Autor Tema: Priča o malom divu iz Å kotske.  (Posjeta: 38945 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline simaux

• Oružar
  • *
Odg: Priča o malom divu iz Škotske.
« Odgovori #125 u: 18.04.2013, 22:06:33 »
Jebemu, stvarno mora bit grozan osjecaj...pretpostavit cu da nije htio potpisat bez te klauzule? Nemoj odustat sad zbog toga, siguran sam da mozes izac iz ovog jos jaci. ;)

A sta se tice ovog podatka u prvom odlomku, stvarno svaka cast za to, steta sta si tak izgubio i nekek koje si mogo dobit (Motherwell i bar jednom Dundee)... ;)

Sretno dalje i ne odustaj! respect

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #126 u: 18.04.2013, 22:35:41 »
Ma nije htio ništa bez te klazule, ko da je znao da ce se ovo dogodit. Čak sam mu nudio 50% veća plača nakon svake sezone, ali ništa..svaki put me vračao na to kad bi predložio ugovor, čak i sa većom plačom..mah, već tražim zamjene :D

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #127 u: 18.04.2013, 23:15:56 »
Imal šta u tvojoj školi regena,kvalitetno :D

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #128 u: 18.04.2013, 23:27:57 »
Haha ovo mi je najbolje što imam :D assistent mu daje 3.5 zvjezdica..ne znam..sumnjam da će igrat kod mene

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #129 u: 18.04.2013, 23:30:58 »
 :/

A,barem imaÅ¡ novca za kupovanje igrača  champ

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #130 u: 18.04.2013, 23:35:40 »
Ja ti više brijem da dobar plus u blagajni tako da se oslanjam na bagatela igrače, kasnije ih čak i uspijem prodat i eto opet love :D al jednom kad budem svaki mjesec išo u plus umjesto u minus naravno da ću dovodit svjetske igrače, zasad to nije slučaj

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #131 u: 18.04.2013, 23:42:33 »
Ja ti više brijem da dobar plus u blagajni tako da se oslanjam na bagatela igrače, kasnije ih čak i uspijem prodat i eto opet love :D al jednom kad budem svaki mjesec išo u plus umjesto u minus naravno da ću dovodit svjetske igrače, zasad to nije slučaj

Možda sam dosadan,ali je ovo zadnje pitanje:
Jel bi ti Rangers mogao praviti probleme :D Zapravo,jel ih pravi?  hmm

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #132 u: 18.04.2013, 23:48:12 »
Ma pravi kurac, haha nikad ih nije ni pravio..samo ću ti reć da su oni 9., a "veliki" Celtic 10  lolcina jedini koji mi može praviti neke probleme je Aberdeen, nedavno su me dobili 3-0 kući, ali neÅ¡ su sjebali i već im bježim 6 bodova na tablici..očekujem da ću se uskoro odmaknuti od svih, vidjet ćemo kako će biti kad Fredes ode  :bo: očekivao sam pad velikana i sad manje momčadi dolaze na vidjelo, to si mogo vidjet kod Dundee Utd koji je jedne sezone osvojio naslov a druge ih nisi mogao vidjet..tak je stalno.. i ne brini niÅ¡ta, volim ti odgovarati na pitanja  ;)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #133 u: 18.04.2013, 23:54:24 »
Ma pravi kurac, haha nikad ih nije ni pravio..samo ću ti reć da su oni 9., a "veliki" Celtic 10  lolcina jedini koji mi može praviti neke probleme je Aberdeen, nedavno su me dobili 3-0 kući, ali neÅ¡ su sjebali i već im bježim 6 bodova na tablici..očekujem da ću se uskoro odmaknuti od svih, vidjet ćemo kako će biti kad Fredes ode  :bo: očekivao sam pad velikana i sad manje momčadi dolaze na vidjelo, to si mogo vidjet kod Dundee Utd koji je jedne sezone osvojio naslov a druge ih nisi mogao vidjet..tak je stalno.. i ne brini niÅ¡ta, volim ti odgovarati na pitanja  ;)

Svake sezone netko novi "izleti" u borbu za naslov prvaka. Dundee Utd, Aberdeen, Celtic,ali ja mislim da ćeÅ¡ ti osvojiti ligu,zato Å¡to si već dvije sezone u samom vrhu,ali malo fali.  ;)
Jedva čekam report da vidimo kako si proÅ¡ao u LP-u  :juznivjetar:

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #134 u: 19.04.2013, 19:34:01 »
Sezona 2022./2023.

