dakle ovako...nakon dugo vremena sam ponovo upalio fm i nastavio svoj sejv s barcom i shvatio sam da imam mali problemčić koji mi donosi na dosta utakmica jako puno problema...igram s barcinom 4-5-1 (4-1-2-2-1) postavom i problem je slijedeći: moji inside forwardi (messi, sanchez, hazard, andersen) umjesto da dok ulaze s krila i imaju slobodnog igrača u sredini dodaju loptu, oni forsiraju završnicu pa u velikom broju slučajeva to završi bez gola...e sad, moje pitanje: kak ih natjerat da dodaju tu loptu ako vide igrača u sredini koji je tako reći sam??
drugi hm...nije problem nego pitanje...naime, cijelu jednu sezonu sam odigrao savršeno...zabijao 3 i pol gola po utakmici, dobivao 0.4 i sve super, ali sve to bez posjeda većeg od 60% i bez nekog velikog broja dodavanja 300-350...e sad, sve je to super, ali ipak htio bi da se barem dodavanja povećaju...opet je tu i problem gore spomenuti da se previše forsira završnica...razlog da sam zabijao ovako puno golova su brzina neymara, messija i sancheza (koji su zabili oko 80-tak golova u ligi zajedno)..ali da, moje pitanje je: kako povećati broj dodavanja i posjed?? TI mi izgleda nekako ovako: passing - short, CF- def, tackling-def, roaming - def (nekad more ili kako se već zove, ugl ona opcija da više odstupaju od svoje pozicije i crossing je na drill)