Autor Tema: 4. HNL  (Posjeta: 6212 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
4. HNL
« u: 19.03.2012, 08:42:34 »
ZAPAD (Rudar Labin, Halubjan, Naprijed Hrebljin, Jedinstvo Omladinac, Novigrad, Žminj, Mladost Fažana, Pazinka, Borac Bakar, Otočac, Medulin 1921, Istra, Goranin, Klana, Umag)

SREDIŠTE A (Trešnjevka, Šparta Elektra, Maksimir, Trnje, Gaj Mače, Tekstilac Ravnice, Špansko, ZET, Ivanja Reka, Ponikve, Mladost Zabog, Sloga Gredelj, Slunj, Ilovac, Zagorec, Tondach)
SREDIŠTE B (Strmec Bedenica, Bistra, Lekenik, Samobor, Savski Marof, Udarnik, Moslavina, Mladost Petrinja, Libertas, Mraclin, Laduč, Metalac Sisak, Banovac, Strmec Samoborski, Dinamo Hidrel, BSK Budaševo)

JUG A (Krka, Polača, Sabunjar, Vodice, Hajduk Pridraga, Zlatna Luka, Dragovoljac, Škabrnja, Pag, DOŠK, Pogradina, Hrvatski Vitez, Zrmanja, SOŠK, Pakoštane, Rudar Siverić)
JUG B (Kamen Ivanbegovina, Omladinac, OSK Otok, Croatia Zmijavci, Jadran Tučepi, Orkan, Vinjani, Mračaj, Urania, GOŠK, Glavice, Postira Sardi, Sloga Mravince)
JUG C (Župa Dubrovačka, Croatia Gabrili, Slaven Gruda, Maestral, Gusar Ploče, Metković)

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA OSIJEK-VINKOVCI (Zrinski, Bedem, Jadran, Grafičar Vodovod, Vupik, Vuteks Sloga, Fruškogorac Ilok, Nostera, Torpedo, Sladorana, FEŠK, Metalac, Čepin, Valpovka, Elektra, Jedinstvo Donji Miholjac)

Offline afro420

• Trener
  • *
Odg: 4. HNL
« Odgovori #1 u: 17.04.2012, 01:45:08 »
ne znam da radim ovo ili??
vidim da se ljudi trude  :kubanka:
ak oces napravit cu za sve ekipe sam da budu igrive....
barem imena i prezimena, rodjenje, pozicije, ostalo bi mogli ostali pomoc ko zna naravno....
ali bolje imena nego neki regeni ili....
kiselom vodom sam oprao muda, videlo se odma kolko sam ja mudar

Offline Socrates82

• Maskota
  • *
« Odgovori #2 u: 17.04.2012, 16:15:43 »
Ne znam jel netko ovu stranicu već neko stavio , ali ovdje su svi isječci iz sportski novosti za niže lige....
http://hnl.weebly.com/index.html

Offline sashacarina

• Maskota
  • *
« Odgovori #3 u: 08.06.2012, 15:25:52 »
bude kaj bilo od ovog ?

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
« Odgovori #4 u: 10.06.2012, 12:22:32 »