Autor Tema: Kako napraviti "Instant ekipu"?  (Posjeta: 11588 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline LoRD_0001

• ÄŒovjek koji je prevario Boga
  • Fizioterapeut
  • *
Odg: Kako napraviti "Instant ekipu"?
« Odgovori #25 u: 12.12.2008, 20:20:49 »
 :kee: 120 miliona si potrosio sa Borussiom, dobro si uspio izvuci tolike pare od njih  ;-)

transferi su fenomenalni kako kupovine tako i prodaje, a posebno mi se svidja sto si kupio dvojac iz gremia Carioca i Mattioni, jos da si Leo doveo  lolcina

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #26 u: 12.12.2008, 20:51:31 »

samo da te pitam koliko si ima tb na početku,i koliko si od uprave dobio???

Dobijes NULA na pocetku. Imaju oko 20mil€ proracuna i daju ti povecanje TB-a na 7mil€.

I od toga sam uz prodaju igraca dosao do ovih pojacanja. Poslije ce biti krvavo sa financijama, ali sto je, tu je. :)

Offline kiKky

• I belong to Jesus
  • Trener
  • *
« Odgovori #27 u: 12.12.2008, 20:55:37 »
Nemora znacit da ce bit krvavo.Ja sa Juventusom u 2.sezoni potrosio 154mil.€,a balance mi je 139mil.€.Financije ce ti bit dobre ako pobjedujes u kupu,LP,osvojis prvenstvo,prodas neke igrace dobro,TV prava itd.

Inace sjajna fora :&
Svaka cast za tvoje transfere i ovaj tut respekt
Nema potpisa :(

Offline R.Madrid

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #28 u: 12.12.2008, 23:35:38 »
je je bravo brate za sve sta si napisa  :& stvarno je sve to vrhunski al ti u 6 miseci izgubis svoju instant momcad jer odes debelo u minus.
mislim da schalke nije toliko jak klub koji u 6 miseci moze isplatit oko 60 miljuna eura.
al ponavljam svaka cast svidila mi se ideja  :kee:

Offline Dr. Å ime

• ex Rossonero
  • Trener
  • *
« Odgovori #29 u: 13.12.2008, 00:24:46 »
Ovo si Dejo trebal napisati... Kako instantno dobiti crvenu boju pod financijama...

Inace tako sam ja radio u Milanu... skoro tako... ali ne kuzim nikad nisam bil u minusu jer stalno uprava davala po 50-60 milijuna u banku i jos toliko u transffere, koliko god ja na rate mazal, oni bi pikali gore jos... :D

Inace Dejo  respekt

Offline Tulio

• it's not a lie if you believe it
  • Legenda
  • *
« Odgovori #30 u: 13.12.2008, 10:04:56 »
Dobijes NULA na pocetku. Imaju oko 20mil€ proracuna i daju ti povecanje TB-a na 7mil€.

I od toga sam uz prodaju igraca dosao do ovih pojacanja. Poslije ce biti krvavo sa financijama, ali sto je, tu je. :)
Bit će krvavo do jaja :D , pogotovo jer je Borussia ionako u dugovima.

Al baš sad idem i ja malo s njima izvidit situaciju, mislim da bi se sa nekih 50 M € pojačanja dalo bez problema preživit
« Zadnja izmjena: 13.12.2008, 10:06:04 od Tulio »

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #31 u: 13.12.2008, 14:38:59 »
odličan tutorial, ovako nešto sam i ja napisao na prošlom FM-u ;)
Citat:
evo nešto šta sam sam uspio skužit kak da se potroši i više love neg kaj je u naslovu

uzet ću svoj primjer:

izabrao sam hrv ligu i počeo početkom 6. mj.
uzeo sam Betis, na početku sam dobio 2,7 milijuna...zatražio još i dobio 10 i nešto
i tada je počela moja masovna kupnja  :&

fora je u tome da, ako želite da vam od TB-a se baÅ¡ niÅ¡ta ne oduzima osim ako idete troÅ¡it neke straÅ¡ne cifre...morate krenut prije početka prijelaznog roka i kupovat isključivo smao na rate u 24 mj.  :&

pokazat ću kasnije danas(sad je ipak kasno), SS kad mi počne prijelazni rok...potrošio sam oko 100 milijuna eura sa tom lovom (bez editora, niti ga nemam na kompu)

bit ću u dugovima do kraja sa tim balanceom, al bar imam igračine  :kee:

inače razlika između ovog i normalnog je to šta u prijelaznom roku od kupovanja na rate se oduzioma pola iznosa...a meni ništa, vjerujte mi...

evo kako npr. izgleda moj TB nakon svih ovih kupovina, PRIJE početka prijelaznog roka

znači 9 milijuna...bilo bi i preko 10, ali sam kupio Ninisa za 3 milijuna odmah plus rate  :haha:
bilo je i još nekih igrača sa nekom sitnom lovicom, al većina je na rate...

