Autor Tema: Priča o malom divu iz Å kotske.  (Posjeta: 38944 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
Odg: Priča o malom divu iz Škotske.
« Odgovori #150 u: 24.04.2013, 14:29:38 »
Ja sam ih ponajviÅ¡e uzeo zbog dresova,sviÄ‘aju mi se a i imaju dosta dobroga napadača za tu ligu,mislim da bi mogao izboriti promociju već u prvoj sezoni  :)

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #151 u: 24.04.2013, 14:45:07 »
Evo pročita san malo karijeru i mogu reć da su rezultati jako dobri,iako si malo predugo osta u 4.ligi ali nakon toga lip napredak  :)
ÄŒestitke na naslovu Å kotskog prvaka i lipom uspjehu u Europi  :cool:
Å ta se tiče najnovijih tranfera preplatia si igrače za takav klub,ovaj Å panjolac i golman su definitivno najbolji  :&
Sritno u LP  ;-)
Na FM 2011 san i ja igra Å¡kotski LLM ali krenia san iz 6.lige sa Edinburgh City i svake sezone izboria promociju u viÅ¡i rang pa san trenutno u 2.ligi oko sredine tablice,svi transferi su bili na free  KAVA

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #152 u: 24.04.2013, 14:55:14 »
A znam da sam ih preplatio, ali eto ima se love pa ono..sumnjam da ću ikad više tako..hvala ti što si uhvatio vremena i pročitao sve, cijenim to! Istina je da sam bio dosta dugo u 4. ligi, ali iskreno nisam pogodio s taktikom i bilo je dosta teško, stalno sam nešto kemijao pa su na kraju i takvi rezultati bili. S vremenom je krenulo bolje, ali sa ovim zadnjim patchom momčad mi tako dobro igra, ne znam jel to do enđina ili ne, ali dobro igram odtada. Nisam ni znao da možeš igrati 6. ligu :D Jel ima koji link za 13? I ima dosta igrača koji žele doć besplatno, uvijek se nađe neki talent i tako. Eto hvaa još jednom i nadam se još pokojem tvom komentaru! + :)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #153 u: 24.04.2013, 15:33:21 »
Lijepo to tebi ide. Ligu ćeÅ¡ vjerojatno osvojiti,a i kupove bi trebao. Liga prvaka dosta teÅ¡ka skupina,ali si proÅ¡ao. Transferi su ti super. Sljedeća prepreka u ligi prvaka Liverpool  !shock! !shock!
Mislim da ćeš ih rastavit na proste faktore.
Kako su se oni uopće kvalificirali u LP ?

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #154 u: 24.04.2013, 15:49:10 »
Nisam ni znao da možeš igrati 6. ligu :D Jel ima koji link za 13?

Evo ode ima,ali ne znan jel stavljena promocija iz 5 u 4 ligu jer u stvarnosti nije tako pa pogledaj  ;-)

http://www.neoseeker.com/forums/55840/t1802827-new-scottish-league-system/

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #155 u: 24.04.2013, 18:27:26 »
Lijepo to tebi ide. Ligu ćeÅ¡ vjerojatno osvojiti,a i kupove bi trebao. Liga prvaka dosta teÅ¡ka skupina,ali si proÅ¡ao. Transferi su ti super. Sljedeća prepreka u ligi prvaka Liverpool  !shock! !shock!
Mislim da ćeš ih rastavit na proste faktore.
Kako su se oni uopće kvalificirali u LP ?

Prošle sezone završili su 4. u Premiershipu i igrali su jednu utakmicu prije skupina i to protiv Panathinaikosa kojeg su zgazili 7-0 :D U skupini sa Bayernom, Legiom i Anderlechtom su završili prvi sa 14 bodova..eto dosta dobro su igrali, a ja se nadam da ću proć bez nekih većih problema :D hvala ti što pratiš! :) +

Nisam ni znao da možeš igrati 6. ligu :D Jel ima koji link za 13?

Evo ode ima,ali ne znan jel stavljena promocija iz 5 u 4 ligu jer u stvarnosti nije tako pa pogledaj  ;-)

http://www.neoseeker.com/forums/55840/t1802827-new-scottish-league-system/

E to je to, hvala ti :) +

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #156 u: 26.04.2013, 13:33:10 »
Sezona 2023./2024.

Ciljevi ostvareni!

