Autor Tema: Bugovi  (Posjeta: 17374 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pique

• Trener
  • *
Bugovi
« u: 09.03.2011, 17:44:43 »
...

Offline freddy adu

• Popular Manager
  • Legenda
  • *
Odg: Bugovi
« Odgovori #1 u: 10.03.2011, 14:49:43 »
Nadam se da su se ove ozljede slučajno dogodile, nije valjda to opet problem s novim patchem? :bad:

Offline Chuck™

• Ben10
  • Trener
  • *
« Odgovori #2 u: 10.03.2011, 15:17:34 »
Nadam se da su se ove ozljede slučajno dogodile, nije valjda to opet problem s novim patchem? :bad:

meni se dosta ozljeda desilo s treningom koji sam koristio na proslom patchu,kad sam promjenio vise nema toliko ozljeda

Offline freddy adu

• Popular Manager
  • Legenda
  • *
« Odgovori #3 u: 10.03.2011, 15:24:58 »
Baš sam pogledao prošlost ozljeda i samo se Owomoyela ozlijedio na treningu, svi ostali na utakmici.

Offline chicharito

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #4 u: 11.03.2011, 02:10:31 »
da i meni se dogodilo puno ozljeda valjda ce bit bolje  :)
ali evo 1 bug

+ paul konchesky je jos u liverpoolu ali mislim da je potpiso za nottingham forest
« Zadnja izmjena: 16.03.2011, 15:30:29 od Joki »

Offline Aksi

• En klub, ena čast!
  • Trener
  • *
« Odgovori #5 u: 11.03.2011, 12:48:53 »
To s Aureliom nije bug.
Zato što je on prvo postao slobodan igrač, pa poslije ga je opet doveo Liverpool.

Offline alen17

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #6 u: 28.03.2011, 01:04:18 »
Evo počeo sam opet igrati FM11 jer je izašao novi patch i odmah sam se razočarao. :sad: Pa da objasnim zašto: Igram sa NK Pazinkom i u dvije sezone sam došao u drugu hrvatsku ligu te osvojio kup. Pa me zanima kako sam mogao to napraviti u dvije sezone bez varanja ??????????????? Jeli to jedan veliki bug zbog patcha ?????????????? Ili sam ja tako dobar ??????? Zbog takvih stvari  izgubim volju za igrati fm... Mislim da je ovo najgori manager od sviju kojih sam igrao do sada. :bad:

Offline Zizou10

• young and talented manager
  • Oružar
  • *
« Odgovori #7 u: 28.03.2011, 01:24:05 »
Evo počeo sam opet igrati FM11 jer je izašao novi patch i odmah sam se razočarao. :sad: Pa da objasnim zašto: Igram sa NK Pazinkom i u dvije sezone sam došao u drugu hrvatsku ligu te osvojio kup. Pa me zanima kako sam mogao to napraviti u dvije sezone bez varanja ??????????????? Jeli to jedan veliki bug zbog patcha ?????????????? Ili sam ja tako dobar ??????? Zbog takvih stvari  izgubim volju za igrati fm... Mislim da je ovo najgori manager od sviju kojih sam igrao do sada. :bad:

Nisi ti jos probao njemacku ligu  lolcina lolcina

Offline alen17

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #8 u: 28.03.2011, 10:55:37 »
Onda najbolje da idem probati njemačku ligu hmm

Offline Zizou10

• young and talented manager
  • Oružar
  • *
« Odgovori #9 u: 28.03.2011, 11:25:07 »
Onda najbolje da idem probati njemačku ligu hmm

Fakat, NJemacka liga se meni cini kao najlaksa. Bez obzira na to s kojim timom se igra, u drugoj sezoni mozes biti prvak  lolcina

Offline John Abruzzi

• Trener
  • *
« Odgovori #10 u: 28.03.2011, 12:13:06 »
Ovaj FM je svakako preloš, odnosno prelagan... S klubom koji je prije tri sezone bio amaterski ja sam osvojio belgijsku ligu, kup, superkup, skoro prosao skupinu LP, pa to stvarno nije normalno. Da izadje neki patch na FM07 ili FM10 sa ovim reputation sistemom, odmah bi se prebacio fejspalm

