Tek tolko.
Već sam vam pokazao sa Betisom da ova fora radi na FM 08, a kako sada igram FM 07 sa Genoom, naravno, odmah sam isprobao ovu foru.
I tako, uÄite i gledate kako je to tata radio:
poÄetni TB je bio 3 milijuna, dodatno se nije dalo izvuć zbog loÅ¡ih financija koje će postat joÅ¡ gore
što se kupilo:
-sa 3 milijunÄeka, potroÅ¡eno je 55 milijuna do 1. 7.
nakon 1. 7. poslagao sam ovih 32 igraÄa, neke sam opet prodao(neke i po 3-4 puta većoj cijeni

), neke sam stavio u mlaÄ‘e kategorije, a veliku većinu sam stavio u 1. momÄad
Tek tolko, od 20tak igraÄa na poÄetku u prvoj momÄadi, nijedan nije ostao
evo i kako smo prodavali:
(ne vide se svi transferi, previše ih je)
znaÄi od nekih koje smo kupili, pa prodali, neke smo prodali koji su na poÄetku bili u prvoj momÄadi, a veliku većinu sam samo Å¡utnuo nogom u guzu(free transfer)
ZnaÄi sa
3 milijuna na poÄetku, p
otroÅ¡eno je 55, nakon Äega je prodano od 1. 7. do kraja 7. mj. za oko 8 milijuna. Ono Å¡ta je zadivljijuće je Å¡ta sad joÅ¡ imam
6 i neÅ¡to milijuna TB, tako da ću vjerojatno uzet neku zvijerku, samo bez te fore jer je rok proÅ¡ao(igra je poÄela sredinom 6. mj.)
Moj prijedlog za ostale, pokušajte koristi ovu foru ako ste izgubili inspiracije, ovo nije varanje i nitko vas na forumu neće hebat u zdrav mozak ako ovo radite. Samo pripazite, ja ću npr. nakon ove fore imat na kraju sezone prestrašan balance, nekih 20-30 milijuna u minusu, ali to sve namjeravam vratit kad se vratim u 1. talijansku ligu

Napravio sam skroz novu momÄad sa ovime, sve prodao od poÄetne Genoe i sad idemo u idućih 2-3 godine rasturat Italijom, pa onda opet iznova sa novim kadrom, jer iduće 2 -3 sezone samo ću prodavat Å¡kart i kupit 1 ili 2 zvijerke

Više o ovome u temi kako vam ide