Bit će ovo extra veliki report i nadam se da ćete ga pročitati do kraja. Dogodilo se mnogo toga u sezoni, Å¡to lijepoga Å¡to ružnoga. Celtic i Rangers nisu zavrÅ¡ili iznad 7. mjesta Å¡to znači da su ostali u grupi za ispadanje  !shock!. Ja sam ove sezone stigao do prvog naslova prvaka u povijesti Clydea  champ, takoÄ‘er smo osvojili i kup kao i proÅ¡le sezone, Å¡to se tiče drugog kupa tamo smo ispali na penale od Rangersa  :roll:. Cijelu ih sezonu ubijamo rezultatima i onda mi se desi takva stvar iako mi par igrača nije bilo, a i umor je napravio svoje. U svakom slučaju bila je ovo odlična sezona jer smo stigli do FINALA EUROPSKE LIGE  :&. Kako sam proÅ¡ao vam joÅ¡ neću otkriti, to ćete saznati ako budete pročitali report do kraja.

Rekao sam vam već da smo potpisali odlične igrače, da budem precizniji, njih trojicu! Prvi je bio napadač Giuseppe Fiorio iz Italije koji je stigao nakon odlaska jednog od napadača. Drugi je desni vezni ili ti krilo Moha, a zadnji Jesper Nygaard na posudbu iz Dortmunda. E sad sluÅ¡ajte priču. Znači doÄ‘e mi ponuda za Pinta i ponudim ga klubovima za 15 milijuna funti i javi se Tottenham koji ga je na kraju i potpisao (13 milijuna funti) iako je tu bilo jako puno velikih klubova. Ako se sjećate to je ono iznenaÄ‘enje za koje sam rekao da je recesija i da sam teÅ¡ka srca to napravio. Uglavnom nakon njegovog odlaska doveo sam Fioria. Sad sluÅ¡ajte tu priču. Prvi napadač bio mi je Fredes za kojeg ste mogli vidjeti Å¡to se dogodilo. Nakon odlaska Fredesa odlučio sam se na posudbu Pinta jer tamo uopće nije igrao, u cijeloj sezoni skupio je 6(3) nastupa i 4 pogotka  quee, ali Tottenham ga nije htio dati. Mislio sam da neću niÅ¡ta osvojiti jer sam ostao na jednom napadaču. Srećom nisu ga pratile ozljede i zabio je dosta golova. Do polusezone Fredes je bio najbolji strijelac kluba, evo njegove statistike, ali onda nastupa Fiorio koji je na kraju zabio 46 golova u 50 nastupa  :&

Od odlazaka tu su još Ness, Pascal i Bauer koji je za 1 milijun otišao u Dundee Utd.

Kad sam to obavio krenuo sam u sezonu, odigrao par prijateljskih, malo posložio momčad i mogli smo počet. Znate i sami da smo se prošle sezone plasirali u LP, e pa prvu utakmicu igrali smo protiv Panathinaikosa. Nažalost nismo prošli dalje jer smo nakon 1-0 kod kuće i 0-1 u gostima otišli na penale gdje smo izgubili vrlo važnu utakmicu. To nas je odvelo u kvalifikacije za Europsku ligu no o tome malo kasnije.

