Autor Tema: The Rs - one step forward by KingPablo  (Posjeta: 37982 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
Odg: The Rs - one step forward by KingPablo
« Odgovori #275 u: 17.03.2013, 04:23:05 »
evo nisan dosad komentira pa ću sad

odlična ti karijera, sve lipo radiÅ¡, svaka čast nas svin uspjesima  :&

jesi ovo otiša na holiday 3 sezone dok je bilić vodia?
hrk hrk

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #276 u: 17.03.2013, 13:30:26 »
Svaka čast na vraćanju Fierra,najbolji potez po dolasku na klupu je i povratak legende koja je s tobom sve proÅ¡la  :)
Ekipa mi se čino fino izbalansirana i po pozicijama i po godinama,sviÄ‘aju mi se ovi mladi igrači koje si priključio prvome timu,pogotovo Ščepanović koji će biti bog i preporučio bi ti da ga odmah forsiraÅ¡ jer će jebat jako  ;)

Fierro je bio prioritet, s legendom se ne ponaša onako kako je Bilić to radio.
Scepanovic se biti zvijer, kako sam već rekao ako ne postane pojest ću svoju trenersku diplomu.

Odlično si transfere odradio, i drago mi je da si vratio Fierra. ImaÅ¡ odličnu ekipu i siguran sam da čeÅ¡ nastaviti dominirati. Luptaka i Ščepanovića forsiraj dominirat će zasigurno. Sretno dalje.  ;)

Drago mi je da ti se sviđaju transferi, desni bok je bio glavni problem i nadam se da sam to s ovom dvojicom riješio.
Luptak, Scepanovic, Saul Herrmann, Noguera su sve mladići na kojima želim graditi novi Q.P.R.

evo nisan dosad komentira pa ću sad

odlična ti karijera, sve lipo radiÅ¡, svaka čast nas svin uspjesima  :&

jesi ovo otiša na holiday 3 sezone dok je bilić vodia?

Hvala ti  na komentarima, drago mi je da ti se sviÄ‘a karijera.
Da otišao sam na holiday tri godine i onda kad je Bilić napustio klupu vratio sam se kao manager

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #277 u: 17.03.2013, 23:05:44 »

SEASON 2028/2029 – PART 1.

Kad sam ono napuštao klupu Q.P.R.-a prije tri godine ugodno sam se iznenadio kada sam čuo da čak 18 članova stručnog stožera napušta klub zajedno sa mnom. Evo sada kad sam se vratio na klupu jedan od mojig zadataka jest bio vratiti barem neke od njih u klub. Obavio sam razgovore s svakim od njih, neki nisu bili zainteresirani za povratak, neki su otišli u mirovinu, ali eto neki od njih pristali su na povratak. U klub su vraćene također i dvije legende kluba da rade kao treneri.

Protivnik u prvoj utakmici nakon povratka na klupu bio je Bristol City. Naravno riječ je o utakmici Community Shielda. Iskreno bio sam malo nervozan jer ipak proÅ¡lo je 3 godine otkad sam vodio zadnju utakmicu, ali momci su se pokazali   u vrlo dobrom izdanje te smo utakmicu pobijedili rezultatom 2 - 0 te smo osvojili prvi trofej ove sezone. To je bila vrlo važna pobjeda za povećanje samopouzdanja.

===============================================================================================================

Odmah prije početka sezone da Vas upoznam kakva je trenutno situacija u Engleskom nogometu. Mi smo postavljeni kao glavni favoriti za osvajanje naslova prvaka, a naš glavni konkurent jest Liverpool, aktualni prvak Europe. Liverpool je već godinama iznimno jak i opasan, naravno ne treba otpisivati niti oba Manchestera koji su standardno dobri. Od onih momčadi koje još pripadaju vrhu izdajam momčad Arsenala i Wolvesa koji su godinama odlični, imaju odličnu školu nogometa te svako malo izbace vrlo dobrog igrača. Chelsea, Tottenhaim i Newcastle već godinama borave u sredini tablice te su postale prosječne momčadi.

