Nemoj odustati dok ne osvojiš sve moguće trofeje u jednoj sezoni.
Kako je Wolves tako dobar ove sezone,jel imaju neku jebenu ekipu ili je to sreća?
Dobar si potez napravio s Nelsonom,odradio je odliÄnu sezonu u Nottinghamu,hoće li biti u ozbiljnijim planovima za iduću ili ide opet na posudbu?
Fierro,Verbeek 
Stvarno mi je želja osvojiti sve trofeje, ali ne znam hoću li uspjeti.
Wolvesi su vrlo dobra momÄad, imaju dva napadaÄa za poluditi, a i ostatak ekipe je odliÄan. Iznenadio sam se, ali proizvode odliÄne igraÄe u svojoj Å¡koli.
Za Nelsona joÅ¡ nisam siguran Å¡ta ću napraviti. Mislim da će joÅ¡ iduću sezonu na posudbu jer su i Fierro i Paccor strava napadaÄi.
Svaka Äasti kingpablo na ovome. Izdominirao si svaku moguću karijeru i story i nemoj stati na ovome.
Osvoji sve u jednoj sezoni i pokaži da nisi stao na ovome. Sretno dalje i pratim. 
Hvala ti na komentaru. Nadam se da vam nisam dosadio i da se ova karijera još uvijek sa zanimanjem prati.
Svaka ti Äast jbt! Ja takoÄ‘er igram s QPR-om. Prva sezona 5. mjesto u ligi, druga 7. mjesto i kup, polufinale UEFA kupa i sad sam na trećoj. Samo nastavi ovako! 
OdliÄne rezultate si i ti napravio sa Q.P.R. Bravo!!! Ajd SS od momÄadi okaÄi da vidim s kakvom ekipom raspolažeÅ¡.
Nikako te nece da osvojis svih 7 trofeja...
Vjerujem da bude napokon iduce sezone, zelim ti da to ostvaris.
Fierro, Paccor
Sta ce bit s Nelsonom ove sezone?
Nadam se i ja trofejima. Nelson je bio odliÄan i mislim da će i iduće sezone na posudbu. Pored Fierra i Paccora će malo igrati kod mene. Bolje da negdje ima konstantu.