Pogledaj
ovdje za neke informacije o Swanseu, fali još FM dio, ali i to će uskoro biti dodano.
Za tvoj klub otprilike kako bi izgledale instrukcije za Swanseu:
Balanced/Fluid - Counter - Short Passing - Less CF - Press More - Default Tackling - Zonal Marking
Što se formacije tiče tu imaš više varijacija: 4-1-2-2-1, 4-2-3-1 ili neka od del Boskeove Španjolske.. ako želiš neki konkretniji savjet oko toga ostavi nam ovdje SSova ekipe i (bitnijih) igrača
Bez obzira na formaciju
GK - GK (d) ili SK (d) - ovisno o tipu golmana kojeg imaš, ako je više poput Vorma što je važno za igru koju želiš (imaš na linku gore i zašto) idi sa SK d
Bekovi - FB s ili čak WB d protiv jačih protivničkih krila.
ovdje potraži dio o bekovima ako te zanimaju konkretnije razlike između rola..
Stoperi.. CD d oba.. stopper/cover opcija je jedino ako nemaš visokog DM-a ili ako igraš s formacijom bez DM-a
Vezna linija - imaš ovdje puno varijacija s kojima možeš ići.. kod linka sa del Boskeovom Španjolskom imaš s kakvim je on išao.. ta ekipa je dosta slična Swanseu kojem težiš, ako ideš sa nekom preslikom.. kod Swansea u 1v2 formaciji na DM je Britton bio DLP (d) - ovdje je važno da ti u 1v2 vezi DM ide sa defend dužnosti (
Magister u zadnjem postu #1016 o razlozima).. druga dva sad tu dosta ovisi od protivnika:
kad su očekivali presing (govorimo o 4-1-2-2-1 formaciji i postavljanju vezne linije kod Swansea.. primjer po kojem si rekao da želiš ići)..
DM Britton - DLP d; MCL Allen -
DLP s; MCR netko treći.. nije toliko bitna rola, ovdje prilagodi prema igraču kojeg imaš, ali mora ići sa RFD often
kod ostalih protivnika
DM Britton - DLP d; MCL Allen -
BTB s; MCR netko treći.. nije toliko bitna rola, ovdje prilagodi prema igraču kojeg imaš, ali mora ići sa RFD often
Kod 4231.. imaš malu razliku.. ali manje više isti princip.. MCR je bio Britton na DLP d, MCL netko drugi sa BTB/CM/BWM s (nije toliko bitno, važno da postaviš ono što odgovara igraču) i AMC sa AM a ili AP a
Krila ovdje ulaze u sredinu, ali imaju izražene obrambene zadaće..
postavke s kojima bi ja išao.. eksperimentiraj sa roamingom još..
Napadač.. ovdje opet ovisi o tipu igrača kojeg imaš.. Poacher može dobro obaviti posao on je čini se najbolji izbor na ovom FMu, možeš probati i sa DLF a osim ako nije klasični
AndyCarroll visoki, ja mu nebi išao sa TM a rolom u napadu.. radije sa DLF a Imaš
ovdje primjer kako sa postavkama izvući rolu Adebayora sa DLF a s kojom bi ja išao ako je visoki napadač u pitanju, a ima i mrvicu prvog dodira i kretanja bez lopte. Znači ako imaš nekog tko može igrati Adebayorovu rolu tipom, da ima snagu, pokretljivost i nelošu tehniku išao bi sa ovom prilagođenom DLF a, a ako nemaš onda je poacher ok.
I još jedan važan detalj.. Shoutsi.. imaš
kod del Boskeove Španjolske dosta o tome što koristiti, zašto i kada pa da se ne ponavljam.
Ako ti treba još konkretniji savjeti postaj nam koji SS igrača ili pitaj.. ako ti je ovo dovoljno, nadam se da sam pomogao.