Prvenstvo sam osvojio rutinski i nije bilo ni jedne momčadi koja mi je mogla zakomplicirati stvari. Moji igrači osvojili su sve moguće nagrade koje su se dodjeljivale na kraju sezone zajedno sa mnom jer sam izabran za najboljeg trenera godine. Pregled svih utakmica možete vidjeti ovdje i ovdje, a tablicu i tko sve ide u europu ovdje. Statistika momčadi mi se jako sviÄ‘a!  :&

Scottish League kup je opet pripao meni. Kao i prošle sezone u finalu smo igrali sa starim prijateljima Celticom, no ovaj put smo ih malo bolje razbili. Velikih 5-0 bilo je dovoljno za slavlje i miran nastavak sezone. Do finala smo stigli dosta lagano jer nije bilo nekih jačih protivnika, ali kao da takvih i ima kod mene :D. Što se tiče Scottish kupa tu smo opet ostali kratkih rukava i tu smo vrlo nesretno izgubili od Rangersa na penale. Na kraju su oni i osvojili kup pobjedom od 2-1 protiv Heartsa. Evo mog puta do polufinala.

E sad malo veći tekst o Europskoj ligi. Znači nakon poraza od Pao-a doÅ¡li smo na noge AZ-u koji nas je doma začuÄ‘ujuće porazio 2-4  :& mislio sam da niÅ¡ta od europe ove sezone, a tako sam silno htio napraviti neki rezultat. U uzvratu smo iÅ¡li sa kompletnom momčadi i ostvarili prolaz dalje nakon nevjerojatnih 1-4 u gostima  !shock!. Pobjedu mi je donio Cespedes u 80. minuti  :kee:. U skupinama sam dobio Athletic, Bragu i Bursaspor. ZavrÅ¡io sam prvi sa 13 bodova i sa zadovoljstvom proÅ¡ao dalje jer je za mene i to bio nevjerojatan uspjeh. Nakon toga dobim Žilinu koju sam lako proÅ¡ao sa 4-1 u gostima i 0-0 kod kuće. I prije Žiline znao sam da mi sljedeći protivnik može biti ili Sporting ili Bayern, na svu moju žalost dobio sam  Bayern i iako sam mislio da je tu moja priča gotova dogodilo se čudo. Na Allianz Areni odigram velikih 2-2, a kod kuće fantastičnih 4-1  :&. Zatim odem na noge Parmi koja je bila druga u prvenstvu koje su na kraju i osvojili. U gostima izgubim 1-0 i mislim si kak će bit jebeno u uzvratu, a onda ih doma razvalim 4-2 iako sam mogao lako ispasti da nije Biro-Biro zabio dva gola, zadnji u 78. minuti, a sve iz kornera ako se dobro sjećam  !jupi!. U polufinalu me dočekao Luzerpool  :cool:. Odličnih 2-0 u gostima i mirnih 0-0 kod kuće bilo je dovoljno za veliko finale i prilika za prvi europski trofej Clydea.

U finalu me dočekao At. Madrid koji jako dobro stoji u Å¡panjolskom prvenstvu. Bojao sam se ove utakmice i iako su mi svi igrači bili na raspolaganju nisam uspio pobijediti. Izgubili smo nesretnih 2-1 i vratili se kući bez osvojenog trofeja. Za mene je ovo bio jako lijep osjećaj kad vidiÅ¡ Å¡to si sve napravio s klubom i kakve igrače doveo i sve. Moja očekivanja su jako ispunjena i sljedeće sezone idemo direktno u skupine Å¡to znači da mi je cilj proći skupinu i barem prvo kolo iako se nadam većem rezultatu kad vidite moje novo pojačanje za novu sezonu  :& Evo svih rezultata u europskoj ligi.

Financije su bolje nego proÅ¡le sezone tako da se oko toga ne brinem previÅ¡e. evo uprava je odlučila proÅ¡iriti stadion za nekih 3000 mjesta Å¡to znači da će odsad stadion primati oko 9000 duÅ¡a  :kee:. To znači da će se i opčenito stanje popraviti i mislim da ću moći igrati na njemu kad je u pitanju europa. Dosad smo igrali na drugom stadionu jer naÅ¡ nije imao mogućnosti koje su potrebne. 10 milijuna viÅ¡e nego proÅ¡le sezone mi daje na uvid da radim dobar posao i da samo tako trebam nastaviti. Dogovorio sam par igrača za novu sezonu iako ih joÅ¡ par moram kupiti jer mi je potreban desni bočni, Thomson viÅ¡e ne igra kako je igrao tako da ću njega morati zamijeniti. Jedan igrač će vas se posebno dojmiti vjerujte mi  :&

Novi report stiže kroz par dana kad odigram sezonu. Hvala svima koji me prate i komentiraju. Pozdrav! <3

Za svaki komentar + karma!