CATENACCIO U REŽIJI PABLO KINGA

Prvi dio sezone... Što da kažem... Stvarno ne znam kojim riječima bih ga opisao. Vrlo dobar jer smo završili na prvom mjesto ili loš jer neke stvari nisu štimale ili bar nisu bile onakve kakve sam zamislio da će biti. Uglavnom kako i sam naslov kaže, igrali smo tvrd nogomet sasvim suprotan onom nogometu koji se igra na Otoku. Svega 32 postignuta pogotka je nešto čega nisam pristalica. S druge strane 10 primljenih jest znak da obrana odlično fukcionira. Uglavnom da se zna, više volim pobijediti rezultatom 5-3 nego li 1-0. Morati ću na tome raditi za drugi dio sezone.

Odmah u prvom kolu svladali smo Man. United 3 – 1 i niz nepobjedivosti trajao je do 10. Kola kada smo neočekivano izgubili doma od Watforda rezultatom 0 – 1. Nakon toga smo odigrali dvije neodlučene utakmice u gostima protiv Arsenala i City-a, a posebno važnu pobjedu izborili smo u 15. Kolu pred domaćom publikom protiv Liverpoola rezultatom 2 – 1.

Rezultati

Tablica 1. dijela

===============================================================================================================

Inter M., Shakhtar i Sparta P. Bili su naši protivnici u grupnoj fazi natjecanja ovogodišnjeg izdanja Lige Prvaka. Završili smo na prvom mjestu ispred Intera sa 4 pobjede, 1 neodlućenim ishodom te 1 porazom od Shakhtara u gostima u predzadnjem kolu.

Rezultati

Plasirali smo se u polufinale kupa u kojeg nas čeka Chelsea naš veliki rival. Put do polufinala bio je preko Peterborough kojeg smo s rezervnom momčadi deklasirali rezultatom 5 – 1, zatim također s rezervnom momčadi teže od očekivanog u idućem kolu svladali smo Stoke tek u produžecima, a zadnja prepreka na putu do polufinala bilo je Liverpool kojeg smo svladali rezultatom 1 – 0.[/size]

Rezultati

Osvojili smo već jedan trofej, u prvenstvu smo na prvom mjestu, Europu smo odradili rutinski te smo u polufinalu Capital One Cupa. Rezultati vrlo dobri nema govora, doduše malo me zabrinjavaju postignuti pogoci odnosno učinak napadača kao i oba krilna igrača. Ni Verbeek ni Qiuntero nisu na razini na kojoj sam ih navikao gledati. Godinama obojici AR bude od 7.70 do 8.00, a ove godine je svega 7.30 što i nije toliko loše, ali ja znam da mogu obojica puno bolje kao i Kubistel u napadu. Morati ću poraditi malo na tome da postižemo više pogodaka.

Hvala

Pablo King, manager od Queens Park Rangers

PRATITE, KOMENTIRAJTE, HVALITE, KRITIZIRAJTE...

« Zadnja izmjena: 17.03.2013, 23:15:51 od KingPablo »

Offline franja brat

• Uzmi križ i nosi ga!
  • Admin
  • *
« Odgovori #278 u: 19.03.2013, 12:28:33 »
ma ajde, prolazis u kupu protiv chelsea. ne zna se jesu gori oni ili arsenal  :bad:
There's a light that never goes out!
Tribina Sjever pozdrave ti šalje...

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #279 u: 19.03.2013, 12:38:06 »
Rezultati su kakvi bi i trebali biti pod tvojim vodstvom  ;)
Jel koristiš onu istu taktiku ili si nešto mijenjao?

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #280 u: 19.03.2013, 14:28:07 »
ma ajde, prolazis u kupu protiv chelsea. ne zna se jesu gori oni ili arsenal  :bad:

Nadam se da ćemo proči Chelsea, godinama su već vrlo loša momčad iako između nas i njih su to derbiji tako da bi bilo loše izgubiti. Porazi protiv njih se ne praštaju.

Rezultati su kakvi bi i trebali biti pod tvojim vodstvom  ;)
Jel koristiš onu istu taktiku ili si nešto mijenjao?

Rezultati su o.k samo treba neke stvari popraviti.

Ostao sam vjeran onoj mojoj taktici, momčad vrlo dobro funkcionira tako da nesam htio ništa mjenjati.