Offline branac88

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #11 u: 28.03.2011, 12:25:06 »
Da krenem redom:
-na prvoj kup utakmici prve sezone s Hajdukom u gostima sam imao crne dresove quee
...još sam ih imao na jednoj utakmici ali se ne mogu sjetiti kada i protiv kog sam igrao..
-Anas Sharbini na početku hoće van, kažem mu da ću ga prodati čim stigne ponuda na što je pristao...nisam ga mogao utrapiti niti na zimu, pa sam ga pokušao prodati na kraju sezone kada je ponovno počeo grintati...čim sam ga stavio na transfer listu bio je zadovoljan, a kada je počela nova sezona požalio mi se da ne želi van i da želi da ga se makne s transfer liste; što sam i učinio...pred kraj priprema ponovno je počeo grintati da bi u veći klub fejspalm
i još da nadodam...
-u početku igranja utakmice su vrlo dobre...malo žutih, tu i tamo pokoji penal ili crveni...na polusezoni kreću utakmice gdje mora biti i penala i crvenih
-uvijek, ama baš uvijek morate imati 2 ozlijeđena igrača na dulje razdoblje (s Hajdukom imate u startu 2 - Ljubičić i Buljat, pa tek kada se prvi oporavi kreću te teške ozljede)
-čini se da postoje nedosljednosti u samom engine-u igre: s jedne strane igra vas potiče da koristite konstatno jednu te istu taktiku (match preparation i sl.), a s druge AI istu tu taktiku koristi protiv vas (dovoljno je da tijekom prve sezone kiksate jednu utakmicu zbog protivničke bolje taktike i svi će kasnije koristiti tu istu samo protiv vas)
-treninzi mi se čine malo sj*bani (uvijek sam radio svoje i niti u jednom manageru nisam imao problema s razvojem, a sada su mi čak i padali igrači iako su svi igrali i svi su imali talent te dobre trenere)
-neki igrači i kada ih stavljate u prvu i kada vježbate uigravanje (team blend) oni i dalje nisu uigrani (npr. onaj Barišić mi ni u 2. sezoni nije bio uigran)

EDIT:
sjetio sam se još nečega...
-golove ili dajem ili primam u prvih 15 minuta utakmice...skoro pa svaku utakmicu nakon završetka 1. polusezone
« Zadnja izmjena: 29.03.2011, 15:56:24 od branac88 »

Offline alen17

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #12 u: 29.03.2011, 20:56:35 »

EDIT:
sjetio sam se još nečega...
-golove ili dajem ili primam u prvih 15 minuta utakmice...skoro pa svaku utakmicu nakon završetka 1. polusezone
[/quote]

Pa tako je i kod mene da zabijam uvijek u prvih 15 min gol.......

Offline branac88

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #13 u: 29.03.2011, 21:16:46 »
Pa tako je i kod mene da zabijam uvijek u prvih 15 min gol.......
je...samo što je tako bilo u prvoj sezoni...već nakon par utakmica u drugoj počeo sam ih neobjašnjivo primati...

...ali mislim da je to greška u engine-u: naime, dugo je trebalo da zabijem gol u prvih 15 min., a kada sam zabio odgovarao sam novinarima da takvi golovi odlučuju o tijeku utakmice...poslije toga krenuli su padati skoro svaku tekmu...
...pa opet, u drugoj sezoni primim gol u prvih 15 min. i onda se žalim kako je to imalo utjecaja na tijek utakmice i to mi se obije o glavu :pras:

isto tako, u 11.2 patchu je bilo kada sam rekao novinarima da je dobro da dečki malčice prebiju protivnika na mrtvo ime :madd:, a potom su se krenuli redati crveni kartoni... fejspalm

Offline Campeon

• U meni Hrvatska
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #14 u: 29.03.2011, 22:38:58 »
microsoft visual c++ runtime library
runtime error.
kako se rjesit tog govna?
Uvijek vjerni tebi, zivot cemo dati svoj, dragoj nasoj majci, nasoj zemlji Hrvatskoj