sve ćete danas/sutra već vidjet

znači sa budžetom od 10 milijuna, potroÅ¡io sam 93 milijuna, a prodao za 13  :&
uz to, ostalo mi je od prije 9 milijuna koje možete gore vidjet
sve njih sam dao u WB  ;-)

obavezno je dat u WB inače vam uprava sve mazne, a niÅ¡ ne dadne u balance  :roll:

Inače samo da upozorim(i dodam) ostale da ovo može postati fiasko i to totalni fiasko. Moja je preporuka da nakon ovog trika da ne kupujete novog igrača 2 god., a prodajete samo za najveće pare. Tada ćete imati dobru i uigranu ekipu.
Na ovom FM-u ovaj trik su malo promijenili, tako da ipak uduzimaju dio love, ne pola ili četvrtinu, ali uzmu nešto.

Offline Niko

• Impossible is nothing
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #32 u: 21.12.2008, 10:15:11 »
Jel ovo se može koritsti u june sljedeće godine npr.nakon jedne sezone ili samo na početku

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #33 u: 21.12.2008, 19:38:33 »
Možeš, ali glavno da to napraviš prije početka transfer roka
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline vanja

• Maskota
  • *
« Odgovori #34 u: 21.12.2008, 21:08:45 »
Sa novim patchom ne radi ova fora.

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #35 u: 21.12.2008, 21:39:26 »
Kak ne radi, ja sam s PSG-om potrošil 55m, na početnih 5..
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline Filip_u

• Live for nothing or die for something
  • Oružar
  • *
« Odgovori #36 u: 22.12.2008, 15:33:20 »
Ovo si Dejo trebal napisati... Kako instantno dobiti crvenu boju pod financijama...

Inace tako sam ja radio u Milanu... skoro tako... ali ne kuzim nikad nisam bil u minusu jer stalno uprava davala po 50-60 milijuna u banku i jos toliko u transffere, koliko god ja na rate mazal, oni bi pikali gore jos... :D

Inace Dejo  respekt
tak sam i ja isto s milanom potrosio oko 150 milja.potrosim trideset i opet uzmem iz placa , a wb mi je bio veliki mislim da je razlika bila oko 2 milje
« Zadnja izmjena: 22.12.2008, 16:13:24 od Filip_u »
Potpis

Offline Los Sam

• Més que un club
  • Trener
  • *
« Odgovori #37 u: 29.12.2008, 10:43:31 »
Na 9.0.2 meni takodjer ne radi ova fora, oduzima mi se pola iznosa kao i obicno kada kupujem na rate...tako da je sada jedini plus kod uzimanja ranije lige to sto imas mjesec dana mira kod trensfera i nemoras se bojat da ce ti neki drugi klub maznut igraca.

Offline Crni

• Idol
  • Legenda
  • *
« Odgovori #38 u: 05.01.2009, 01:20:49 »
ne znam gdje ću priupitat, pa evo ovdije
Poslao sam ponudu za jednog igrača, neću mu ime spominjati...i cjenkali smo se dosta, na kraju smo došli do ove cifre, koja je meni prihvatljiva..

E sad mene zanima, zašto ja nemogu tu stisnuti accept kada igrač prihvati ugovor, nego samo mi nudi deloy...
A imam za transfere 60 miliona, i još skoro 150 u balanceu..

Aj nek me neko prosvijetli, i ako zna, kako drukčije da pošaljem ponudu, a da bude slična ovoj, a da mogu na kraju zgotovit transfer, zato jer sam lud..
Ne znam gdje griješim :S :pras: :pras: :pras:

Offline ruthless4life

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #39 u: 05.01.2009, 01:40:28 »
zato sto ti mora bit ovo po fee 0M €  ;-)

ako ti je 0,ovih 50M ces otplacivat kroz 24mj a 44M kad igrac odradi 30 tekmi

a kako je tebi 12,5 odmah,50 na rate a 44 za tekme oni odma racunaju da ti platis tih 106,5M isti tren  :cool:
...SVOJ DOM I VESELJE SE NAÅ EL VU TEBI,ZA MENE NAJLJEPÅ I SI GRAD!!!...

Offline Crni

• Idol
  • Legenda
  • *
« Odgovori #40 u: 05.01.2009, 01:46:00 »
Ja to gledam ovako, dam im 12,5 odmah, zatim pola od 50 - znači 25 milja isto odmah, to je sveukupno 37,5
a preostalih 25 milja otplaćujem 24 mjeseca, a 44 milje im dajem nakon odigranih 30 tekmi...
to bi bilo meni nekako logično :S

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #41 u: 05.01.2009, 01:49:51 »
To je mene znalo puno puta mučit... :bo:
Znači, da ne bi sve platio odmah, moraš ponudit 0 i kroz određeno razdoblje neku svotu novca?

