0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Samoborac, dam ti Cambiassa i HandanoviÄa/Diega Alvesa za Flaminija i Abiattia.
samoborac, kog hoćeÅ¡ za Modrića od mojih a da nije Xavi? uopće mi nije bitno koja pozicija i koje ime...ili nekog od bekova?moram se na bekovima pojaÄat, nisam baÅ¡ zadovoljan kog mi Vaha koristi na tim pozicijama
Citat: Eric Cartman - 10.08.2011, 16:07:00Samoborac, dam ti Cambiassa i HandanoviÄa/Diega Alvesa za Flaminija i Abiattia.zakaj ovo nisam prije vidio....aha to sam imo u planu, al je senna bio bržiCitat: LouJo - 10.08.2011, 17:16:38samoborac, kog hoćeÅ¡ za Modrića od mojih a da nije Xavi? uopće mi nije bitno koja pozicija i koje ime...ili nekog od bekova?moram se na bekovima pojaÄat, nisam baÅ¡ zadovoljan kog mi Vaha koristi na tim pozicijamanedam modrića Eric - Di maria za flaminijaAksi - Mata za flaminija/busquetsakoji se prije javi prihvaÄam ako uopće hoćete
Citat: samoborac - 10.08.2011, 23:43:29Citat: Eric Cartman - 10.08.2011, 16:07:00Samoborac, dam ti Cambiassa i HandanoviÄa/Diega Alvesa za Flaminija i Abiattia.zakaj ovo nisam prije vidio....aha to sam imo u planu, al je senna bio bržiCitat: LouJo - 10.08.2011, 17:16:38samoborac, kog hoćeÅ¡ za Modrića od mojih a da nije Xavi? uopće mi nije bitno koja pozicija i koje ime...ili nekog od bekova?moram se na bekovima pojaÄat, nisam baÅ¡ zadovoljan kog mi Vaha koristi na tim pozicijamanedam modrića Eric - Di maria za flaminijaAksi - Mata za flaminija/busquetsakoji se prije javi prihvaÄam ako uopće hoćete Može, ali samo ako ukljuÄimo i Abiattia. ZnaÄi, Di Maria i HandanoviÄ/Diego Alves - Flamini i Abiatti.
tražim pojaÄanja na bekovskim pozicijama, mijenjam sve igraÄe u fair razmjeni osim Xaviaajde imajte milosti pa da i ja napravim bar jednu razmjenu
A.Lennon za nekog dobrog DC ili MC?
De Rossi?
tražim vrhunskog AML-aovisno o ponudi, moguće je dobit flaminija, busquetsa, jagielku, ali i one lošije i ko god da misli pitat za Nanija, nedam ga, odmah da se tog riješimo
Citat: ÆŠÆ¡É±Î±É Æ¡Ê - 11.08.2011, 18:00:20De Rossi? Alex Song i Van Buyten ?
Citat: samoborac - 11.08.2011, 18:10:16tražim vrhunskog AML-aovisno o ponudi, moguće je dobit flaminija, busquetsa, jagielku, ali i one lošije i ko god da misli pitat za Nanija, nedam ga, odmah da se tog riješimo Hulk-Busquets?
Citat: Aksi - 11.08.2011, 18:13:18Citat: ÆŠÆ¡É±Î±É Æ¡Ê - 11.08.2011, 18:00:20De Rossi? Alex Song i Van Buyten ?NiÅ¡ta jbg.
Citat: freddy adu - 11.08.2011, 18:14:48Citat: samoborac - 11.08.2011, 18:10:16tražim vrhunskog AML-aovisno o ponudi, moguće je dobit flaminija, busquetsa, jagielku, ali i one loÅ¡ije i ko god da misli pitat za Nanija, nedam ga, odmah da se tog rijeÅ¡imo Hulk-Busquets?možda bi moglo,Äekam joÅ¡ koju ponudu, pa ti javim u subotu radije bi dao flaminija nego busquetsa, ali nije neka prevelika razlika