Autor Tema: Život na klupi A.C. Milana [THE END]  (Posjeta: 30966 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline T-Bone

• Josef Knecht
  • Trener
  • *
Odg: Život na klupi A.C. Milana, vraćanje na stare slave
« Odgovori #50 u: 22.07.2008, 19:11:35 »

Bravo odlično ti ide nego daj SS od kake.

Vidim da maldini ostaje još godinu. lolcina lolcina :haha:

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #51 u: 22.07.2008, 21:21:08 »
uz čitanje preporučljivo slušati: Severina: Gas, Gas (službena himna A.C. Milana)

Sreća, sreća, sreća.....ona je obilježila ovu Milanovu sezonu.....začudo bez velikih pucnjeva

COPA ITALIANA FINALE

F.C. Internationale - A.C. Milan 2:2 (3:3, 5:6)

Datum: 28. svibnja 2008.
Stadion: San Filippo, Messina
Gledatelja: 40 177
Sudac: Domenico Messina
Vrijeme: Vjetrovito, djelomično oblačno, 21°C

Treća i poslijednja utakmica ovih dviju momčadi ove sezone. Nažalost po Inter (hebe mi se za njih) nije išla njima na mlin. Ovo je bila najuzbudljivija od svih dosadašnjih, a odlučili su je penali. No krenimo redom. U 18. minuti David Suazo koristi savršen pas Radovana Karadžića i zabija za 1:0. Vodstvo nije tranalo dugo, u 21. minuti Chivu ruši Pata na rubu 16-erca i to je velika prilika za Pirla. On je naravno ne propušta i preciznim slobodnim udarcem donosi Milanu izjednačanje. Samo 14. minuta kasnije Kaká u trepavicu centaršutom gađa Gilardina i to je 1:2, a to je rezultat s kojim se i otišlo na odmor. U nastavku Inter pritišće, a silan pritisak urođuje plodom u 72. minuti kada lopta nakon mnogih odbijanaca završava na nozi dejana Stankovića koji fantastičnim udarcem sa 18-ak metara donosi Interu izjednačenje. U produžetke se ušlo oprezno, ali u 1. minuti 2. produžetka Jimenez zabija za 3:2. Nakon toga ulazi Ronaldo i počinje totalna ofantiva Milana koju je završio Gilardino svojim 2. pogotkom na utakmici i svojim 40-im u sezoni. Što se penala tiče, sve je bilo u redu, dok Suazo nije pogodio stativu Llorisovog gola, a u tom trenutku Milan je pobijedio.

Kaká
Citat:
FANTASTIČNO!!!! Htio sam da ne pretjerujemo, ali ovo je nešto je iznenadilo i mene samoga. Ne znam za druge, ali meni ovo puno znači i želim još mnogo takvih trofeja.

Andrea Pirlo
Citat:
Ako je ovo bio rastanak, onda nije mogao biti bolji. Ja bih želio ostati, ali ako trener procijeni da nisam potreban, naći ću drugi angažman, a sad oprostite, idem se napit.

Alberto Gilardino
Citat:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!! Juupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! Huraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Samo to mogu reći.

Michel Platini
Citat:
Sad tek možemo slaviti zapravo. Sve smo utakmice završili, a momčad ide na zasluženi odmor. Što se mene tiče, ja imam ugovor još jednu sezonu, nadam se da ću ga i produžiti. Sad se i ja idem odmoriti, a onda me čeka ugovaranje transfera.

Izjave igrača i trenera Intera nemamo, gubitnici nisu htjeli s nama razgovarati.

_____________________________________________________________________________________________

Sezona gotova, ja sretan, svi svršili kako je trebalo, i IDEMO DALJE :haha: Sad su komentari dobrodošli. I da, viki evo ti Kakice
« Zadnja izmjena: 22.07.2008, 21:22:43 od Data »
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #52 u: 22.07.2008, 23:47:12 »
 :& :& :& :&

Sva tri trofeja u prvoj sezoni, svaka čast. Vidim ovaj Kaka je luud, kakva sezona, 33 gola, a igra na poziciji AMC, sjajno. Samo nastavi ovako,
uz čitanje preporučljivo slušati: Severina: Gas, Gas (službena himna A.C. Milana)

:haha: :haha: :haha:

Može SS Gilice?

