Pozdrav,
najprije se ispricavam ako sam fulao temu, ali mislim da sam na pravome mjestu, jer mislim da je ovo opcenito pitanje o treninzima.
Naime, ja treninge smatram kao skup varijabli, jednadzbi ili kako vec hocete (uostalom kao i cijeu igricu jer je ona jedan najobicniji kompjuterski program) i imam jednu teoriju za koju ne znam da li je tocna te me zanima da li jos netko razmislja na slican nacin i jesam li uopce u pravu sto se tice razmisljanja o treninzima.
Treninzi se podesavaju po sliderima, to svi znamo, a ono sto mene zanima je slijedece, npr. : recimo da imam igraca sa finishingom 10, a zelim da mu taj atribut naraste na 20 (znam da je to nemoguce, ali zelim da mu ocjena finishinga sto prije raste prema broju 20, i da tezi broju koji je sto blizi 20). Prema logici stavljam mu taj slider na 20 crtica kako bi taj proces bio sto brzi. Znam da ima i drugih cimbenika koji utjecu na ovu teoriju kao sto su dob (recimo da se radi o mladom igracu ispod 21 god. koji jos nije afirmiran, znaci da ima ogroman prostor za napredak), CA i PA (ima solidan CA, i velik PA), te da ima solidne ocjene work rate-a i determination-a (ima volju za napredovanjem).
Sad slijedi pitanje, je li moje razmisljanje tocno ili imam skroz krivu predodzbu o treninzima ?
Ispricavam se za poduzi post, unaprijed hvala za odgovor.