TO BE CONTINUED..

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #135 u: 19.04.2013, 21:51:21 »
Liga osvojena. :yes: U Europi fantastično ostvarenje  !shock!  !shock! Jedan kup osvojen. Same čestitike.  Celtic i Rangers  fejspalm
Jedino je Å¡teta za onaj drugi kup.  :sad:
Ali sve u svemu super sezona  :)

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #136 u: 19.04.2013, 23:21:00 »
Liga rutinski osvojena, Fiorio :& prvo sam mislio da pise Fierro, al sam onda shvatio da si malo predaleko da bi on jos valjao hahah
Steta za EL, stvarno je malo falilo da osvojis...
Jel punis stadion konstantno kad su ga isli prosirivat?

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #137 u: 19.04.2013, 23:32:51 »
Stari moj kakva sezona  :&
Ovaj žabar trpa nenormalno  :&
Malo mi je žao Å¡to su Celtic i Rangersi imali tako loÅ¡u sezonu i nisu uhvatili Europu,sigurno bi tamo viÅ¡e napravili od Aberdeena,Dundeeja i Dunfermlinea i tako zaradili viÅ¡e bodova za Å kotsku ligu koja bi brže napredovala na onoj ljestvici  :/

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #138 u: 20.04.2013, 00:32:04 »
Stari moj kakva sezona  :&
Ovaj žabar trpa nenormalno  :&
Malo mi je žao Å¡to su Celtic i Rangersi imali tako loÅ¡u sezonu i nisu uhvatili Europu,sigurno bi tamo viÅ¡e napravili od Aberdeena,Dundeeja i Dunfermlinea i tako zaradili viÅ¡e bodova za Å kotsku ligu koja bi brže napredovala na onoj ljestvici  :/

Ma znaÅ¡ Å¡ta, baÅ¡ ću pratiti ove klubove u idućoj sezoni da vidim Å¡ta će napraviti pa ćete sve znat u narednom reportu! Iskreno bez obzira na imena kao Å¡to su Celtic i Rangers nemaju baÅ¡ neke extra igrače. Ovaj tu HRVAT je bio u dresu Celtica i onda su ga prodali za 18 milijuna u Tottenham   :&, da je ostao kod njih radili bi haos ovako nemaju nikoga. Aberdeen ima par dobrih igrača kao i Dundee i odlični su kao momčad tako da ono, nikad ne znaÅ¡ Å¡ta mogu. Možda je i do trenera, Celtic je sa Hughesom radio čuda i osvajao lige, Coyle baÅ¡ i nije neÅ¡ta. Hvala ti Å¡to pratiÅ¡!

EDIT: Rangersi ipak idu u Europu s obzirom da su osvojili Å¡kotski kup, tablica je slikana odmah nakon kraja prvenstva, ali prije finala kupa.  ;)

Liga rutinski osvojena, Fiorio :& prvo sam mislio da pise Fierro, al sam onda shvatio da si malo predaleko da bi on jos valjao hahah
Steta za EL, stvarno je malo falilo da osvojis...
Jel punis stadion konstantno kad su ga isli prosirivat?

Fierro je zvijer iako ga ja nikad nisam imao prilike voditi s klubovima s kojima sam igrao. Fiorio je zvjerkan, ali da Fredes nije otiÅ¡ao sumnjam da bi odigrao ovako kako je odigrao. Na početku nisam bio baÅ¡ neÅ¡to zadovoljan s njim, možeÅ¡ i sam vidjeti da je Fiorio odigrao 26 utakmica od mogućih 38 Å¡to znači da dosta utakmica na početku nije ni igrao, zabio bi on i viÅ¡e golova, ali kad je otiÅ¡ao Fredes postao je prvi napadač i pokazao da je velik igrač! Stadion mi je bio na 86% popunjenosti, ali kad pogledaÅ¡ AA koji je bio oko 5900 onda shvatiÅ¡ da je to skoro pun stadion (inače ima 6000)! Ne želim gradit novi stadion iako mislim da će uprava to učiniti s vremenom, volio bi kad nosio moje ime  :& Hvala na komentarima :D