Kao Å¡to možete vidjeti osvojio sam onoliko trofeja koliko sam i htio. Napokon je osvojen Å kotski kup i to nakon duge 1958. godine  :& liga osvojena vrlo dominantno, a u SCL nismo imali nekih prejakih protivnika. Liga Prvaka je proÅ¡la dosta ok, ali ja joÅ¡ dosta zaostajem za Realom, Barcom, At. Madridom, Unitedom, Cityem i ostalima tako da je i četvrtfinale veliko dostignuće!

Dakle SPL liga je osvojena drugi put zaredom i joÅ¡ mi trebaju 52 naslova kako bi dostignuo Rangerse  !shock! :D. U svakom slučaju vidjet ćemo kako bude, čisto sumnjam da ću igrati tako dugo, ali ako se ovi naslovi zaredaju mislim da je vrlo vjerojatno da bi to i dostignuo. Ballesta i Fiorio su treći Å¡to se tiče zabijenih golova u ligi, prvi ima 27 i žao mi je to ih nisu uspjeli prestići. Jakob Eg je najbolji asistent sa 13 asista. Dugujem vam joÅ¡ ostatak odigranih utakmica, možete vidjeti da smo izgubili skoro sve utakmice u zavrÅ¡nici sezone, slično kao i proÅ¡le sezone i to me zabrinjava jer tako nikad neću prestić Celtic u broju osvojenih bodova(103). Jedini koji su me uspjeli poraziti u regularnom dijelu sezone su Celtic i Dundee Utd  :& Sljedeće sezone idem oboriti naslov i postaviti rekorde u broju bodova i nadam se postignutih golova. Na SS-u tablice možete vidjeti da smo dobili joÅ¡ jednog predstavnika u EL i koeficijent se povećava iz sezone u sezonu. Nadam se da će ova biti uspjeÅ¡nija nego proÅ¡la, za sve klubove :D Evo squad status:&

SLC je moj treći put zaredom i drago mi je da osvajam te manje trofeje jer će puno značiti na kraju kad ih budem zbrajao. Put do finala je bio relativno lagan, sve ukupno smo odigrali 4 utakmice, a na kraju je pao i Dundee 2-1 golovima Fioria. Prošlo je 66 godina od zadnjeg naslova u SC, ali put do finala nije bio lagan. Probleme mi je zadao Hiberninan koji kao da nije htio izgubiti. U prvoj utakmici četvrtfinala odigrali smo 2-2, a onda u drugoj gubili 2-1 do 83. minute kad je zabio Fiorio i u produžecima Ballesta za konačnih 3-2 i težak prolaz dalje. U finalu smo igrali protiv Celtica kojeg smo dobili 2-1champ

Nakon prolaza iz skupine LP, naletjeli smo na Liverpool. Pobjeda od 2-1 kod kuće i 3-2 u gostima bilo je dovoljno za prolaz. U četvrtfinalu naletjeli smo na jebeni Real koji nam nije dao da prođemo dalje. Poraz od 0-1 kod kuće i 0-1 u gostima značio je završetak puta u europi. Naslov je na kraju odnio At. Madrid koji je u finalu pobijedio Man Utd 2-1.

Financije su zasad dobre, ali to je zbog transfera koje sam napravio  :& Koga sam doveo, ali i prodao vidjet ćete u idućem reportu. Moram vas malo držati u neizvjesnosti :D

Za svaki komentar + karma!

TO BE CONTINUED..

Offline John Abruzzi

• Trener
  • *
« Odgovori #157 u: 26.04.2013, 13:39:00 »
Å kotska zbirka kompletirana, ajmo sad na Europu :D

Stigneš li Rangerse mislim da zaslužuješ mjesto predsjednika :P

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #158 u: 26.04.2013, 13:45:12 »
Sretan rođendan btw! Haha pa vjerojatno bi zaslužio, ali ako ću imati vremena vjerojatno ću igrat s Clydeom, ali sumnjam da ću tako dugo pisati karijeru ovdje :D europa će kroz par godina sigurno doći, treba još vremena da mi se neki igrači razviju i dostignu potencijal pa ću tek onda moći računati na neke velike rezultate! Hvala ti :)

