0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nekima nikako udovoljit,koji god patch da izadje pljuju ga,meni je ovaj zadnji puno bolji od prijasnjog,i ai ima puno preciznije igrace i realizacija je poboljsana tek sad vidim,vratio rosickog i kollera u dortmund
Citat: john wayne - 12.03.2011, 12:28:41nekima nikako udovoljit,koji god patch da izadje pljuju ga,meni je ovaj zadnji puno bolji od prijasnjog,i ai ima puno preciznije igrace i realizacija je poboljsana tek sad vidim,vratio rosickog i kollera u dortmund pa sta bi ti reko da ti se ozljede 3 igraca u jednoj utakmici, da jedan slomi nogu(6mjeseci) drugi potrga ligamente koljena(3mj.) i u zavrsnici prosle sezone da gubis bodove u 90+. minuti i primis 3 puta zaredom gol?btw. Aksista ce ti koller? xD pored barriosa i lewia...
Citat: john wayne - 12.03.2011, 12:28:41nekima nikako udovoljit,koji god patch da izadje pljuju ga,meni je ovaj zadnji puno bolji od prijasnjog,i ai ima puno preciznije igrace i realizacija je poboljsana tek sad vidim,vratio rosickog i kollera u dortmund pa sta bi ti reko da ti se ozljede 3 igraca u jednoj utakmici, da jedan slomi nogu(6mjeseci) drugi potrga ligamente koljena(3mj.) i u zavrsnici prosle sezone da gubis bodove u 90+. minuti i primis 3 puta zaredom gol?edit: evo, sljedeca utakmica, u europskoj ligi, jos jedna ozljeda btw. Aksista ce ti koller? xD pored barriosa i lewia...
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima