Imat ces para dovoljno za par bitnih transfera. Howedes mora na stopera, desno dovedi ako treba Petra Pavla osmog, nije bitno. Howedes je stoper. Gdje je Uchida, on je ok?
Treba ti i netko kulturan umjesto ovog izroda Marice. I definitivno sira klupa...
Howedes je samo ovu zadnju tekmu sa Mainzom (finale kupa) igrao kao desni bek, inaÄe je uvijek stoper, ili u paru sa Papadopoulosom ili Metzelderom.
DM mi je inaÄe Jones / Kluge, desni bek Uchida. Ovaj izrod Marica je jedno vrijeme gazio sve pred sobom, pa se ozlijedio na 2 mjeseca, pa sad povremeno zabije (InaÄe mi je Farfan AML al se ozljeÄ‘uje Äešće od Robbena i Riberya u kombinaciji

)
Al nemam zamjenskog DRa. Tj imam, zove se Hans nenadjebivi Sarpei, al on ima 35 godina xD
NajviÅ¡e me muÄi pozicija AML.
Skauti mi donesli report Di Marie iz la lige, i rekli da bi on htio potpisat za Schalke, al da moram Realu iskeširat 12.5 mil

Usput, prenijet cu vam koliki je transfer a koliki wage budget kad i sam saznam

Golman mi dodatni neće trebat jel? Fährmann rastura, a dolazi i Adler, te tako Hildebrand postaje treći golman.
Edit:
Budžet - 7.3 milijuna

Nevjerojatno, trostruka kruna za 7 milijuna funti budžet... Mislim, znam da je klub u dugovima, al da su tolki dugovi u pitanju, to nisam znao