Evo da i ja ostavim komentar. Upravo sam proÄitao sve, SVAKI update karijere i moram reći da sam oduÅ¡evljen. Vredelo je sve ovo Äitati viÅ¡e od sat vremena. Ti jednostavno ljudima dajeÅ¡ inspiraciju da igraju.

Å ta reći? MuÄio si se dosta na poÄetku.. dve sezone u Äetvrtoj ligi tj izborena promocija tek u trećoj, onaj problem kada nije htelo da ti se loaduje sejv, ali ti se vratio sezonu i odigrao ponovo, pa za to dodatni respekt od mene. Kasnije si lako izborio promocije u drugu, a potom i prvu ligu. Onda veliki minus, ali pozitivna stvar za tebe. Jbg. zbog uslova za Å kotsku Prvu ligu morali su da ti ugrade to podterensko grejanje.

Onda te preuzima jedan vlasnik koji te praktiÄno spaÅ¡ava, ali tebi se ne dogaÄ‘a niÅ¡ta pozitivno u vidu rezultata, Äak ako nisam u meÄ‘uvremenu zaboravio i jedva si opstao jedne sezone, ALI JESI! Onda te preuzima novi vlasnik, kreću ulaganja u klub itd. itd. rekordni transferi, rekordno potreÅ¡en broj miliona, a neÅ¡to kasnije i zaraÄ‘en. Dve titule zaredom, tri ili Äetiri kupa si generalno osvojio valja i finale evropske lige, Äetvrt finale lige Å¡ampiona. Sjajne finansije ! Imam samo jedno pitanje. Da li su ti gradili novi stadion i ako jesu koliki je kapacitet? Vidim da piÅ¡e New Broadwood.. jbt. umalo da zaboravim igrao si evropu na tuÄ‘em stadionu i ipak si beležio super rezultate, kao i domaću ligu prve sezone nakon promociju u SPL. Pa srećno ti bilo majstore ! Ja ću ovo nastaviti da pratim i dalje, a ti rasturaÅ¡ ! Da odigraÅ¡ Å¡to viÅ¡e sezona ti želim i možda (ko zna?) i prestigneÅ¡ po broju titula Rangers.