Autor Tema: Ideje za FM 2012  (Posjeta: 33943 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline chicharito

• Fizioterapeut
  • *
Odg: Ideje za FM 2012
« Odgovori #25 u: 02.04.2011, 16:47:42 »
ovo sa potplacivanjem suadaca cista glupost  fejspalm
uzmes man city i nemozes izgubiti ni jednu utakmicu cijelu sezonu

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
« Odgovori #26 u: 02.04.2011, 16:47:43 »
A i B su nepotrebni i nerealni...Uostalom, SI promovira fair play, ovo bi bio korak unazad.  :)

Offline zajo

• Maskota
  • *
« Odgovori #27 u: 02.04.2011, 19:10:52 »
znam da a i b nije u skladu sa fer playom ali tako je to u rl, otvori novine svaki dan i čitaj hmm

ovo sa potplacivanjem suadaca cista glupost  fejspalm
uzmes man city i nemozes izgubiti ni jednu utakmicu cijelu sezonu

gle kako su stavili razne agente tako i sa sucima. Ideš na rizik, ako je sudac fer prijavi fifi pa lijepo klub godinu dana suspenzije u eueopskim natjecanjima

mod:koristi tipku edit/uredi,nije potrebno pisati dva posta za redom
« Zadnja izmjena: 03.04.2011, 09:13:17 od Wisky™ »

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
« Odgovori #28 u: 02.04.2011, 19:14:49 »
U novinama piše da menadžer dođe do suca, popriča s njim i potplati ga?
U novinama piše da manadžer kaže igraču, polomi ovog danas?

Teško... ;)

Offline zajo

• Maskota
  • *
« Odgovori #29 u: 02.04.2011, 19:18:40 »
U novinama piše da menadžer dođe do suca, popriča s njim i potplati ga?
U novinama piše da manadžer kaže igraču, polomi ovog danas?

Teško... ;)
pa u tome i je bit svega riskiraš, a što se tiće potplaćivanja samo afera Ofsajd i prezime Šapina, znaš o čemu pričam ;)

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
« Odgovori #30 u: 02.04.2011, 19:26:22 »
Da, al sumnjam da to radi trener...
A za lomit protivnika postoji opcija, istina ne tako direktna, al može se.

Offline zajo

• Maskota
  • *
« Odgovori #31 u: 02.04.2011, 19:29:25 »
Da, al sumnjam da to radi trener...
A za lomit protivnika postoji opcija, istina ne tako direktna, al može se.
nisam skužio, reci koja
ako hoćemo realnost moramo sve uzet u obzir, pa tako i ovo respekt

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
« Odgovori #32 u: 02.04.2011, 19:40:01 »
Meni to nije realno...Ako se sudac i potplati, to će napravit netko iz uprave, ne trener.
Ovo drugo - Nije to zicer, al zna se dogodit. Tako da staviš da ga igrači markiraju + hard tackling. I staviš nekog ko će ga striktno čuvati, staviš mu isto hard tackling i sl.

Offline zajo

• Maskota
  • *
« Odgovori #33 u: 02.04.2011, 19:49:23 »
Meni to nije realno...Ako se sudac i potplati, to će napravit netko iz uprave, ne trener.
Ovo drugo - Nije to zicer, al zna se dogodit. Tako da staviš da ga igrači markiraju + hard tackling. I staviš nekog ko će ga striktno čuvati, staviš mu isto hard tackling i sl.
ovo polomit igraća sam se krivo izrazio, mislio sam više kao provokaciju, tipa Zidan na SP protiv italije, kužiš kaj mislim

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #34 u: 02.04.2011, 23:59:11 »
Zajo, tražiš mišljenje pa da ti kažem. Ne sviđa mi se nijedan baš.

a) nije u skladu s fair-playom i to nije uloga menadžera nego uprave, kao što je netko već rekao.
b) nije u skladu s fair-playom.
c) u redu pokušat ga nagovoriti, ali nema smisla davat mu ultimatum... nemaš ti ništa od toga ak će on igrat za repku pa riskirat njegovu prodaju zbog toga nije logično.
d) nismo Mamić, a uostalom, možeš napisat šta god hoćeš u odgovorima na presicama.