Offline van basten

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #281 u: 19.03.2013, 22:18:51 »
Chelsea će proći, a vjerovatno i Romu. Sviđa mi se šta si vratia staff sa kojim si prije radia i šta je ostala ista taktika. Pratim te i dalje i s nestrpljanjem očekujem novi report. Sretno u nastavku sezone. Cijela karijera zaslužuje veliki +.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #282 u: 21.03.2013, 20:16:05 »

SEASON 2028/2029 – PART 2.

U nastavak sezone idemo u nadi da ćemo biti bolji u određenim segmentima nego jesenas. Prije svega želio bih da počnemo davati više pogodaka dok od obrane očekujem da nastavi s onako dobrim igrama.

Iako nisam imao u planu da dovodim nikog u ovom prijelaznom ruku ipak sam odlučio da kupim jednog mladog krilnog igrača lijeve strane. Riječ je o mladiću starom 20 godina, a velik čimbenik dovođenja bila je i njegova cijena, transfer je koštao svega 1.5 M EUR.

Da Vam odmah kažem, osvojili smo naslov prvaka Engleske, ali...
Nije ovo bilo onako kako sam ja to zamislio. Nije, nije... Odličan je to rezultat, ali bilo je tu nekih manjkavosti koje treba ispraviti. Malo smo više postigli pogodaka u drugom dijelu nego u prvom, ali smo ih i puno više primili (I. Dio 32 – 10, II. Dio 44 – 22) zatim odigrali smo katastrofalno kraj sezone gdje smo skoro ispustili 9 bodova prednosti na tablici te zamalo doveli u pitanje naslov prvaka par kola prije kraja sezone.

Ajmo redom...

Drugi dio sezone otvorili smo gostujućim porazom od Manchester United-a  3 - 2.
Nakon toga ostvarili smo impresivnu seriju od 11 uzastopnih pobjeda od kojih je posebno bila dojmljiva pobjeda doma protiv City-a od 6 – 1.

Kao Å¡to sam na početku sezone predviÄ‘ao Liverpool je bio naÅ¡ glavni konkurent za naslov prvaka te nam je cijele sezone puhao za vratom. Do 31 kola sve je izgledalo vrlo dobro, ali u zadnjih 7 kola čak tri puta bili smo poraženi te smo dopustili da pred veliki derbi koji smo u 35-tom kolu igrali u gostima kod Liverpool-a uÄ‘emo sa svega tri boda prednosti. Ipak momci su pokazali da smo najbolji kad je najpotrebnije te smo ugrabili  pobjedu vrijednu potvrde prvog mjesta uz hattrick M. Kubistela.

Ipak da napravimo još malo drame pobrinuli smo se već u idućem (36 kolo) domaćim porazom protiv West Ham-a od 0 – 2.

U zadnja dva kola upisali smo dvije pobjede te smo uz dosta drame u završnici sezone osvojili naslov prvaka Engleske.

- Tablica -

- Rezultati -

U osmini finala Lige Prvaka protivnik nam je bila Roma koju smo pobijedili u obje utakmice te se u idući krug natjecanja plasirali ukupnim rezultatom 6 – 1. U prvoj utakmici u gostima pobijedili smo 3 – 1, a u uzvratu smo samo potvrdili plasman pobjedom od 3 – 0.

Četvrtfinale smo odradili zaista impresivno. Protivnik nam je bio Real Madrid, jedna od najjačih svjetskih momčadi. Prva utakmica bila je na rasporedu u Madridu. Priznajem, cilj nam je bio ostati neporažen, a potajno smo se nadali i postignutom pogotku u gostima. Međutim tu utakmicu smo odigrali fantastično te smo ostvarili visoku pobjedu od čak 5 - 2 te smo već u prvoj utakmici osigurali prolazak među četiri najbolje momčadi.
Uzvrat je bio formalnost te smo pobijedili rezultatom 2 – 1.

U polufinalu nas je čekao stari poznanik momčad Liverpool-a. Što drugo da kažem nego da smo u dvije utakmice bili neprepoznatljivi. Poraženi smo i doma i u gostima te se Liverpool zasluženo plasirao u finale u kojem ga čeka momčad Barcelone.