Liga osvojena. :yes: U Europi fantastično ostvarenje  !shock!  !shock! Jedan kup osvojen. Same čestitike.  Celtic i Rangers  fejspalm
Jedino je Å¡teta za onaj drugi kup.  :sad:
Ali sve u svemu super sezona  :)

Hvala prijatelju! :)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #139 u: 20.04.2013, 13:54:25 »
Sezona 2023./2024. - TRANSFERI

Na igrače potroÅ¡eno rekordnih 71 milijun!  !shock!

Rekao sam vam da sam potpisao nevjerojatnog igrača, ali ipak sam se odlučio dovesti viÅ¡e njih i malo potroÅ¡iti novac, ionako ga samo čuvam i dovodim besplatne igrače. Ovaj put sam otiÅ¡ao korak dalje i napravio malo veći minus, ali ne žalim. Doveo sam četvoricu obrambenih, jednog golmana, jednog veznog i jednog napadača. Puno primljenih golova rezultiralo je svojim, sad imam skoro novu obranu u klubu zajedno sa golmanom. Vjerujte mi oduÅ¡evit ćete se igračima  :&

Prvi je Tim Sheil kojeg sam doveo u zamjenu za Craiga Thomsona. Trudio sam se što više dovoditi otočke igrače, kažem trudio jer su samo dvojica sa otoka. Ovaj je englez koji je stigao za velikih 12 milijuna funti iz Derbya. Njega možda nisam ni trebao dovoditi vidjet ćete malo kasnije zašto!

Jesper Nygaard je proÅ¡le sezone bio kod mene na posudbi i tako je jebeno igrao da sam ga odlučio dovesti! Na njega sam potroÅ¡io nevjerojatnih 20 milijuna funti, 10 odmah, a 10 nakon 48 mjeseci  !shock!. Dosta je to za ovog mladog igrača, ali nema veze, rijetko koji bolji mi je htio doći, a imam osjećaj da će se ovaj dobro razviti!

Efon Bryan je stigao iz West Hama za 9 milijuna funti. Treba joÅ¡ vremena da se razvije, ali s obzirom da odmah ide u prvi plan naigrat će se, a bogami i razvit kako spada. Stigao je u zamjenu za  *****

Jorge Gama je najskuplje pojačanje ove sezone, a i u povijesti kluba  :& stigao je za 30 milijuna funti iz Olympique Lyonnaisa :&. Ove sezone igram Ligu Prvaka i mislim da je bilo potrebno da dovedem nekog dobro mladog golmana! KoÅ¡tao me puno, ali igrat će kod mene sigurno sljedećih 15 godina.

Ovog igrača predstavit ću malo većim slovima :D ISIDRO BALLESTA  :& najbolji igrač u klubu i najveće pojačanje ove sezone, stigao je potpuno besplatno nakon isteka ugovora kod Malage. Uvijek kad gledam reprezentacije prvo kliknem na contract da vidim dali ima neki kojemu ističe ugovor i naletim na njega i joÅ¡ par igrača, ali ostali nisu htjeli doći tako da sam ostao samo na njemu. Malo je u godinama, ali to su najbolje godine za napadača!

Marcus Gritt je takoÄ‘er stigao besplatno, kao i Gama iz OL! Na njega sam naiÅ¡ao kad sam kupovao Gamu i učinio mi se jako dobar pa si mislim zaÅ¡to ga nebi doveo, a joÅ¡ je i besplatan. On može igrati stopera kao i desnog bočnog i tu sam se možda sjebao kad sam dovodio Sheila za 12 milijuna. Jbg, cijelo vrijeme si mislim kak moram dovest desnog bočnog, a imao sam jednog već skoro potpisanog.  fejspalm

Zadnji je Egoitz Aramaio, mladi lijevi bočni doveden kao zamjena za Johnsona. Prošle sezone mi se Ryan par puta ozlijedio pa je igrao glupi Martino kojeg sam maloprije izbacio iz kluba (širi mi nezadovoljstvo u klubu). Aramaio je stigao besplatno nakon skautove preporuke iz AZ-a.

