Hajduk - poÄetak druge sezone. Skoro 3 M budžeta i trebaju mi :
Kvalitetan GK,nebi baš starkelju. Ima sam Runju pa baš i nije zadovoljia...Često mi se znalo dogodit da protivnik ima 1-2 udarca u okvir i sve uđe u gol.
CB na rubu prvih 11,ajmo reć da su mi prvi izbor MaloÄa i Kokalović ali ako je taj bolji može i on upast. Lesković i dalje ne želi,a osvojia sam prvenstvo i kup,igra 1/8 finala EL

Pavlović je otiša negdi vanka...
Back up za LB i RB (bitnije mi je za RB)
Anas Sharbini želi ić,ugovor mu istice iduce godine. Onda ga je najbolje prodat i zaradit šta iako najradije nebi jer mi je u 40 utakmica zabija 27 golova i upisa 18 asistencija. Čulina također ne želi doć ni onaj Matos iz Anderlechta...Djurovski je zapravo također klasican AMC al kad Anas igra onda je on MC. Tako da možete preporucit i kojeg MC-a (Verrati otiša u Romu)
Evo moja formacija

Vukusic je zvijer,u nekih 46 utakmica zabija je 43 gola
Zanemarite ove zamjene jer će nekima istec ugovori za par dana (Runje,Andrić,BrkljaÄa,Jozinović) nisam im tija produživat. Zasad sam dovea samo Lesjaka iz Maribora...Možete preporucit i za ostale pozicije ako je neko kvalitetan i ko mi moze podic igru na veci nivo

Imam sad love za razliku od pocetne sezone i nebi tija da mi ekipa ostane baš skroz ista