al volija bi da uvedu neku opciju di mos odabrat oces li da se pontecijal igraca povecava s ucinkom na treningu i kroz utakmice, npr ako neki igrac ima PA 150 i zabije 20-ak golova u španjolskoj ligi bilo bi dobro da mu se taj PA poveca bar na 160.. nadan se da razumite sta ocu rec
.. al ako to vec s pravim igracima nemogu neka to rade onda s regenima...
mislim da to već postoji...ali mislim da nije uvjetovano golovima, pasovima ili ne znam čime već...
u FM 2008 sam, bez patcha, igrao s Hajdukom i mladog Gabrića sam stavljao tu i tamo u igru. Mislim da je imao 3 zvjezdice za potencijal (dakle, treba izrast u prosječnog igrača). Skupio je solidan broj utakmica ali to su sve bili mahom ulasci s klupe. Odigrao je u početko prosječno loše a na kraju i dobro...ništa nije nagovještavalo eksploziju koja je uslijedila:
na početku nove sezone asistent mi je rekao da je Gabrić napredovao kao igrač i skočio mu je i CA i PA na 4 zvjezdice (ili 3.5, ne mogu se točno sjetiti), te je postao i tražena roba na tržištu...
znao sam mnoge mlade igrače forsirati u raznim fm-ima, ali čini se da ih ne treba niti stavljati previše u igru, a niti ih ostaviti da griju klupu te kombinirati sve to s treninzima...