Offline Joki

• Derrick Rose
  • Moderator
  • *
« Odgovori #15 u: 30.03.2011, 19:21:27 »
skini i instaliraj taj microsoft visual c++  ;)

Offline Campeon

• U meni Hrvatska
  • Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #16 u: 30.03.2011, 20:15:30 »
skini i instaliraj taj microsoft visual c++  ;)

to je prvo sto sam napravio. jebe me to govno, neda mi mira. instalirao sam managera na novo 2-3 puta vec. skinuo sam microsoft visual c++, c++ library program neki, ocistio registre, sve sta sam naso na netu i nista ne pomaze -.-
Uvijek vjerni tebi, zivot cemo dati svoj, dragoj nasoj majci, nasoj zemlji Hrvatskoj

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
« Odgovori #17 u: 26.04.2011, 16:16:03 »
microsoft visual c++ runtime library
runtime error.
kako se rjesit tog govna?
Koji Operativni Sistem koristis?

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline Anderson-9

• Uz Dinamo i Boga sve do groba!!!
  • Oružar
  • *
« Odgovori #18 u: 04.05.2011, 03:00:56 »
Krenem igrati sa Hajdukom, dodje na red Superkup sa Dinamom, prva službena utakmice sezone, Dinamu u prvih 11 samo jedan stranac Sylvester, a od poznatijih još igraju Bišćan, Kelava, Brezovec, Ademi i Kovačić, ostali igraći u sastavu i dalje na klupi sve juniori iz u-19, Morales, Sammir, Tonel, Rukavina, bečiraj niti na klupi, bit će da se odmaraju za Europu ili su me jednostavno podcjenili  :kee:
Dinamo Zagreb!

Offline Sloba

• The Special One®
  • Trener
  • *
« Odgovori #19 u: 04.05.2011, 09:50:38 »
Krenem igrati sa Hajdukom, dodje na red Superkup sa Dinamom, prva službena utakmice sezone, Dinamu u prvih 11 samo jedan stranac Sylvester, a od poznatijih još igraju Bišćan, Kelava, Brezovec, Ademi i Kovačić, ostali igraći u sastavu i dalje na klupi sve juniori iz u-19, Morales, Sammir, Tonel, Rukavina, bečiraj niti na klupi, bit će da se odmaraju za Europu ili su me jednostavno podcjenili  :kee:

Možda jednostavno to takmičenje ne shvataju kao jedan od prioriteta i žele šansu da daju igračima koji neće puno igirati tokom sezone. ;-)

Offline alen17

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #20 u: 04.05.2011, 20:47:20 »
http://i.imgur.com/sBSY5.jpg

Cijelu sezonu stavim da sam na holiday-u i moj asistent manager dođe do finala lige prvaka ???
To još nisam doživio... A završi u prvenstvu na peto mjestu sa običnim igačima.....

Offline Anderson-9

• Uz Dinamo i Boga sve do groba!!!
  • Oružar
  • *
« Odgovori #21 u: 05.05.2011, 00:48:39 »

Možda jednostavno to takmičenje ne shvataju kao jedan od prioriteta i žele šansu da daju igračima koji neće puno igirati tokom sezone. ;-)

Moguće, ali gdje je tu realnost, koliko znam FM teži realnosti.
Dinamo Zagreb!

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #22 u: 05.05.2011, 19:02:11 »
Realnost je u tome da taj kup mnogim ekipama nije pretjerano važan, to je više neki uvodni derbi u sezonu i onda se tu igra malo lakše, više neka prijateljska utakmica...

Offline Milano

• Vodonoša
  • *
« Odgovori #23 u: 06.05.2011, 02:10:09 »
kao mogu dobit 105% od prodaje igraca  hmm

Offline Moroplovac

• Maskota
  • *
« Odgovori #24 u: 06.05.2011, 11:16:07 »
kao mogu dobit 105% od prodaje igraca  hmm