Offline Crni

• Idol
  • Legenda
  • *
« Odgovori #42 u: 05.01.2009, 01:53:03 »
Znači, da ne bi sve platio odmah, moraš ponudit 0 i kroz određeno razdoblje neku svotu novca?

to meni nema nikakve logike..

Offline ruthless4life

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #43 u: 05.01.2009, 01:55:54 »
Ja to gledam ovako, dam im 12,5 odmah, zatim pola od 50 - znači 25 milja isto odmah, to je sveukupno 37,5
a preostalih 25 milja otplaćujem 24 mjeseca, a 44 milje im dajem nakon odigranih 30 tekmi...
to bi bilo meni nekako logično :S

ovo moje sta sam ti ja napisao,tako sam ja skuzio citajuci cijeli ovaj toppic...mozda se varam  :bo: :bo: neko ce nam valjda objasnit
...SVOJ DOM I VESELJE SE NAÅ EL VU TEBI,ZA MENE NAJLJEPÅ I SI GRAD!!!...

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #44 u: 05.01.2009, 02:10:12 »

to meni nema nikakve logike..

Pa ni meni nema... ZaÅ¡to onda uopće možeÅ¡ slati ponude na rate ako ćeÅ¡ jedan dio odmah otplatit, kad ćeÅ¡, ustvari, sve ODMAH platit  :bo:

Offline Crni

• Idol
  • Legenda
  • *
« Odgovori #45 u: 05.01.2009, 02:41:59 »
zato sto ti mora bit ovo po fee 0M €  ;-)
ako ti je 0,ovih 50M ces otplacivat kroz 24mj a 44M kad igrac odradi 30 tekmi
a kako je tebi 12,5 odmah,50 na rate a 44 za tekme oni odma racunaju da ti platis tih 106,5M isti tren  :cool:

evo uspio sam se nacjenkat da ti pobijem i tu teoriju

Znači 50 milja na 24 mjeseca - koje bi imao i da mi odmah uzmu, i nakon 30 kola još 55 milja....

stvarno jebeno ne kužim šta je s tom igrom, i kako da dovedem igrača poštenog, ako nemogu ovako....pa ovaj moj bobi neće nikad dat 110 milja keša da mogu takvog igrača dopeljati pras pras pras

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #46 u: 05.01.2009, 02:42:37 »
Tek tolko.
Već sam vam pokazao sa Betisom da ova fora radi na FM 08, a kako sada igram FM 07 sa Genoom, naravno, odmah sam isprobao ovu foru.
I tako, učite i gledate kako je to tata radio:

početni TB je bio 3 milijuna, dodatno se nije dalo izvuć zbog loÅ¡ih financija koje će postat joÅ¡ gore  :& lolcina

što se kupilo:

-sa 3 milijunčeka, potrošeno je 55 milijuna do 1. 7.
nakon 1. 7. poslagao sam ovih 32 igrača, neke sam opet prodao(neke i po 3-4 puta većoj cijeni  :&), neke sam stavio u mlaÄ‘e kategorije, a veliku većinu sam stavio u 1. momčad
Tek tolko, od 20tak igrača na početku u prvoj momčadi, nijedan nije ostao  :&

evo i kako smo prodavali:

(ne vide se svi transferi, previše ih je)
znači od nekih koje smo kupili, pa prodali, neke smo prodali koji su na početku bili u prvoj momčadi, a veliku većinu sam samo šutnuo nogom u guzu(free transfer)

Znači sa 3 milijuna na početku, potrošeno je 55, nakon čega je prodano od 1. 7. do kraja 7. mj. za oko 8 milijuna. Ono šta je zadivljijuće je šta sad još imam 6 i nešto milijuna TB, tako da ću vjerojatno uzet neku zvijerku, samo bez te fore jer je rok prošao(igra je počela sredinom 6. mj.)

Moj prijedlog za ostale, pokuÅ¡ajte koristi ovu foru ako ste izgubili inspiracije, ovo nije varanje i nitko vas na forumu neće hebat u zdrav mozak ako ovo radite. Samo pripazite, ja ću npr. nakon ove fore imat na kraju sezone prestraÅ¡an balance, nekih 20-30 milijuna u minusu, ali to sve namjeravam vratit kad se vratim u 1. talijansku ligu  :)

Napravio sam skroz novu momčad sa ovime, sve prodao od početne Genoe i sad idemo u idućih 2-3 godine rasturat Italijom, pa onda opet iznova sa novim kadrom, jer iduće 2 -3 sezone samo ću prodavat Å¡kart i kupit 1 ili 2 zvijerke  :)
Više o ovome u temi kako vam ide ;)

« Zadnja izmjena: 05.01.2009, 02:43:45 od Bad Blue Krapina »