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #53 u: 23.07.2008, 13:41:31 »
Kakica nije lud, on samo pokazuje kako mu leži taktika, ali nju ćemo vjerojatno mijenjati, tak mi je došlo, ne znam zašto.
Evo Gilice
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Zvonac

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #54 u: 23.07.2008, 13:49:47 »
E Data kolku ti to plaću ima Kaka, nenormalno 450 000eura ili funti  quee quee quee

Otkud ti tolko  quee quee quee

El Capitan

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #55 u: 23.07.2008, 13:55:10 »
E Data kolku ti to plaću ima Kaka, nenormalno 450 000eura ili funti  quee quee quee

Pa to je mjesečna plaća, šta fali?  Mogu mo dat i još više. Evo ti ss salarya, ne kužim quee

Offline Zvonac

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #56 u: 23.07.2008, 13:57:22 »

Pa to je mjesečna plaća, šta fali?  Mogu mo dat i još više. Evo ti ss salarya, ne kužim quee

Aha, per monht, ja mislio za jedan week da tolko zaradi, sry krivo vidio

El Capitan

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #57 u: 23.07.2008, 14:36:54 »
Milan lovi Albiola

Prijelazni rok još nije ni počeo, a Milan već ima novu metu za transfere. Riječ je o 22-godišnjem braniču Valencije koji bi uz Sakha mogao predstavljati budućnost Milanove obrane. Albiol ima release clause od 25,000.000€ i čini se da ga Valencia neće pustiti za ništa manje od toga. Ako se transfer ostvari, Platiniju ostaje još samo pojačati napad i Milan je spreman za novu sezonu.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #58 u: 23.07.2008, 17:55:48 »
Prva 2 pojačanja u Milanu

Danas su predstavljena 2 igrača koja je Milan kupio ove sezone, a navijači su podijeljenog mišljenja oko tih transfera. Glavni je razlog taj što je Milan pojačao obrambeni dio momčadi, dok je napadački još isti kao i prošle sezone. No još ćemo vidjeti kamo ovo sve vodi.

RAUL ALBIOL (22)

Mladi Španjolac koji je doveden kao dugoročna zamjena za Nestu. Otkupna cijena bila je 25M €, a Raul će mjesečno zarađivati 375.000 € Raul je karijeru započeo u Valenciji, a sada je odlučio promijeniti sredinu.

Citat:
Jako sam zadovoljan klubom u koji sam otišao. Znam da je Milan prošle sezone osvojio čak 3 trofeja i želim im pomoći da dominiraju i dalje.

MIGUEL VELOSO (22)

Mladi Portugalac čiji je transfer vrijedan 21M €, a bio je gotov već u drugom dijelu sezone. Miguel može igrati braniča, ali prirodno je zadnji vezni. Mjesečna plaća mu je 250.000 €.

Citat:
Ja sam već rekao da želim doći u Milan i sada kad sam došao želim opravdati novce uložene u mene.

______________________________________________________________________________________________

To je zasad sve od transfera, a Milanu ostaje još kupiti kvalitetnog napadača.

Offline Theoden

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #59 u: 23.07.2008, 18:41:29 »
cestitam na svim trofejima u prosloj sezoni  champ  champ  champ
nadam se da ce ova nova biti jednako uspjesna
a sad transferi
pa ustvari nema se tu sta posebno govoriti albiol i veloso su odlicni igraci
sretno i pratim te

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #60 u: 23.07.2008, 20:48:08 »
Nova kupovina A.C. Milana

LORENZO DE SILVESTRI (20)

Najveći gubitnik ove priče je Lazio. De Silvestri je prešao u Milan za 14M € + C. Brocchi što je naizgled Lazio dobar potez, ali Milan je znao da se ta prilika ne smije propustiti. Inače Lorenzo je doveden da zamjeni Odda na desnom beku.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #61 u: 23.07.2008, 21:00:48 »
Eduardo???????

