Kao što ste već sigurno primjetili, forum više nije aktivan. Tj. nije da nije aktivan nego više gotovo pa nitko ne piše ovdje.
Prebacili smo se na
Discord kao jednu moderniju inačicu foruma. Tamo nas možete naći i nastaviti u starom tonu.
Kako pristupiti Discordu?Jednostavno.
Preko jedinstvene pozivnice (
discord.gg/jhd8fe), jednim klikom upadate na Cro-Manager server, a prije toga na
Discordu morate imati kreiran svoj korisnički račun.
Važna napomena: Jednom kada na server uđete preko pozivnice,
za daljnje ulaske nemojte koristiti pozivnicu jer će vam Discord tada svaki put kreirati novi profil na našem serveru.
Za daljnje ulaske na server koristite početni link Discorda (
https://discordapp.com/channels/@me možete zabilježiti u bookmark), a postoje i opcije da
preuzmete službenu Discord aplikaciju koja je dostupna za PC, Android, iOS, Mac i Linux.
Što će biti s forumom?Forum nigdje neće nestati. Ostat će ovdje gdje je i sada kao uspomena na neka stara vremena i arhiva vrhunskih projekata Cro-Manager timova. A tko zna, možda i dočekati ponovno uskrsnuće foruma kao platforme.
Dok ja imam volje za ovo, planiram održati na životu portal i kreirati sadržaj koji ću tamo objavljivati. Dok je god portala, opstanak foruma nije upitan jer forum ništa dodatno ne košta.