Autor Tema: Opposition instructions i mediji  (Posjeta: 7432 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
Odg: Opposition instructions i mediji
« Odgovori #25 u: 04.05.2012, 01:59:17 »
ja uvik brzon napadaču stavljan closing down, a sporon tight marking, i weaker foot, nikad hard tacking jer to bezveze uzrokuje penale

krilima nikad ne stavljan closing down jer mi se onda obrana gubi :D uvik skoro hard tackling
postoji ona neka šema ako se igra sa guston obranon da se onda AMR-u stavi da mu se ide na desnu nogu i onda ga se tako gura u sredinu ili na livu i onda ga se gura u stranu(i obrnuto za AML-ove) jel neko tako igra  hmm

AMC- weaker foot, hard tackling
MC- weaker foot, hard tackling
DMC- weaker foot, hard tackling

DRL- skoro uvik hard tackling, i ova šema isto ka i sa krilima
DC, GK- closing down(ako iman brze napadače) i weaker foot

jel ima ko neku ovako šemu koju uvik koristi, al da radi predobro :D
hrk hrk

Offline Magister ludi

• The greatest risk is risking nothing at all
  • Trener
  • *
« Odgovori #26 u: 04.05.2012, 21:34:42 »
Ja imam svoj sistem koji je pomalo zamoran, ali daje sjajne rezultate. Sastoji se od toga da se otvori profil svakog protivničkog igrača (što početnih jedanaest, što rezervi) i onda krenem sa OI.

GK: Obavezno stavljam CD na always i ovisno o nogama weaker foot. Ukoliko je only noga onda idem sa show onto weaker foot,  u suprotnom tu opciju ne diram.

DR/DL: TM always, CD always i sa nogama ista stvar kao i kod golmana. Pratim bravery, ako je <=10 onda idem sa hard tacklingom. Weaker foot isto kao kod golmana (to je pravilo kod svih igrača osim napadača i AMC igrača, da ga ne pišem ponovo).

DC: Ukoliko ima passing >=12 stavljam closing down na always.

DMC: Ovdje dosta variram. Ukoliko nije neki tehničar idem samo sa CD na always, u suprotnom stavljam i TM. Tackling na hard ukoliko nema pretjerano visok bravery (<15).

MC: Obično idem samo sa CD na always i hard tacklingom. Ukoliko se radi o izrazito tehnički potkovanom igraču stavljam i TM na always.

AMC: Sve raspoložive instrukcije osim show onto weaker foot. Bez obzira o kakvom se igraču radilo.

AMR/AML: Slična situacija kao i kod AMC igrača. Ovdje ako igrač ima jednu izrazito slabu nogu idem na show onto weaker foot i to samo u slučaju da je desna noga izrazito slaba kod igrača na AML poziciji i obrnuto.

ST: Ovdje postoji jako puno varijacija ali evo nekih. Većinom kod nekih osrednjih napadača idem sa CD always i hard tackling.
Kada su formacije sa dva napadača na dva moja štopera nikad niti jednom ne stavljam TM niti show onto weaker foot. Sa jednim napadačem se je puno lakše izboriti. Ovisno o kvaliteti biram OI, super kvalitetne napadače zaustavljam sa svim raspoloživim osim noge ukoliko nije izrazita.

Meni je zapravo fascinantno koliko je ova naizgled slabo bitna stvarčica krucijalna za rezultat. Savršeno oružje ako se ispravno koristi.

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #27 u: 04.05.2012, 21:43:29 »
da, da, OI je predobra stvar zato san i pita za nečije mišljenje  :kokice:

pokušat ću ovako, sviđa mi se šema  respekt
hrk hrk