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #159 u: 26.04.2013, 13:59:02 »
Očekivao sam da ćeÅ¡ osvojiti sva domaća natjecanja jer imaÅ¡ najbolju ekipu u Å kotskoj,u LP si napravio odličan posao s obzirom da ti je to prva sezona u tom natjecanju  ;)
Fino je vidjeti da ti se liga razvija i imaÅ¡ sve viÅ¡e predstavnika u Europi,probaj ju napraviti najboljom u igri,sad čekam da vidim kako si trgovao,sretno dalje  ;)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #160 u: 26.04.2013, 14:05:40 »
JoÅ¡ "samo" 52 naslova do Rangersa  :yes: Å kotska ligi kupovi su postali rutina. Oni se moraju osvajat i sljedećih godina. Liga prvaka,Å¡teta Å¡to si naletio na  Real Madrid,ali eto. Nisi imao Å¡anse uopće u drugoj utakmici,ali eto Å¡ta je tu je.  ;)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #161 u: 26.04.2013, 23:08:24 »
Kockaru to mi je i namjera da napravim od SPL lige da bude najjača na svijetu tako da jednog dana mogu dovoditi najbolje igrače koji će igrati u velikim klubovima. Trenutno je na 15 mjestu, ali piše mi da je bila na 10. Što se dogodilo i zašto je tako pala ne znam, ali mislim da je zbog loše sezone u europi, praktički sam samo ja napravio neki rezultat. Trebat će vremena i igranja, ali idem to napravit. Hvala što uvijek pratiš i daj mi samo reci kako stojiš sa svojim klubom? :D +

Luče sumnjam da ću oborit jebeni Rangers jer bi trebao odigrat još 53 sezone da ih prestignem uopće :D Odigrat ću još par dobrih sezona da napravim od Clydea ono što želim i to će biti to od mene što se tiče ovog FM-a. Hvala na komentarima! +

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #162 u: 27.04.2013, 00:18:57 »
Sad ću tek krenuti igrati,doveo sam neka tri klinca,mislim da su regeni jer imaju po 15-16 godina i nemaju nikakav history a dobri su za ovu ligu.Muči me taktika,nemam igrače za 4-2-3-1 i 4-1-2-2-1 koje uglavnom igram pa ću probati s 4-4-2 na kontre  :/

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #163 u: 28.04.2013, 09:14:44 »
Mene nikak nije išla 4-4-2, valjda tebe hoće jbt..tu formaciju koristim već dosta dugo, ali ovaj put me posralo po njoj :D

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #164 u: 30.04.2013, 08:56:00 »
Sezona 2024./2025. - TRANSFERI

Rekordna zarada od transfera!

Doveo sam dosta novih igrača, uglavnom za budućnost jer su neki dosta mladi, ali neki su se već sad ustalili u prvoj momčadi. U naslovu možete vidjet da smo zaradili najviÅ¡e otkad vodim klub i mogu vam reći da doslovce plivamo u novcima  :&

Prvi igrač kojeg sam doveo je Richard Björkfäll iz  DjurgÃ¥rdena za kojeg sam iskeÅ¡irao 2 milijuna. Razlog dovoÄ‘enja je zamjena Eg-u na mjestu poluÅ¡pice. Nadam se da će se dobro razviti, ali on u zadnje 4 sezone igra fenomenalno i bit će ga teÅ¡ko zamjeniti.

Drugi igrač je francuz Bawa Etuwe Junior koji je svoje igračke dane provodio u FC Midtjyllandu. Doveo sam ga za 1.7 milijuna funti i planiram ga koristiti na mjestu desnog bočnog. Jedina mana mu je brzina, ali nadam se da će to uz dobre treninge porasti na neku dobru ocjenu.

Jacka Shawa ste već upoznali u prijašnjem reportu kao i Mareka Dopieralu, ali rekao sam vam da gledam i nekog klinca. Od njega nažalost ništa jer su tražili previše novaca. Najskuplje pojačanje ove sezone je Emilio iz Olimpique Lyonnaisa. Doveden je za dobrih 23.5 milijuna funti. Malo ispod vidjet ćete zašto je njegovo dovođenje bilo potrebno. Ukupno je na pojačanja potrošeno 27 milijuna funti i to je zasad to što se tiče nekh velikih pojačanja. Imam odličnu momčad i nove igrače ćemo kupovati samo ako dođe neka dobra ponuda za sadašnje igrače.