Hrvatski trener napokon se okrenuo hrvatskim pojačanjima. Napadač Arsenala povezan je s Milanom i očekuje se samo pristanak Arsenala. O svoti se može samo nagađati, ali izvori tvrde kako nije manja od 30M €. Na forum službene stranice A.C. Milana postavljeno je pitanje treba li Milan kupiti Dudua, a 92% ispitanih odgovorilo je DA. A što o tome misle cijenjeni kolege menadžeri??

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #62 u: 23.07.2008, 23:54:24 »
Eduardo može, ali za kakvih 15-ak milki bi morao doći, ali ja bi ipak Villicu iako on ima 26 godina, ali nema to veze.

De Silvestri je super pojačanje, napokon netko umjesto onog Odda  :roll:

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #63 u: 24.07.2008, 15:22:53 »
Arsenal zeznuo Milanove planove

Čini se da je Milan odustao od Eduarda. Kao glavnu prepreku navodi se previsoka cijena koju je Arsenal izvjesio u izlogu, ona iznosi vrtoglavih 71M € + 10% od sljedećeg transfera. Čini se da je Platini izvisio i da će sada hitno morati smisliti što dalje, jer je ostao na samo 2 kvalitetna napadača, Gili i Patu. Kao nova meta spominje se Carlos Vela, ali je i to malo vjerojatno budući da je i on član Arsenala.

Treba napomenuti da je to prvi put da Milan nije uspio dogovoriti željeni transfer.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #64 u: 24.07.2008, 17:55:55 »
SUPERCOPA ITALIANA

A.C. Milan - F.C. Internationale 4:1

Datum: 17. kolovoza 2008.
Stadion: Giuseppe Meazza, San Siro
Gledatelja: 82 948
Sudac: Domenico Messina
Vrijeme: Suho, 8°C  quee (u 8. mjesecu)

Jedna od najuvjerljivijih pobjeda Milana nad Interom u posljednje vrijeme. Već u prvoj minuti Kaká uzima loptu i fantastičnim lobom sa 20-ak metara svladava Cesara. Nakon toga Milan kraća još silovitije u nadi da će izneneđeni Inter još jenom kiksati. To se i događa u 18. minuti kada nakon kornera na odbijenu loptu naletava Pirlo i posprema je s nekih 18 metara u lijeve Cesarove rašlje. Nakon toga Milan smanjuje tempo i tako završava prvi dio. Već u 55. minuti Gila izbjegava zaleđe i u situaciji 1v1 on ne griješi (osim ako Isus ne brani) i to je 3:0. Obnovu nade Interu donosi Maxwell samo 2 minute kasnije kada iz kornera zabija glavom (Near Post Flick On  quee), ali sve dvojbe rješava R. Oliveira u 73. kada postavlja konačni rezultat ove utakmice.

Deda
Citat:
Denes sem branil sine, al inače brani moj unuk Hugec, ja se nadam da sem dobre branil. Drage mi je da smo osvojili ovo... a kaj smo osvojili?

Alessandro Nesta
Citat:
Evo, došlo je i ovo vrijeme da ja ulazim s klupe. Ma neka, glavno da tim pobjeđuje, a ako ima boljih od mene, onda neću smetati.

______________________________________________________________________________________________

Aaaaaaaaaaaaaaaa, prvi trofejčić je u vitrini, Dejane, taktika je  :& , ali sam je malo preuredio. Idemo dalje, djelujemo nepobjedivo, slijedi Fiorentinčica u Europskom super kupu i pojačanja i onda smo gotovi. Do pisanja. :)
« Zadnja izmjena: 24.07.2008, 17:57:01 od Data »

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #65 u: 24.07.2008, 19:12:15 »
Milan završio transfer rok sa 2 nova napadača

Pisalo se kako je Eduardov transfer propao, ali ipak nije. Milan je za njega i Rossija izdvojio veliku svotu novaca i vjeruje se da će oni te novce opravdati. Nema se tu šta za reći.

24. EDUARDO

Dudu je crveni dres zamijenio sa crveno-crnim i potpisao ugovor kojim će zarađivati pola milje ojra na mjesec. Ako ima protivnika ovome transferu, to je bila Platinijeva želja koja je i ostvarena.

