Uf evo proÄitao sve od poÄetka, preletio sam malo brže preko dvije, tri sezone na poÄetku dok si se muÄio po nižim ligama, ali ovo "novije", od dolaska tajkuna tj. ulaska u SPL, sve. Karijera fantastiÄna, sve na mjestu, zanimljiv klub, odliÄno pisanje i straÅ¡an rezultat.
ÄŒestitke na osvajanju lige i kupa već nebrojeno puta, nedavno su pali trofeji LP i EL, kapa dolje za to, sada si preuzeo repku i k tomu guraÅ¡ svoje igraÄe da ne bi izgubio na motivacijskom planu. Jedina stvar Å¡to me mrvicu smeta je premalo domaćih (ex juniorskih) igraÄa, znam da kvalitetom nisu ni blizu tvojim kriterijima, ali svakako preporuÄam ulaganje u juniore jer je ogromni guÅ¡t vidjeti nekog svog kako uspijeva.

Neće biti prijelazne sezone jer ćeÅ¡ tu promjenu sa stranih na domaće raditi postepeno, kroz par godina, tako da liga i Kup ove sezone ne bi smjeli biti upitni, dva trofeja su već tu, a LP je možda već malo teže, no vidjet ćemo. Može ss osvajaÄa LP kroz povijest kad sam već na toj temi?
To je to, sry na dugaÄkom komentaru

i ovim putem još jednom kapa dolje na impresivno dobroj karijeri. Sretno u nastavku!