Eto tu smo potroÅ¡ili 71 milijun :& jako puno za ovako mali klub, ali s vremenom ćemo to vratiti, vidjet ćete zaÅ¡to. Klub su napustili rezervni golman Boumsong, stoper Thorpe koji je otiÅ¡ao u Rangerse za 500 tisuća funti, Callum Thom jer se glupirao i Felix Chavez za 2.8 milijuna u Burnley. JoÅ¡ je proÅ¡lu sezonu srao kako ne igra i kako želi napustiti klub. Žao mi je Å¡to nisam uspio viÅ¡e utopiti za njega. Najvažniji odlazak ove sezone je onaj Volodymyra Kanibolotskyia u Porto za 21.5 milijuna funti  !shock!. Igrač na kojem sam najviÅ¡e zaradio otkad vodim Clyde, ovdje možete vidjeti tko ga je sve htio, prihvatio sam samo ponudu Porta jer je bila najviÅ¡a.

Momčad mi sad izgleda prejebeno! Nisam se joÅ¡ odlučio na prvih 11, ali mislim da će izgledati ovako. Znači na golu Gama, lijevo Johnson, stoperi Biro-Biro i Naygaard, desno Sheil, u vezi lijevo Cespedes, srednji vezni će biti Henderson i Byran, desno Moha, poluÅ¡pica fantastični Eg i u vrhu napada Ballesta  :&

Nisam igrao ni jednu prijateljsku, razlog tome je trening kamp koji smo odradili dva tjedna u Å panjolskoj.

Financije su blago u minusu, nadam se sad da neću ići svaki mjesec sve dublje. Da ne zaboravim klub je podmirio ono dugovanje Å¡to smo imali nakon proÅ¡irivanja stadiona joÅ¡ ranije u karijeri. Potpisao sam nove sponzorske ugovore vrijedne 6 milijuna kuna, stari su bili oko pola milijuna  :& veliki napredak definitivno. Sad krećem polako igrat pa se čujemo kasnije kad odigram sve. Možda se javim i prije ako neko natjecanje ranije zavrÅ¡im! Hvala svima koji komentiraju i prate! <3

TO BE CONTINUED..

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #140 u: 20.04.2013, 14:22:01 »
Transferi  :&  Ovaj napadac je BOG  wub
Sad ima da pokoris sva natjecanja  KAVA

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #141 u: 20.04.2013, 15:41:31 »
Ma lik je čudo :D Valjda će biti dosta trofeja, nadam se trima trofejima pa ćemo vidjeti kako će proć. Imam momčad dostojnu toga tako da se nadam dobroj sezoni! + :)

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #142 u: 20.04.2013, 16:58:33 »
Bome si veliku lovu spraÅ¡io ovaj put,čak mi se čini da si i preplatio ove Å¡to si kupovao  :/
Opet najbolje pojačanje Ballesta na free,odličan ulov  :&
Sad očekujem tvoju dominaciju u Å kotskoj u narednim sezonama i dobre rezultate u Europi jer imaÅ¡ momčad koja to može napraviti  ;)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #143 u: 20.04.2013, 17:14:58 »
Transferi  :kee:  :&. Svi su super,ali napadač je najbolji  :&.Kako je napisao Gambler,sada se očekuje dominacija u Å kotskoj i pokuÅ¡aj ostvarivanja Å¡to boljeg rezultata u Ligi prvaka.  :)
« Zadnja izmjena: 20.04.2013, 17:16:12 od Bijeli luk »