Napustio nas je branič Biro - Biro koji je kod nas proveo 9 godina  :& već je sad malo i u godinama, a mi već imamo par dobrih stopera tako da je odlazak bio najrealniji. OtiÅ¡ao je u Aston Villu za 3.9 milijuna funti. Chelsea je bio zainteresiran za Tim-a Sheila, desnog bočnog kojeg sam doveo sezonu prije i ponudio 15 milijuna funti. Prihvatio sam jer je to viÅ¡e nego sam ga doveo, a i imam priliku da mi je Junior razvije kako treba.

E sad najskuplje prodan igrač u povijesti kluba je Giuseppe Fiorio koji je napustio klub za 42 milijuna funti  :& Arsenal je taj koji je odrijeÅ¡io kesu, ali nije ni čudo da žele igrača koji je zabio 81 gol u 100 nastupa. Stigao je besplatno kod mene i zato je ovo jako odličan transfer! Zbog toga je potpisan Emilio jer planiram prodat Ballestu koji je nezadovoljan, a i želim zaraditi neÅ¡to na njemu jer je već u godinama. To je to od transfera ove sezone.

Formacija je i dalje ista, ovo su igrači koje ću koristiti ove sezone, samo što je na golu Gama i lijevi bočni Johnson.

U prvenstvu sam na prvom mjestu, slijede me Celtic i Rangers i bit će ovo teÅ¡ka sezona. Celtic je opet ostao bez trenera jer je Moyes otiÅ¡ao u Wigan, a sad ih vodi Mick O'Conner. Ima sliku regena iako mu u povijesti piÅ¡e da postoji kao igrač Avondalea od 2007. Kasnije je trenirao C. Palace i Notts Co. s kojim se ostvario promociju iz 3. lige u Championship. Emilio je najbolji strijelac lige i igra fantastično. Eg je postao najbolji strijelac kluba u ligaÅ¡kim utakmicama i tako je prestigao Fallona koji je to postao prije dosta dugo vremena.   :& Evo i odigranih utakmica.

U SLC kupu prošao sam dvije utakmice i sad mi je sljedeći protivnik Dundee Utd u polufinalu. Škotski kup još nisam igrao.

U skupini LP sam dobio Man Utd, Valenciu i Shakhtar! Zasad stojim ovako i dosta sam zadovoljan. Nadam se prolasku i možda osvajanju naslova jer imam jako dobru momčad, ali vidjet ćemo kako bude.

Evo i financija. Klub je proÅ¡le sezone opet nadograÄ‘ivao stadion i sad imam 10500 mjesta. Redovito ga punim i nadam se da će ga opet nadograÄ‘ivat jer mi treba zarada od ulaznica. Idem previÅ¡e u minus od ovih plaća igračima  :/

To je to zasad javim se na kraju sezone!

TO BE CONTINUED..

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #165 u: 30.04.2013, 16:49:51 »
Bome si jebeno utopio Fioria  :& vjerujem da će Emilio biti dostojna zamjena  :)
Vidim da se Celtic dobro drži ovu sezonu,jel im valja ekipa što?

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #166 u: 30.04.2013, 17:18:31 »
Je je Fiorio je otiÅ¡ao za lijepe pare  :& A gle Å¡to se tiče Celtica za početak vidi im managera, po meni je jako dobar .. doveli su u protekle dvije sezone 22 nova igrača iako ih je dosta i otiÅ¡lo, ali opet je nekako imao na raspolaganju dosta igrača i mogao je to sve posložiti kako želi..nemaju neke istaknute igrače, osim napadača Milika ali on ima slabe ocjene i 30 god, i bez obzira na sve zabio je dosad 24 gola u 31 nastupu..

U europi su prošli skupinu EL s Interom al ne znam s kim igraju, mislim da s Liverpoolom. Ispali su iz LP od Red Bull Salzburga ukupno 3-2. Nadam se da će napravit nešto ove sezone više..

Evo tražio me i Liverpool kad smo kod njega  :D

kad već piÅ¡em ost, da vas obavijestim da sam proÅ¡ao skupinu i dobio reala  :&

Offline buzer

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #167 u: 03.05.2013, 01:44:31 »
upravo sam procitao svih 7 stranica xD vrlo zanimljiva kerijera  :&

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #168 u: 03.05.2013, 10:16:39 »
Ajde ajde baš mi je drago da to netko još radi, ja bi volio kad bi neki drugi članovi pisali karijere jer to volim, pogotovo od adidasa i starije ekipe..baš je užitak za čitat! ;) hvala +!