Offline zajo

• Maskota
  • *
« Odgovori #35 u: 03.04.2011, 09:38:21 »

a) nije u skladu s fair-playom i to nije uloga menadžera nego uprave, kao što je netko već rekao.
c) u redu pokušat ga nagovoriti, ali nema smisla davat mu ultimatum... nemaš ti ništa od toga ak će on igrat za repku pa riskirat njegovu prodaju zbog toga nije logično.
d) nismo Mamić, a uostalom, možeš napisat šta god hoćeš u odgovorima na presicama.
nabaci ružičaste naočale i hodaj kroz život :pras:

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
« Odgovori #36 u: 03.04.2011, 10:40:00 »
Tupiš njemu hodaj kroz život, a dijete ima pametnije zahtjeve/želje od ovih tvojih nabrojanih...Uostalom, ako nisi spreman prihvatit kritiku, nemoj tražit mišljenje  ;-)
Smiri hormone  ;)

Offline zajo

• Maskota
  • *
« Odgovori #37 u: 03.04.2011, 10:43:43 »
Tupiš njemu hodaj kroz život, a dijete ima pametnije zahtjeve/želje od ovih tvojih nabrojanih...Uostalom, ako nisi spreman prihvatit kritiku, nemoj tražit mišljenje  ;-)
Smiri hormone  ;)
daj malo pogledaj kaj se dešava u svijetu i sportu uostalom pa onda komentiraj, svi navode hoće realnost pa onda takvo nešto treba znat prihvatit

Offline Chuck™

• Ben10
  • Trener
  • *
« Odgovori #38 u: 03.04.2011, 11:42:56 »
Smiri hormone  ;)
daj malo pogledaj kaj se dešava u svijetu i sportu uostalom pa onda komentiraj, svi navode hoće realnost pa onda takvo nešto treba znat prihvatit

dobar si,ne znam u kojem svjetu ti zivis  :bo:

Offline branac88

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #39 u: 03.04.2011, 11:43:53 »
Smiri hormone  ;)

nisam ničiji odvjetnik, ali ne mogu ostati suzdržan iz jednog prostog razloga:
ovakve teme su uvijek imale i dobre, ali i loše prijedloge i svakako ih je bilo dobro pročitati...

@zajo
tema se zove Football manager 2012, a ne Fifa manager, Footy ili što ti ga je znam. Ovo što sam podcrto je jako, jaaaaaaaaako bitno...

sigurno se pitaš: "zašto?"

Zato jer su proizvođači dotične igre odlučili da će (pokušati, zato i svake godine imamo novog FM-a) simulirati stvarnost ALI samo u određenim okvirima iz kojih NEĆE IZLAZITI, kao što su: stop rasizmu (zato nema hukanja navijača mada se na svakoj utakmici huče iako si bijelac ali se zoveš Pavo Crnac lolcina) i FAIR PLAY. Ima tu još stvari ali nisu bitne koliko ove dvije spomenute.
S obzirom da potplačivanje sudaca, navlačenje za određene klubove i sl. postoji ALI izlazi iz spomenutih okvira, takve stvari nikada neće biti implementirane dokle god proizvođač ne promijeni politiku. S obzirom da bi im mijenjanje politike samo stvorilo probleme, takvo što najvjerojatnije nikada neće biti implementirano.

Je li ti sada jasno zbog čega si zaspammao temu?

Ako je, bilo mi je drago da sam pomogao, a ako ne...potplati admina da navija za tebe lolcina

Offline Buki

• Can't be touched ,can't be stopped !
  • Oružar
  • *
« Odgovori #40 u: 03.04.2011, 11:50:46 »
Ovo Je Manager igra u kpjoj se pkazuje tko koliko zna..Pa nismo mi Corleonovi pa da namjestamo utakmice  :bo: i nisu svi sudci Bruno Maric

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #41 u: 03.04.2011, 13:23:20 »

nabaci ružičaste naočale i hodaj kroz život :pras:

branac ti je sve objasnio ;)

Ne kažem ja da to ne postoji, sve se to radi u svijetu, ali to nije ono čemu igrica teži ili nije uloga menadžera ;) Kad naprave igricu "Zdravko Mamić 2012" onda ćemo se baviti time što si naveo ;)

Offline B.L.K.

