Cardiff City FC 
Ostali smo u ligi Å¡to je najbitnije,totalno neoÄekivano 11.mjesto.U drugom dijelu sezone smo proigrali.9 pobjeda,5 remija i 5 poraza je za mene zadovoljavajuće.
SS-ovi svih utakmica
Prva utakmica protiv Liverpoola i poraz 1:0,zasluženo. Nismo igrali kako treba i to nam se osvetilo.
Utakmica protiv Manchester Uniteda u kojoj sam oÄekivao poraz od 2-3 razlike,ali na kraju iznenaÄ‘ujuća pobjeda od 3:2,uz tri gola Nicolasa Anelke.
Slijedeća utakmica protiv Stoke Citya i nova pobijeda. Ovaj put s 3:1 s dva pogotka Nicolasa Anelke.
Slijedi utakmica protiv Q.P.R.,te se upisuje pobjeda od 2:0.Gol je zabio pogađate Nicolas Anelka.
Kraj sjajnih pobjeda,0:0 protiv Swansea.
5-2 protiv Norwicha,bolje ne može.
Iznenađujuća pobjeda protiv Chelsea 1:0. Rani gol Craig Noona u 1.minuti.
Poraz od Tottenhama 2:0,nismo im mogli parirati.:thumbsdown:
Pobjeda od 0:1 protiv Newcastlea,uspjeh samo takav. :kavica:
Remi protiv Blackburna,ovo smo trebali pobijediti,ali se i najboljima dogodi kiks.
Remi sa Evertonom,za mene zadovoljavajuć rezultat.
Pobjeda protiv Readinga,gusto 3:2
Å teta za ovaj remi protiv Wigana. :dash3:
FantastiÄna utakmica protiv Manchester Citya,2:2. Spasitelj Nicolas Anelka koji zabija u 91.minuti.
Poraz od West Bromwich Albiona,skroz nepotreban. :fpalm:
JoÅ¡ jedan poraz,od Fulhama. Razlog,umor igraÄa i premalo njih za rotaciju.
Pobjeda protiv Sunderlanda 0:1.Gol Kim Bo-Kyunga za pobjedu.
Težak poraz od Arsenala od 3:0
I zadnje kolo pobjeda protiv Burnleya od 2:1.
U ovom kupu smo doÅ¡li do Äetvrtfinala,gdje smo pretrpjeli poraz od 1:4 protiv Swansea.
Ovdje smo doÅ¡li do Å¡estog kola(Äetvrtfinala),gdje smo izgubili od Liverpoola 0:3
ÄŒetiri igraÄa koji su obilježili ovu sezonu:
Ben Turner najbolje obrambeni igraÄ,kraj njega niÅ¡ta ne prolazi. I za kraj ovog reporta:
Toliko od ovog reporta.Pratite,komentirajte.Ako trebate koji SS recite.