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #144 u: 20.04.2013, 19:41:55 »
Bome si veliku lovu spraÅ¡io ovaj put,čak mi se čini da si i preplatio ove Å¡to si kupovao  :/
Opet najbolje pojačanje Ballesta na free,odličan ulov  :&
Sad očekujem tvoju dominaciju u Å kotskoj u narednim sezonama i dobre rezultate u Europi jer imaÅ¡ momčad koja to može napraviti  ;)

lolcina bome i jesam, ali kad si razmisliÅ¡ malo, dati 30 milijuna za golmana od 23 godine koji je jedan od boljih u svijetu je jako malo i s obzirom da će igrati kod mene do kraja karijere. Uz treninge će sigurno napredovati tako da ne sumnjam u njegove ocjene i sve to. Možda sam previÅ¡e dao za Nygaarda i Sheila, ali Å¡ta je tu je. Trebali su mi obrambeni igrači, a nisam htio dovesti igrače koji će tu biti par sezona. Ovo su sve mladi igrači i tko zna možda ga nekad prodam za joÅ¡ veću cifru  ;)

Za škotsku ne brini to bih trebao redovno osvajati osim ako se ne dogodi neko čudo! :)

Transferi  :kee:  :&. Svi su super,ali napadač je najbolji  :&.Kako je napisao Gambler,sada se očekuje dominacija u Å kotskoj i pokuÅ¡aj ostvarivanja Å¡to boljeg rezultata u Ligi prvaka.  :)

Hvala luče :) nadam se da će ići sve po planu :D

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #145 u: 24.04.2013, 09:04:54 »
Sezona 2023./2024. - Vrijeme zbivanja: Polusezona

Clyde imao priliku igrati na legendarnom Camp Nou!

Pozdrav momci, evo stigao sam do polusezone i mogu vam reći da sam joÅ¡ uvijek u utrci za 4 trofeja. Nadam se da ću osvojiti 3, a to su naravno oni iz Å kotske. Samo da vam kažem, a Å¡to je meni smjeÅ¡no je to da uprava traži da doÄ‘em barem do finala LIGE PRVAKA  lolcina  fejspalm. Naravno da ja smatram da je to veliki problem jer je to ipak veliko natjecanje, a sad ćemo vidjet kako bude. Skupinu sam proÅ¡ao, a tko mi je sljedeći protivnik i kako sam proÅ¡ao u skupini vidjet ćete malo kasnije.

Novi igrači su se jako dobro uklopili u novu sredinu, samo Ballesta nešto sere pa smo se čak i posvađali :D U svakom slučaju rezultati su jako dobri i to me veseli. Gradim sve mlađu ekipu i nadam se da ću s godinama postati veliki europski klub. Na kraju sam ipak malo izmijenio prvih 11 i to sad više izgleda ovako. Fiorio je trenutno najbolji strijelac kluba, ali ni Ballesta ne zaostaje, on pak ima najbolji omjer asistencija i golova. Dosta mi se igrača buni jer ne igra, ali ove sezone će još morati prežvakati jer želim osvojiti ta tri trofeja, a sljedeće sezone ću već početi igrati malo s rezervama u kupovima i nekim slabijim utakmicama u ligi. Evo squad status!

U prvenstvu sam na vodećem mjestu. Slijedi me Celtic od kojeg očekujem da se plasira u europu i napravi neki rezultat jer su ostali klubovi podbacili. Jedini poraz u prvenstvu nanijeli su mi upravo oni. Zasad imam dvije utakmice manje i idem po rekord što se tiče bodova, nadam se da ću ga i napraviti.

U kupovima igram dobro. U SL kupu stigao sam do polufinala gdje me čeka Dundee Utd, a u Škotskom kupu prošao prvu utakmicu i sad me čeka slabašni Falkirk. Idem po treći uzastopni naslov u SL kupu i po četvrti naslov Škotskog kupa nakon davne 1958. godine!

E sad prvo o Å¡kotskim klubovima u europi. Rangersi su ispali od Werder Bremena u playoffu za skupine. Dundee je proÅ¡ao Mlada Boleslav, ali je u skupinama bio zadnji sa svega 2 boda  :roll:. Aberdeen je ispao od Chelsea sveukupno 5-0, ali ne krivim ih, dobili su dosta jakog protivnika i to je bilo za očekivati. Zasad sam jedini ja ostao i nadam se da ću barem malo povećati koef. za sljedeću sezonu. Ono Å¡to želim napraviti je da SPL liga bude najbolja na svijetu i da dosta klubova ide u europu, pa jebote najviÅ¡e me živcira vrijednost mojih igrača, nemoÅ¡ ga prodati za dobrih 30 milijuna, a kad doÄ‘e u neku drugu državu vrijedi upravo toliko, a ti si ga prodao za 20 recimo.

