Stari moj kakva sezona 
Ovaj žabar trpa nenormalno 
Malo mi je žao što su Celtic i Rangersi imali tako lošu sezonu i nisu uhvatili Europu,sigurno bi tamo više napravili od Aberdeena,Dundeeja i Dunfermlinea i tako zaradili više bodova za Škotsku ligu koja bi brže napredovala na onoj ljestvici 
Ma znaÅ¡ Å¡ta, baÅ¡ ću pratiti ove klubove u idućoj sezoni da vidim Å¡ta će napraviti pa ćete sve znat u narednom reportu! Iskreno bez obzira na imena kao Å¡to su Celtic i Rangers nemaju baÅ¡ neke extra igraÄe. Ovaj tu
HRVAT je bio u dresu Celtica i onda su ga prodali za 18 milijuna u Tottenham

, da je ostao kod njih radili bi haos ovako nemaju nikoga. Aberdeen ima par dobrih igraÄa kao i Dundee i odliÄni su kao momÄad tako da ono, nikad ne znaÅ¡ Å¡ta mogu. Možda je i do trenera, Celtic je sa Hughesom radio Äuda i osvajao lige, Coyle baÅ¡ i nije neÅ¡ta. Hvala ti Å¡to pratiÅ¡!
EDIT: Rangersi ipak idu u Europu s obzirom da su osvojili škotski kup, tablica je slikana odmah nakon kraja prvenstva, ali prije finala kupa.

Liga rutinski osvojena, Fiorio
prvo sam mislio da pise Fierro, al sam onda shvatio da si malo predaleko da bi on jos valjao hahah
Steta za EL, stvarno je malo falilo da osvojis...
Jel punis stadion konstantno kad su ga isli prosirivat?
Fierro je zvijer iako ga ja nikad nisam imao prilike voditi s klubovima s kojima sam igrao. Fiorio je zvjerkan, ali da Fredes nije otiÅ¡ao sumnjam da bi odigrao ovako kako je odigrao. Na poÄetku nisam bio baÅ¡ neÅ¡to zadovoljan s njim, možeÅ¡ i sam
vidjeti da je Fiorio odigrao 26 utakmica od mogućih 38 Å¡to znaÄi da dosta utakmica na poÄetku nije ni igrao, zabio bi on i viÅ¡e golova, ali kad je otiÅ¡ao Fredes postao je prvi napadaÄ i pokazao da je velik igraÄ! Stadion mi je bio na 86% popunjenosti, ali kad pogledaÅ¡ AA koji je bio oko 5900 onda shvatiÅ¡ da je to skoro pun stadion (inaÄe ima 6000)! Ne želim gradit novi stadion iako mislim da će uprava to uÄiniti s vremenom, volio bi kad nosio moje ime

Hvala na komentarima

Liga osvojena.
U Europi fantastiÄno ostvarenje
Jedan kup osvojen. Same Äestitike. Celtic i Rangers
Jedino je šteta za onaj drugi kup. 
Ali sve u svemu super sezona 
Hvala prijatelju!