Da krenem redom:
-na prvoj kup utakmici prve sezone s Hajdukom u gostima sam imao crne dresove

...još sam ih imao na jednoj utakmici ali se ne mogu sjetiti kada i protiv kog sam igrao..
-Anas Sharbini na početku hoće van, kažem mu da ću ga prodati čim stigne ponuda na što je pristao...nisam ga mogao utrapiti niti na zimu, pa sam ga pokušao prodati na kraju sezone kada je ponovno počeo grintati...čim sam ga stavio na transfer listu bio je zadovoljan, a kada je počela nova sezona požalio mi se da ne želi van i da želi da ga se makne s transfer liste; što sam i učinio...pred kraj priprema ponovno je počeo grintati da bi u veći klub

i još da nadodam...
-u početku igranja utakmice su vrlo dobre...malo žutih, tu i tamo pokoji penal ili crveni...na polusezoni kreću utakmice gdje mora biti i penala i crvenih
-uvijek, ama baš uvijek morate imati 2 ozlijeđena igrača na dulje razdoblje (s Hajdukom imate u startu 2 - Ljubičić i Buljat, pa tek kada se prvi oporavi kreću te teške ozljede)
-čini se da postoje nedosljednosti u samom engine-u igre: s jedne strane igra vas potiče da koristite konstatno jednu te istu taktiku (match preparation i sl.), a s druge AI istu tu taktiku koristi protiv vas (dovoljno je da tijekom prve sezone kiksate jednu utakmicu zbog protivničke bolje taktike i svi će kasnije koristiti tu istu samo protiv vas)
-treninzi mi se čine malo sj*bani (uvijek sam radio svoje i niti u jednom manageru nisam imao problema s razvojem, a sada su mi čak i padali igrači iako su svi igrali i svi su imali talent te dobre trenere)
-neki igrači i kada ih stavljate u prvu i kada vježbate uigravanje (team blend) oni i dalje nisu uigrani (npr. onaj Barišić mi ni u 2. sezoni nije bio uigran)
EDIT:
sjetio sam se još nečega...
-golove ili dajem ili primam u prvih 15 minuta utakmice...skoro pa svaku utakmicu nakon završetka 1. polusezone