Tupiš njemu hodaj kroz život, a dijete ima pametnije zahtjeve/želje od ovih tvojih nabrojanih...Uostalom, ako nisi spreman prihvatit kritiku, nemoj tražit mišljenje 
Smiri hormone 
daj malo pogledaj kaj se dešava u svijetu i sportu uostalom pa onda komentiraj, svi navode hoće realnost pa onda takvo nešto treba znat prihvatit
nisam ničiji odvjetnik, ali ne mogu ostati suzdržan iz jednog prostog razloga:
ovakve teme su uvijek imale i dobre, ali i loše prijedloge i svakako ih je bilo dobro pročitati...
@zajo
tema se zove
Football manager 2012, a ne Fifa manager, Footy ili što ti ga je znam. Ovo što sam podcrto je jako, jaaaaaaaaako bitno...
sigurno se pitaš: "zašto?"
Zato jer su proizvođači dotične igre odlučili da će (pokušati, zato i svake godine imamo novog FM-a) simulirati stvarnost
ALI samo u određenim okvirima iz kojih NEĆE IZLAZITI, kao što su:
stop rasizmu (zato nema hukanja navijača mada se na svakoj utakmici huče iako si bijelac ali se zoveš Pavo Crnac

) i
FAIR PLAY. Ima tu još stvari ali nisu bitne koliko ove dvije spomenute.
S obzirom da potplačivanje sudaca, navlačenje za određene klubove i sl. postoji ALI izlazi iz spomenutih okvira, takve stvari nikada neće biti implementirane dokle god proizvođač ne promijeni politiku. S obzirom da bi im mijenjanje politike samo stvorilo probleme, takvo što najvjerojatnije nikada neće biti implementirano.
Je li ti sada jasno zbog čega si zaspammao temu?
Ako je, bilo mi je drago da sam pomogao, a ako ne...potplati admina da navija za tebe