Offline Sloba

• The Special One®
  • Trener
  • *
« Odgovori #169 u: 03.05.2013, 11:09:38 »
Evo da i ja ostavim komentar. Upravo sam pročitao sve, SVAKI update karijere i moram reći da sam oduševljen. Vredelo je sve ovo čitati više od sat vremena. Ti jednostavno ljudima daješ inspiraciju da igraju. :) Šta reći? Mučio si se dosta na početku.. dve sezone u četvrtoj ligi tj izborena promocija tek u trećoj, onaj problem kada nije htelo da ti se loaduje sejv, ali ti se vratio sezonu i odigrao ponovo, pa za to dodatni respekt od mene. Kasnije si lako izborio promocije u drugu, a potom i prvu ligu. Onda veliki minus, ali pozitivna stvar za tebe. Jbg. zbog uslova za Škotsku Prvu ligu morali su da ti ugrade to podterensko grejanje. ;) Onda te preuzima jedan vlasnik koji te praktično spašava, ali tebi se ne događa ništa pozitivno u vidu rezultata, čak ako nisam u međuvremenu zaboravio i jedva si opstao jedne sezone, ALI JESI! Onda te preuzima novi vlasnik, kreću ulaganja u klub itd. itd. rekordni transferi, rekordno potrešen broj miliona, a nešto kasnije i zarađen. Dve titule zaredom, tri ili četiri kupa si generalno osvojio valja i finale evropske lige, četvrt finale lige šampiona. Sjajne finansije ! Imam samo jedno pitanje. Da li su ti gradili novi stadion i ako jesu koliki je kapacitet? Vidim da piše New Broadwood.. jbt. umalo da zaboravim igrao si evropu na tuđem stadionu i ipak si beležio super rezultate, kao i domaću ligu prve sezone nakon promociju u SPL. Pa srećno ti bilo majstore ! Ja ću ovo nastaviti da pratim i dalje, a ti rasturaš ! Da odigraš što više sezona ti želim i možda (ko zna?) i prestigneš po broju titula Rangers. :)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #170 u: 03.05.2013, 11:32:25 »
Najljepši komentar u ovoj mojoj karijeri i mogu ti reći da zbog ovakvih komentara ja ovdje pišem. :)

Gle igrao sam europu na stadionu New Broomfield na kojem inače igra Airdrie, a on je trenutno u drugoj ligi. Igrao sam na njemu jer se moj klub nalazi u toj pokrajini North Lanarkshire. Moj stadion je Broadwood Stadium koji trenutno nakon svih nadogradnji ima 10500 mjesta, od početnih 3200 ovo je velik uspon. Nisam baš često punio stadion, al eto ovu sezonu sam imao AA 10300 ili 98%, bez obzira na to uprava ovaj put nije tražila nadogradnju. Razmišljao sam čak o izgradnji novog stadiona, ali to znači da neću smjet dovoditi igrače neko vrijeme kako nebi išao u minus sve više i više. Vidjet ćemo kako bude. Volio bi igrati stalno na ovom stadionu i nadograđivati ga koliko god dugo budem igrao.

Novi vlasnik me spasio to je sigurno, dao mi je dosta novaca i nije mi dao otkaz što je najvažnije :D Financije su mi odlične, igram dobro u europi, škotske trofeje osvajam svake sezone i to mi je dodatan motiv da što više osvojim. Hvala ti još jednom na komentaru i nadam se da ćeš baciti još pokoji komentar! :) +

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #171 u: 03.05.2013, 14:45:04 »
Sezona 2024./2025.

Bolji nego prošle sezone, a to je najvažnije!

Eto u naslovu možete vidjeti da smo napravili bolji rezultat od prošle sezone. Osvojili smo više bodova u ligi, popravili prosjek zabijenih i primljenih golova, stigli do polufinala LP, srušili par rekorda itd itd..Sve u svemu zadovoljan sam, kupovi su opet pripali nama, liga osvojena treći put zaredom, vidi se napredak mladih igrača, što po ocjenama što po igri. Hajde da vam pokažem rezultate, malo ću se raspisati :D

Prvenstvo osvojeno sa 100 bodova  :& falila su mi 4 boda da sruÅ¡im Celtic koji je 2002. imao 103 boda. Zabio sam 16 golova viÅ¡e nego proÅ¡le sezone, primio 15 manje i 11 bodova viÅ¡e. Cilj mi je da to svake sezone poboljÅ¡avam i da sruÅ¡im Celtic po broju bodova (103) i Hearts po broju golova (132). Emilio je zabio 38 golova u 36 nastupa i sruÅ¡io rekord od Larssona. Ukupno ih je u sezoni zabio 56 u isto toliko nastupa  :& Eg je postao najbolji ligaÅ¡ki strijelac Clydea sa 91 golom, ali Emilio će to sruÅ¡iti za dvije sezone :D Cespedes je najbolji asistent lige sa 21 dodavanjem. Evo i nagrada koje su moji igrači dobili, a i odigranih utakmica na kraju sezone. Squad status sve govori, fantastične igrače imam to je sigurno.

