Autor Tema: Predložite tim [FM11]  (Posjeta: 62179 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Dino151

• Heroj Ulice
  • Trener
  • *
Odg: Predložite tim
« Odgovori #875 u: 09.10.2011, 23:00:45 »
Bayer,Etienne,Palermo,Bilbao,Getafe.

Offline Hugo

• brdo gela, Peđa Mijatović
  • Trener
  • *
« Odgovori #876 u: 10.10.2011, 12:03:44 »
Pozdrav svima ;)

Planiram sutra zapoceti zadnju karijeru na FM 2011 (igrat cu sve dok ne dode full verzija 2012)

Moze neki klub liga petice, srednji MP i da ima bar neke financije prvu sezonu ;)

aston villa , everton , hannover , rennais , mallorca , palermo , lazio ...

Offline ALJOŠA KAPULICA

• Maskota
  • *
« Odgovori #877 u: 10.10.2011, 20:32:37 »
Puno hvala na prijedlozima, uzet cu Bayer jer nisam odavno igrao Bundesligu :)

Offline silky

• Oružar
  • *
« Odgovori #878 u: 16.10.2011, 20:56:35 »
vidim da fm11 već polako pada u zaborav, al ja se odlučno borim protiv toga.  :)

htjel bi se oprostit od 11-ice s nekim LLM-om... nešto full egzotično, da mi bude zanimljivo bar dok ne izađe cijeli 12, demo bojkotiram.  :cool:

svaki prijedlog je dobrodošao.  :)

Offline john_doe

• Not all wonders are lost
  • Legenda
  • *
« Odgovori #879 u: 16.10.2011, 21:04:25 »
Nešto egzotično?? podržavam te u bojkotu :D

Par mojih prijedloga...

Grenada, osnovana je prije tek nekoliko godina, sad je u drugoj španjolskoj ligi čini mi se, dovoljno egzotično?

Neki meksički, već je netko počinjao karijeru s njima, imaš dva prvenstva u godini tako da možeš ispraviti na drugom, ako prvo zabrljaš.

Paris FC, ne PSG. Francuska je specifična zemlja, kod njih ne postoji puno kvalitetnih klubova iz istog grada, često klubovi i imaju udio gradskih vlasti u njihovom financiranju. Skinuti arape s nepoznatim gradskim rivalom iz treće lige. Mislim da je dovoljno dobar izazov, neznam jeli klub profesionalan, ako nije bude još teže.

ne pada mi nitko više na pamet...
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” Bill Shankly

Link

Offline Dino151

• Heroj Ulice
  • Trener
  • *
« Odgovori #880 u: 16.10.2011, 21:12:51 »
Torino-slično kao Paris,samo Italija.

Jel baš mora biti LLM?

Probaj napraviti neki pengaton,ali ne klasični,nego recimo osvojiti sve lige u Skandinaviji...

Ili pogledaj osvajače LP i EL kroz povijest,vjerovatno neki klubovi nisu kao danas.

Offline silky

• Oružar
  • *
« Odgovori #881 u: 16.10.2011, 21:15:35 »
Nešto egzotično?? podržavam te u bojkotu :D

Par mojih prijedloga...

Grenada, osnovana je prije tek nekoliko godina, sad je u drugoj španjolskoj ligi čini mi se, dovoljno egzotično?

Neki meksički, već je netko počinjao karijeru s njima, imaš dva prvenstva u godini tako da možeš ispraviti na drugom, ako prvo zabrljaš.

Paris FC, ne PSG. Francuska je specifična zemlja, kod njih ne postoji puno kvalitetnih klubova iz istog grada, često klubovi i imaju udio gradskih vlasti u njihovom financiranju. Skinuti arape s nepoznatim gradskim rivalom iz treće lige. Mislim da je dovoljno dobar izazov, neznam jeli klub profesionalan, ako nije bude još teže.

ne pada mi nitko više na pamet...

egzotično, da, al ne mislim sad na kinu, irak i tako, više naše, europske lige koje nisu tolko poznate i zastupljene.  :)
mislim da ću uzet Paris, oni su mi još prije zapeli za oko al nikad nisam probao...  ;)

EDIT: @Dino - počeo sam davno još sa Stade de Reims, baš po tom sistemu sa bivšim osvajačima LP, al nisam imao tad živaca baš za dignut ih natrag. _D
« Zadnja izmjena: 16.10.2011, 21:17:51 od silky »

Offline john_doe

• Not all wonders are lost
  • Legenda
  • *
« Odgovori #882 u: 16.10.2011, 21:20:59 »
E da bilo koji da budeš uzeo jedan savjet ako si želiš olakšati igranje, ako ne zanemari ovo... kod kreiranja igre stavi da ti loada sve igrače iz Reuniona; bivša, zapravo možda i sadašnja francuska kolonija, tako da tamo imaš veliki broj igrača s francuskim državljanstvom. Druga stvar je da je CA tih igrača jako visok zadnjih nekoliko serijala, a kako liga ima mišju reputaciju dolazi mislim i u 10u englesku, 90% njih na free. Za neke kvalitetnije lige i nisu toliko pojačanje, ali recimo za treću francusku možeš naći dosta njih koji bi ti možda i nositelji igre bili odmah na početku.
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” Bill Shankly

Link