Ja sam uÅ¡ao direktno u skupinu LP, ponajviÅ¡e zbog proÅ¡log finala EL. Dobio sam veliku Barcelonu, O. Marseille i Leverkusen. Kao Å¡to je i za očekivati zavrÅ¡io sam drugi iza Barce. Upravo ti Å¡upci su mi veliki poraz od 6-0 na Camp Nou  !mad!, ali znate kako se kaže: vrijedi sudjelovati  lolcina. Kod kuće smo bili blizu remija, ali ipak su pobijedili 2-1. Trudio sam se pobijediti svaku utakmicu jer ipak se dobi skoro milijun € za pobjedu. U sljedećem kolu me čeka Liverpool kojeg smo proÅ¡le sezone pobijedili u polufinalu EL. Nadam se prolazu i pokuÅ¡at ću doći do finala jer ipak to uprava traži od mene :D. Bilo kako bilo bit će to teÅ¡ka sezona i vidjet ćemo kojeg ćemo se trofeja dočepati.

Prije samog kraja da vam pokažem kakve sam igrače potpisao za novu sezonu. Marek Dopierala je doveden kao iskusan igrač na mjestu stopera. Vidio sam da ga je tražilo dosta klubova, ali bio sam brži i stigao je besplatno tj. stići će :D Kao Å¡to sam rekao trudim se dovoditi otočke igrače. Å kotska ima jako malo dobrih igrača, baÅ¡ sam neki dan gledao ovog klinca kojeg mi je preporučio skaut i eto potpisao sam ga pa ćemo vidjet kako se razvije. Skaut mu daje 2 zvjezdice, ali mislim da bi se mogao dobro razviti i postat dobar backup. Drugi igrač koji dolazi sljedeće sezone je Jack Shaw iz Southamptona, dolazi isto besplatno, a sigurno da će pojačati vezni dio momčadi. Ne znam tko će napustiti klub, ali netko sigurno hoće. Moram malo zaraditi na igračima, recesija vlada u svijetu!  :P

Za kraj evo financija. Bili smo malo u minusu pa je chairman djelovao :D Dosta love je stiglo i od LP, tako da je to sad ok. Vidjet ćemo kako će biti na kraju sezone. Moje znanje prepoznato je u Italiji, točnije u Torinu. Juventus je tražio moje usluge, ali nisam još gotovo sa Clydeom, idem na sve ili ništa. Javim se uskoro na kraju sezone! Pusa musa <3

TO BE CONTINUED..

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #146 u: 24.04.2013, 12:11:16 »
Fino si odradio polusezonu.
Dobio si dosta teÅ¡ku skupinu u LP i svaka čast na prolasku dalje,sviÄ‘aju mi se ova pojačanja za iduću sezonu,posebno ovaj Shaw već sad je odličan  :&
Pratim dalje i sretno  ;)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #147 u: 24.04.2013, 14:08:56 »
Shaw već ima 9 nastupa za repku i redovito nastupa tako da se broj reprezentativaca u mojoj momčadi povećava. Najvjerojatnije će Eg otić, ali to je malo vjerojatno jer nemam igrača poput njega koji zabija iz slobodnih ko iz ničega, a i svaki penal je skoro gol tak da ono. Henderson isto tako malo vjerojatno. Jedino možda Fiorio ode jer se za njega zanima Arsenal i City pa će Eg na mjesto polušpice a Shaw na mjesto Eg-a.

Hvala! +

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #148 u: 24.04.2013, 14:13:02 »
Evo dao si i meni motivaciju da krenem igrati tako neÅ¡to,ja sam uzeo Peterhead pa ću se malo zabavljati  :)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #149 u: 24.04.2013, 14:16:13 »
Oho! Ajde ajde, javi koji put kako ti ide :D Kod mene su dan danas u 4. ligi, ali s godinama se penju na tablici, al još ni jednom nisu ostvarili plasman u treću ligu. Nadam se da ćeš ti bolje! :) Sretno