U SL kupu nismo imali preteške protivnike i do finala opet došli lako. Tamo smo razbili Dundee 3-0champ U Škotskom kupu smo razbili konkurenciju i osvojili naslov u finalu protiv Rangersa 4-1champ KLASIKA :D

Rekao sam gore da smo stigli do polufinala LP , ali to nije istina!! OSVOJILI SMO LIGU PRVAKA!!!! Zajebavam se :D Ipak smo stigli po polufinala. Boji je bio kurvin sin Manchester City  !mad! :pras: :gaah
Napomenuo sam u jednom postu gore da smo dobili Real Madrid u prvoj utakmici. Htio sam im vratiti za proÅ¡lo četvrtfinale i uspio sam. Kod kuće smo odigrali 1-1 iako sam skoro i pobijedio, ali nije me htjelo. U uzvratu smo gubili na poluvremenu, ali nakon TT momčad počinje igrat kako spada. Emilio pogaÄ‘a za 1-1, a onda Thomson koji je uÅ¡ao netom prije pogaÄ‘a iz penala za konačnih 2-1  :kee:. U četvrfinalu smo dobili Shakhtar koji nas je u skupini dobio dva puta i rekao sam sam sebi da im neću ostat dužan. Poraz od 2-1 u gostima i pobjeda od 3-0 kod kuće odvela me u polufinale i na noge Manchesteru. Ne znam kako bih opisao taj osječaj kad dobite gol u 90. minuti i ispadnete, a imali ste prolaz u rukama. Ne znam Å¡to je gore, to Å¡to sam u prvoj utakmici primio gol u 90+7 ili u drugoj utakmici u 90. minuti  :pras:. Vračali smo se i vračali, ali to je ono kad FM neda i moÅ¡ se jebat. Ubio me ovaj lik, vjerojatno najbolji igrač na svijetu..sruÅ¡io je rekord po broju golova u LP, zabio je 22 gola  :& Prvu utakmicu smo izgubili 4-3 u gostima, a drugu odigrali 2-2 kod kuće. LP su naravno osvojili oni u finalu protiv Porta.

Jebem ti FM i sve  :sad:

To su vam svi rezultati, neću dovoditi nikoga iduće sezone. Možda netko ode, al to neće biti netko od važnijih igrača. Financije su super, pokuÅ¡ao sam kupiti stadion od vlasnika da viÅ¡e ne plaćam najam od nekih 18 tisuća godiÅ¡nje i da mogu bez brige nadograÄ‘ivati, ali klub nije htio. Vjerojatno imaju u planu graditi novi, nemam pojma, uglavnom odbili su me i vidjet ćemo s vremenom Å¡to će se dogoditi :D Nisam dosta dugo stavio game status pa da i njega vidite. Ima dosta sejvanja, ali sjeva mi se svakih mjesec dana jer mi se neda ponavljat opet sezona kako mi se to znalo prije dogoditi. Nekad i ja znam sejvati kad idem s laptopa tako da je prosjek od nekih 24 dana.  ;)

Javim se uskoro ! :)

TO BE CONTINUED..

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #172 u: 03.05.2013, 16:35:35 »
Bravo! Može SS od Rangersa i Celtica? xD

Offline B. Cloughâ„¢

• You miss 100% of the shots you don’t take.
  • Legenda
  • *
« Odgovori #173 u: 03.05.2013, 19:20:38 »
Sjajan uspjeh  :cro-man:

Kakve ocjene ima ovaj lik iz Citya  :slina:  :O

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #174 u: 03.05.2013, 19:33:53 »
Bravo za Skotsku, ali to je vec klasika, cekamo ligu prvaka KAVA stvarno te u njoj izjebo na uobicajeni nacin FM, al vjerujem da sljedece sezone vec mozes osvojit ;)
Sretno u LP i u rusenju cim vise skotskih rekorda ;)