18. GIUSEPPE ROSSI

Igrač koji je u planove ušao nako navodno propalog transfera Dudua prozvan je budućnošću Milanovog napada zajedno s Patom. Plaćen je skoro 60 milja ojra, ali to neće bitno oštetiti Milanove financije.

S ovim transferima Platini je potvrdio da zna trgovati, jer je u momčad došlo samo 5, a otišlo čak 29 igrača

Offline Bad Blue Krapina

• LuxAngelus
  • Trener
  • *
« Odgovori #66 u: 24.07.2008, 20:40:10 »
Rossi i Eduardo su sjajna pojačanja, al si ih malo ipak previše platio
svaka čast na Superkupu i sretno dalje

pišeš dobro, ali meni je ipak draže čitat sažetije posteve  :)

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #67 u: 24.07.2008, 21:37:22 »
EUROPEAN SUPER CUP

Fiorentina - A.C. Milan 1:1 (1:1, 1:2)

Datum: 29. kolovoza 2008.
Stadion: Stade Louis II, Monaco
Gledatelja: 18 501
Sudac: Cyril Zimmermann
Vrijeme: lagani povjetarac, 30°C

Nevjerojatno je da, s obziorom na statistiku ovu utakmicu nismo riješili i prije. Naravno opet je briljirao Frey, ali me je neugodno iznenadio Kaká koji je odigrao najlošiju utakmicu otkad sam ja u klubu, ali je ipak zabio penal. Dapače, prijetila je i potpuna katastrofa. U 13. minuti Jimenez je svladao Llorisa iz slobodnog udarca sa nekih 30-ak metara, i to kao da Hugo ni nije bio na golu, lopta je prošla kroz njega (Koch, jelda :roll:). Nakon toga dao sam sve u hebeni napad, ali FREY, katastrofa. Poludio sam kad je obranio Patu sa 3 metra od gola i odlučio spasiti pucanj u živac vraćanjem na prokušane metode zvane Challenge GK, i samo 4 minute nakon što sam ja to napravio Albiol mi donosi 1:1. Ali to nije sve, ja budala mičem Challenge GK, još su i ostali s igračem manje zbog ozljede Elmandera, a oni sa 10 igrača drže loptu ko da ih je 15. :pras: Na kraju su odlučili penali koji su bili iznimno neefikasni, ali barem nije bilo pucnja.

Molim još jednom da se baci pogled na SS iznad i da se vidi statistika :&

Izjava od premorenih igrača ovaj put nema.

_________________________________________________________________________________

@ BBK
Sad vidiš da će mi dobro doći, i nije mi žao tih novaca.
« Zadnja izmjena: 24.07.2008, 21:38:26 od Data »

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #68 u: 25.07.2008, 12:32:09 »
Problemi u redovima Milana

Kao što se i vidi iz priloženog, Milan je odbio dati Marcelu novi ugovor i Marcelo je zatražio da ga se stavi na transfer listu. Platini ne odustaje i ne želi mu ponuditi ugovor, a Marcelo želi otići iz kluba. Dok se situacija ne riješi, Platini je rekao da Marcelo neće igrati, a njegovo mjesto će zauzet Leandro Grimi.

Citat:
Možete li nam reći što se dogodilo?
Marcelo je zatražio novi ugovor i ja sam odbio. U tome imam punu potporu kluba i uprave, a ako on nije zadovoljan s ugovorom, nek doma mami plače, boli me k***c za njega.

Citat:
Ali zašto? Ipak je on vaš igrač.
Nije on moj igrač, šta je tebi??? On igra za klub, a kad dođe vrijeme za novi ugovor, ja ću mu ga i ponuditi.

Citat:
Pa zar vam on nije potreban na boku?
Gle dušice moja mala, ni jedan igrač nije nezamjenjiv i ja ću se tako prema njemu odnositi. Nije on Bog Isus pa da ga moramo imati. A Isus se ionako ne bi bunio za težinu ugovora.

