Ovakav SS taktike ne govori ništa osim da je postavka 4-5-1.
Ma žurio sam se sinoć pa sam zaboravio staviti , eto sad sam stavio TI u post
@john_doeHvala na ovako opsežnom opisu. Što se obrane tiče tako sam nešto i mislio dublja obrana bez ofsajd zamki, bekovi prema naprijed, ali neću golmana na SK, ne volim kad mi golman ima previše slobode.
Da pa vezna linija mi i je najveći problem tu još imam i
Anića koji je nešto bolji od Pintarića, no meni je Pintarić u Dinamu igrao dosta dobro (u LP) vjerojatno jer je cijela ekipa igrala dobro, tu još od "mladjih" imam
Mrzljaka i
Karamatića
Dalje planirao sam u budućnosti igrati neku formaciju 4-3-2-1 bez krila sa Turkovićem u špici (jbg boljeg nemam). U veznom redu kao što si rekao nemam nekih krila sad mi ni
Kovačić kad je prešao u Werder ne igra krilo.
A da što se tiče napadača tu sam najtanji i zasad mi je Turković prva opcija, jedino što valja je
Ivančić koji još može odigrati 5-6 godina na visokom nivou, a pogledaj mi slijedeću dvojicu:
Jukic,
RagužŠto se tiče trenutnog stanja obrana igra dosta dobro ovako, meni je čak u Dinamu igrao Barbarić koji ima acc10, pace 11-12, ali je tu bio Galeano koji je dosta brz. Barbarića se u repki ne usudim staviti ali ova dva dosta dobro odrade posao. Doduše Lovren zna par puta zazujati.
Eto na kraju još jednom hvala na opisu, i što si mi ukazao za role pojedinaca u budućnosti ćemo sigurno koristiti.
Radiš taktiku po kadru. Ako je to odogovor na tvoje pitanje onda stvarno 
Ne piše koja je ekipa. Kako ću mu dati taktiku ako ne znam koga trenira ili koga ima unutra.
I ne kužim što ne valja s odgovorom. Pitanje je dosta čudno odmah u startu, zato i jesam stavio 'Sad možda te nisam dobro shvatio'. Ne možeš ubaciti taktiku unutra i samo rasporediti igrače da će to sigurno funkcionirati. Nema šanse. Prihvatiš ograničenja sastava koji ima na raspolaganju i na osnovu toga se sastavi taktika. I ne vidim zašto tebi to smeta.. napisao sam da stavi koji SS pa ću napisati nešto detaljnije u vezi formacije i taktike koju bi bilo dobro koristiti.
I samo jedano. Daj mi ispravan odgovor na ono pitanje.
Oprosti, ali ti si mene krivo shvatio. Ja sam samo ironično pokušao reći da je trebao sam zaključit da mora sastavit taktiku po kadru zbog primjera koje je on naveo.
Znači obratio sam se njemu, ne tebi. 
U biti nasmijao sam se na to da si mu ti morao to "nacrtati".
Ne kontam u čemu je problem, postavio sam pitanje koje možda nije jasno, no John_doe mi je tu sad dosta toga objasnio. Mogao sam to i sam ali sam htio čuti šta tu netko od taktičara misli, da mi ukaže nešto što ne vidim. Nisam baš toliki glupan i kreten kakvim me smatraš (samo to ne želiš napisati) igram 6-7 godina ovu igru i otprilike znam šta pričam i k tome studiram strojarstvo

pa valjda nisam baš glupan koji je pao s marsa. Ako ne znaš ili ne želiš pomoći ne moraš me tu ponižavati i rugati se.
Meni je ova igra samo neka zanimacija (na koju potrošim najviše 2 sata dnevno!!) i normalno da neke stvari ne znam. Možda nisam najbolje opisao što me zanima i zašto tražim nečiju pomoć i eto očito postoje ljudi koji žele pokazati, a ne se rugati kao neki, koji misle da sve znaju..