmjena: 02.07.2013, 18:36:08 od Silvaa »

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #298 u: 02.07.2013, 20:07:51 »
Ligu izdominirao opet, kup laganini osvojen u finalu, a u Ligi prvaka doslovno si ubio Barcu  :&
Svaka cast na ovolikoj volji, svaka cast na ovakvoj karijeri  wub
Pratim te i dalje,navrati i do mene  hi

Offline Punky

• Maskota
  • *
« Odgovori #299 u: 02.07.2013, 21:31:45 »
Kralju svaka cast na upornosti, trudu i volji  :) Evo ja sam novi na ovoj stranici, iako igram managera jos od 2005, i prvo sta sam procitao na ovom forumu bilo je svih 12 stranica ove impresivne karijere i stvarno sam odusevljen tvojom voljom i rezultatima. Mislim da nakon ove price ni jedna druga nece biti ovako zanimljiva za citat :D Napravio si uspjeh vrijedan hvale i u stilu pravog managera. Pogodio si u transferima i to je bio  tvoj kljuc uspjeha. Cestitam na svim rekordima i uspjesima. Jedinagreska je bila sto nisi poduzeo nista oko youth teama pa ti se nisu razvili igraci u tvom pogonu koje bi koristio u buducnosti. Prica je super, stil pisanja price je super i nadam se da ce bitii ubuduce slicnih prica s tvoje strane koje cu sigurno pratiti. Svaka cast i na volji da i  nakon osvojenog svega zivog kreces u nove izazove. Jos jednom cestitam i znaj da sam uzivao u citanju price :)