Citat:
Kako to mislite riješiti?
Dok se balavac ne opameti, neće igrati. To je sve šta ću vam reći, a drugi put me pitajte nešto važnije za klub, a ne za pojedince koji narušavaju koheziju.

Citat:
Sad je moral momčadi narušen. Što planirate napraviti?
Ma odvest ću ih na cajke. Nek se ispjevaju pa će svima bit bolje, pa svi se valjda sjećate ovoga i kako je to dobro došlo Hrvatskoj repki. http://www.youtube.com/watch?v=9sqxD1KFAOA
« Zadnja izmjena: 25.07.2008, 13:28:16 od Data »

Offline kiKky

• I belong to Jesus
  • Trener
  • *
« Odgovori #69 u: 25.07.2008, 13:03:10 »
stvarno si dobar,ajd stavi ss od prvih 11
Nema potpisa :(

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #70 u: 25.07.2008, 14:09:32 »

Fantastičan ždrijeb

Kada su kuglice izvučene u Nyonu, Galliani i ja blijedo smo se pogledali. Nismo mogli dobiti lakšu grupu. Čini se da nas u ovom razdoblju surađivanja ždrijeb mazi. Ja se neću buniti, a s ovakvim ždrijebom moramo biti prvi i pokušati osvojiti LP 3 put zaredom, što bi bio veliki uspjeh.

Grupa glasi otprilike ovako:

Ako niste skužili po grbovima, to su Ajax, Zenit i Levski.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #71 u: 25.07.2008, 14:15:49 »

Slatke brige za Platinija

Čini se kako Platini nema velikih briga oko napadača, koga god stavi, nije pogriješio i to je veliki razlog zašto je nakon 7 kola Milan uvjerljivo prvi sa 7 pobjeda.

Pobjede su ostvarene protiv sljedećih protivnika, a zanimljivo je da niti jedan od njih nije pružio značajan otpor. Najviše sam ponosan na onu protiv Fiorentine i Juvea:

Ovo je prvih 11 koji se uglavnom rotiraju svaku utakmicu:

« Zadnja izmjena: 25.07.2008, 14:17:11 od Data »

Offline malo san maka

• Burek s mesom.
  • Trener
  • *
    • The Best on The World!
« Odgovori #72 u: 25.07.2008, 14:18:56 »
Lijepo pišeš, odlični rezultati, pametno i provjereno kupuješ, sve u svemu sve za pet.  ;)
Giuseppe i DuDu   :& .
Sretno u nastavku karijere, tj. storya...

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #73 u: 25.07.2008, 17:51:13 »

Kapetan ostaje kapetan do kraja karijere

Milanov 40-ogodišnji kapetan Paolo Maldini potpisao je novi 4-ogodišnji ugovor s Milanom koji će ga vezati za klub do 2012. godine. Nitko ne vjeruje da će ga Paolo odraditi do kraja, ali je važno da istinska legenda i vođa Milanove momčadi ostane u obiteljskom okruženju. Paolo je u klubu od sezone 84/85 i čini se kako još ne misli stati s karijerom. Za to vrijeme skupio je 609 nastupa za prvu momčad i zabio 28 golova.

Isto tako, Platini ga veoma cijeni i ne planira ga se tako lako riješiti, već je poručio da očekuje od njega da bude spreman ući u svakom trenutku kada zatreba.

Citat:
Drago mi je da ostajem do kraja karijere. Kada će to biti, ne mogu vam reći, ni sam još ne znam, ali sigurno do kraja ove sezone. Nakon toga sigurno ću biti nešto u klubu, ali još nije vrijeme da se ostavim igranja.

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #74 u: 25.07.2008, 17:54:24 »
 :haha: :haha:

Ovo ti nije trebalo, potpisat 4-godišnji ugovor sa 40-godišnjakom, još će ti ga do kraja odraditi. Ja bi ga otjerao već davno, ali tvoj izbor.

Za sada dobro stojiš u ligi, hoću reći jako dobro.

Ajmo dalje!

Može SS tog prpošnog mladića?
« Zadnja izmjena: 25.07.2008, 17:59:23 od Ivan1223 »