Liverpool – Q.P.R. 1 - 0

Q.P.R. – Liverpool 0 - 2

Rezultati

Chelsea je bio naš protivnik u polufinalu ovog natjecanja, rival protiv koga su pobjede uvijek od posebnog značaja.

Prva utakmica je bila možda najbolja utakmca u mojoj karijeri. Rapsodija mojih igrača koji su igrače Chelsea ponizili do te mjere da im je najbolje da idućih nekoliko mjeseci ne izlaze nigdje iz kuće. Uglavnom razbili smo ih rezultatom od čak 9 - 1 uz izuzetan učinak baš svih igrača na terenu.
Uzvratnu utakmicu odigrali smo s rezervnim sastavom te smo poraženi čak 4 – 1. Svi odreda su podbacili te će se nakon ove utakmice pojedinci bogami zamisliti koliko dugo će još biti igrači Q.P.R.-a. Ovo im je bilo upozorenje, žuti karton nakon kojeg slijedi... svi znate što.

U finalu nas je dočekala momčad Tottenhama koju smo pobijedili rezultatom 2 – 0 te smo nakon pobjede u Community Shieldu osvojili i drugi trofej ove sezone.

Rezultati

U FA Cup-u smo dogurali do polufinala u kojem smo poraženi od Arsenala rezultatom 1 – 0. Posebno sam bio zadovoljan utakmicom četvrtfinala u kojoj smo pobijedili momčad Liverpoola.
Možda smo mogli i trebali biti bolji u polufinalu, ali jednostavno nekad se izgubi iako smo tokom cijele utakmice bili bolji protivnik.[/size]

Rezultati

Ove sezoni u igri je bilo 5 trofeja, osvojili smo ih 3 i treba biti zadovoljan. Treba također uzeti u obzir da sam na početku sezone dosta promjenio i momčad, stigli su neki novi igrači koje se tek trebaju potpuno adaptirati, priključeno je i nekoliko juniora...
Postojali su i neki nedostaci koje treba ispraviti i na čemu se ovo ljeto treba raditi te se nadam da ćemo u novu sezonu krenuti spremniji, iskusniji i bolji.
Za kraj ovog reporta želio bih Vam prikazati kako su odigrali igrači koje sam kupio na početku sezone kao i oni mladići koje sam priključio prvoj momčadi iz omladinskog pogona:

Jose Luis Alonso

Alvaro Casanova

Milan Luptak

Carlos Fierro

Zoran Scepanovic

Dominic Kontny

Gaston Noguera

Hans Schulz

Jan Herrmann

Hvala

Pablo King, manager od Queens Park Rangers

PRATITE, KOMENTIRAJTE, HVALITE, KRITIZIRAJTE...

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #283 u: 16.04.2013, 03:31:39 »
Solidna sezona,iduća će biti bolja  ;)
Ovaj Šćepanović se prebolesno razvija a Fierro i dalje trpa iako je već u godinama   :&

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #284 u: 18.04.2013, 23:04:40 »
Ovaj Šćepanović se prebolesno razvija a Fierro i dalje trpa iako je već u godinama   :&

Nadam se da ćemo iduće sezone biti pravi, da će se kockice posložiti na najbolji mogući način.

Šćepko je igračina kakvog dugo već nisam vidio na FM-u.

O Fierru ne treba trošiti riječi. Legenda koja traje...

Offline Mexx

• Maskota
  • *
« Odgovori #285 u: 18.04.2013, 23:09:17 »
Ne znam jesi di spomenuo, al da ne čitam sad opet sve detaljno, imaš neke bogataše u upravi ili je to sve od ovih nagrada i tog?

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #286 u: 18.04.2013, 23:14:55 »

Nadam se da ćemo iduće sezone biti pravi, da će se kockice posložiti na najbolji mogući način.

Šćepko je igračina kakvog dugo već nisam vidio na FM-u.

O Fierru ne treba trošiti riječi. Legenda koja traje...

Kad će report  :roll:

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #287 u: 19.04.2013, 10:06:40 »
Ne znam jesi di spomenuo, al da ne čitam sad opet sve detaljno, imaš neke bogataše u upravi ili je to sve od ovih nagrada i tog?

Na što točno misliš? Na novce jel?

Pa nakon 15-tak sezona i 60-tak osvojenih trofeja zaradilo se nešto