• Maskota
  • *
« Odgovori #42 u: 03.04.2011, 15:51:43 »
A Šta kažete na to za FM 2012 Da se ubaci da piše koliko imamo navijača,ime navijača,i da npr postoje imena navijača,pa neke možemo odrediti za vođu navijača da imaju i huligani zbog kojih klub plaća odštete kad problem naprave i tako to?

Offline John Abruzzi

• Trener
  • *
« Odgovori #43 u: 03.04.2011, 18:31:48 »
Jedino dobro iz ovog serijala su agenti, reputation sistem i ovo placanje injekcija i lijecenja.
Ostalo sve vratit na FM10, jer je ovaj serijal prelagan, di je realnost kad osvojim prvenstvo tek nakon promocije kad su mi predvidjali zadnje mjesto :bad:

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #44 u: 03.04.2011, 18:35:19 »
A Šta kažete na to za FM 2012 Da se ubaci da piše koliko imamo navijača,ime navijača,i da npr postoje imena navijača,pa neke možemo odrediti za vođu navijača da imaju i huligani zbog kojih klub plaća odštete kad problem naprave i tako to?

Nije posao trenera da određuje vođu navijača... Bilo bi fora kad bi pisalo koliko imamo navijača i kako se zovu, ali ovo za odštete isto neće napraviti jer su protiv huliganstva... Fair play.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #45 u: 03.04.2011, 18:40:05 »
Kad već pričamo o realnosti... Trebalo bi nam ograničiti mogućnost kupovanja igrača dok ne zaslužimo povjerenje uprave. Jer, realno, osim u Engleskoj, rijetko koji trener ima mogućnost odlučivanja o tome koliko će novca potrošiti za dovođenje nekog igrača i koliku će mu plaću dati. To je posao koji uglavnom odrađuje uprava. Najviše što trener može je reći im koga želi u ekipi. Dobilo bi se i na realnosti i na težini same igre. A kasnije, nakon dugo vremena u klubu i malo zapaženijih uspjeha, kako bi raslo povjerenje uprave, tako bi se i naše ovlasti povećavale.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #46 u: 03.04.2011, 20:19:54 »
To bi bilo super, ali mislim da neće biti ništa od toga jer je ovo ipak Football Manager, a manageri i jesu u Engleskoj, dok su kod nas treneri s puno manjim ovlastima.

Offline Blade93

• Ronaldinho je nogomet
  • Trener
  • *
« Odgovori #47 u: 03.04.2011, 21:24:08 »
Shvatite da se mi zadnji pitamo. Jedno je sanjati, drugo je vidjeti nesto u sljedecem FM-u. Zato, ne ocekivajte cuda.

Offline Čurka

• Milan, Tu Sei Tutta La Mia Vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #48 u: 04.04.2011, 17:23:08 »
Bilo bi dobro kad vi uveli neki experiance kod igraca.To bi bilo nevidljivo inace u igrici ali bi se to povecavalo igracu...ali ne da bude sad od 1-20 pa dode do 20 pa je najiskusniji...jednostavno da do kraja karijere skuplja iskustvo...to bi recimo bilo dosta dobro kad igras sa slabijim klubom pa imas igrace koji ima lose ocjene a ti igras u ligi prvaka pa on jako lose igras protiv malo jacih a ovako kad bi bio taj experiance( iskustvo) koje bi se skupljalo neki jacim i vaznijim utakmica pa bi igraci kao bolje igrali
ili recimo kod stasanja mladih wonderkidova, da bi postao jednog dana trebam mu iskustvo a to bi mu raslo kako bi ga povremeno stavljali u igru, neke važne utakmice....znaci da nema samo onaj PA/CA veze sa tim kako ce napredovat neko neko i sa experioncom koji skuplja

ako ste me skuzili naravno  :) pokuso sam objasnit sto je jednostavnije moguce

Offline freddy adu

• Popular Manager
  • Legenda
  • *
« Odgovori #49 u: 04.04.2011, 20:00:13 »
Odlična ideja, sve si obajsnio.;)